Profitec Pro 400 או Lelit MaraX
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
המכונה שהכי קרובה למה שאתה מחפש היא לליט ביאנקה V3.
- רוחב עד 32-34 ס"מ - 29 ס"מ בביאנקה
- מיכל פנימי + אפשרות חיבור לקו מים - שתי האופציות כלולות
- אפשרות לתכנות pre-infusion (שאפשרי גם בשימוש עם מיכל מים פנימי) - יש אפשרויות נרחבות לתכנות, כולל אורך ה-PI, ההפוגה בינו לבין החליטה ורמת הלחץ (גבוה או נמוך).
- 4 שנות אחריות - יתרון - היבואן בארץ נותן שנתיים אחריות
- חליטה ווליומטרית - יתרון - אין
- זמן הפעלה קצר - יתרון - 16 דקות חימום. כחלק משלב החימום הראשוני המכונה מחממת את הדוד לטמפרטורה גבוהה משמעותית מטמפרטורת היעד ולכן הזמן הכולל מתקצר לחצי מרוב המכונות עם ראש E61, אפילו לשליש מחלקן.
- אופציה ל-flow control - יתרון - כלול
- יציבות טמפרטורה בראש (saturated או חשמלי עם PID) - יתרון - יציבות הטמפרטורה דומה לכל מכונת E61 אחרת. פחות טובה ממכונות שבהן הראש צמוד לדוד, אבל בפועל זו לא בעיה. התוצאות מאוד עקביות ואני בספק כמה אפילו אנשים עם חיך מפותחת יוכלו להביל בין שוטים.
אם תוותר על קניה בארץ תוכל לקבל את רוב התכונות האלה (להוציא חיבור ישיר ובקרת זרימה) שעולות כ-5000 ש"ח. למשל עם מכונות כמו Lelit Elizabeth ו-Breville/Sage Dual Boiler (שכן מאפשרת בקרת זרימה עם מוד פשוט).
- רוחב עד 32-34 ס"מ - 29 ס"מ בביאנקה
- מיכל פנימי + אפשרות חיבור לקו מים - שתי האופציות כלולות
- אפשרות לתכנות pre-infusion (שאפשרי גם בשימוש עם מיכל מים פנימי) - יש אפשרויות נרחבות לתכנות, כולל אורך ה-PI, ההפוגה בינו לבין החליטה ורמת הלחץ (גבוה או נמוך).
- 4 שנות אחריות - יתרון - היבואן בארץ נותן שנתיים אחריות
- חליטה ווליומטרית - יתרון - אין
- זמן הפעלה קצר - יתרון - 16 דקות חימום. כחלק משלב החימום הראשוני המכונה מחממת את הדוד לטמפרטורה גבוהה משמעותית מטמפרטורת היעד ולכן הזמן הכולל מתקצר לחצי מרוב המכונות עם ראש E61, אפילו לשליש מחלקן.
- אופציה ל-flow control - יתרון - כלול
- יציבות טמפרטורה בראש (saturated או חשמלי עם PID) - יתרון - יציבות הטמפרטורה דומה לכל מכונת E61 אחרת. פחות טובה ממכונות שבהן הראש צמוד לדוד, אבל בפועל זו לא בעיה. התוצאות מאוד עקביות ואני בספק כמה אפילו אנשים עם חיך מפותחת יוכלו להביל בין שוטים.
אם תוותר על קניה בארץ תוכל לקבל את רוב התכונות האלה (להוציא חיבור ישיר ובקרת זרימה) שעולות כ-5000 ש"ח. למשל עם מכונות כמו Lelit Elizabeth ו-Breville/Sage Dual Boiler (שכן מאפשרת בקרת זרימה עם מוד פשוט).
התחדשתי ב:
- Eureka Mignon Libra (קניתי בסוף מחו"ל דרך Espresso Coffee Shop)
- Bezzera Duo DE

התלבטתי רבות בינה לבין הביאנקה ובסוף החלטתי שחליטה ווליומטרית חשובה לי יותר מ-flow control (חוץ מזה, על הלליט אין מבצעי בלאק פריידיי וגם עם הוספת אחריות מורחבת ל-4 שנים ל-Duo De, עדיין היא יצאה יותר זולה מהביאנקה).
תודה רבה לכולם על הסיוע והעצות.
עזרתם לי מאוד !!!
- Eureka Mignon Libra (קניתי בסוף מחו"ל דרך Espresso Coffee Shop)
- Bezzera Duo DE

התלבטתי רבות בינה לבין הביאנקה ובסוף החלטתי שחליטה ווליומטרית חשובה לי יותר מ-flow control (חוץ מזה, על הלליט אין מבצעי בלאק פריידיי וגם עם הוספת אחריות מורחבת ל-4 שנים ל-Duo De, עדיין היא יצאה יותר זולה מהביאנקה).
תודה רבה לכולם על הסיוע והעצות.
עזרתם לי מאוד !!!
אני לא שותה פילטר, אבל אתה מוזמן בשמחה אם אתה רוצה להתרשם מקרוב.
ממה שאני מבין היא מבוססת על ה-Specialita.
כשתגיע המכונה אנסה לבדוק איזה retention יש לה.
תוהה אם כדאי להזמין Single Dose Hopper
ממה שאני מבין היא מבוססת על ה-Specialita.
כשתגיע המכונה אנסה לבדוק איזה retention יש לה.
תוהה אם כדאי להזמין Single Dose Hopper
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אשמח, תודה על ההזמנה!
הופר מפוח יכול להיות שימושי אם אתה מתכוון לעשות סינגל דוזינג. באופן אישי אני חושב שלשימוש יומיומי רגיל סינגל דוזינג אידאלי כי הוא מאפשר לשמור על הפולים טריים בכלי הרמטי עם מעט אוויר, וכי קל יותר לשנות את עובי הטחינה כי אין צורך להפעיל את המטחנה כשעוברים לטחינה יותר דקה. לעומת זאת כשמארחים טחינה של מנות ישר מההופר הרבה יותר נוחה.
הופר מפוח יכול להיות שימושי אם אתה מתכוון לעשות סינגל דוזינג. באופן אישי אני חושב שלשימוש יומיומי רגיל סינגל דוזינג אידאלי כי הוא מאפשר לשמור על הפולים טריים בכלי הרמטי עם מעט אוויר, וכי קל יותר לשנות את עובי הטחינה כי אין צורך להפעיל את המטחנה כשעוברים לטחינה יותר דקה. לעומת זאת כשמארחים טחינה של מנות ישר מההופר הרבה יותר נוחה.