הקבלן נותן Vitrea מה כדאי לבקש / לשדרג
על סמך מה אתה אומר שזה קומבינה וקובע אם זה יעבוד או לא יעבוד?
אין פה שום קומבינה וזה עבר ביקורת ח"ח כי גם היינו צריכים להגדיר את הראשי (בגלל המזגנים ועוד כמה חיבורים תלת פאזים)
להזכיר שוב כמה שנים הכל עובד ב 0 תקלות?
אין פה שום קומבינה וזה עבר ביקורת ח"ח כי גם היינו צריכים להגדיר את הראשי (בגלל המזגנים ועוד כמה חיבורים תלת פאזים)
להזכיר שוב כמה שנים הכל עובד ב 0 תקלות?
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
כמה תהיה מופתע מ-0 ועד בוראטלנד שגם ביקורת ח״ח נקבעת לפי קומבינה וקשרים אישיים?
האדריכל שלי סיפר שבדירה שהוא תכנן הביקורת נכשלה בגלל שפסי ה-DIN לא היו מספיק מפולסים לטעמו. החשמלאי שבנה את זה פשוט עמד שם חיוור... לא עזר כלום, עד שהוא הזעיק חבר שלו שהוא חשמלאי בכיר ומקושר, שדיבר עם המבקר, ואז פתאום הכל הסתדר.
האדריכל שלי סיפר שבדירה שהוא תכנן הביקורת נכשלה בגלל שפסי ה-DIN לא היו מספיק מפולסים לטעמו. החשמלאי שבנה את זה פשוט עמד שם חיוור... לא עזר כלום, עד שהוא הזעיק חבר שלו שהוא חשמלאי בכיר ומקושר, שדיבר עם המבקר, ואז פתאום הכל הסתדר.
לא היו לי ולא לחשמלאי שום קומבינות בח'ח ושוב אתה רושם דברים שאתה לא יודע.
אין שום דבר בכל מה שתיארתי שנוגד את תקנות ח'ח ואתה יכול לבדוק או להביא לי סימוכין או סתם לציין מה בעינך הינו לא תקין או קומבינה במקום לרשום סתם שטויות שאין לך מושג לגביהם
אין שום דבר בכל מה שתיארתי שנוגד את תקנות ח'ח ואתה יכול לבדוק או להביא לי סימוכין או סתם לציין מה בעינך הינו לא תקין או קומבינה במקום לרשום סתם שטויות שאין לך מושג לגביהם
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
לא טענתי שבמקרה שלך היתה קומבינה. את זה יואב כתב.
רק אמרתי שלעבור ביקורת ח״ח בבוראטלנד זה לא אומר הרבה. כנ״ל לגבי טופס 4. אצלי הדירה עברה ביקורת ח״ח וטופס 4 ע״י הקבלן (כדירת מעטפת), בלי שהקבלן התקין כיור ואסלה (שנדרשים לפי ההגדרה), וחוטי חשמל משתלשלים מהתקרה.
רק אמרתי שלעבור ביקורת ח״ח בבוראטלנד זה לא אומר הרבה. כנ״ל לגבי טופס 4. אצלי הדירה עברה ביקורת ח״ח וטופס 4 ע״י הקבלן (כדירת מעטפת), בלי שהקבלן התקין כיור ואסלה (שנדרשים לפי ההגדרה), וחוטי חשמל משתלשלים מהתקרה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
א. גם להיכנס לאוטו דרך הבגאז' זה אפשרי אבל זו לא הדרך שמתכנן הרכב תכנן לכן לדעתי זו קומבינה07/07/2023 14:21mescaline כתב: על סמך מה אתה אומר שזה קומבינה וקובע אם זה יעבוד או לא יעבוד?
להזכיר שוב כמה שנים הכל עובד ב 0 תקלות?...
ב. אני מתכנן חשמל (ומתמחה גם בחשמל חכם) כבר מעל 20 שנה ומנהל את אחד ממשרדי תכנון החשמל הותיקים בארץ, אז מבין קצת בתכנון חשמל חכם, ובתכנון חשמל באופן כללי, ומכיר היטב את חוק החשמל ומה שתיארת לא עומד בחוק, ותתפלא כמה בדיקות חשמל של חח"י מתבצעות ועוברות גם כשיש ליקויים, אי אפשר לפתוח ולבדוק כל צינור וכל שקע בביקורת, ישנה מידת הבנה שהחשמלאי שהגיש את הדירה לביקורת פעל כשורה.
ג. כל מוצר עובד עם 0 תקלות עד שמגיעה התקלה הראשונה, ואני מאחל שלא תגיע.
לא מעוניין לנהל קרב הסברים. זו דעתי (ודעת המחוקק).
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אם אתה מכיר את חוק החשמל אז אתה אמור לדעת ש KNX מעוגן בתקן וכבל התקשורת יכול לעבור באותה תעלה עם ההזנות לאותם צרכנים כפי שהוא משמש אותם וכמו כן גם יכול לעבור בתוך הלוח חשמל.
יש לי את המסמך מאתר חשברת החשמל שלפני 7-8 בדקתי טרם ההתקנה.
אני אאתר אותו ויראה לך
יש לי את המסמך מאתר חשברת החשמל שלפני 7-8 בדקתי טרם ההתקנה.
אני אאתר אותו ויראה לך