חווית שירות מסמליין
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
וואי וואי אתה כנראה ממש בכיר באיזה חברה מתחרה אה? ממש נראה שזה עולה לך בבריאות......
קוראי השרשור בעיקר יראו שיש פה אנשים לא אובייקטביים בצורה מביכה וחשוב שהם ידעו שהחברה שנותנת שירות למוצרי סמסונג יכולה להתנהל בכבוד ובמקצועיות על אף ההפחדות החוזרות ונשנות בפורום הזה שמטרתן היא למנוע מהם לרכוש מוצרים של סמסונג.
כל טוב.
עזוב אין לך טעם להתווכח איתם, יש פה בפורום כנראה נציגות כבדה מאד של סוני (ומתוסכלת מאד כנראה בגלל כמות המסכים שהם מוכרים). זה לא משנה מה יכתבו פה על סמסונג הם יקפצו ויגידו שהם השטן, אבל כשמישהו כותב משהו רע על השירות של סוני (דרך ברימאג) או שאף אחד לא מגיב או שקופצים מאה סנגורים ומגינים עליהם. שקוף ברמה מביכה.02/11/2020 13:51Mindexpender כתב:וואי וואי אתה כנראה ממש בכיר באיזה חברה מתחרה אה? ממש נראה שזה עולה לך בבריאות......
קוראי השרשור בעיקר יראו שיש פה אנשים לא אובייקטביים בצורה מביכה וחשוב שהם ידעו שהחברה שנותנת שירות למוצרי סמסונג יכולה להתנהל בכבוד ובמקצועיות על אף ההפחדות החוזרות ונשנות בפורום הזה שמטרתן היא למנוע מהם לרכוש מוצרים של סמסונג.
כל טוב....
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

ועצוב שכך, כי זה פורום מכובד ומפורסם והרבה אנשים (כמוני) נכנסים בשביל להתייעץ, לקבל חוות דעת ולברר לגבי מוצרים חדשים ופשוט נרתעים מכמות התלונות שיש פה על השירות שלהם, אם זה היה מידתי היית אומר אוקיי, כולם ***, אבל כזו מגמתיות? כמה שקופים אתם יכולים להיות??02/11/2020 13:56yuvalsap כתב:עזוב אין לך טעם להתווכח איתם, יש פה בפורום כנראה נציגות כבדה מאד של סוני (ומתוסכלת מאד כנראה בגלל כמות המסכים שהם מוכרים). זה לא משנה מה יכתבו פה על סמסונג הם יקפצו ויגידו שהם השטן, אבל כשמישהו כותב משהו רע על השירות של סוני (דרך ברימאג) או שאף אחד לא מגיב או שקופצים מאה סנגורים ומגינים עליהם. שקוף ברמה מביכה.02/11/2020 13:51Mindexpender כתב:
וואי וואי אתה כנראה ממש בכיר באיזה חברה מתחרה אה? ממש נראה שזה עולה לך בבריאות...
כל טוב.......
עליתם עלי, רק שאני לא מסוני אני מהייסנס, קוראים לי רמי הייסנס ואבא שלי נשיא הייסנס העולמית.
באמת קיוויתי להשתיל פה מאות הודעות במשך השנים באמצעות משתמשים שונים ומאות זהויות חלקן מגובה בתמונות (מזויפות?) עד שהצלחתם לפענח את המזימה.
באמת קיוויתי להשתיל פה מאות הודעות במשך השנים באמצעות משתמשים שונים ומאות זהויות חלקן מגובה בתמונות (מזויפות?) עד שהצלחתם לפענח את המזימה.
כמה מוצרים שלהם קנית שהזדקקת לשירות של אלקטרוניקס פרו?02/11/2020 14:05Mindexpender כתב:ועצוב שכך, כי זה פורום מכובד ומפורסם והרבה אנשים (כמוני) נכנסים בשביל להתייעץ, לקבל חוות דעת ולברר לגבי מוצרים חדשים ופשוט נרתעים מכמות התלונות שיש פה על השירות שלהם, אם זה היה מידתי היית אומר אוקיי, כולם ***, אבל כזו מגמתיות? כמה שקופים אתם יכולים להיות??02/11/2020 13:56yuvalsap כתב:
עזוב אין לך טעם להתווכח איתם, יש פה בפורום כנראה נציגות כבדה מאד של סוני (ומתוסכלת מאד כנראה בגלל כמות המסכים שהם מוכרים). זה לא משנה מה יכתבו פה על סמסונג הם יקפצו ויגידו שהם השטן, אבל כשמישהו כותב משהו רע על השירות של סוני (דרך ברימאג) או שאף אחד לא מגיב או שקופצים מאה סנגורים ומגינים עליהם. שקוף ברמה מביכה.......
נראה שקנית רק אחד, קיבלת שירות שאתה מרוצה, ומזה השגת שכולם פה בעלי אינטרסים אם הם לא בראש שלך.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תמיד טוב לקרוא על חווית שירות חיובית.
הבעיה הכללית עם השירות בארץ זה מיקור החוץ שרוב היבואנים עושים ולכן אני אישית יותר מפרגן ברמה הכללית למודל של ח.י בלי להיכנס לחוויה ספציפית.
לי יש 2 טלוויזיות של סמסונג והייתה לי טלוויזיה של LG להתנסות. אחת הסמסונגים מיבוא מקביל שהיבואן הוביל והתקין והשניה של סמליין ואז באמת היה צריך להתעסק עם משלוח נפרד ומתקין נפרד מה שלא היה עם מסך הLG.
לגופו של עניין אין לי כמעט ספק שמגיעות לכאן בעיקר חוויות רעות ובכלל שסמסונג היא פופולארית אז יש הרבה תלונות יחסית. הבעיה שלעיתים נראה שזה עדין מעל ההתפלגות הסטטיסטית לפי פופולאריות אבל זאת תחושה לא מבוססת.
הבעיה הכללית עם השירות בארץ זה מיקור החוץ שרוב היבואנים עושים ולכן אני אישית יותר מפרגן ברמה הכללית למודל של ח.י בלי להיכנס לחוויה ספציפית.
לי יש 2 טלוויזיות של סמסונג והייתה לי טלוויזיה של LG להתנסות. אחת הסמסונגים מיבוא מקביל שהיבואן הוביל והתקין והשניה של סמליין ואז באמת היה צריך להתעסק עם משלוח נפרד ומתקין נפרד מה שלא היה עם מסך הLG.
לגופו של עניין אין לי כמעט ספק שמגיעות לכאן בעיקר חוויות רעות ובכלל שסמסונג היא פופולארית אז יש הרבה תלונות יחסית. הבעיה שלעיתים נראה שזה עדין מעל ההתפלגות הסטטיסטית לפי פופולאריות אבל זאת תחושה לא מבוססת.
שמח מאוד בשבילך שקיבלת כזה שירות ובסוף היית מרוצה.... אישית בחרתי בסמסונג כי חשבתי שהטלויזיה מעולה, הגיע לי טלויזיה פגומה וכשהתעקשתי להחליפה נעניתי שאני פתחתי את הטלויזיה לפני שהטכנאי שלהם הגיע להתקין לי אותה ובגלל זה הם לא מוכנים להחליפה... הדבר לא היה ובטח שלא פתחתי... אחרי שסמליין האשימו אותי אני כבר לא רוצה טלויזיה שלהם - הצלחתי בהרבה כוח לבסוף להחזיר להם את הטלויזיה ועכשיו אני צריך לקנות חדשה... מת לסמסונג QLED כי המחיר שפוי אבל... בגלל מה שעברתי שום מכשיר מבית סמליין לא ייכנס אלי הביתה.... ממש מבאס01/11/2020 17:19Mindexpender כתב: אז ככה, רכשתי טלוויזיה של סמסונג, הטלוויזיה הגיעה עם זליגת אור חמורה, הגיע טכנאי היה 10 דקות, הלך, אחרי 5 דקות תיאמו לי הגעה של טלוויזיה חדשה, הגיע טלוויזיה חדשה כעבור כמעט שבוע עם זליגות חמורות יותר, אותו ריטואל, הגיע טכנאי, תוך שבוע הגיע חדשה ותקינה, שירות קצת איטי אבל מצוין של סמליין, לא התווכחו, לא טענו שככה זה, לא התנערו מאחריות, כמובן שהאידיאל הוא שהטלוויזיה הראשונה היתה מגיעה תקינה אבל אם זה היחס כשאתה צריך שירות אז שאפו.
מה המסקנה? האנשים בפורום הזה שמכפישים את החברה הזאת הם או נציגים של חברות אחרות/אינטרסנטים למיניהם, או שפשוט רק מי שנתקל בחוויית שירות רעה טורח להוציא פה את התסכול שלו, אחלה סמסונג, אחלה טלוויזיה, אחלה שירות במידה ומשהו לא נראה לכם פשוט להתעקש, זה הכל....
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

מה שאתה מתאר פה זו לא חווית שירות גרועה אלא עילה לתביעה, אין לי ספק שיש מקרים של אנשים שנכוו אבל אנשים נכווים מכל חברה, שוב, המגמתיות זה האישיו.05/11/2020 0:34bhalamis כתב:שמח מאוד בשבילך שקיבלת כזה שירות ובסוף היית מרוצה.... אישית בחרתי בסמסונג כי חשבתי שהטלויזיה מעולה, הגיע לי טלויזיה פגומה וכשהתעקשתי להחליפה נעניתי שאני פתחתי את הטלויזיה לפני שהטכנאי שלהם הגיע להתקין לי אותה ובגלל זה הם לא מוכנים להחליפה... הדבר לא היה ובטח שלא פתחתי... אחרי שסמליין האשימו אותי אני כבר לא רוצה טלויזיה שלהם - הצלחתי בהרבה כוח לבסוף להחזיר להם את הטלויזיה ועכשיו אני צריך לקנות חדשה... מת לסמסונג QLED כי המחיר שפוי אבל... בגלל מה שעברתי שום מכשיר מבית סמליין לא ייכנס אלי הביתה.... ממש מבאס01/11/2020 17:19Mindexpender כתב: אז ככה, רכשתי טלוויזיה של סמסונג, הטלוויזיה הגיעה עם זליגת אור חמורה, הגיע טכנאי היה 10 דקות, הלך, אחרי 5 דקות תיאמו לי הגעה של טלוויזיה חדשה, הגיע טלוויזיה חדשה כעבור כמעט שבוע עם זליגות חמורות יותר, אותו ריטואל, הגיע טכנאי, תוך שבוע הגיע חדשה ותקינה, שירות קצת איטי אבל מצוין של סמליין, לא התווכחו, לא טענו שככה זה, לא התנערו מאחריות, כמובן שהאידיאל הוא שהטלוויזיה הראשונה היתה מגיעה תקינה אבל אם זה היחס כשאתה צריך שירות אז שאפו.
מה המסקנה? האנשים בפורום הזה שמכפישים את החברה הזאת הם או נציגים של חברות אחרות/אינטרסנטים למיניהם, או שפשוט רק מי שנתקל בחוויית שירות רעה טורח להוציא פה את התסכול שלו, אחלה סמסונג, אחלה טלוויזיה, אחלה שירות במידה ומשהו לא נראה לכם פשוט להתעקש, זה הכל.......
אפשר לשאול כיכצד היא הגיע פגומה? מה היה דגם המסך? ומה היה הגודל שלו? בדרכ שמשהו כל כך בוער בך מציינים יותר פרטים, אגב זה גם יהיה יותר שימושי לחברי הפורום. נראה כאילו התמקדת לפרט הכל מלבד מה הייתה הבעיה.05/11/2020 0:34bhalamis כתב:שמח מאוד בשבילך שקיבלת כזה שירות ובסוף היית מרוצה.... אישית בחרתי בסמסונג כי חשבתי שהטלויזיה מעולה, הגיע לי טלויזיה פגומה וכשהתעקשתי להחליפה נעניתי שאני פתחתי את הטלויזיה לפני שהטכנאי שלהם הגיע להתקין לי אותה ובגלל זה הם לא מוכנים להחליפה... הדבר לא היה ובטח שלא פתחתי... אחרי שסמליין האשימו אותי אני כבר לא רוצה טלויזיה שלהם - הצלחתי בהרבה כוח לבסוף להחזיר להם את הטלויזיה ועכשיו אני צריך לקנות חדשה... מת לסמסונג QLED כי המחיר שפוי אבל... בגלל מה שעברתי שום מכשיר מבית סמליין לא ייכנס אלי הביתה.... ממש מבאס01/11/2020 17:19Mindexpender כתב: אז ככה, רכשתי טלוויזיה של סמסונג, הטלוויזיה הגיעה עם זליגת אור חמורה, הגיע טכנאי היה 10 דקות, הלך, אחרי 5 דקות תיאמו לי הגעה של טלוויזיה חדשה, הגיע טלוויזיה חדשה כעבור כמעט שבוע עם זליגות חמורות יותר, אותו ריטואל, הגיע טכנאי, תוך שבוע הגיע חדשה ותקינה, שירות קצת איטי אבל מצוין של סמליין, לא התווכחו, לא טענו שככה זה, לא התנערו מאחריות, כמובן שהאידיאל הוא שהטלוויזיה הראשונה היתה מגיעה תקינה אבל אם זה היחס כשאתה צריך שירות אז שאפו.
מה המסקנה? האנשים בפורום הזה שמכפישים את החברה הזאת הם או נציגים של חברות אחרות/אינטרסנטים למיניהם, או שפשוט רק מי שנתקל בחוויית שירות רעה טורח להוציא פה את התסכול שלו, אחלה סמסונג, אחלה טלוויזיה, אחלה שירות במידה ומשהו לא נראה לכם פשוט להתעקש, זה הכל.......