s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 6* 28/9

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

20/08/2023 23:59  
TheCoolest כתב:
הם יכולים לעבוד על פרוטוקולים שונים. אז כן, זה עדיין יכול להיות.
...
טוב לדעת. תודה רבה!

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה.

שליחה #22 

21/08/2023 9:32  
ahersko כתב:
חומר למחשבה... יכול להיות שיש לך בבית הפרעות אלקטרו מגנטיות שגורמות לניתוקים

יכול להיות שעוצמת השידור חלשה בשלט ביחס להתקן אחר או שמדובר בתדר שונה (אפילו במעט) שיושב על רעש

הייתי מנסה להחליף חדר למכשיר למשך כמה שעות, לבדיקה ושלילת ההפרעות
...
חשבתי על זה. ניסיתי לנתק את האינטרנט לחלוטין (הוצאת הנתב מהחשמל). וגם לנתק את ה-BLUETOOTH מהטלפון הנייד, וגם לא עזר. מעבר לזה לצערי אין לי דרך להעביר את המסך לחדר אחר בכלל. נקווה שזה באמת כרטיס BT תקול והחלפה שלו תפתור את הבעיה

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #23 

אם אתה לא יכול להזיז את המכשיר, לכל הפחות נסה למקם את השלט קרוב יותר לטלווזיה ולבדוק האם התופעה חוזרת על עצמה

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

21/08/2023 12:16  
ahersko כתב:
אם אתה לא יכול להזיז את המכשיר, לכל הפחות נסה למקם את השלט קרוב יותר לטלווזיה ולבדוק האם התופעה חוזרת על עצמה
...
ניסיתי. עדיין קורה. (וגם אם זה היה מפסיק ועובד בסדר אם אני ממש קרוב למסך , זה לא פשוט אומר שהכרטיס BLUETOOTH חלש ועדיין נחשב תקול?) כי גם שאני משתמש בשלט זה אולי 1.5 מטר גג מהטלוויזיה

אגב, טלוויזיה של LG עם ה- MAGIC REMOTE שהייתה לי בחדר הזה 3 שנים לא הייתה בעיה של ניתוקים בשלט אפילו פעם אחת. מקווה שזה גם אומר משהו?

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

אז אין מנוס מהחלפת המודול... בתקווה שיהיה מזור לצרותיך

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #26 

21/08/2023 13:20  
ahersko כתב:
אז אין מנוס מהחלפת המודול... בתקווה שיהיה מזור לצרותיך
...
תודה. גם אני מקווה שהכל יעבור בסדר והתקלה הזאת תפטר ללא בעיות אחרות שיתחילו לצוץ...

אעדכן ביום רביעי (Y)

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון *

שליחה #27 

אוקי.
הגיע היום הטכנאי. בדק כמה דברים ואמר הכל תקין, עשה "ריסט מהפלאש" (ככה הוא הגדיר את זה. ריסט מהעינית בטלוויזיה). בגלל שהתקלה הזאת קוראת באופן רנדומלי, אמרתי לו שאי אפשר לדעת מתי זה יקרה. ומה שמצחיק, זה קרה פעמיים שהוא היה פה (רק שאני לחצתי על השלט ולא הוא). הראתי לו והוא אמר לי "אתה לא לוחץ טוב על השלט". אמרתי לו אני יודע טוב מאוד איך ללחוץ על השלט. לא עזר כלום. אמר שחבל לפתוח טלוויזיה חדשה סתם, וגם אם אני רוצה, אין לו את החלק שצריך. דיברתי איתם שוב, אמרו ייתאמו לי טכנאי להחלפת כרטיס BLUETOOTH ביום ראשון. ממש מבואס ולא יודע איך הסיפור הזה ייגמר בסוף.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

לטכנאי יש פרוטוקול

כנראה שזה מה שהיצרן הכתיב לו

חבל שלא הביא ח"ח על כל מקרה... מבחינתו זה סתם לבזבז עוד כמה שעות עבודה

סוף מעשה במחשבה תחילה

לא נורא... ראשון זה מעבר לפינה

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

23/08/2023 14:53  
ahersko כתב:
לטכנאי יש פרוטוקול

כנראה שזה מה שהיצרן הכתיב לו

חבל שלא הביא ח"ח על כל מקרה... מבחינתו זה סתם לבזבז עוד כמה שעות עבודה

סוף מעשה במחשבה תחילה

לא נורא... ראשון זה מעבר לפינה
...
עשה רושם שהוא בא מראש לא להחליף שום דבר באמת. הוא גם בא לבד, אז כנראה לטובה שהוא לא החליף כלום. מקווה שביום ראשון יגיעו 2 אנשים. לא הייתי רוצה שבן אדם אחד יוריד את זה מהקיר ויתקין בחזרה. תמיד ממליצים על 2 אנשים לפחות, בטח בטלוויזיות כאלה עדינות.

הזלזול שלו אבל היה ממש מכעיס. על הבעיה הזאת דיווחתי כבר לפני שבועיים וזה פשוט נמשך ונמשך. נקווה באמת שביום ראשון הסיפור ייגמר ולא יבואו עוד פעם סתם.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 2 * 27/8

שליחה #30 

עדכון 27/8 : הגיע היום הטכנאי. הפעם היה טכנאי ממש טוב. לא מיהר, נשאר והסביר כמו שצריך. אמר שהתפריט טכנאים לא מראה שום שגיאות, (הראיתי לו שזה קורה אבל שהוא היה פה) אבל אפשר להחליף את הכרטיס BLUETOOTH אם אני רוצה בלי בעיה, או לבקש מסך חדש, מכיוון שעוד חודש לא עבר מאז שהתקינו לי את המסך. (הוא אמר יכול להיות שאני לוחץ מהר מדי על השלט, ואז הוא לא מספיק להגיב וזה קורה. אבל הראתי לו שגם שאני לוחץ לאט זה יכול לקרות).
הוא גם לא היה כל כך בעד לפתוח את הטלוויזיה ולהחליף, אז החלטתי לבקש טלוויזיה חדשה. הוא יעביר את הבקשה ונראה אם יאשרו (זה לא תלוי בו לצערי).

אעדכן מה יהיה ברגע שאדע מה נסגר.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #31 

אני חושב ששגית בחוסר רצון שלך לפתוח את המסך

אין לזה שום משמעות, פותחים כמה ברגים, מחליפים יחידה חשמלית ושלום על ישראל

עכשיו לרדוף אחרי אישור ועוד פעם לתאם טכנאי... סתם מיותר

ובאמת מקצועית, אין סיבה לאשר החלפה של המוצר. מקולקל, מתקנים, לא איזה משהו מסובך כמו לבנות פירמידות

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #32 

28/08/2023 10:55  
ahersko כתב:
אני חושב ששגית בחוסר רצון שלך לפתוח את המסך

אין לזה שום משמעות, פותחים כמה ברגים, מחליפים יחידה חשמלית ושלום על ישראל

עכשיו לרדוף אחרי אישור ועוד פעם לתאם טכנאי... סתם מיותר

ובאמת מקצועית, אין סיבה לאשר החלפה של המוצר. מקולקל, מתקנים, לא איזה משהו מסובך כמו לבנות פירמידות
...
יכול להיות שאתה צודק. התלבטתי על העניין הזה ביחד עם הטכנאי.

המסך תלוי על מתקן זרוע, והטכנאי הגיע לבד. והוא בעצמו אמר שהטלוויזיה מאוד עדינה. הוא אמר הטלוויזיה עדיין חדשה, אפשר לנסות להחליף את המסך במקום לפתוח אותה ולהחליף חלק . הוא גם לא היה בטוח שהחלפה של הכרטיס BLUETOOTH תעזור, כי אין שגיאות בתפריט טכנאים. מקווה שתהיה תשובה בימים הקרובים...

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: s95b סמסונג בעיה עם השלט/טלוויזיה. עדכון 3 * 30/8

שליחה #33 

עדכון 30/8 : כצפוי, אין אישור להחלפת טלוויזיה. הטכנאי אמר שהכל תקין והתקלה קוראת כי אני לוחץ מהר מדי על השלט (גם מנהל המעבדה בדק את הסרטונים (סרטונים שהטכנאי לקח) ואמר שזו גם דעתו) . למרות שהסברתי שגם שאני לוחץ לאט זה קורה. בכל מקרה, תואם טכנאי ליום חמישי (7 לספטמבר) על מנת לראות מה עושים.
בנקודה זו אשמח לציין לטובה את יערה מ-BETTERSHOP (החנות שממנה רכשתי את הטלוויזיה) שבאמת עוקבת אחרי המקרה, מבקשת ממני לעדכן אותה ומנסה מאוד לעזור.

וכמו כן, להודות לרועי מ-CROSSOVER, שלמרות שלא רכשתי מהם את הטלוויזיה, נתנו לי טיפים והסברים שפניתי אליהם בפייסבוק לגבי המקרה הזה (קניתי מהם את הטלוויזיה הקודמת שלי).

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #34 

הבעיה הזאת ידועה בדגם הזה השלט פתאום קופא לכמה שניות ואז משתחרר גם עדכוני גרסה עדיין לא פתרו את הבעיה.
גם לי הייתה את אותה הבעיה במסך והחליפו לי מסך ושלט מה שלא פתר את הבעיה.
מה שעשיתי זה הזמנתי מאמאזון שלט של סמסונג מקורי שעובד באינפרה אדום ולא בבלוטוט והכל עובד חלק בלי בעיה בכלל. אני יושב לא רחוק מהמסך כך שאין בעיה של מרחק.
מה גם שבשלט הרגיל של סמסונג יש קיצורי דרך שבלחיצת כפתור אתה מגיע למה שאתה צריך במקום כמה לחיצות בשלט הרגיל שמגיע עם המסך.
והיתרון הגדול מבחינתי זה שצריך להיכנס ל service menu בכל מקרה צריך את השלט עם הלחצנים.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #35 

03/09/2023 13:52  
orenhazan כתב:
הבעיה הזאת ידועה בדגם הזה השלט פתאום קופא לכמה שניות ואז משתחרר גם עדכוני גרסה עדיין לא פתרו את הבעיה.
גם לי הייתה את אותה הבעיה במסך והחליפו לי מסך ושלט מה שלא פתר את הבעיה.
מה שעשיתי זה הזמנתי מאמאזון שלט של סמסונג מקורי שעובד באינפרה אדום ולא בבלוטוט והכל עובד חלק בלי בעיה בכלל. אני יושב לא רחוק מהמסך כך שאין בעיה של מרחק.
מה גם שבשלט הרגיל של סמסונג יש קיצורי דרך שבלחיצת כפתור אתה מגיע למה שאתה צריך במקום כמה לחיצות בשלט הרגיל שמגיע עם המסך.
והיתרון הגדול מבחינתי זה שצריך להיכנס ל service menu בכל מקרה צריך את השלט עם הלחצנים.
...
תודה רבה על התגובה! אתה היחיד שאני רואה שרושם שגם אצלו זה קורה. ניסיתי לחפש בפורומים בכל רחבי העולם, ולא מצאתי אף אחד שדיווח על תקלה כמו אצלי. ממה שראיתי או שזה לא עובד בכלל, או שעובד לא טוב.
במידה וראית את הסרטונים שפרסמתי בעמוד הראשון, האם גם אצלך נדלקת הנורה האדומה בשלט ברגע שהוא חוזר לעבוד?

אגב, שמתי לב שכשיש לי אוזניית BLUETOOTH מחוברת, אז ברגע שזה קורה, האוזניה מקבלת מעיין סוג של DISTORTION לשנייה. ממש מרגיש כמו בעיה בBLUETOOTH. האם החליפו לך כרטיס BLUETOOTH וגם לא עזר, או שרק החליפו לך מסך? אני באמת מתלבט מה לעשות.

אגב, יש לי שלט של טלוויזיה סמסונג שעובד על IR. עובד מצויין בלי תקלות. אבל אני דווקא אוהב ומעדיף את השלט החדש של ה-BLUETOOTH...

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

זה לא פעם ראשונה שסמסונג מוציאים מוצר לא אפוי

פעם היתה רולטת פנלים

אח"כ כתמים בתרגום

אח"כ תקתוקים

לפחות אצלך יש פתרון בדמות שלט IR

העצה שלי... עזוב, כנראה שאין פתרון לבעיה, תקנה שלט IR ותמשיך את חייך

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

03/09/2023 14:24  
moshe105 כתב:
תודה רבה על התגובה! אתה היחיד שאני רואה שרושם שגם אצלו זה קורה. ניסיתי לחפש בפורומים בכל רחבי העולם, ולא מצאתי אף אחד שדיווח על תקלה כמו אצלי. ממה שראיתי או שזה לא עובד בכלל, או שעובד לא טוב.
במידה וראית את הסרטונים שפרסמתי בעמוד הראשון, האם גם אצלך נדלקת הנורה האדומה בשלט ברגע שהוא חוזר לעבוד?

אגב, שמתי לב שכשיש לי אוזניית BLUETOOTH מחוברת, אז ברגע שזה קורה, האוזניה מקבלת מעיין סוג של DISTORTION לשנייה. ממש מרגיש כמו בעיה בBLUETOOTH. האם החליפו לך כרטיס BLUETOOTH וגם לא עזר, או שרק החליפו לך מסך? אני באמת מתלבט מה לעשות.

אגב, יש לי שלט של טלוויזיה סמסונג שעובד על IR. עובד מצויין בלי תקלות. אבל אני דווקא אוהב ומעדיף את השלט החדש של ה-BLUETOOTH...
...

לגבי המנורה כן בדיוק אותו סיפור. לגבי השאלה השניה לא הסכמתי שיפתחו את המסך כי המסך היה בסך הכל בן שבועיים וקיבלתי מסך חדש לגמרי מה שיצא טוב כי את הראשון עדכנתי וראיתי שהעדכון מוריד את הבהירות של המסך ואז בשני השארתי על אותו קושחה.
עדיין אפשר לעבוד עם שלט ה BLUETOOTH רק שזה מציק שהוא קופא לפעמים.
עדכון הקושחה האחרון 1520 כמו שקראתי עדיין לא פותר את הבעיה. לפי דעתי זה יותר עניין תוכנתי מאשר חומרה. וזה קיים דרך אגב רק בדגמים האירופאים שמגיעים עם קושחה T-PTMDEUC שזה לוחות האם הישנים יותר.
בדגמים בארצות הברית אין את הבעיה בכלל.
העצה שלי אליך זה תדרוש החלפת מסך למסך חדש ותראה מה קורה אצלי זה לא עזר אבל לך תדע אין חוקים בדברים האלה.

moshe105 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #38 

03/09/2023 15:51  
orenhazan כתב:
לגבי המנורה כן בדיוק אותו סיפור. לגבי השאלה השניה לא הסכמתי שיפתחו את המסך כי המסך היה בסך הכל בן שבועיים וקיבלתי מסך חדש לגמרי מה שיצא טוב כי את הראשון עדכנתי וראיתי שהעדכון מוריד את הבהירות של המסך ואז בשני השארתי על אותו קושחה.
עדיין אפשר לעבוד עם שלט ה BLUETOOTH רק שזה מציק שהוא קופא לפעמים.
עדכון הקושחה האחרון 1520 כמו שקראתי עדיין לא פותר את הבעיה. לפי דעתי זה יותר עניין תוכנתי מאשר חומרה. וזה קיים דרך אגב רק בדגמים האירופאים שמגיעים עם קושחה T-PTMDEUC שזה לוחות האם הישנים יותר.
בדגמים בארצות הברית אין את הבעיה בכלל.
העצה שלי אליך זה תדרוש החלפת מסך למסך חדש ותראה מה קורה אצלי זה לא עזר אבל לך תדע אין חוקים בדברים האלה.
...
ממש תודה על התגובה . אתה יכול לשלוח קישור למקומות שראית שאנשים מתלוננים על תופעה דומה? כי אני לא מוצא בשום מקום, וחיפשתי דיי הרבה 8O .

אצלי מעודכן על 1520 (הגיע עם 1430). לא עזר מן הסתם. (קרה גם ב-1430). אגב, איזה גרסא יש לך במסך?

במסך הקודם שלך זה היה התקלה היחידה והסכימו להחליף לך למסך חדש? כי אצלי הם לא מוכנים. מבחינתם הכל תקין. התפריט טכנאים לא מראה שיש שגיאות (גם אצלך עשו את הבדיקה הזאת ולא ראו שום שגיאה?). הם אומרים שאני לוחץ מהר מדי על השלט (קשקוש, גם שאני לוחץ לאט זה קורה. לפעמים אני לוחץ רק לחיצה אחת וזה קורה).

מעניין. ממה שקראתי, כל ה S95B האירופאים מגיעים עם T-PTMDEUC. ה- T-PTMLDEUC (החדש יותר) משתמשים בו לדגמי ה- NEO QLED שלהם.
האמת, אני עדיין מתלבט אם להתעקש על החלפת מסך (הם אמרו שהם לא מוכנים, אבל זה עדיין לא סופי) . כי המסך שלי סבבה לגמרי (לא עקום/פיקסלים שרופים ובלאגנים). מפחד שמסך חדש יהיה עם בעיות יותר גרועות (ואתה אומר שלך הייתה אותה בעיה והחלפה של מסך לא עזרה.).
אני ממש מתלבט עכשיו, כי התקלה הזאת כן מפריעה לי . טכנאי אמור להגיע ביום חמישי, אולי אני אבקש להחליף כרטיס BLUETOOTH? הטלוויזיה חדשה והטכנאי הקודם לא היה כל כך בעד להחליף חלקים...(גם מפחד שבתהליך ההחלפה ידפקו לי את הטלוויזיה, היא עדינה בצורה מפחידה). (תלויה על מתקן קיר זרוע).

אגב, הלכתי ל -2 חנויות שיש להם את המסך הזה בתצוגה. השתמשתי בשלט שלי, הייתי איזה 15 דקות שם כל הזמן לוחץ על כפתורים וזה לא קרה אפילו פעם אחת. אם זה היה קורה גם שם, אז הייתי יורד מהסיפור הזה, וגם זה שלא מצאתי בשום מקום שמישהו אחר מתלונן על תופעה דומה, זה גרם לי לחשוב שהבעיה הזאת היא נקודית עם המסך שלי. :(

יש סיכוי אם ניסית במקרה לחבר אוזניות BLUETOOTH וגם שם יש DISTORTION שזה קורה?

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

לי החליפו מסך בלי הרבה בעיות מיוחדות זה היה ממש בהתחלה יכול להיות שהדגמים הראשונים היו עם הבעיה הזאת של השלט אם בדקת והכל תקין עם מסכים אחרים זה רק נותן לך גושפנקה להחליף את המסך.
יש לי apple tv והאוזניות מחוברות אליהם לא למסך.
מה יש לך לדאוג מהחלפת מסך לא הבנתי מורידים את המסך הישן ומוציאים את החדש מהקופסה ומתקינים מה הבעיה בזה לא הבנתי.
מצידי שכל שבוע יחליפו לי מסך לא רואה עם זה בעיה.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #40 

FW 1520 still has poor laggy ui for the tv, for me anyway, especially the random freezing it does when the remote is completely unresponsive for about 15 to 20 seconds.
זה סתם מ AVS פורום יש הרבה כאלה.
https://www.avsforum.com/threads/samsung-4k-s95b-qd-oled-owners-thread-no-price-talk.3240720/page-1945

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”