אני דווקא כן עבדתי, אומנם לפני די הרבה שנים, גם בבזק וגם בפרטנר. ובזק, לפחות באותה תקופה, נתנו אחלה שירות עסקי. אומנם הוא היה יקר, אבל איכותי. כיום קשה לי לשפוט, כי כבר המון זמן לא שם וגם לא צרכן של שירותים של בזק27/06/2023 20:12gabif כתב: כי ככה זה כאשר אתה חברה שמספקת שירותים למדינה והייתה גם שייכת למדינה אז השירות חייב להיות בלי פשרה (ו אני לא עובד בבזק או משהו כזה )...
האם הסיבים של בזק מחוייבים בגיבוי עפ״י החוק?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 29/06/2023 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
gabif
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 758
כרגע בזק בינלאומי נכנסת לנעליים של השירות העסקי - נקווה שיתנו שירות טוב וגם בתקווה שעדיין לקוחות אינטרנט פרטיים יוכלו להמשיך לקבל שירות (אם כי אני בספק)28/06/2023 17:39dima_vy כתב: אני דווקא כן עבדתי, אומנם לפני די הרבה שנים, גם בבזק וגם בפרטנר. ובזק, לחות באותה תקופה, נתנו אחלה שירות עסקי. אומנם הוא היה יקר, אבל איכותי. כיום קשה לי לשפוט, כי כבר המון זמן לא שם וגם לא צרכן של שירותים של בזק...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
אין שום חוק שאומר שסיב צריך להיות מגובה.
אני מחובר לסיב של אנלימיטד בתשתית הישנה (P2P). בגדול זאת טכנולוגיה עדיפה בהרבה על GPON (אבל גם יקרה בהרבה) אבל הסיב מגיע רק עד הבניין, ומשם עולה כבל נחושת עד הדירה. קופסת ההמרה מהסיב לכבל נמצאת בארון בקומת הקרקע - ומוזנת מהחשמל של המבנה. אין חשמל = אין אינטרנט, ואנלימיטד לא צריכה לגבות את זה.
אני מחובר לסיב של אנלימיטד בתשתית הישנה (P2P). בגדול זאת טכנולוגיה עדיפה בהרבה על GPON (אבל גם יקרה בהרבה) אבל הסיב מגיע רק עד הבניין, ומשם עולה כבל נחושת עד הדירה. קופסת ההמרה מהסיב לכבל נמצאת בארון בקומת הקרקע - ומוזנת מהחשמל של המבנה. אין חשמל = אין אינטרנט, ואנלימיטד לא צריכה לגבות את זה.
-
gabif
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 758
בדיוק כמו בפרטנר p2p , בגלל שלחצני מצוקה ועוד מערכי תקשורת ותיקים עובדים עם בזק , בזק חוייבו בזמנו לגבות את המערכות שלהם עם המעבר מהמרכזיות השכונתיות שלהם ל ארונות ה msag ברחוב28/06/2023 22:40NegativeIQ כתב: אין שום חוק שאומר שסיב צריך להיות מגובה.
אני מחובר לסיב של אנלימיטד בתשתית הישנה (P2P). בגדול זאת טכנולוגיה עדיפה בהרבה על GPON (אבל גם יקרה בהרבה) אבל הסיב מגיע רק עד הבניין, ומשם עולה כבל נחושת עד הדירה. קופסת ההמרה מהסיב לכבל נמצאת בארון בקומת הקרקע - ומוזנת מהחשמל של המבנה. אין חשמל = אין אינטרנט, ואנלימיטד לא צריכה לגבות את זה....
למשל בסופת השלגים הגדולה בירושלים בדצמבר 2013 היו חלקים בירושלים ללא חשמל במשך 3 ימים , רק הקו טלפון הביתי של בזק המשיך לעבוד (בהנחה ובאותו אזור לא נפגעה תשתית בזק החיצונית כתוצאה מפגיעה בכבלים החשופים)