סמסונג - אלקטרוניקס פרו - התקנה מסכי סמסונג- שרות גרוע .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

נכון , אם חשוב אצלם את השקע :) ואת הקיר רק תבקשו ואת השקעים הנוספים בקיר

mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

קישור לפוסטים שקראתי לפני ההתקנה בביתי: ראו תגובה 6 של : yoav4X4
viewtopic.php?t=351862#

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 349

שליחה

בלי להיכנס למי צודק ומי לא, השאלה היא מה ההוראות ונהלי העבודה שיש למתקין. אם אסור לו להתקין צמוד קיר במצב כזה כשיש שקע אז הוא בסך הכול ממלא אחר ההוראות, גם אם זה לא נשמע הגיוני (ואכן זה לא הגיוני). אם מותר להתקין במצב כזה אז כנראה שהוא הקטין ראש וניסה לדחוף זרוע כי בטח יש להם פרמיות על מכירות של ציוד בהתקנה.
בכל מקרה, אני הייתי נותן לו להתקין איפה שבא לו ואחר כך מזיז לאיפה שבא לי :-). בלאו הכי במקרה שהיה נדרש שירות אף אחד לא היה זוכר מי התקין, איפה ומתי.

mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

בדיעבד טעיתי - עם כל הכאב ראש והעלויות הנוספות היה הכי נכון ל"התקין" פתיחה, שולחנית לראות שעובד והייתי תולה היכן שמתאים לי.למדתי לקח לא סמסונג יותר.. לפני 10 דקות אותו מוביל שהביא את הטלויזה ( נחמד שלא רצה ששאסייע לו בהורדת הטלויזה ) מתקשר ומגיע לאסוף בלי תאום.... :( אני אצא מהעבודה ... המוביל לא הבין למה מחזיר אמר שיכול להתקין אם ארצה מסרתי שזו לא הבעיה גם אני יכול להתקין. אציג לו את הקיר ואצלם לכם ( כמו כן אקפיד לצלם אריזה סגורה ).

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468

שליחה

האמת שגם אני הרגשתי מרומה בזמן ההתקנה, האחריות המורחבת היקרה שמציעים נשמעת כמו הונאה

Ben-nadav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167

שליחה

03/08/2021 17:16  
JoeJoe כתב:
האמת שגם אני הרגשתי מרומה בזמן ההתקנה, האחריות המורחבת היקרה שמציעים נשמעת כמו הונאה
...
תפרט בבקשה, למה הרגשת כך?

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כי גם באחריות הרגילה וגם במורחבת מציעים לך טלוויזיה חלופית אבל דגם חדש יותר ונכה בהשוואה לזה שיש לך אז אין באמת הבדל בין האחריות הזולה ליקרה.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1798

שליחה

במורחבת הם מבטיחים שעל כל תקלה מחליפים ולא מתקנים , באחריות הרגילה הם יכולים גם לתקן

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נראה לי שעם המסכים המשונמכים שהם מציעים עדיף לנסות לתקן

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962

שליחה

עדיין לא הבנתי את ההחלטה הרציונלית בלדרוש לקבל חדש במסגרת אחריות אבל שיהיה (כשכמובן משלמים על זה עוד כסף). למעשה אני עכשיו מסוקרן אם השירות הזה קיים במדינה אחרת מלבד ישראל.

דבר אחד אני יודע כאן - המחירים יקרים יותר מכל העולם אבל עדיין הצרכן ההדיוט מרגיש מסופק אם הוא קיבל הנחה\מבצע או איך שלא תקראו לזה, למרות ששילם הרבה יותר. יש כאן יותר מדי דרישות ומעט מדי שכל, עצוב לי להגיד את זה. צריך שניים לטנגו, וכל עוד נמשיך לדרוש לדפוק את המערכת לטובתינו, נמשיך לשלם ביוקר. אף אחד לא פראיר, זה כלל ברזל שעובד אלפי שנים...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

פוסט סיום התהליך ואיך ההתקנה עברה אצל החברה המתחרה...
תואמה התקנה הגיע המתקין עם הטלויזיה שאל מראש האם ההתקנה צמודת קיר עניתי כן ( די חששתי שוב מהשאלה הזו ) .
הגיע עם המתקן הראתי איפה. התחיל לחבר ולהתקין... בקשתי לצלם אמר שבסדר אחריי שיסיים אספר לו למה.
סיים להתקין את הטלויזיה.
אמרתי שבסמסמונג לא רצו להתקין צמוד קיר בגלל השקע ולא רצו לחבר למאריך. היה בהלם.
הטלוזיה מותקנת אני מאושר.
לא מצליח להעלות לכאן תמונות ... לא קריטי.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”