התכוונתי אם אתה מכניס כתוביות דרך ה USB עם סרט נגיד, הבנתי שיש טלוויזיות שלא תומכות בעברית וזה נראה כמו ג'יבריש. לא מצאתי באתר של ישפאר שום איזכור לתמיכה בעברית. זה לא כזה קריטי לנו. תודה בכל זאת
כמה שאלות לבעלי טלוויזיה של סוני - XH9096
-
idan3020
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
@slarti
התכוונתי אם אתה מכניס כתוביות דרך ה USB עם סרט נגיד, הבנתי שיש טלוויזיות שלא תומכות בעברית וזה נראה כמו ג'יבריש. לא מצאתי באתר של ישפאר שום איזכור לתמיכה בעברית. זה לא כזה קריטי לנו. תודה בכל זאת
- slarti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1009
@idan3020
·
הניחוש שלי הוא שכן כי זה יבוא רשמי, וגם זה אנדרויד....
אבל.... סרט מ-USB??? בחייאת? לכל הפחות פלקס
·
הניחוש שלי הוא שכן כי זה יבוא רשמי, וגם זה אנדרויד....
אבל.... סרט מ-USB??? בחייאת? לכל הפחות פלקס
- deelad
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
·למה שמישהו היום ירצה לראות סרט ב usd 🤦idan3020 כתב:@slarti
התכוונתי אם אתה מכניס כתוביות דרך ה USB עם סרט נגיד, הבנתי שיש טלוויזיות שלא תומכות בעברית וזה נראה כמו ג'יבריש. לא מצאתי באתר של ישפאר שום איזכור לתמיכה בעברית. זה לא כזה קריטי לנו. תודה בכל זאת...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@idan3020
·
הטלוויזיה מריצה אנדרויד TV. לכן, מה שאמור לתמוך בכתוביות זו התוכנה בה תשתמש ע"מ לצפות בו, ולא הטלוויזיה.
·
הטלוויזיה מריצה אנדרויד TV. לכן, מה שאמור לתמוך בכתוביות זו התוכנה בה תשתמש ע"מ לצפות בו, ולא הטלוויזיה.
- tomertrv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
@idan3020
·
הכי זול שמצאתי בנתיים את 65hx9096 זה 6,060 ש"ח
·
הכי זול שמצאתי בנתיים את 65hx9096 זה 6,060 ש"ח
-
idan3020
-
- חבר שרק התחיל

@slarti
תיארתי לעצמי. מודה שזאת הייתה שאלה מפגרת. אגב היום הלכתי לחשמל נטו עם המשפחה. אמרו לי בשירות לקוחות שיש שם XH9096 לכן רצינו לראות לפני הקנייה. בסוף היא לא הייתה בכלל בתצוגה, אבל כן היו מלא טלוויזיות של סמסונג. דיברנו שם על זה שהשירות של סמליין גרוע (לפי מה שקראתי ברחבי האינטרנט), אבל שאר בני הבית יחסית אהבו את ה Q80T (שאני יודע שמדורגת יותר טוב מ XH90 וגם NANO90 ב RTINGS וגם עומדת בצרכים של כולנו) והמוכר אמר לנו ליצור איתו קשר בנוגע לכל בעיה במקום עם סמליין. מפה לשם בסוף הלכנו עם ה 65Q80T. יצא איתנו אחלה, גם נתן מחיר נמוך במעט (6,600) וכבל HDMI מתנה. מתישהו אקנה טלוויזיה של סוני, אך לא היום כנראה.
@deelad
נגיד אם מורידים טורנטים וכאלה..
תיארתי לעצמי. מודה שזאת הייתה שאלה מפגרת. אגב היום הלכתי לחשמל נטו עם המשפחה. אמרו לי בשירות לקוחות שיש שם XH9096 לכן רצינו לראות לפני הקנייה. בסוף היא לא הייתה בכלל בתצוגה, אבל כן היו מלא טלוויזיות של סמסונג. דיברנו שם על זה שהשירות של סמליין גרוע (לפי מה שקראתי ברחבי האינטרנט), אבל שאר בני הבית יחסית אהבו את ה Q80T (שאני יודע שמדורגת יותר טוב מ XH90 וגם NANO90 ב RTINGS וגם עומדת בצרכים של כולנו) והמוכר אמר לנו ליצור איתו קשר בנוגע לכל בעיה במקום עם סמליין. מפה לשם בסוף הלכנו עם ה 65Q80T. יצא איתנו אחלה, גם נתן מחיר נמוך במעט (6,600) וכבל HDMI מתנה. מתישהו אקנה טלוויזיה של סוני, אך לא היום כנראה.
@deelad
נגיד אם מורידים טורנטים וכאלה..
- slarti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1009
@idan3020
·
תתחדש. למרות שאני הייתי שוקל בכל זאת לבטל ולחזור לסוני.
ה-Q80T מדורגת מעל ה-XH90 בRTINGS רק מהסיבה הפשוטה שהיא מקבלת *המון* נקודות בצד הגיימינג.
אם אתה מסתכל על דירוג לסרטים - שמתעדף איכות תמונה, היא מדורגת מתחת ל-XH90.
ואישית המגבלות של ה-TIZEN הן לדעתי ממש דיל ברייקר.
ואת ה-XH90 אפשר לקבל ב-6050 לפי פוסט אחר פה. ב-6700 כבר אפשר לקבל את ה-XH95....
HAVING SAID THAT....
אני בטוח שגם מה-Q80T אתה תהנה. יש לי כמה חברים שקנו בהמלצתי Q70R שנה שעברה וכולם מרוצים עד הגג
·
תתחדש. למרות שאני הייתי שוקל בכל זאת לבטל ולחזור לסוני.
ה-Q80T מדורגת מעל ה-XH90 בRTINGS רק מהסיבה הפשוטה שהיא מקבלת *המון* נקודות בצד הגיימינג.
אם אתה מסתכל על דירוג לסרטים - שמתעדף איכות תמונה, היא מדורגת מתחת ל-XH90.
ואישית המגבלות של ה-TIZEN הן לדעתי ממש דיל ברייקר.
ואת ה-XH90 אפשר לקבל ב-6050 לפי פוסט אחר פה. ב-6700 כבר אפשר לקבל את ה-XH95....
HAVING SAID THAT....
אני בטוח שגם מה-Q80T אתה תהנה. יש לי כמה חברים שקנו בהמלצתי Q70R שנה שעברה וכולם מרוצים עד הגג
-
idan3020
-
- חבר שרק התחיל

@slarti
IT'S TOO LATE.
יש משהו מפתה יותר בסוני, זה נכון. אבל בינתיים אני מרוצה מהשעה וחצי שהיו לי עם ה Q80T.
תודה על התמיכה הטכנית אבל
IT'S TOO LATE.
יש משהו מפתה יותר בסוני, זה נכון. אבל בינתיים אני מרוצה מהשעה וחצי שהיו לי עם ה Q80T.
תודה על התמיכה הטכנית אבל
- snowgoose
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 713
היום הותקנה אצלי xh9096, אני יכול לאשר שעידכון התכנה שמאפשר hdmi2.1 ו 4k 120hz הותקן בהצלחה 
Natural Born Gamer
- Thehobit1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 441
@snowgoose
תתחדש. אני שוקל לקנות את ה- XH9096, אושמח לשמוע רשמים נוספים.
·
תתחדש. אני שוקל לקנות את ה- XH9096, אושמח לשמוע רשמים נוספים.
·