מתעלק על השירשור,
אני כרגע עם סיבים של סלקום שעובד על חיבור לארון של בזק,
אוטוטו יהיה אפשרות לעבור אל פרטנר,
האם לעבור או להישאר
מי היא היום חברת הסיבים הטובה ביותר?
- shay_g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
אני אם פרטנר כבר שנתיים
וואלה מבסוט אפס בעיות והם לא עושים
בעיות עם ציוד פרטי.
קח ג'יביק קח ממיר חבר לאן שאתה רוצה.
וואלה מבסוט אפס בעיות והם לא עושים
בעיות עם ציוד פרטי.
קח ג'יביק קח ממיר חבר לאן שאתה רוצה.
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
תלוי, אם יציעו לך הצעה שלא תוכל לסרב לה - אל תסרב לה !12/09/2022 16:49shay_g כתב: מתעלק על השירשור,
אני כרגע עם סיבים של סלקום שעובד על חיבור לארון של בזק,
אוטוטו יהיה אפשרות לעבור אל פרטנר,
האם לעבור או להישאר...
- jnoam
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אני מחובר עם סלקום על תשתית של בזק. יש דברים טובים - אתה מקבל כתובת IP4 אמיתית למשל בלי NAT - אבל הביצועים חלשים. אני מקבל בבדיקות SPEEDTEST מהירויות לא רעות - 450-600 מגה ב-DOWNSTREAM וכ-100 ב-UPSTREAM (יש לי חבילה של 1000/100) אבל מבחינת מהירויות אמיתיות - לא עובר את ה50 מגביט. קודם הייתי מחובר בהוט 200 מגה והייתי מקבל 200 רוב הזמן.
שוקל ברצינות לעזוב את סלקום על רקע זה - גם בשירות אין להם שום דבר להגיד לי חוץ מ"תכבה ותדליק את הראוטר".
שוקל ברצינות לעזוב את סלקום על רקע זה - גם בשירות אין להם שום דבר להגיד לי חוץ מ"תכבה ותדליק את הראוטר".
- shay_g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
אני גם עם סלקום אבל עם מתאם סיב וראוטר פרטי,19/09/2022 16:00jnoam כתב: אני מחובר עם סלקום על תשתית של בזק. יש דברים טובים - אתה מקבל כתובת IP4 אמיתית למשל בלי NAT - אבל הביצועים חלשים. אני מקבל בבדיקות SPEEDTEST מהירויות לא רעות - 450-600 מגה ב-DOWNSTREAM וכ-100 ב-UPSTREAM (יש לי חבילה של 1000/100) אבל מבחינת מהירויות אמיתיות - לא עובר את ה50 מגביט. קודם הייתי מחובר בהוט 200 מגה והייתי מקבל 200 רוב הזמן.
שוקל ברצינות לעזוב את סלקום על רקע זה - גם בשירות אין להם שום דבר להגיד לי חוץ מ"תכבה ותדליק את הראוטר"....
בדיקה של ספידטסט מקבל 800+ תמיד!.
- roei83
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
אני עם סלקום, בהתחלה נתנו לי מתאם סיב וראוטר שלהם.
אחרי שנה וחצי התחילו ניתוקים, אמרו לי שצריך להחליף ראוטר, שלחו טכנאי שהחליף את הראוטר ומתאם סיב לראוטר חדש יותר שהסיב מתחבר אליו ישירות.
עדיין היו ניתוקים, שלחו טכנאי ששינה משהו בארון שלהם שטען שהעוצמת שידור היתה גבולית ויכלו להגרם תקלות.
כיום יש מידי פעם נפילות במהירות במקום 500 מקבלים פתאום 50-100 , גם אם מפעילים את הראוטר מחדש זה לא תמיד מסתדר ורק אחרי פרק זמן המהירות חוזרת להיות 470-480
אחרי שנה וחצי התחילו ניתוקים, אמרו לי שצריך להחליף ראוטר, שלחו טכנאי שהחליף את הראוטר ומתאם סיב לראוטר חדש יותר שהסיב מתחבר אליו ישירות.
עדיין היו ניתוקים, שלחו טכנאי ששינה משהו בארון שלהם שטען שהעוצמת שידור היתה גבולית ויכלו להגרם תקלות.
כיום יש מידי פעם נפילות במהירות במקום 500 מקבלים פתאום 50-100 , גם אם מפעילים את הראוטר מחדש זה לא תמיד מסתדר ורק אחרי פרק זמן המהירות חוזרת להיות 470-480