אין לי מושג ..
לא משתמש בספקיות TV ישראליות..
עידן +
IPTV REAL DEBRID
זהו בגדול ..נהנה מכל העולמות באיזור ה 200 ש"ח לשנה .
בעיני מה שהחברות הישראליות מנגישות לצרכן מבחינת תכנים ואיכותם היא לא פחות מביזיון..
לדוגמא :
שידורי ספורט באיכות פח .
צפיתי במונדיאל האחרון באיכות 4K HDR כשבערוצים הישראלים זה פשוט לעג לחובבי ספורט.
שלא נדבר על המחיר המופקע.
סאונד דולבי אטמוס ..כשבארץ איכות סטריאו מכווץ מכל הכיוונים..
אני צופה בסרטים סדרות באיכות מקור כגון REMUX של 70-80 Mbit .
בעלות של 2 מנות פלאפל לחצי שנה .
אם היה מודל מנוי של לפי דרישה הייתי בשמחה מצטרף למועדון החוקי ..
אבל היי במדינה שבא כל דבר יקר פי 5 מכל מדינה אחרת לא מצפה שזה יקרה.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 20:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
totlip
חבר ותיק
תגובות: 1006
שליחה
1.לכל ערוץ יש 3 מקורות.
2.עובד עם RD כבר מעל 7 שנים הכל פיקס תחזוקה של מה? אין כלל תחזוקה.
3.לא היו לי שום נפילות .
4.כל העניין לדוגמא שהבאת הוא שיכולתי לצפות בכל משחק ב 4KHDR בלפחות 4 ערוצים זרים במקביל ..לגבי נוחות זפזופ וכאלה ברגע שמתרגלים אין דרך חזרה..
מסכים צריך חיבור יציב (סיב של פרטנר חיבור חייגן ).
למרות שלפחות אצלי צופים ב 3 נקודות שונת בבית במקביל והכל פיקס.
מה זה טלמדיה? אני משער שזה משהו בטלגרם. האם זה בטוח לשימוש או שיתכן שיש בזה וירוסים?
אין שירות חוקי שמכיל את התכנים האלה?
ChinggisKhan
חבר מביא חבר
תגובות: 4814
שליחה
בעייני הלקח (למי שלא למד אותו בסבבים הקודמים) הוא שבסופו של דבר מגיעים לכולם: ליונטורק, דאונרב, סרטים, סדרות, טלגרם. חשוב שכל המנהלים יבינו את הסיכון שהם לוקחים עבור הבעלים (כמו במקרה הזה).
vivi
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
שליחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
ahersko
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
שליחה
מה מונע ממנו לחזור ו"לשדר" מקולמוביה? או מאיי נאורו?
זה משחק של חתול ועכבר, סגרו אחד, יפתחו אחר.
gildmor
חבר ותיק
תגובות: 1379
שליחה
05/08/2023 14:05
oferlaor כתב:
בכל מקרה, די מדהים שזה שווי הארנק של החברה האלה.
...
לא הבנתי למה מתרשמים מסכום של 17 מליון, כשאצל ספקי מדיה אחרים הוט\יס\סלקום בטח מדובר במאות מליונים בקופה ששדדו מהציבור.
בניגוד לשודדים בחסות החוק, הם לפחות נתנו הטבות מנויי חינם לאוכלוסיות מסויימות ובלי קשר פתחו את הכל גם ללא מנויים.
מניח שהם ישתקמו או יחזרו בגילגול חדש.
Haimbin
חבר ותיק
תגובות: 1424
שליחה
יפה שיש יותר Dislikes מאשר לייקים לסרטון
ahersko
חבר מביא חבר
שליחה
20/08/2023 20:27
gildmor כתב:
...בטח מדובר במאות מליונים בקופה ששדדו מהציבור.
...
הם לא שדדו מהציבור כלום, הם יצרו מוצר שקוראים לו סדרה או סרט והם מוכרים אותו בתשלום
אם אין לך כסף, אל תקנה את המוצר הזה
גם איילון מאסק שודד את הציבור? הוא צריך לחלק טסלות חינם?
לגבי סדרות ישראליות, לרוב הערוצים יש VOD בחינם ככה שזה פתיר והתשלום הוא בדמות פרסומות שזה לגיטימי
אני מסכים, שיש בעיה של איחוד תכנים בעיקר בתכנים הישראלים.
ספוטפיי פתרה את איחוד התכנים של המוזיקה ובמחיר הגיוני
מה שצריך הוא אתר סדרות בתשלום ועם תוכן חוקי
או במקביל כמו בספוטפי, להציע מסלול חינם או מוזל מוגבל עם פרסומות
אבל לבוא ולהגיד שהם גיבורים ומגני העניים זו דמגוגיה. הם פושעים ומפריי חוק
gildmor
חבר ותיק
שליחה
21/08/2023 8:58
ahersko כתב:
הם לא שדדו מהציבור כלום, הם יצרו מוצר שקוראים לו סדרה או סרט והם מוכרים אותו בתשלום
אם אין לך כסף, אל תקנה את המוצר הזה
אבל לבוא ולהגיד שהם גיבורים ומגני העניים זו דמגוגיה. הם פושעים ומפריי חוק
...
לא אמרתי שהם גיבורים אמרתי שגם כל השאר שודדים רק בחסות החוק, חלקם ממוסדים וחלקם עצמאיים.
"הם יצרו מוצר שקוראים לו סדרה או סרט והם מוכרים אותו בתשלום" - זה דמוגגיה
נכון פה ושם שומעים על מישהו שדפק אקזיט, אבל ברור לך שרוב היצירות בסופו של דבר שייכות לתאגידים שלא הם בפועל יצרו אלא עובד שלהם יצר והם נהנים מהתמורה לכל החיים כמו דיסני ואחרים. אלה חוקים שמגנים ולטובת בעלי ההון בעיקר. כמו זכויות פטנט רק בפטנט לפחות שמו גבול לחזירות למשך זמן קצוב.
ואם יגידו לך בדיוק מה שאמרת, רוצה תרופה ? תשלם 1000$ לכדור, אין לך כסף תשאר חולה\תמות...בעצם זה קורה במידה מסויימת.
ואפילו עם המגבלות הם עדיין מצליחים להיות חזירים.
ahersko
חבר מביא חבר
שליחה
איך אתה משווה בין תרופה מצילת חיים לצפיה בסרט?
גם מה אכפת לך איך מתחלק הרווח?
אם התאגיד ממן את ההפקה הרווח שלו ואם לאומן יש כסף לסכן ולממן את ההפקה הרווחים נשארים אצלו בכיס
גם אם תעבוד באינטל ותפתח ציפ הקניין הרוחני הוא של המעסיק
רוצה לשמור על הקניין אצלך, תהיה עצמאי.
אז כל הסיפורי אכלו לי שתו לי, שמו את ההורים שלי במעברה, יש אפליה, דופקים את השחורים.... יאלללה חלאס תתבגר!
זה העולם שלנו, רוצה להמשיך להתבכיין וספר לעצמך שמותר לגנוב מעשירים כי הם קיבלו וילות בכפר שמריהו?
ואגב הזכויות על יצירה פגות אחרי 70 שנה, סתם לידע כללי (אאל"ט)
gildmor
חבר ותיק
שליחה
22/08/2023 11:53
ahersko כתב:
אם התאגיד ממן את ההפקה הרווח שלו ואם לאומן יש כסף לסכן ולממן את ההפקה הרווחים נשארים אצלו בכיס
גם אם תעבוד באינטל ותפתח ציפ הקניין הרוחני הוא של המעסיק
רוצה לשמור על הקניין אצלך, תהיה עצמאי.
זה העולם שלנו, רוצה להמשיך להתבכיין וספר לעצמך שמותר לגנוב מעשירים כי הם קיבלו וילות בכפר שמריהו?
...
"איך אתה משווה בין תרופה מצילת חיים לצפיה בסרט?"
העיקרון אותו עיקרון. אם זה מציל חיים אז תכנס להם לכיס ואם לא אז שיעשקו חופשי? כי בארה"ב פחות נוטים להכנס להם לכיס ובאמת עשקו ככה גם בתרופות מצילות חיים.
ברגע שהחוק מאפשר לבעלי הון להגיע לרמה שהם משפיעים באופן לא שויוני על החוקים ולחוקק חוקים או למנוע חוקים שמאפשרים להם להרויח באופן חזירי זו מתחילה להיות בעיה של כולם. כי הרווח לא נופל מהשמיים הוא בא מאנשים שנכון שהם משלמים מרצונם ה-"חופשי" אבל זה לא שיש להם יותר מדי ברירות. נטפליקס אולי אפשר להתחכם ולעשות מנוי של מדינה אחרת אבל אי אפשר לטוס לחו"ל לעשות קניות כל שבוע או לייבא מוצרים לבד כל פעם שצריך.
"גם מה אכפת לך איך מתחלק הרווח?"
סתם דוגמה כי זה הכי מתבקש אבל אפשר לשאול גם מה אכפת לך שיש כמה שלומדים ולא משרתים בצבא, מה אכפת לך שיש כאלה שלא משלמים מיסים, מה אכפת לך שמעודדים חלק מהאנשים לחיות על קצבאות שאחרים מממנים מהמיסים שלהם. הנה לך תוצאה של חוסר אכפתיות במשך שנים.
ahersko
חבר מביא חבר
שליחה
בדר"כ אני נמנע מלענות לגופו של אדם ומשתדל לענות לגופו של עניין
שיש כמה שלומדים ולא משרתים בצבא... כי זה בא על חשבוני
כשיש מישהו שרואה או לא רואה סידרה, זה לא על חשבוני
כשיש מישהו שמימן או לא מימן הפקה ונהנה או לא נהנה מהרווחים זה לא על חשבוני
שמעודדים חלק מהאנשים לחיות על קצבאות שאחרים מממנים מהמיסים שלהם... זה על חשבוני
והעולם אכזר וגם לא שיוויוני, זה עדיין לא אומר שמוסרית מותר לנו לגנוב
מה שקורה בעולם התרופות והרפואה... כן אנשים עשירים חיים ובריאים יותר
רוצה להיות עשיר? תהמר על הכסף שלך בהפקת תוכן, תפיק תוכן מצליח ותתפלל שאף אחד לא יגנוב לך אותו לאתר פירטי
נראה לי שאתה יותר בצד שלהתבכיין איך העולם לא הוגן וכמה עוולות יש בעולם הזה ולהצדיק מעשים שבלי קשר למוסריות שלהם (שהיא כמובן סובייקטיבית) הם בראש ובראשונה לא חוקים.
לחזק לך את הנושא ממליץ לך לקרוא כתבי קריטון / אפלטון והעיסוק בעניין החובה לציית לחוק, משמעות החוק לחברה, חוקים לא מוצדקים או "לא נוחים"
gildmor
חבר ותיק
שליחה
"בדר"כ אני נמנע מלענות לגופו של אדם ומשתדל לענות לגופו של עניין"
אין סיבה שלא להמשיך ככה.
"שיש כמה שלומדים ולא משרתים בצבא... כי זה בא על חשבוני
כשיש מישהו שרואה או לא רואה סידרה, זה לא על חשבוני"
פה אנחנו חלוקים, כל מי שמרויח זה בסופו של דבר על חשבון מישהו\כולם. השאלה אם הרווח סביר או שיש לו יתרון לא הוגן. בלי קשר כפי שאמרתי ברגע שאתה מבליג על חוסר צדק\מוסר או אדיש באופן כללי אין לך גם הצדקה מוסרית לבוא להכנס לכיס של אחד שמייצר תרופות או אחד שמקבל קצבה ולא לכיס של הבנק שעשק אותך בדרך אחרת רק כי הוא יכול כי לכולם תהיה אותה טענה צודקת לכאורה, אנחנו פועלים לפי החוק.
ככה אני רואה את זה.
"נראה לי שאתה יותר בצד שלהתבכיין איך העולם לא הוגן וכמה עוולות יש בעולם הזה ולהצדיק מעשים שבלי קשר למוסריות שלהם (שהיא כמובן סובייקטיבית) הם בראש ובראשונה לא חוקים."
לי נראה שאתה בקטע של לקפוץ למסקנות, איפה ראית שהתבכיינתי? להיפך, אני אומר שאם יש שודדים בחסות החוק זה כן מצדיק מוסרית לעבור על החוק למרות מה שאפלטון אמר.
הדרך היחידה שכולם באמת יפנימו את ההשלכות של לא להתגייס זה רק כשכולם יסרבו להתגייס. הדרך היחידה שיבינו באמת את ההשלכות עושק אחרים זה אם יעשקו אותם, לכן לצורך העניין גם אותם פיראטים ממלאים תפקיד חשוב. קח לדוגמה את המגזר הערבי, שנים לא היו מעונינים שרשויות החוק יפעלו אצלם, אבל כשהם חווים את המערב הפרוע פתאום הם מבינים למה זה חשוב וקריטי ומתחננים שיפעלו שם ואפילו ביותר אגרסביות מהרגיל.
זו הדרך היחידה שגם יבינו את החשיבות של קיום חוקים מוסריים, כשכל אחד יבין את משמעות של מה יקרה אם לא יהיו חוקים כאלה או שלא מצייתים להם. ולא כי קראו בספר.