המפץ בדרך: טלויזיה עם חבילת ערוצים במחיר 49 ש"ח לחודש
- גלובל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1298
אולי רצו להידמות לשם של ה DVB-T בבריטניה שהוא שירות חינמי טרסטריאלי שנקרא - Freeview
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
שימוש בשם FREE על משהו שניתן תמורת תשלום זה נסיון הטעיה = הונאה.14/02/2022 8:59off כתב: ויקרא שמו בישראל: FREETV
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001401995...
במקום לתת במה ופרסום חינם למיזם היה צריך לעודד חרם צרכנים ולהפיל אותו עוד לפני שיתחיל.
רק מעיד על המצב הקשה של הרגולציה ומערכות אכיפת החוק.
מה שמתחיל כתרגיל הונאה שיווקי לא יותר מדי מעודד לגבי ההמשך.
- Victor22
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
בבריטניה עדיין צריך לשלם על אגרת טלוויזיה שנתית אז זה לא ממש חינם15/02/2022 16:47גלובל כתב: אולי רצו להידמות לשם של ה DVB-T בבריטניה שהוא שירות חינמי טרסטריאלי שנקרא - Freeview...
אפשר רק לקנא בגרמנים כי יש להם טלוויזיה עם הרבה ערוצים איכותיים בחינם דרך הלווין וגם בסטרימינג וגם 500,000 תוכניות ב VOD בחינם
שנקרא Mediathek
Do I need a TV Licence if I only ever watch on demand services (e.g. catch up TV)?
You don’t need a licence if you only ever watch on demand or catch up programmes on services other than BBC iPlayer (and you also never watch live TV programmes on any channel, including on BBC iPlayer).
You need a TV Licence to download or watch BBC programmes on BBC iPlayer – live, catch up or on demand. This applies to any device and provider you use, including:
Freeview, Freesat or YouView
Sky, Virgin Media or BT TV
Apple, Roku or Amazon
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1538
זה הכל חרטא לאט לאט כולם קולטים שכולם קונים סטרימר פשוט היום ב 50$ קולטים הכל חינם מהרשת, עושים נטפליקס ב 40 שקל לחודש ויש הכל מהכל מבלי לשלם 200 לחודש שזה 3 אלף בשנה לפח.זה בלתי נמנע לכן מנסים להקדים את המאוחר. אוטוטו דיסני נכנס ואז בכלל הכל פתוח 70 שקל חודשי ויש אינסוף תחנות.
הכל חרטא מחפשים אלו פאיירים שישלמו להם מה שאפשר היום בחינם\ ו\או ישירות מהספק.
הכל חרטא מחפשים אלו פאיירים שישלמו להם מה שאפשר היום בחינם\ ו\או ישירות מהספק.
- gildmor
-
- חבר ותיק

לא רק סטרימר, גם טלויזיה חכמה עושה היום את אותה עבודה.16/02/2022 7:20Moshe984 כתב: זה הכל חרטא לאט לאט כולם קולטים שכולם קונים סטרימר פשוט היום ב 50$ קולטים הכל חינם מהרשת, עושים נטפליקס ב 40 שקל לחודש ויש הכל מהכל מבלי לשלם 200 לחודש שזה 3 אלף בשנה לפח.זה בלתי נמנע לכן מנסים להקדים את המאוחר. אוטוטו דיסני נכנס ואז בכלל הכל פתוח 70 שקל חודשי ויש אינסוף תחנות.
הכל חרטא מחפשים אלו פאיירים שישלמו להם מה שאפשר היום בחינם\ ו\או ישירות מהספק....
אבל נטפליקס נורמלי (4K) כבר עולה +70 וזה לא בדיוק הכל כי יש שם תוכן בינוני פלוס ללא ספורט שמי שחייב משלם לעוד מנוי נוסף. דיסני נשמע כמו נטפליקס אבל עם הרבה פחות תכנים, יותר קרוב לאפל\אמאזון, משהו שמספיק לחודשיים שלושה וממצה את עצמו.
ופה הבעיה שהמון אנשים מחזיקים כמה מנויים במקביל שבכל אחד משתמשים מעט יחסית. כי לא פרקטי ממש כל פעם להפסיק מנוי של ספק אחד לעבור לאחר ואחרי כמה חודשים לחזור וכן הלאה. או שיש ילדים בגילאים שונים שמעונינים בתכנים שונים.
אני חושב שאמאזון, אפל ואחרים כן משלבים מודל של תשלום לפי צריכה אבל זה בנוסף לתשלום הקבוע לחבילת בסיס...והתשלום שם פר סרט מוגזם, אולי כי מדובר בסרטים חדשים.
בקיצור, ספק שמוזיל בכמה שקלים וכנראה יעלה מחיר בהמשך זה לא ממש בשורה. כשיכנס ספק שמאפשר לשלם רק על בסיס צריכה זה יהיה מפץ, אז תהיה אפשרות לשלם רק על סדרות\ערוצים שבאמת מעוניניים לצפות בהם ועל פי כמה שצורכים.
המצב הנוכחי ועוד יותר בעבר הזויף כמו לשהיינו משלמים על חשמל תשלום קבוע בלי קשר לכמה אתה באמת משתמש.
התפקיד של הרגולטורים זה בדיוק לכפות מודל מעין זה למרות שהספקים פחות מעונינים בו.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
לא אמרו free of charge ככה שאתה סתם מתפס על עץ גבוהה. אולי המסר שיש לך חופש free to choose?15/02/2022 17:45gildmor כתב: שימוש בשם FREE על משהו שניתן תמורת תשלום זה נסיון הטעיה = הונאה.
במקום לתת במה ופרסום חינם למיזם היה צריך לעודד חרם צרכנים ולהפיל אותו עוד לפני שיתחיל.
רק מעיד על המצב הקשה של הרגולציה ומערכות אכיפת החוק.
מה שמתחיל כתרגיל הונאה שיווקי לא יותר מדי מעודד לגבי ההמשך....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
פעם אולי השלם היה עולה יותר מסכום חלקיו כי היו חלקים מיותרים.
אבל היום, כאשר הפרגמנטציה הולכת וגוברת אז החלקים כבר מתחילים להיות יקרים מהשלם.
בסוף יש גם פלוסים לשידורים לינאריים שאפשר לזפזפ ביניהם ולא אפליקציות על גבי אפליקציות
אבל היום, כאשר הפרגמנטציה הולכת וגוברת אז החלקים כבר מתחילים להיות יקרים מהשלם.
בסוף יש גם פלוסים לשידורים לינאריים שאפשר לזפזפ ביניהם ולא אפליקציות על גבי אפליקציות
- gildmor
-
- חבר ותיק

"לא אמרו free of charge ככה שאתה סתם מתפס על עץ גבוהה. אולי המסר שיש לך חופש free to choose?"
גם לא אמרו להיפך, אמרו FREE כי כולנו יודעים ובוודאי הם שצרכן ממוצע יפרש אינטואיטיבית כחינם וזה מה שימשוך אותו להכנס לאתר להשאיר פרטים וכן הלאה. אני נותן להם את הקרדיט שהם מקצוענים שלמדו את כל הטכניקות שמבוססות מחקרים אגב, להטעיית צרכנים.
יש כמובן גרועים יותר, אם תכנס לאתר וואלה לדוגמה תמצא שם פרסומות למוצרים ושירותים שבלי לבדוק יותר מדי ברור שזה עוקץ ועדיין מאפשרים לפרסם אותם ואף אחד לא נותן את הדין.
"בסוף יש גם פלוסים לשידורים לינאריים שאפשר לזפזפ ביניהם ולא אפליקציות על גבי אפליקציות"
אין שום פלוס לשידור לינארי למעט מבזקי חדשות ושידורים חיים ספציפיים, בטח שלא לסרטים\סדרות. אלה שאריות של מודל ישן שהיה צריך לעוף מזמן לפחי האשפה של ההיסטוריה לו היה רגולטור נורמלי. במקום ממש לצפות במשהו מהתחלה ועד הסוף מבזבזים זמן בזיפזופ. זו הסיבה שנטשתי בזמנו את יס\הוט עברתי לצריכת תכנים שרק אני מחליט מראש מה ובזמן שנוח לי.
גם לא אמרו להיפך, אמרו FREE כי כולנו יודעים ובוודאי הם שצרכן ממוצע יפרש אינטואיטיבית כחינם וזה מה שימשוך אותו להכנס לאתר להשאיר פרטים וכן הלאה. אני נותן להם את הקרדיט שהם מקצוענים שלמדו את כל הטכניקות שמבוססות מחקרים אגב, להטעיית צרכנים.
יש כמובן גרועים יותר, אם תכנס לאתר וואלה לדוגמה תמצא שם פרסומות למוצרים ושירותים שבלי לבדוק יותר מדי ברור שזה עוקץ ועדיין מאפשרים לפרסם אותם ואף אחד לא נותן את הדין.
"בסוף יש גם פלוסים לשידורים לינאריים שאפשר לזפזפ ביניהם ולא אפליקציות על גבי אפליקציות"
אין שום פלוס לשידור לינארי למעט מבזקי חדשות ושידורים חיים ספציפיים, בטח שלא לסרטים\סדרות. אלה שאריות של מודל ישן שהיה צריך לעוף מזמן לפחי האשפה של ההיסטוריה לו היה רגולטור נורמלי. במקום ממש לצפות במשהו מהתחלה ועד הסוף מבזבזים זמן בזיפזופ. זו הסיבה שנטשתי בזמנו את יס\הוט עברתי לצריכת תכנים שרק אני מחליט מראש מה ובזמן שנוח לי.
- Moshe984
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1538
מאז שעברתי לסטרימר אני יכול להעיד שלא רק שהוט/יס לא חסרים לנו , אני פשוט מרגיש פראייר כל השנים ששילמתי, וכעת יש לי יותר תכנים מאשר מלפני.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
האם השירות החדש של קשת־RGE כבר זמין?
אני מתעניין בשביל זוג חברים צעיר, המחפשים פתרון זול.
הם שאלו אותי לגבי IPTV, אבל ברור שתמיד עדיף משהו חוקי ואמין...
אני מתעניין בשביל זוג חברים צעיר, המחפשים פתרון זול.
הם שאלו אותי לגבי IPTV, אבל ברור שתמיד עדיף משהו חוקי ואמין...
- Victor22
-
- חבר פעיל

גם לשלם 49 ש"ח לחודש לחבילה בסיסית נשמע לי יקר מאוד.
לצערי עידן + לא שווה כי משדרים באיכות SD ולקלוט כאן 11 HD צריך אנטנה חיצונית והתמונה לא תמיד יציבה
אולאי אפשר להתקין צלחת לווין פרטית לפחות הערוצים כאן 11, 12 ו 13 משודרים באיכות HD סוף סוף ובנוסף לזה אפשר להוסיף עוד לוויין כמו HOT BIRD
אם רוצים לצפות בערוצים רק בשפה העברית אז אין מנוס חייבים לשלם.
לצערי עידן + לא שווה כי משדרים באיכות SD ולקלוט כאן 11 HD צריך אנטנה חיצונית והתמונה לא תמיד יציבה
אולאי אפשר להתקין צלחת לווין פרטית לפחות הערוצים כאן 11, 12 ו 13 משודרים באיכות HD סוף סוף ובנוסף לזה אפשר להוסיף עוד לוויין כמו HOT BIRD
אם רוצים לצפות בערוצים רק בשפה העברית אז אין מנוס חייבים לשלם.
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
איזו אפליקציית IPTV מומלצת ?
- Victor22
-
- חבר פעיל

https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US...
עולה 5 ארו אבל שווה
יש עוד הרבה יישומים פשוט חבל על הזמן לנסות ולהתאכזב.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

18/02/2022 16:41Victor22 כתב: גם לשלם 49 ש"ח לחודש לחבילה בסיסית נשמע לי יקר מאוד.
אם רוצים לצפות בערוצים רק בשפה העברית אז אין מנוס חייבים לשלם....
האם עבור ערוצים 11, 12 ו 13 צריך גם חיבור לאינטרנט, או שמדובר בקליטה ישירה דרך צלחת לווין פרטית, עם עלות התקנה חד פעמית?
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
בשביל ערוצי עידן+ ב-HD יש את ISRA TV
- גלובל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1298
כן נכון ....אפליקציה שבאמת עובדת ,...
חבל שלא יוצאת כזאת מגוף רישמי עם יותר השקעה וחווית משתמש דומה לחברות הסטרימינג
- Victor22
-
- חבר פעיל

שלום19/02/2022 12:49bariko כתב: האם עבור ערוצים 11, 12 ו 13 צריך גם חיבור לאינטרנט, או שמדובר בקליטה ישירה דרך צלחת לווין פרטית, עם עלות התקנה חד פעמית?...
עם צלחת פרטית מכוונת ללווין עמוס מקבלים את כל הערוצים שהזכרת (סוף סוף אחרי המתנה של שנים) באיכות HD ובלי אינטרט וגם ערוצי רדיו באיכות מעולה יותר טובות מ FM.
אני יכול להמליץ לך על מתקין צלחות מקצועי והגון שלח לי PM אם אתה מעוניין.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה.19/02/2022 22:44Victor22 כתב: שלום
עם צלחת פרטית מכוונת ללווין עמוס מקבלים את כל הערוצים שהזכרת (סוף סוף אחרי המתנה של שנים) באיכות HD ובלי אינטרט וגם ערוצי רדיו באיכות מעולה יותר טובות מ FM.
אני יכול להמליץ לך על מתקין צלחות מקצועי והגון שלח לי PM אם אתה מעוניין....
יש לי צלחת לויין פרטית, אינני משתמש בה כלל.
זוג החברים שעבורם התעניינתי, כבר הסתדר עם IPTV
הם פסלו על הסף אפשרות של התקנת צלחת.
- royial
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
האם אפשר להשוות את איכות השידור של IPTV למול קליטה מלווין של ערוצי 4K או HD?06/03/2022 2:24bariko כתב: תודה רבה.
יש לי צלחת לויין פרטית, אינני משתמש בה כלל.
זוג החברים שעבורם התעניינתי, כבר הסתדר עם IPTV
הם פסלו על הסף אפשרות של התקנת צלחת....
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עבור מרבית האנשים זה מספיק