הכל טוב ויפה, רק תראה לי מילה אחת בסקירה עצמה על הC שמוזכר שם נושא שיקול העלות וכל מה שכתבת כאן.22/09/2021 0:59Alon_Solo כתב:אז מה הבעיה? לדעתם מבחינת עלות תועלת המסך הכי טוב הוא C1 ואם בא לך להוסיף עוד כסף אז יש את הA90 שתיתן שיפור בדברים מסויימים אך חסרה יכולות אחרות (זאת האלטרנטיבה היקרה יותר שהם ממליצים אם כי לדעתם התועלת לא שווה את העלות).21/09/2021 23:33stive כתב:
כשאני קורא את זה.
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/ ... the-market
הכי מומלצת זו C
הסוני A90 מוזכרת כבדרך אגב, משהו כמו, אה, יש גם סוני...
הLG G1
לא מפורטת בסקירה.
אבל בטבלת הדירוגים היא עם ציונים טובים יתר מה C...
בסוף הם מדברים על עוד דגמים ומסבירים למה הם לא נכנסו לטופ. הם מסבירים שהG1 הציגה שיפור מינורי ברמת התאורה מה שלדעתם לא מצדיק את המחיר. גם הA80 שם עם הסבר למה משארה בחוץ.
אם כסף לא היה פקטור אז מין הסתם סדרה Z של LG שזה הOLED 8K שלהם הייתה יכולה להיות הזוכה.
בסופו של יום, אלה המלצות לאנשים אמתיים שצריכים להוציא את הארנק ולא ימליצו להם לשלם על משהו שלדעתם לא שווה את תוספת העלות....
נכון, כתוב בהמשך , אבל מי שפותח ולא נכנס לפרטים רואה בעיניים
Best OLED TV: LG C1 OLED
מכיר סקירות אחרות בנושא שגם בהם מעלים את השאלה אם הפרש הבהירות של הG שווה את הפרש הכסף, אבל מציגים לך את כל הצדדים לשיקולים האישיים שלך כל אחד. יש למשל אנשים, כמוני, שנושא הגיימינג ממש לא מעניין אותם, אלא רק איכות התמונה.
או למשל השיקול שלהם ש"במחיר הזה אתה יכול לקנות 8K", דבר שלא מדבר לכל אחד ועוד ועוד.
אני חושב שכתבה מאוזנת צריכה להציג משהו כמו אם זה חשוב לך אז ..., או אם משהו אחר חשוב לך אז... ולא לקבוע עבורי משהו חד משמעי.
ולאחר שאמרתי את כל זה אני לא מזלזל בנושא של כדאיות ה C1.
יש לי חבר ששוקל גם לקנות ולא מוכן לוותר על תוספת הבהירות, ככל שתהיה , שיש ב G1.
אני מחפש את התמונה הטובה ביותר, עם פרטים וטבעיות צבעים ובגודל 65.
הסוני באמת הגזימו עם המחיר שלהם ( בחול אגב ההפרש בין ה הG1 לסוני הרבה יותר נמוך).
עם ה G 1 יש לי קצת בעיות טכניות כי אני רוצה על שולחן ולא על הקיר וגם אם אקנה את הרגליות אצטרך לקנות שולחן , כי הרוחב עם הרגליות עובר את מה שיש לי היום. כנל הסוני.
ראיתי שמוכרים רגליות ממספר סוגים.
צריך לבדוק אם זה יעבוד.
https://expresshatkanot.coi.co.il/%D7%9 ... O8QAvD_BwE
ולאחר כל זאת,