אז עוד כמה חודשים יוצאים פיוניר ואונקיו עם דיראק לייב.06/02/2021 15:59אלוןחתוכה כתב: שבת שלום לכולם! יש לי סנטר של DEFINITIVE TECHNOLOGY מוגבר וסאב של paradigm דגם PS1000V4 ולגביי בחירת שלושת הרסיברים: Pioneer תמיד נשמעה לי יותר פאנצ'י בקולנוע ביתי, והשניים האחרים הם נבחרו מהמלצות של חברים ומהרשת, ולגביי הכיול אני מחפש את המערכת שתהיה הכי טובה ומספקת....
אלו מבין שלושת הרסיברים המומלץ ביותר?
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
Jack of some trades, master of none
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7417
הסאונד שלהם המתכתי ישאר אם דיירקט או בלי דיירקט . קח את האנטם כמו שהציעו פה חברים .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10924
עופר, מספיק לזרוק סיסמאות נבובות, כשאין לך מושג על מה אתה מדבר.06/02/2021 21:59עופרפולק כתב: הסאונד שלהם המתכתי ישאר אם דיירקט או בלי דיירקט . קח את האנטם כמו שהציעו פה חברים ....
בחיים לא שמעת פיוניר ברמות האלו, ועם רמקולים אמיתיים, ולא צעצועים, נכון?
שום מתכתי ושום בטיח.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5191
פיוניר ואונקיו עם דירק זה בהחלט מעניין ושינוי מבורך
-
אלוןחתוכה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
up
-
אלוןחתוכה
-
- חבר פעיל

יש עוד המלצות מהמומחים? כי אני כבר מבולבל.
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

לאיזו קונפיגורציית רמקולים את מכוון? 5.1, 7.1? עם אטמוס, בלי אטמוס?
דנון דגם נחשב, אם כי בן כמה שנים כבר.
אנתם חדש ועדיין לא עובד פרפקט, אבל מניח שיתגברו בהקדם על חבלי הלידה. תוכל לשדרג אותו בתשלום בעתיד לHDMI 2.1 (יכול להיות שגם בדנון אבל לא יודע בודאות) ויש לו מערכת כיול שהרבה טוענים שהיא טובה יותר + מיקרופון מקצועי יותר.
אם כבר פיוניר, אז עדיף לחכות לדגמים חדשים יותר.
דנון דגם נחשב, אם כי בן כמה שנים כבר.
אנתם חדש ועדיין לא עובד פרפקט, אבל מניח שיתגברו בהקדם על חבלי הלידה. תוכל לשדרג אותו בתשלום בעתיד לHDMI 2.1 (יכול להיות שגם בדנון אבל לא יודע בודאות) ויש לו מערכת כיול שהרבה טוענים שהיא טובה יותר + מיקרופון מקצועי יותר.
אם כבר פיוניר, אז עדיף לחכות לדגמים חדשים יותר.
-
אלוןחתוכה
-
- חבר פעיל

אני מכוון ל7.1 עם אטמוס כשהם על הרמקולים הקדמיים,
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

רק לוודא: 7.1.2 (7 רמקולים + 1 סאב + 2 אטמוס = 9 + סאב) או 5.1.2 (5 רמקולים + 1 סאב + 2 אטמוס = 7 + סאב)?...
נדלג על עניין הסאב שבכולם יש ונתמקד במספר הרמקולים/ערוצים ה"רגילים".
דנון: אין לך באמת צורך ב8500 שהוא 13. 3700 או 4700 יתנו לך 9 עם אפשרות הרחבה ל11 עם הגברה חיצונית, 6700 יתן 11 עם הגברה מובנית ההבדלים בינהם מינימלים מבחינת ההגברה ואין שום הבדל בינהם מבחית מערכת הכיול. ככל שעולים יש עוד כל מיני פיצ'רים שאני לא יודע אם אתה צריך, כמו Auro3D.
אנת'ם: MRX740 יתן לך 7 ואפשר להוסיף הגברה חיצונית לעוד 4.
MRX1140 יתן 11 מובנים + 4 להרחבה.
באנת'ם המערכת כיול נחשבת בעיני רבים ליותר מקצועית והמיקרופון יותר רציני. היא תדרוש קצת יותר למידה.
בדנון אפשר להוסיף פונקציות לכיול באמצעות אפליקציה, אבל להשתמש בהם גם צריך טיפה יותר התעסקות.
מה שאתה צריך להחליט זה כמה אתה רוצה להוציא. קח בחשבון שupfiring באטמוס (רמקולים מונחים על הקדמיים ויורים לתקרה) זה לא להיט. יש סיכוי שתתאכזב. לחליפין אתה יכול גם ללכת על 5.1.2 במקום 7.1.2 ואז הMRX740 גם מתאים (בהנחה שאתה לא רוצה להוסיף הגברה חיצונית).
-
אלוןחתוכה
-
- חבר פעיל

אבי תודה על ההמלצות, מעריך מאוד.
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

לכשתיקנה, ספר מה בחרת בסוף ואם עמד בדרישות וציפיות....
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7417
איך הוא הגיע לשלושה האלה .... דווקא נראים אותה רמה בערך . אם הוא היה שואל על ימהה 2010 ועל דנון 3600 ועל אנטם 720 גם הייתי שואל אותה שאלה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
אלוןחתוכה
-
- חבר פעיל

כשאקנה את הרסיבר הנבחר אשתף אתכם בבחירתי ותודה לכל המומחים.