אבא שלי
- j4richter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
לא הכרתי את אביך אך סיפור מהמם ומרתק. אני בטוח שנשאר לך זכרון מתוק.
אל תוותר ותמשיך לחפס. בטוח תמצא משהו
אל תוותר ותמשיך לחפס. בטוח תמצא משהו
- nirses
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
היי אורי .
דרך אגב אני בהחלט מכיר עוד אנשים שהכירו את אביך אבל אינני חושב שאנשים אלה קוראים את הפורומים שלנו .
שמשון ניר .
דרך אגב אני בהחלט מכיר עוד אנשים שהכירו את אביך אבל אינני חושב שאנשים אלה קוראים את הפורומים שלנו .
שמשון ניר .
לו הייתי רוטשילד ...
-
urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
סביר להניח.nirses כתב:היי אורי .
דרך אגב אני בהחלט מכיר עוד אנשים שהכירו את אביך אבל אלה לא אנשים שמגיעים לפורומים האלה .
שמשון ניר ....
פשוט שהגעתי לכאן ראיתי המון אנשים שממש אוהבים את התחום, וזה הזכיר לי את אבי. אז פשוט התעניינתי כמה אנישים מכאן זוכרים\מכירים אותו.
אין לי ספק שאם הוא היה עדיין בחיים, הוא היה משתתף קבוע בפורום הזה.
- cavi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
אני קורא את השרשור ומצד אחד טוב לי ומצד שני רע...
.
לצערי אני לא יודע מי הוא אביך ז"ל (לפני 8 שנים היה לי בר מצווה
) אבל אני בטוח שבמידה והיה יוצא לי להכיר אדם כזה הייתי יכול רק להתגאות!. 
לצערי אני לא יודע מי הוא אביך ז"ל (לפני 8 שנים היה לי בר מצווה
- robo7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
היי אורי,
הכרתי את אביך בשנות ה-70.
היה ידען גדול בתחום ואדם לבבי מאוד.
יהי זכרו ברוך.
רוני
הכרתי את אביך בשנות ה-70.
היה ידען גדול בתחום ואדם לבבי מאוד.
יהי זכרו ברוך.
רוני
- BennyO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 972
היי אורי,
עברו כמה שנים מאז הפוסט שלך, אבל אני חדש כאן...הכרתי את אביך, היו לי רמקולים שבנה עבורי Transmission line גדולים עם וופר אובאלי של קף. עד היום יש זוג רמקולים כאלו שעובדים אצל חבר שלי - לאחרונה מכר רמקולים חדשים מודרניים שקנה וחזר לשמוע אותם
תענוג!
עברו כמה שנים מאז הפוסט שלך, אבל אני חדש כאן...הכרתי את אביך, היו לי רמקולים שבנה עבורי Transmission line גדולים עם וופר אובאלי של קף. עד היום יש זוג רמקולים כאלו שעובדים אצל חבר שלי - לאחרונה מכר רמקולים חדשים מודרניים שקנה וחזר לשמוע אותם
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
כוחה של הרשתBennyO כתב:היי אורי,
עברו כמה שנים מאז הפוסט שלך, אבל אני חדש כאן...הכרתי את אביך, היו לי רמקולים שבנה עבורי Transmission line גדולים עם וופר אובאלי של קף. עד היום יש זוג רמקולים כאלו שעובדים אצל חבר שלי - לאחרונה מכר רמקולים חדשים מודרניים שקנה וחזר לשמוע אותםתענוג!
...
העלת שרשור מלפני 4 שנים ואני בטוח שאורי יתרגש עדיין לקבל את המידע
בכל הנוגע לקרובים שנפטרו תמיד משמח לגלות עוד מידע נחבא ולא חשוב כמה זמן עבר...
חג אורים
שמח- buga
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
כיף לקרוא
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
סיפור מרגש, שמחתי לקרא 
- frankym
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
באמת מרגש 
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
משום מה לא ראיתי את השירשור בזמנו שנפתח, אבל שמח שיצא לי לקרוא אותו עכשיו.
שחר
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
אני מקווה שתמצא מישהו שהכיר את אבא שלך ז"ל, שירשור יפה ומעניין 
- בוציד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום אורי ,
שמי חנן ינאי אני בן 76 חיפשתי בהיסטוריה אירועים דרך הgpt חיפשתי את אמקול ההיסטורית ואת אברהם שהיכרתי ב 1972 וגם תוך תקופת המלחמה ב 73 קניתי בזמנו רמקולים קף קונצרטו מותקנים עי אבא ושותף כנראה קיבוצניק אחלה חברה וגם שלחתי חברים נקשרנו ואף זכור לי שאבא רצה להצטרף או הצתרף לשינוי ההסטורית והיה בין מקימי הסניף בבת ים .לימים נפרדו דרכנו מה שכן בית המלאכה ביה בוודאות ברחוב גליקסון או רחוב מקביל והיה חד סיטרי...בוודאות בחיפושים הגעתי לפורום הזה והצטערתי מאד לשמוע שהוא איננו איתנו. באם תרצה תוכל לכתוב לי גם ישירות .אני גם זוכר שהגיעו המון חברה מהקיבוצים משום שקניית רמקולים מוכנים של גודמנס,וורפול,וקף היה יקר רצח והיו קונים קטנים בגלל המחיר...אבל באמקול קיבלת אותה איכות והוזלה גדולה התחילו פתאום לקנות אפילו "12 אבא עשה מהפך.ושוב ההינו בדור שחתף מלחמת הפתעה וחללים רבים והקמנו תנןעת מחאה...מזכיר את היום הטלפון שלי 0505248648 והמייל [email protected] כרגע אני בחול אבל זמין בווצאפ ובמייל. שא ברכה וחג שמח.
שמי חנן ינאי אני בן 76 חיפשתי בהיסטוריה אירועים דרך הgpt חיפשתי את אמקול ההיסטורית ואת אברהם שהיכרתי ב 1972 וגם תוך תקופת המלחמה ב 73 קניתי בזמנו רמקולים קף קונצרטו מותקנים עי אבא ושותף כנראה קיבוצניק אחלה חברה וגם שלחתי חברים נקשרנו ואף זכור לי שאבא רצה להצטרף או הצתרף לשינוי ההסטורית והיה בין מקימי הסניף בבת ים .לימים נפרדו דרכנו מה שכן בית המלאכה ביה בוודאות ברחוב גליקסון או רחוב מקביל והיה חד סיטרי...בוודאות בחיפושים הגעתי לפורום הזה והצטערתי מאד לשמוע שהוא איננו איתנו. באם תרצה תוכל לכתוב לי גם ישירות .אני גם זוכר שהגיעו המון חברה מהקיבוצים משום שקניית רמקולים מוכנים של גודמנס,וורפול,וקף היה יקר רצח והיו קונים קטנים בגלל המחיר...אבל באמקול קיבלת אותה איכות והוזלה גדולה התחילו פתאום לקנות אפילו "12 אבא עשה מהפך.ושוב ההינו בדור שחתף מלחמת הפתעה וחללים רבים והקמנו תנןעת מחאה...מזכיר את היום הטלפון שלי 0505248648 והמייל [email protected] כרגע אני בחול אבל זמין בווצאפ ובמייל. שא ברכה וחג שמח.
-
urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
מרגש לשמוע שאחרי כ"כ הרבה שנים יש אנשים שזוכרים ומזכירים. אבא שלי נפטר בגיל צעיר, 51. לא מאמין שאני עוד מעט מגיע לגיל הזה בעצמי.בוציד כתב: שלום אורי ,
שמי חנן ינאי אני בן 76 חיפשתי בהיסטוריה אירועים דרך הgpt חיפשתי את אמקול ההיסטורית ואת אברהם שהיכרתי ב 1972 וגם תוך תקופת המלחמה ב 73 קניתי בזמנו רמקולים קף קונצרטו מותקנים עי אבא ושותף כנראה קיבוצניק אחלה חברה וגם שלחתי חברים נקשרנו ואף זכור לי שאבא רצה להצטרף או הצתרף לשינוי ההסטורית והיה בין מקימי הסניף בבת ים .לימים נפרדו דרכנו מה שכן בית המלאכה ביה בוודאות ברחוב גליקסון או רחוב מקביל והיה חד סיטרי...בוודאות בחיפושים הגעתי לפורום הזה והצטערתי מאד לשמוע שהוא איננו איתנו. באם תרצה תוכל לכתוב לי גם ישירות .אני גם זוכר שהגיעו המון חברה מהקיבוצים משום שקניית רמקולים מוכנים של גודמנס,וורפול,וקף היה יקר רצח והיו קונים קטנים בגלל המחיר...אבל באמקול קיבלת אותה איכות והוזלה גדולה התחילו פתאום לקנות אפילו "12 אבא עשה מהפך.ושוב ההינו בדור שחתף מלחמת הפתעה וחללים רבים והקמנו תנןעת מחאה...מזכיר את היום הטלפון שלי 0505248648 והמייל [url=mailto:[email protected]][email protected][/url] כרגע אני בחול אבל זמין בווצאפ ובמייל. שא ברכה וחג שמח....
אכן בית המלאכה היה ברחוב גליקסון. החנות עצמה נדדה מרחוב בוגרושב לבית כלל שנמצא לא רחוק.
כיף גם לקרוא את שאר התגובות האחרות. אני שמח שאנשים עדיין נהנים מהרמקולים ההם. אצלנו בבית יש עוד זוג כזה שמנגן.
תודה לכולם.