אבא שלי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
j4richter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302

שליחה

לא הכרתי את אביך אך סיפור מהמם ומרתק. אני בטוח שנשאר לך זכרון מתוק.
אל תוותר ותמשיך לחפס. בטוח תמצא משהו

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

הוא כבר מצא...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון

שליחה

היי אורי .
דרך אגב אני בהחלט מכיר עוד אנשים שהכירו את אביך אבל אינני חושב שאנשים אלה קוראים את הפורומים שלנו .
שמשון ניר .
לו הייתי רוטשילד ...

urik79 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

nirses כתב:היי אורי .
דרך אגב אני בהחלט מכיר עוד אנשים שהכירו את אביך אבל אלה לא אנשים שמגיעים לפורומים האלה .
שמשון ניר .
...
סביר להניח.
פשוט שהגעתי לכאן ראיתי המון אנשים שממש אוהבים את התחום, וזה הזכיר לי את אבי. אז פשוט התעניינתי כמה אנישים מכאן זוכרים\מכירים אותו.
אין לי ספק שאם הוא היה עדיין בחיים, הוא היה משתתף קבוע בפורום הזה.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673

שליחה

אני קורא את השרשור ומצד אחד טוב לי ומצד שני רע... :( .
לצערי אני לא יודע מי הוא אביך ז"ל (לפני 8 שנים היה לי בר מצווה :) ) אבל אני בטוח שבמידה והיה יוצא לי להכיר אדם כזה הייתי יכול רק להתגאות!. (W)

robo7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

היי אורי,
הכרתי את אביך בשנות ה-70.
היה ידען גדול בתחום ואדם לבבי מאוד.

יהי זכרו ברוך.

רוני

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972

שליחה

היי אורי,
עברו כמה שנים מאז הפוסט שלך, אבל אני חדש כאן...הכרתי את אביך, היו לי רמקולים שבנה עבורי Transmission line גדולים עם וופר אובאלי של קף. עד היום יש זוג רמקולים כאלו שעובדים אצל חבר שלי - לאחרונה מכר רמקולים חדשים מודרניים שקנה וחזר לשמוע אותם :-) תענוג!

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף

שליחה

BennyO כתב:היי אורי,
עברו כמה שנים מאז הפוסט שלך, אבל אני חדש כאן...הכרתי את אביך, היו לי רמקולים שבנה עבורי Transmission line גדולים עם וופר אובאלי של קף. עד היום יש זוג רמקולים כאלו שעובדים אצל חבר שלי - לאחרונה מכר רמקולים חדשים מודרניים שקנה וחזר לשמוע אותם :-) תענוג!
...
כוחה של הרשת
העלת שרשור מלפני 4 שנים ואני בטוח שאורי יתרגש עדיין לקבל את המידע
בכל הנוגע לקרובים שנפטרו תמיד משמח לגלות עוד מידע נחבא ולא חשוב כמה זמן עבר...
חג אורים:wink: שמח
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

buga
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235

שליחה

(Y)
כיף לקרוא

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

סיפור מרגש, שמחתי לקרא (f)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

באמת מרגש (f)

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

(f)
משום מה לא ראיתי את השירשור בזמנו שנפתח, אבל שמח שיצא לי לקרוא אותו עכשיו.
שחר

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

אני מקווה שתמצא מישהו שהכיר את אבא שלך ז"ל, שירשור יפה ומעניין (Y)

בוציד
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום אורי ,
שמי חנן ינאי אני בן 76 חיפשתי בהיסטוריה אירועים דרך הgpt חיפשתי את אמקול ההיסטורית ואת אברהם שהיכרתי ב 1972 וגם תוך תקופת המלחמה ב 73 קניתי בזמנו רמקולים קף קונצרטו מותקנים עי אבא ושותף כנראה קיבוצניק אחלה חברה וגם שלחתי חברים נקשרנו ואף זכור לי שאבא רצה להצטרף או הצתרף לשינוי ההסטורית והיה בין מקימי הסניף בבת ים .לימים נפרדו דרכנו מה שכן בית המלאכה ביה בוודאות ברחוב גליקסון או רחוב מקביל והיה חד סיטרי...בוודאות בחיפושים הגעתי לפורום הזה והצטערתי מאד לשמוע שהוא איננו איתנו. באם תרצה תוכל לכתוב לי גם ישירות .אני גם זוכר שהגיעו המון חברה מהקיבוצים משום שקניית רמקולים מוכנים של גודמנס,וורפול,וקף היה יקר רצח והיו קונים קטנים בגלל המחיר...אבל באמקול קיבלת אותה איכות והוזלה גדולה התחילו פתאום לקנות אפילו "12 אבא עשה מהפך.ושוב ההינו בדור שחתף מלחמת הפתעה וחללים רבים והקמנו תנןעת מחאה...מזכיר את היום הטלפון שלי 0505248648 והמייל [email protected] כרגע אני בחול אבל זמין בווצאפ ובמייל. שא ברכה וחג שמח.

urik79 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

בוציד כתב: שלום אורי ,
שמי חנן ינאי אני בן 76 חיפשתי בהיסטוריה אירועים דרך הgpt חיפשתי את אמקול ההיסטורית ואת אברהם שהיכרתי ב 1972 וגם תוך תקופת המלחמה ב 73 קניתי בזמנו רמקולים קף קונצרטו מותקנים עי אבא ושותף כנראה קיבוצניק אחלה חברה וגם שלחתי חברים נקשרנו ואף זכור לי שאבא רצה להצטרף או הצתרף לשינוי ההסטורית והיה בין מקימי הסניף בבת ים .לימים נפרדו דרכנו מה שכן בית המלאכה ביה בוודאות ברחוב גליקסון או רחוב מקביל והיה חד סיטרי...בוודאות בחיפושים הגעתי לפורום הזה והצטערתי מאד לשמוע שהוא איננו איתנו. באם תרצה תוכל לכתוב לי גם ישירות .אני גם זוכר שהגיעו המון חברה מהקיבוצים משום שקניית רמקולים מוכנים של גודמנס,וורפול,וקף היה יקר רצח והיו קונים קטנים בגלל המחיר...אבל באמקול קיבלת אותה איכות והוזלה גדולה התחילו פתאום לקנות אפילו "12 אבא עשה מהפך.ושוב ההינו בדור שחתף מלחמת הפתעה וחללים רבים והקמנו תנןעת מחאה...מזכיר את היום הטלפון שלי 0505248648 והמייל [url=mailto:[email protected]][email protected][/url] כרגע אני בחול אבל זמין בווצאפ ובמייל. שא ברכה וחג שמח.
...
מרגש לשמוע שאחרי כ"כ הרבה שנים יש אנשים שזוכרים ומזכירים. אבא שלי נפטר בגיל צעיר, 51. לא מאמין שאני עוד מעט מגיע לגיל הזה בעצמי.
אכן בית המלאכה היה ברחוב גליקסון. החנות עצמה נדדה מרחוב בוגרושב לבית כלל שנמצא לא רחוק.
כיף גם לקרוא את שאר התגובות האחרות. אני שמח שאנשים עדיין נהנים מהרמקולים ההם. אצלנו בבית יש עוד זוג כזה שמנגן.
תודה לכולם. ❤️

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”