HD-DVD עדין לא הפסיד במלחמה:

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

bshapira,
למכשיר הזה תהיה הצלחה כמו לDVD משולב הוידאו שסקאל משווקים.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

crusader כתב:bshapira,
...
או למכשירים שקוראים וצורבים DVD-R וגם DVD+R
Need more cowbell

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

MartinHSabag כתב:פושט עורות של חתולים בעודם חיים,

VOD ב-HD זה יפה ונחמד, לא בטוח שזה מעשי בשנים הקרובות.
שטחי האיכסון שהם צריכים בשביל זה הוא עצום וכמובן רוחב הפס. אלא אם אתה מדבר על משהו כמו PPV.
בכל מקרה, כרגע טיפה מוקדם ורק בגלל שהחדירה של מסכים דקים (HD) לבתי האב היא עדיין קטנה, אבל כל זה משתנה AS WE SPEEK....

שוב, זה עיניין של ביצה ותרנגולת.
אנשים לא קונים כי אין שידורים ואין שידורים כי אין פוטנציאל מספיק גבוה של צרכנים וכו'....
...
מרטין אתה מתכוון לכל אותם צרכנים שרכשו בשנים האחרונות מכשיר DVD, חיברו אותו ל CRT בקומפוזיט, בכו שראו גרוע, שוכנעו לקנות מסך שטוח (או שלא שוכנעו) חיברו גם אותו בקומפוזיט, המשיכו לזעוק שרואים גרוע (או שהתרגלו ועכשיו הם טוענים שרואים מצויין ממש כמו עם ה VCR שלהם), שוכנעו שאם יחברו עם כבל של מונסטר יראו טוב, חיברו שוב בקומפוזיט רק שעכשיו הם קוראים לו כבל "איכותי", המשיכו להתבכיין שרואים גרוע וכו'. אלו האנשים שאתה סומך עליהם שידחפו קדימה את מהפכת ה HD?

לצערנו זה רוב האנשים, מה לעשות. אני יודע שחברות ההפצה ויצרני הנגנים היו מייחלים לאפשרות להחליף את הקהל הזה במשהו קצת יותר אליטיסתי אבל זה לא יקרה.

בנוגע לשטחי איכסון ב VOD. נכון אבל לפחות חברה אחת מוכיחה שאפשר גם היום לעשות מזה ביזנס. http://www.xbox.com/en-US/live/marketplace/moviestv// . עד כמה שאני יודע זה אולי המגזר היחיד שבאמת רווחי בחטיבת ה XBOX. אישית אני חושב שהמודל הזה, או דומה לו, הוא העתיד וזה הולך להתרחש הרבה יותר מהר ממה שאתה מתאר לעצמך.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

Catskinner,
כמו שהייתי אומר לחיילים שלי בצבא,במקרה הנ"ל: יש כן,יש לא,אבל מה שבטוח זה אולי.
נ.ב את ההשואה שלך אתה צריך להוציא מחוץ לגבולות המדינה,למקומות כמו ארה"ב או אירופה ששם יש שידורי HD בשפע ועדיין אנשים הולכים ומשכירים סרטים BD בבלוקבסטר.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

סמוך על YES ו-HOT שיבהירו לאותם לקוחות "הדיוטים" שהם יכולים לראות יותר טוב במסכים שהם כבר רכשו.
פה, יש לך גוף שיש לו אינטרס לקדם את זה, לעומת DVD שלאף אחד לא היה איזה אינטרס להראות לך מה ההבדלים בין חיבורים שונים או פורמטים שונים ואיך לנצל את המקסימום מהמסך שכבר רכשת.

אני לא יכול להרחיב יותר מידי בשלב זה, אבל סמוך עלי שאני יודע על מה אני מדבר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

crusader כתב:Catskinner,
כמו שהייתי אומר לחיילים שלי בצבא,במקרה הנ"ל: יש כן,יש לא,אבל מה שבטוח זה אולי.
נ.ב את ההשואה שלך אתה צריך להוציא מחוץ לגבולות המדינה,למקומות כמו ארה"ב או אירופה ששם יש שידורי HD בשפע ועדיין אנשים הולכים ומשכירים סרטים BD בבלוקבסטר.
...
מעולם לא טענתי שבחינת מהפכת ה HD צריכה להתקיים במדינתנו הקטנה. אבל לגופו של עניין, עד כמה שידוע לי מצבו של בלוקבסטר העולמי אינו טוב ומניותיהם ירדו ב 80% בחמשת השנים שחלפו. יש נסיגה כללית בהשכרת סרטים והם בעצמם רכשו לא מזמן את movielink ותנחש מה המודל העסקי של movielink?

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

אגב, מיסטר שמועתי בהוליווד טוען שמחנה ה HD בצעד נואש הציע עשרות מליוני דולרים לחברות הנ"ל כדי שיתמכו בפורמט אקסלוסיבית. אין לי מושג אם זה נכון

http://www.deadlinehollywooddaily.com/d ... ormat-war/

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818

שליחה

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

kingshoko,

תכניס לעצמך כאפה ובאותה הזדמנות תסתכל הודעה אחת למעלה....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

:lol: :lol:
מצחיק, הרגשתי דהז'הוו...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

העניינים מתחממים. הבמאי של transformers מרוגז קשות על חברת פרמונט. הוא כמובן רוצה שהסרטים שלו יוצגו בכל פורמט אפשרי

http://www.engadget.com/2007/08/21/mich ... -ray-no-t/

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

והשוק המשותף פתח לא מזמן בחקירה כדי לגלות האם האולפנים הגדולים מפלים לרעה את פורמט HD DVD ונותנים בכך יתרון מונופוליסטי לבלו ריי. צריך לזכור שבאירופא הבלו ריי לא כל כך המריא. מה שכן, לא משעמם בכלל במאבק העקר הזה. אולי אם יעשו מזה סרט ב HD זה ישכנע אותי לקנות נגן...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

צריך לזכור שבאירופא הבלו ריי לא כל כך המריא
...
הרשה לי לגחך. חזרתי לפני שבועיים מאירופה. בחנויות רבות צחקו עלי ששאלתי היכן ה HD DVD שלהם. מיותר לציין שהמדפים היו עמוסים בסרטי BD. באחת מחנויות virgin זכיתי לראות לבסוף עותק אחד של הסרט סופרמן ב HDDVD. אז...שלא יעבדו עליכם :)

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373

שליחה

אני מקווה ש HD-DVD יהפוך לפורמט המרכזי. זאת מכיוון שהסרטים שמקודדים בו תופסים מחצית, עד שליש מהנפח שהם תופסים בפורמט ה Blu-ray (תוך שימוש באותה שיטת דחיסה), בעוד שמביקורות רבות עולה המסקנה שאין כלל הבדל באיכות.

דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

מצטער שהצטרפתי מאוחר לדיון, היה לי יום עמוס...
Catskinner, אני מסכים עם מה שנאמר כאן קודם, HD-VOD זאת פנטזיה רחוקה בארצנו אני חושב.
ואני לא רואה את אבא שלי מתחיל ללמוד על אתרי הורדות אם הוא יכול פשוט להכניס דיסק למכשיר כמו שהוא עושה כל כך הרבה שנים...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני חושב שאתה ממעיט בערכו של אביך, אחרי הכל הוא הצליח לגדל אותך לא?

ומאותה סיבה שציינת הוא גם שם קצוץ על כל הנושא של HD DVD נגד בלו ריי, תשאל אותו אם הוא היה מוציא כסף עכשיו בשביל נגן חדש שינגן את אותם ה DVD שיש לו בדיוק כמו הנגן הקודם ובנוסף ייתן לו לראות סרטים באיכות טובה יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

Catskinner כתב:אני חושב שאתה ממעיט בערכו של אביך, אחרי הכל הוא הצליח לגדל אותך לא?
...
מזה בדיוק אני חושש... :lol:
Catskinner כתב:ומאותה סיבה שציינת הוא גם שם קצוץ על כל הנושא של HD DVD נגד בלו ריי, תשאל אותו אם הוא היה מוציא כסף עכשיו בשביל נגן חדש שינגן את אותם ה DVD שיש לו בדיוק כמו הנגן הקודם ובנוסף ייתן לו לראות סרטים באיכות טובה יותר.
...
כמו שהוא קנה DVD למרות שכל הסרטים שלו היו בקלטות... ברגע שזה יהיה מספיק זול (ואני בטוח שזה יהיה), יקנו. או בעצם כשבלוקבאסטר יתחילו עם המבצע של "מנוי לשנה - נגן במחיר זול" או משהו בסגנון.

דרך אגב, עדין יש לו נגן DVD של טושיבה מלפני 8 שנים בערך מהמבצע הזה של בלוקבאסטר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

ride כתב:העניינים מתחממים. הבמאי של transformers מרוגז קשות על חברת פרמונט. הוא כמובן רוצה שהסרטים שלו יוצגו בכל פורמט אפשרי
...
Michael Bay כבר חזר בו, Transformers 2 בדרך.
http://www.michaelbay.com/blog/files/Mi ... D-DVD.html

לגבי ההודעה שפתחה שרשור זה, NY Times מדווח כי לאולפנים שולם כסף על מנת לצאת בהצהרה הזאת.
http://www.nytimes.com/2007/08/21/techn ... ref=slogin

bshapira
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה

crusader כתב:bshapira,
...
לא רק שאתה לא צודק המכשיר הזה יוביל את כל שוק נגני DVD לחקות אותו.
בזאת יסתם הגולל על התהיה איזה כותר לקנות (מבחינת השיטה)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

bshapira,
יצא כבר נגן קומבו של LG בדצמבר 2006 וזה לא ממש שינה את המפה.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”