מה אתם ממליצים לבקש רכב חברה 170K
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
https://www.championmotors.co.il/compro ... angements/
להגיד שאין בעיות ע"ס הניסיון שלך לא ממש מייצג. כמובן שלא רק ברכבי VAG. מה שמטריד זה אופן התתיחסות של צ'מפיון לעניין. לדוגמא:
הי חברים,
כפי שידוע לרוב החברים כאן, יש הסדר פשרה לגבי מאייד של רכבי סקודה.
אמה מה הבעיה?!
שצריך להכנס למוסך מורשה והם יבדקו את הרכב ויאשרו אם יש בעיה במאייד של הרכב או לא, ובמידה ולא גובים עלות בדיקה בסך 450 ש''ח.
זה נשמע כמו לתת לחתול לשמור על החלב.
למרות הכול, כמו שציינתי קודם, נוהג וקונה רק VAG מהסיבות שציינת ומסכים איתן.
להגיד שאין בעיות ע"ס הניסיון שלך לא ממש מייצג. כמובן שלא רק ברכבי VAG. מה שמטריד זה אופן התתיחסות של צ'מפיון לעניין. לדוגמא:
הי חברים,
כפי שידוע לרוב החברים כאן, יש הסדר פשרה לגבי מאייד של רכבי סקודה.
אמה מה הבעיה?!
שצריך להכנס למוסך מורשה והם יבדקו את הרכב ויאשרו אם יש בעיה במאייד של הרכב או לא, ובמידה ולא גובים עלות בדיקה בסך 450 ש''ח.
זה נשמע כמו לתת לחתול לשמור על החלב.
למרות הכול, כמו שציינתי קודם, נוהג וקונה רק VAG מהסיבות שציינת ומסכים איתן.
אני לא טוען שהן חפות מליקויים. אני כן טוען שעניני ה DSG זה בערך (בהקצנה), כמו שאנשים מתרחקים עד היום מסיטורואן בכלל שבשנות השמונים היו המון בעיות אמינות על ה GSA וה BX. בעיות הDSG תמו. אומר לך את זה אחרי שדיברתי עם בעלים של מוסך עצמאי שמטפל בסקודה וגם ברכבים אחרים.
יש שם בעיות לא מעטות חוץ מהגירים המוצלחים שלהם.
נתחיל מזה שצריך לנסוע קבוע עם שמן באוטו, כי באופן קבוע, כל 5000-10000 נדלקת מנורה שחסר שמן (והוא באמת חסר). לא ברור לאן הוא מתנדף.
לא כדאי במכוניות הללו ללחוץ חזק מדי בעת תחילת נסיעה -זה גורם לבלאי מואץ של כל העסק.
בפקקים כדאי לשלב למצב ספורט, כי העברת הילוכים אינסופית גורמת לשחיקה של הקלאצ'ים.
כל מיני טריקים כאלה מוזרים אני לא מכיר ברכבים אחרים.
וזה עוד לפני מה שיבקשו ממך במוסכים על תיקונים. צ'מפיון כבר ידאגו לקרוע לך את הכיס.
נתחיל מזה שצריך לנסוע קבוע עם שמן באוטו, כי באופן קבוע, כל 5000-10000 נדלקת מנורה שחסר שמן (והוא באמת חסר). לא ברור לאן הוא מתנדף.
לא כדאי במכוניות הללו ללחוץ חזק מדי בעת תחילת נסיעה -זה גורם לבלאי מואץ של כל העסק.
בפקקים כדאי לשלב למצב ספורט, כי העברת הילוכים אינסופית גורמת לשחיקה של הקלאצ'ים.
כל מיני טריקים כאלה מוזרים אני לא מכיר ברכבים אחרים.
וזה עוד לפני מה שיבקשו ממך במוסכים על תיקונים. צ'מפיון כבר ידאגו לקרוע לך את הכיס.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
וואי, מהניסיון שלי עם סקודה אתה צודק מאד! רכב חברה (בן שנתיים כרגע), אז זה לא כ"כ הפריע לי, אבל באמת פעם בחצי שנה+ צריך להוסיף שמן.20/10/2022 14:07Arie10 כתב: יש שם בעיות לא מעטות חוץ מהגירים המוצלחים שלהם.
נתחיל מזה שצריך לנסוע קבוע עם שמן באוטו, כי באופן קבוע, כל 5000-10000 נדלקת מנורה שחסר שמן (והוא באמת חסר). לא ברור לאן הוא מתנדף....
אמרו לי שזו "המחלה של המנועים האלה".
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
כנראה שאני בר מזל ברמה של זכיה בלוטו. כל הרכבים שעברו תחת ידי - מעולם מעולם מעולם לא נדלקה לי נורת שמן. את הגיר אני לעולם לא מעביר למצב ספורט - זה הופך את הרכב לעצבני. כל מה שצריך זה לא "לרכב" על דוושת הבלמים בפקקים, ואת זה אני עושה בלי לחשוב על זה בכלל.
אני פשוט לא מצליח להבין איך כל הבעיות האלו חמקו ממני עם כל כך הרבה רכבי VAG. לאח שלי היו שתי פאסט, שתי סופרב, לאון קופרה וארונה אחת. גם הוא לא סבל משום בעיה שתוארה כאן. במקרה שלו מדובר על רכבים שחלקם עשו 40 אלף פלוס בשנה.
אני לא מכחיש את מה שתיארת, פשוט לא חוויתי אישית שום דבר מזה.
טפו טפו טפו!
אני פשוט לא מצליח להבין איך כל הבעיות האלו חמקו ממני עם כל כך הרבה רכבי VAG. לאח שלי היו שתי פאסט, שתי סופרב, לאון קופרה וארונה אחת. גם הוא לא סבל משום בעיה שתוארה כאן. במקרה שלו מדובר על רכבים שחלקם עשו 40 אלף פלוס בשנה.
אני לא מכחיש את מה שתיארת, פשוט לא חוויתי אישית שום דבר מזה.
טפו טפו טפו!