חיבור מחשב לסמסונג R81B
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב בסופו של דבר החלטתי להזמין כרטיס מסך חדש,יציאת DVI לטלוויזיה ויציאת VGA למסך מחשב.
תודה לכל העוזרים!
תודה לכל העוזרים!
לפני שאתה קונה כרטיס חדש תנסה ב-הCatalyst control center להגדיר את שני המסכים ביחד ולא על CLONE אלה על
extend main onto digital panel
ואז אמור להופיע לך הרקע של הדסקטופ אבל בלי האיקונים
עכשיו אתה נגיד פותח סרט על חלון קטן (לא חלון גדול (נו לא על כל המסך
) ופשוט מושך את הסרט ימינה לתוך המסך של הטלוויזיה ומגדיל שם את התמונה כנל עם דפי אינטרנט או כל מה שאפשר למשוך ולהזיז על הדסקטופ
מקווה שעזרתי
היתה לי בדיוק את אותה בעייה (אני חושב) והיום סוף סוף פתרתי אותה גם לי יש R81B37
דרך אגב אתה יכול שבכל אחד מהמסכים תהיה רזולוצייה שונה (לי יש X1800XT עם שני DVI )
extend main onto digital panel
ואז אמור להופיע לך הרקע של הדסקטופ אבל בלי האיקונים
עכשיו אתה נגיד פותח סרט על חלון קטן (לא חלון גדול (נו לא על כל המסך
מקווה שעזרתי
היתה לי בדיוק את אותה בעייה (אני חושב) והיום סוף סוף פתרתי אותה גם לי יש R81B37
דרך אגב אתה יכול שבכל אחד מהמסכים תהיה רזולוצייה שונה (לי יש X1800XT עם שני DVI )
נערך לאחרונה על ידי igk ב 05/09/2007 15:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
קודם כל תודה על הפירוט igK....
אבל מה אתה עושה אם אתה רוצה להפעיל אייקונים מהטלוויזיה...
???
הרי אתה מדבר על רזולוזיה נניח של 1024 למחשב ואז EXTENDED לטלוויזיה עם רזולוציה נניח 768*1360 שדרך אגב רואים מדהים ברזולוציה הזאת בטלווזיה!!!
הבנתי שאני צריך למשוך כל פעם את הEXPLORER למסף טלוויזיה או את הסרט אבל אין אפשרות לראות את כל הדסקטופ???
יותר מזה...
בוא נניח שאני שם קיצורי דרך שך הדסקטופ גם על החלק של הטלוויזיה ...OK?
אבל בוא נניח שפתחתי EXPLORER על כל המסך אם אני שוכב מול הטלוויזיה... הרי אני אראה את התמונה רק על המחשב....
אז מה שאני צריך לעשות זה לקום ..ללכת למחשב..להקטין את החלון...ולהעביר אותו לחלק של הטלוויזיה...כל זה במקום להגדיר
(אם הייתה אפשרות כזאת !! אני מחפש בנרות!!) 2 רזולוציות שונות בלי EXTENDED ופשוט לנווט בלחיצת כפתור בין המסך לטלוויזיה..
ואז כל פעם או המחשב מראה את הדסקטופ ברזולוזיה שאני רוצה \(1024 ) או הטלווזיה ב 1360...
אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת עם כרטיסי ATI ...דרך אגב גם לי יש 2 DVI ועדיין זה לא עוזר לי..
תודה ..
אבל מה אתה עושה אם אתה רוצה להפעיל אייקונים מהטלוויזיה...
הרי אתה מדבר על רזולוזיה נניח של 1024 למחשב ואז EXTENDED לטלוויזיה עם רזולוציה נניח 768*1360 שדרך אגב רואים מדהים ברזולוציה הזאת בטלווזיה!!!
הבנתי שאני צריך למשוך כל פעם את הEXPLORER למסף טלוויזיה או את הסרט אבל אין אפשרות לראות את כל הדסקטופ???
יותר מזה...
בוא נניח שאני שם קיצורי דרך שך הדסקטופ גם על החלק של הטלוויזיה ...OK?
אבל בוא נניח שפתחתי EXPLORER על כל המסך אם אני שוכב מול הטלוויזיה... הרי אני אראה את התמונה רק על המחשב....
אז מה שאני צריך לעשות זה לקום ..ללכת למחשב..להקטין את החלון...ולהעביר אותו לחלק של הטלוויזיה...כל זה במקום להגדיר
(אם הייתה אפשרות כזאת !! אני מחפש בנרות!!) 2 רזולוציות שונות בלי EXTENDED ופשוט לנווט בלחיצת כפתור בין המסך לטלוויזיה..
ואז כל פעם או המחשב מראה את הדסקטופ ברזולוזיה שאני רוצה \(1024 ) או הטלווזיה ב 1360...
אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת עם כרטיסי ATI ...דרך אגב גם לי יש 2 DVI ועדיין זה לא עוזר לי..
תודה ..
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני יכול חבר את המחשב למסך שלו בVGA ומהיציאת DVI לטלוויזיה נכון?זה לא יפריע אחד לשני?