גם המסך שלי samsung S95B סובל מצריבה
אתמול היו אצלי התקינו את ה S95C 77 ולקחו את המסך הישן.
ההבדל באיכות התמונה ניכר לגמרי לטובת הדגם החדש.
וגם המעבר ל 77 מ 65 זה שדרוג מדהים בחווית הצפיה.
הם נתנו לי אחריות 3 שנים למסך מקווה שלא יצרב בכל מקרה הדגם החדש יותר עמיד לצריבות ככה סמסונג טוענת וגם במבחנים של אתר ratings לעומת ה S95B הדגם החדש עמיד יותר בצריבה.
בכל מקרה לא מתכוון להגביל את עצמי ולפחד ולדאוג שהמסך יצרב ממשיך להשתמש כרגיל ומקווה לטוב.
ההבדל באיכות התמונה ניכר לגמרי לטובת הדגם החדש.
וגם המעבר ל 77 מ 65 זה שדרוג מדהים בחווית הצפיה.
הם נתנו לי אחריות 3 שנים למסך מקווה שלא יצרב בכל מקרה הדגם החדש יותר עמיד לצריבות ככה סמסונג טוענת וגם במבחנים של אתר ratings לעומת ה S95B הדגם החדש עמיד יותר בצריבה.
בכל מקרה לא מתכוון להגביל את עצמי ולפחד ולדאוג שהמסך יצרב ממשיך להשתמש כרגיל ומקווה לטוב.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
בסאב טקסט אני קורא ככה
"מקווה שלא יצרב", ציטוט
סמסונג אמרו - אז אני מאמין (אני לא מאמין להם בשיט... אבל ניחא)
גם רייטינג אמרו - אז אני מאמין (כי רייטינג זה מלכ"ר והוא מתפרנס מתרומות ולא "אולי" מחסות)
אני יודע שיש ממה לפחד אבל אני מספר לעצמי שלא אגביל את עצמי (עצם המודעות לפחד גורמת לנו לפחד)
ואתה מקווה לטוב...
לפחות השדרוג בגודל משמעותי, אז תהנה ותתחדש.
"מקווה שלא יצרב", ציטוט
סמסונג אמרו - אז אני מאמין (אני לא מאמין להם בשיט... אבל ניחא)
גם רייטינג אמרו - אז אני מאמין (כי רייטינג זה מלכ"ר והוא מתפרנס מתרומות ולא "אולי" מחסות)
אני יודע שיש ממה לפחד אבל אני מספר לעצמי שלא אגביל את עצמי (עצם המודעות לפחד גורמת לנו לפחד)
ואתה מקווה לטוב...
לפחות השדרוג בגודל משמעותי, אז תהנה ותתחדש.
גם אם יצרב שווה את איכות התמונה שאתה מקבל.
שם בכיס הקטן כל מסך שאני מכיר שקיים היום.
במחיר שקיבלתי אותה צריך לחטוף ולברוח.
ואם יצרב נחליף שוב הכל טוב מה שחשוב שאני נהנה מהמסך.
הכסף זה לא פקטור בשבילי.
שבת שלום.
שם בכיס הקטן כל מסך שאני מכיר שקיים היום.
במחיר שקיבלתי אותה צריך לחטוף ולברוח.
ואם יצרב נחליף שוב הכל טוב מה שחשוב שאני נהנה מהמסך.
הכסף זה לא פקטור בשבילי.
שבת שלום.
אפשר לשאול מה הרגלי השימוש שלך בטלויזיה?30/10/2023 14:09orenhazan כתב: המלחמה הזאת עולה לנו ביוקר גם בצריבות מסך עם ערוצי החדשות והבנארים הבהירים שרצים שם בזמן האחרון. מסכי ה OLED ובמקרה שלי ה QDOLED הוכיחו שהם כן רגישים לצריבות.
מקווה שזה צריבה זמנית. מסכי ה OLED בעייתיים מאוד בייחוד שאני מאוד נזהר מלהשאיר תמונה קבועה למשך זמן על המסך.
אני יפעיל את האחריות ויראה מה קורה עם זה. המסך חדש לגמרי.
01.JPG...
והאם השתמשת במנגנוני הגנה כלשהם (שומרי מסך למשל)?
שימוש די רגיל אבל רואה קצת יותר חדשות. אני כבר יכול להגיד לך שה S95C זה עולם אחר מהדגם הקודם גם בעמידות לצריבה וגם באופן כללי שלא לדבר על איכות התמונה שזה הבדל עצום מהדגם הקודם שהיה לי ה S95B יש פה שדרוג לא קטן בין הדגמים.31/12/2023 12:56mdk_25 כתב: אפשר לשאול מה הרגלי השימוש שלך בטלויזיה?
והאם השתמשת במנגנוני הגנה כלשהם (שומרי מסך למשל)?...
במנגנוני הגנה אני לא נוגע ומשאיר אותם בברירת המחדל.
אני ממש מרוצה מהשדרוג ובסוף זה יצא לטובה כל מה שקרה כי קיבלתי את המסך במחיר ממש נמוך.
חחח, כן, אני לא חשבתי שהיה לך איזה שימוש מיוחד בטלויזיה31/12/2023 14:08orenhazan כתב: שימוש די רגיל אבל רואה קצת יותר חדשות. אני כבר יכול להגיד לך שה S95C זה עולם אחר מהדגם הקודם גם בעמידות לצריבה וגם באופן כללי שלא לדבר על איכות התמונה שזה הבדל עצום מהדגם הקודם שהיה לי ה S95B יש פה שדרוג לא קטן בין הדגמים.
במנגנוני הגנה אני לא נוגע ומשאיר אותם בברירת המחדל.
אני ממש מרוצה מהשדרוג ובסוף זה יצא לטובה כל מה שקרה כי קיבלתי את המסך במחיר ממש נמוך....
אני רק שאול מה זה "שימוש רגיל" בשבילך?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@magshield
מה זאת אומרת? המסך לא אמור להצרב.
הוא יכול להצרב, וכמות הזמן שזה יקח תלויה במיליון ואחד גורמים.
חוץ מזה יש גם תופעת צבירה, שזה יכול להיראות כמו צריבה אבל זה משהו זמני והמנגנונים במסך יכולים להפתר מזה.
חוץ מזה יש גם תופעת צבירה, שזה יכול להיראות כמו צריבה אבל זה משהו זמני והמנגנונים במסך יכולים להפתר מזה.
איך שאני מבין את זה, כדי להישמר מצריבה, כשאתה רואה חדשות או ערוצים עם תוכן סטטי, תוריד בהירות למינימום שבו עדיין נוח ומהנה עבורך לצפות. הבהירות היא כנראה הגורם המשמעותי ביותר, יחד עם חום.
בבית של ההורים שלי גם הייתה אולד, נצרבה לרמה שלא ניתן לצפות, החליפו לנו פאנל (כל הכבוד לח.י) ואז מכרנו אותה וקנינו LED במקום. דעתינו היא שאם הצפייה העיקרית היא חדשות \ תוכן סטטי, חד משמעית עדיף לקחת LED.
בבית של ההורים שלי גם הייתה אולד, נצרבה לרמה שלא ניתן לצפות, החליפו לנו פאנל (כל הכבוד לח.י) ואז מכרנו אותה וקנינו LED במקום. דעתינו היא שאם הצפייה העיקרית היא חדשות \ תוכן סטטי, חד משמעית עדיף לקחת LED.
לפי דעתי אין תחליף לאיכות התמונה ב OLED ואין לי בעיה לשלם את מחיר הצריבה אם תהיה. אני פשוט משדרג מסך כמו שעשיתי.
אין לי בעיה כל שנה לשדרג מסך לדגם הכי חדש שיש. קיבלתי גם התחייבות מסמסונג שאם המסך ייצרב שוב אני יוכל לשדרג אותו לדגם חדש יותר זה תקף ל 3 שנים.
בכלל הם באו לקראתי והפתיעו אותי ממש לטובה.
בסך הכול מכתב מעורך דין והכל פתאום משתנה הם לבד התקשרו אליי.
אין לי בעיה כל שנה לשדרג מסך לדגם הכי חדש שיש. קיבלתי גם התחייבות מסמסונג שאם המסך ייצרב שוב אני יוכל לשדרג אותו לדגם חדש יותר זה תקף ל 3 שנים.
בכלל הם באו לקראתי והפתיעו אותי ממש לטובה.
בסך הכול מכתב מעורך דין והכל פתאום משתנה הם לבד התקשרו אליי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אם רוב הצפיה שלכם זה בחדשות ותוכן סטטי, אין יתרון באיכות התמונה של oled כי התוכן הזה נראה אותו הדבר על רוב המסכים...
אני משער לשלים לוגו למשך דקה רצופה לא יגרום לצריבה. מאיזה כמות של זמן מתחיל להיות מסוכן?01/01/2024 3:07TheCoolest כתב: @magshield
חוץ מזה יש גם תופעת צבירה, שזה יכול להיראות כמו צריבה אבל זה משהו זמני והמנגנונים במסך יכולים להפתר מזה....
האם לצורך העניין ניתן לראות תכני ספורט או שזאת כמות זמן שעלולה לגרום לצריבה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים