lg nano 90 - אכזבה
-
moshik82
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
אגב, קראתי איפשהו שהנאנו 90 בגודל 75 אינטש כוללת הרבה יותר תאורה אחורית ביחס ל65 אינטש, ולכן זה בקושי מורגש . האם אכן כך?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@moshik82
·
אין קשר.
קודם כל, לפי התמונה, לא ברור אם ה-FALD במסך דלוק או לא.
בכל אופן, אישית הייתי מחשיב את המצב הזה כלא תקין.
·
אין קשר.
קודם כל, לפי התמונה, לא ברור אם ה-FALD במסך דלוק או לא.
בכל אופן, אישית הייתי מחשיב את המצב הזה כלא תקין.
- talgold3
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
בושה
היה לי אותו מקרה עם מסך של סמסונג מדגם NU7400 וקיבלתי חדש במקום
היה לי אותו מקרה עם מסך של סמסונג מדגם NU7400 וקיבלתי חדש במקום
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
היי moshik82
אשמח לפרטים שלך בהודעה פרטית כדי לבדוק את העניין אצלנו.
משהו לא כ"כ מסתדר לי.
אשמח לפרטים שלך בהודעה פרטית כדי לבדוק את העניין אצלנו.
משהו לא כ"כ מסתדר לי.
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
יש לי נאנו 90 בסלון ו OLED בחדר שינה.
אין לי את הבעיות האלה בנאנו ואני מאוד מרוצה מהרכישה.
צר לי אבל הבעיה היא לא בדגם.
אתה בטוח ש Local Dimming (עמעום מקומי) הוא על המצב הכי גבוה באפשרויות?
אין לי את הבעיות האלה בנאנו ואני מאוד מרוצה מהרכישה.
צר לי אבל הבעיה היא לא בדגם.
אתה בטוח ש Local Dimming (עמעום מקומי) הוא על המצב הכי גבוה באפשרויות?
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
המסך לא נראה טוב אבל אם keyser לקח לטיפולו הוא כנראה יטפל בזה
-
moshik82
-
- חבר פעיל

למי ששאל הFALD דלוק, ובכל מקרה זה לא שונה ממש מהמצב שהיה כבוי.הטכנאי שהיה המליץ לכבות אותו, כך שגם זה לא ברור מדוע לרכוש מסך שתומך בFALD ומצד שני לכבות אותו.
KEYSER שלחתי לך הודעה פרטית בנושא, בתקווה שהנושא יטופל (אגב לא ממש הצלחתי להבין מה לא מסתדר לך...)
תודה רבה לכולם על התגובות. אמשיך לעדכן בהתפתחויות!
KEYSER שלחתי לך הודעה פרטית בנושא, בתקווה שהנושא יטופל (אגב לא ממש הצלחתי להבין מה לא מסתדר לך...)
תודה רבה לכולם על התגובות. אמשיך לעדכן בהתפתחויות!
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
@moshik82
·אולי לא מסתדרת לו התשובה שקיבלת מהטכנאי והוא רוצה לבדוק את התיעוד הפנימי שלהם לפניה שלך
·אולי לא מסתדרת לו התשובה שקיבלת מהטכנאי והוא רוצה לבדוק את התיעוד הפנימי שלהם לפניה שלך
- Moto
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- gvid
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 349
@Moto
·
זה פשוט נראה זוועתי. לא מבין איך אנשים יכולים לראות ככה טלוויזיה. מילא השחור שהוא לא שחור אלא אפור, אבל החוסר אחידות, זליגת האור והעננות זה פשוט מוציא את החשק לראות. אפילו זליגת האור היא לא בגוון אחיד ונראית גם חומה וגם אפורה/כחולה...
בקיצור, תזכורת נוספת לא להתקרב למסך IPS.
·
זה פשוט נראה זוועתי. לא מבין איך אנשים יכולים לראות ככה טלוויזיה. מילא השחור שהוא לא שחור אלא אפור, אבל החוסר אחידות, זליגת האור והעננות זה פשוט מוציא את החשק לראות. אפילו זליגת האור היא לא בגוון אחיד ונראית גם חומה וגם אפורה/כחולה...
בקיצור, תזכורת נוספת לא להתקרב למסך IPS.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
בתור ניסוי :
local dimming medium
black level low
dynamic contrast off
יש שינוי?
local dimming medium
black level low
dynamic contrast off
יש שינוי?
-
moshik82
-
- חבר פעיל

ניסיתי...אין שינוי. כעקרון כפי שציינתי זה מופיע בעיקר בערב/לילה וכשיש רקע בהיר או שחור...אך עדיין זה ממש מבאס.
אגב, keyser - שלחתי לך הודעה פרטית לפני מספר ימים...עדיין לא קיבלתי מענה.
אגב, keyser - שלחתי לך הודעה פרטית לפני מספר ימים...עדיין לא קיבלתי מענה.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2214
@alcd
·black level high חייב עם הטיוי הזאת ואז לוקאל דימינג גבוה, ניגודיות דינמית נמוכה ואז כמעט כל הבעיות שוינסט מראה נפתרות
·black level high חייב עם הטיוי הזאת ואז לוקאל דימינג גבוה, ניגודיות דינמית נמוכה ואז כמעט כל הבעיות שוינסט מראה נפתרות
- acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
@moshik82
·
אני מצטער שאתה נאלץ לחוות את זה גם.
לאחר שרכשתי את הnano90 שלי פרסמתי כאן פוסט ביקורת שקיוויתי שיעלה מודעות לבעיות של הטלוויזיה.
זה לא שהטלוויזיה איומה ונוראית, זה רק שהיא ממש לא מוצר דגל.
אצלי היא החליפה הייסנס K700 והיא אכן טובה ממנה אבל לא ברמה שמצדיקה את עלות ההחלפה.
יכול להיות שאצלך המצב חמור מהרגיל אבל תדע שח.י. צודקים ואלו אכן היכולות של הדגם.
לא בא לבאס אותך אבל יכולת לדעת את זה מראש
הביקורות מאוד בינוניות לגביה, הדבר הכי חיובי ששמעתי עליה היא שהיא שיפור קל מה SM9000 וזה לא כזו מחמאה.
מילא אני נפלתי כשקניתי את הדגם כשרק יצא, אצלך הכתובת כבר הייתה על הקיר.
המסר החיובי הוא שמימילא עוד רגע נעבור לטלווזיות 8K ובינתיים היא אחלה טלוויזיה לתוכניות של הילדים...

·
אני מצטער שאתה נאלץ לחוות את זה גם.
לאחר שרכשתי את הnano90 שלי פרסמתי כאן פוסט ביקורת שקיוויתי שיעלה מודעות לבעיות של הטלוויזיה.
זה לא שהטלוויזיה איומה ונוראית, זה רק שהיא ממש לא מוצר דגל.
אצלי היא החליפה הייסנס K700 והיא אכן טובה ממנה אבל לא ברמה שמצדיקה את עלות ההחלפה.
יכול להיות שאצלך המצב חמור מהרגיל אבל תדע שח.י. צודקים ואלו אכן היכולות של הדגם.
לא בא לבאס אותך אבל יכולת לדעת את זה מראש
הביקורות מאוד בינוניות לגביה, הדבר הכי חיובי ששמעתי עליה היא שהיא שיפור קל מה SM9000 וזה לא כזו מחמאה.
מילא אני נפלתי כשקניתי את הדגם כשרק יצא, אצלך הכתובת כבר הייתה על הקיר.
המסר החיובי הוא שמימילא עוד רגע נעבור לטלווזיות 8K ובינתיים היא אחלה טלוויזיה לתוכניות של הילדים...
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2214
@acker16
·אלה לא היכולות של הטיוי, הטיוי שלו פשוט תקולה וחייבים להחליף אותה
·אלה לא היכולות של הטיוי, הטיוי שלו פשוט תקולה וחייבים להחליף אותה
-
moshik82
-
- חבר פעיל

מעדכן שחזרו אליי מח.י בשעה טובה (בסיוע של כמה חברי פורום יקרים) והציעו לי את אחת מהאפשרויות הבאות:
לשדרג לנאנו 90 75 אינטש (שהבנתי שיש יותר אזורי תאורה וזה פחות מורגש בגודל הזה - בהנחה גם שהמסך הספציפי הזה הגיע דפוק וזו לא בעיה גורפת)
לשדרג לOLED CX (לא בתקציב)
לבטל עסקה
בהנחה שאכן אני מחליט לבטל את העסקה (ואם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע, כמו גם על מסך אחר של LG) על איזה מסך הייתם ממליצים לי ללכת באותו סדר גודל של מחיר? חשבתי על Q80T/ Q70T של סמסונג.
אשמח לשמוע הצעות או דעות בעניין...
לשדרג לנאנו 90 75 אינטש (שהבנתי שיש יותר אזורי תאורה וזה פחות מורגש בגודל הזה - בהנחה גם שהמסך הספציפי הזה הגיע דפוק וזו לא בעיה גורפת)
לשדרג לOLED CX (לא בתקציב)
לבטל עסקה
בהנחה שאכן אני מחליט לבטל את העסקה (ואם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע, כמו גם על מסך אחר של LG) על איזה מסך הייתם ממליצים לי ללכת באותו סדר גודל של מחיר? חשבתי על Q80T/ Q70T של סמסונג.
אשמח לשמוע הצעות או דעות בעניין...
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
אני הייתי מבטל עסקה ומחשב מסלול מחדש. לדעתי המסך הזה בינוני מאוד והגודל לא ממש ישנה את זה.
- acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
@moshik82
·
לי יש את ה75" ומה ההתרשמות שלי ממנו כבר הבנת.
אם לי היו מציעים לבטל עסקה בלי קנסות, הייתי קופץ על זה (הציעו לי עם כמעט אלף שקל קנס).
לא יודע מה הייתי קונה במקומך, הסמסונג מQ80 ומעלה מסכים טובים אבל כראה שאנשים לא טועים כשהם אומרים שצריך להתרחק מהיבואן הזה.
אין לי נסיון עם סוני.
עריכה:
במחשבה נוספת רציתי לחדד שבאותה רמה שאני מאוכזב מה nano90, אני מרוצה מה C9.
הטלוויזיות אולד של LG פשוט מצויינות, החיסרון היחידי זה שהמחיר שלהם מעל 65" מטורף ולכן זה פחות רלוונטי לסלון.
·
לי יש את ה75" ומה ההתרשמות שלי ממנו כבר הבנת.
אם לי היו מציעים לבטל עסקה בלי קנסות, הייתי קופץ על זה (הציעו לי עם כמעט אלף שקל קנס).
לא יודע מה הייתי קונה במקומך, הסמסונג מQ80 ומעלה מסכים טובים אבל כראה שאנשים לא טועים כשהם אומרים שצריך להתרחק מהיבואן הזה.
אין לי נסיון עם סוני.
עריכה:
במחשבה נוספת רציתי לחדד שבאותה רמה שאני מאוכזב מה nano90, אני מרוצה מה C9.
הטלוויזיות אולד של LG פשוט מצויינות, החיסרון היחידי זה שהמחיר שלהם מעל 65" מטורף ולכן זה פחות רלוונטי לסלון.
- GalZohar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 832
היו לי הרבה מסכי IPS למחשב ויש לי טלויזיית IPS 43" די ישנה שלפני כמה שנים עלתה 2300 שח ולא שמתי לב לתופעות עננות כאלה בולטות.
או שהצלחת להבליט במיוחד את העננות בצילום, או שבאמת יש פה בעיה בדגם ו/או תקלה... או שאני סתם עיוור.
או שהצלחת להבליט במיוחד את העננות בצילום, או שבאמת יש פה בעיה בדגם ו/או תקלה... או שאני סתם עיוור.
- gvid
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 349
@GalZohar
·
אני חושב שבדגמים האחרונים בעיית זליגת האור והעננות בולטת הרבה יותר מבעבר.
אולי זה קשור לתאורה האחורית שעוצמתה הרבה יותר חזקה מבעבר עם כל הרצון של החברות להציג תוכן HDR ו-DV בצורה טובה.
·
אני חושב שבדגמים האחרונים בעיית זליגת האור והעננות בולטת הרבה יותר מבעבר.
אולי זה קשור לתאורה האחורית שעוצמתה הרבה יותר חזקה מבעבר עם כל הרצון של החברות להציג תוכן HDR ו-DV בצורה טובה.