ע''ג רשת gpon ללקוחות פרטיים?...
אני ממש לא ידעתי.

ע''ג רשת gpon ללקוחות פרטיים?...

לא, זה מוגבל על ידי שני דברים נוספים - MAC address בשרת DHCP ושימוש (+ רשות שימוש) בVLAN הנכון.09/08/2023 20:51amdr1 כתב: אז יש כאן משהו שאני לא מבין.
מונחה על ידי ההיגיון הזה אם יש לי כל ממיר ONT שרשום ברמת התשתית unlimited,לדוגמה ...של סלקום,אני מחליף ההגדרות בנתב פרטי מpppoe לipoe(DHCP) וישר מתחבר להוט???
זה בכלל לא קורא....

שכחתי לציין שלא מדובר בethernet VLAN כמו שתמצא בswitch..09/08/2023 22:20amdr1 כתב: אז סווטצ' מנוהל לפני wan של נתב הפרטי לשינוי vlan,
ONT רשום על תשתית(Mac צריך רק לרישום על תשתית) לוקחים כל ONT שכבר רשום לא משנה איזה ספק :סלקום,019...
ויש גישה לכל השרותים הוט?
סה''כ 4095 vlan'ים לא בעיה גדולה .
לא ניראה לך שזה יתר מדי פשוט?...

i am confident the reason why bridge mode is not enabled is because the network would be completely open with no port/protocol filtering at the device level and Altice doesnt want that....

אין צורך בkickstarter למכשיר מיוחד שמהווה פתרון לנושא. התנדבתי לבדוק את העניין על SFP ONU "גנרי" אבל מכיוון שאני לא לקוח HOT אין לי פרטים של מכשיר מאומת לבדוק איתם.06/09/2023 22:15Driftix כתב: יש למישהו עדכון איך ניתן לחבר פרטי? כל קומבינה תתקבל. יש פה כל כך הרבה מומחים חייב להיות איזשהו אפשרות.
אולי אפילו לפתוח איזה KICKSTARTER למצוא מכשיר שיאפשר לנו להתחבר פרטי...

שלחתי לך PM07/09/2023 2:36iddqd0 כתב: אין צורך בkickstarter למכשיר מיוחד שמהווה פתרון לנושא. התנדבתי לבדוק את העניין על SFP ONU "גנרי" אבל מכיוון שאני לא לקוח HOT אין לי פרטים של מכשיר מאומת לבדוק איתם.
אם אתה לקוח HOT שמעוניין שאבדוק את הנושא עבורו, אני זמין להעביר את הפרטים האלה ולהמשיך את המחקר בהודעה פרטית (די בטוח שלא כדאי לפרסם פרטי אימות של מכשיר בפומבי..)...