התחדשתי בעמדת סימולטור חדשה ובאתי להשוויץ קצת :)

קונפיגורציות מחשב לגיימינג, אביזרים, כרטיסי מסך רלוונטיים וכו'
hasday
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
שם מלא: אבי חסדאי
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #21 

נראה מדהים ובטח גם כייף לשחק ככה,
רק דבר אחד חשוב, לא רואה בתמונות חגורת בטיחות

yoramw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #22 

הסטאפ שלי:
שילדת RSeat
בסיס הגה Simxperience Accuforce Pro v2 עם חישוק רגיל (בתמונה) וחישוק סטייל F1
דוושות טראסטמסטר LCTM ידית הילוכים של טרסטמאסטר
באטקיקר
שלושה מסכי 144hz - שוקל מתי לעבור לVR (בניסיון קודם לא החזקתי יותר מ10-15 דקות עם VR)

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #23 

orku

יש לי ניסיון עם שתי החברות ושתיהן עדיין נתפסים כ"צעצועים" בהשוואה לחברות כמו , Fanatec Simxperience, שלא לדבר על Simucube

בשנה הקרובה Thrastmaster אמורים לצאת עם בסיס הגה Direct Drive, אני מניח שזו תהיה קפיצת מדרגה לעומת הקיים.
....

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #24 

@hasday
יש אופציה להרכיב חגורות, אני פחות התחברתי לרעיון, אולי בעתיד כשאעבור לשלדה עם בולמי אוויר ותנודות זה יהיה רלוונטי :D

@yoramw
וואו נראה מטורף! מרשים ביותר! אין ספק שיש לי הרבה מה ללמוד בתחום, אני מודה שעד שאתה וירין דיברתם על הבסיסי הגה של Fanatec Simxperience ו Simucube
לא שמעתי על החברות האלה ובחיפוש קצר ברשת גם לא מצאתי אופציה לרכוש אותן בארץ, יש חנות בארץ שמוכרת אותם ואפשר להגיע להתרשמות ראשונית?

אין ספק שאני לומד לא מעט מהשירשור הזה ואני שמח שפתחתי אותו :) מעניין אם עוד אנשים יצטרפו אלינו ויציגו את העמדות שלהם.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #25 

חנות מומלצת באירלנד ששולחת לארץ, מתאים גם לחשמל בארץ.

https://digital-motorsports.com/
....

yoramw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #26 

תודה @orkuאת הציוד שלי קניתי יד שניה. שדרגתי מטרסטמאסטר 500. המעבר לדיירקט דרייב בבסיס ההגה הוא קפיצת מדרגה בדיוק ובפידבאק מההגה.
אם תרגיש שאתה נכנס לעסק עמוק, אז ממליץ בחום לשקול דיירקט דרייב. וכמו שאמר @yarino, טראסטמאסטר אמורים להוציא מתישהוא השנה הגה דיירקט דרייב ואני מניח שהוא יתומחר בצורה מעניינת וגם יהפוך את החבילה ליותר פשוטה להגדרה ושימוש.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #27 

תודה על המידע לשניכם, שווה לראות מה טראסטמאסטר יוציאו כי הם יותר נגישים בארץ ואם המחיר יהיה סביר אולי אבצע שדרוג, אם יהיה שידרוג בקרוב כמובן שאעדכן בשירשור הזה.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

שלח תגובה

חזור אל “PC גיימינג”