האם הסיבים של בזק מחוייבים בגיבוי עפ״י החוק?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

27/06/2023 20:12  
gabif כתב:
כי ככה זה כאשר אתה חברה שמספקת שירותים למדינה והייתה גם שייכת למדינה אז השירות חייב להיות בלי פשרה (ו אני לא עובד בבזק או משהו כזה )
...
אני דווקא כן עבדתי, אומנם לפני די הרבה שנים, גם בבזק וגם בפרטנר. ובזק, לפחות באותה תקופה, נתנו אחלה שירות עסקי. אומנם הוא היה יקר, אבל איכותי. כיום קשה לי לשפוט, כי כבר המון זמן לא שם וגם לא צרכן של שירותים של בזק
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 29/06/2023 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

gabif פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758

שליחה

28/06/2023 17:39  
dima_vy כתב:
אני דווקא כן עבדתי, אומנם לפני די הרבה שנים, גם בבזק וגם בפרטנר. ובזק, לחות באותה תקופה, נתנו אחלה שירות עסקי. אומנם הוא היה יקר, אבל איכותי. כיום קשה לי לשפוט, כי כבר המון זמן לא שם וגם לא צרכן של שירותים של בזק
...
כרגע בזק בינלאומי נכנסת לנעליים של השירות העסקי - נקווה שיתנו שירות טוב וגם בתקווה שעדיין לקוחות אינטרנט פרטיים יוכלו להמשיך לקבל שירות (אם כי אני בספק)

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

אין שום חוק שאומר שסיב צריך להיות מגובה.
אני מחובר לסיב של אנלימיטד בתשתית הישנה (P2P). בגדול זאת טכנולוגיה עדיפה בהרבה על GPON (אבל גם יקרה בהרבה) אבל הסיב מגיע רק עד הבניין, ומשם עולה כבל נחושת עד הדירה. קופסת ההמרה מהסיב לכבל נמצאת בארון בקומת הקרקע - ומוזנת מהחשמל של המבנה. אין חשמל = אין אינטרנט, ואנלימיטד לא צריכה לגבות את זה.

gabif פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758

שליחה

28/06/2023 22:40  
NegativeIQ כתב:
אין שום חוק שאומר שסיב צריך להיות מגובה.
אני מחובר לסיב של אנלימיטד בתשתית הישנה (P2P). בגדול זאת טכנולוגיה עדיפה בהרבה על GPON (אבל גם יקרה בהרבה) אבל הסיב מגיע רק עד הבניין, ומשם עולה כבל נחושת עד הדירה. קופסת ההמרה מהסיב לכבל נמצאת בארון בקומת הקרקע - ומוזנת מהחשמל של המבנה. אין חשמל = אין אינטרנט, ואנלימיטד לא צריכה לגבות את זה.
...
בדיוק כמו בפרטנר p2p , בגלל שלחצני מצוקה ועוד מערכי תקשורת ותיקים עובדים עם בזק , בזק חוייבו בזמנו לגבות את המערכות שלהם עם המעבר מהמרכזיות השכונתיות שלהם ל ארונות ה msag ברחוב
למשל בסופת השלגים הגדולה בירושלים בדצמבר 2013 היו חלקים בירושלים ללא חשמל במשך 3 ימים , רק הקו טלפון הביתי של בזק המשיך לעבוד (בהנחה ובאותו אזור לא נפגעה תשתית בזק החיצונית כתוצאה מפגיעה בכבלים החשופים)

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”