חושב ששברתי שיא שלילי של הוט + הוטנט
איזה קטע, גם אצלי יש בעיות איטיות מתחילת השבוע בהוט@הוטנט.
הפעם האסימון נפל מהר וחיפשתי ישר בפורומים לבדוק שאני לא היחיד.
איזה רפובליקת בננות.
הסיכוי היחיד לקבל אינטרנט מהיר בישראל תהיה אולי כשגוגל יתנו אינטרנט חינמי על 5G.
הפעם האסימון נפל מהר וחיפשתי ישר בפורומים לבדוק שאני לא היחיד.
איזה רפובליקת בננות.
הסיכוי היחיד לקבל אינטרנט מהיר בישראל תהיה אולי כשגוגל יתנו אינטרנט חינמי על 5G.
·מרכז .. אזור ראשון לציוןariel-ro כתב:מאיזה איזור אתם בארץ?
אני מקבל כרגע 350/12 (חבילה של 500/12 הוט+הוטנט)...
התמיכה מחרטטת כי לדעתי תומכי קו ראשון שם פשוט בודקים נתונים על הקו, רואים עוצמות רואים חיבור וזהו. לא יכולים לזהות שגיאות לדעתי על הראוטר, לא יכולים לזהות רעשים על הקו.. זה מה שהם יודעים לעשות. לצערינו
·אני מבין קטן ברשתות - כל מה שאני יודע מגיע מהפורום פה וגם המלצות ציודYmac כתב:נראה שכאשר המהירות נפגעת - גם הפינג עולה.
זה לדעתי מרמז על אחד משני דברים -
1. עומס פיזי על התשתית \ הפרעות
2. ראוטר שלא עומד בעומס.
אתה עם הוטבוקס בלבד? כמה קליינטים מחוברים?
זה מאצלי עכשיו, בזמן שכולם (30 מכשירים פלוס מינוס) מחוברים. אבל עם ראוטר על גבול ה"עסקי"
...
ראוטר של הוט מחובר ב BRIDGE ל TP LINK VR900 (מהירות זהה שמתחבר פיזית לכל ציוד)
גם רשת פיזית וגם רשת אלחוטית
רשתי פיזית CAT 5 בקיר SWITCH של 1000 TP לא מנוהל
XBOX , MI BOX טלפונים
אני אהיה מאושר עם 80 קבוע
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@avidror
·
בהוטבוקס - על כמה ערוצי הורדה / העלאה הוא נעול?
כמה שגיאות?
אצלי ההוטבוקס מחובר ישירות לכבל של הוט מהרחוב - ללא מפצלים / מגבירים / כבלים אקראיים של הקבלן בבית
אני מניח כמובן שכל הבדיקות מבוצעות קווית
·
כמה שגיאות?
אצלי ההוטבוקס מחובר ישירות לכבל של הוט מהרחוב - ללא מפצלים / מגבירים / כבלים אקראיים של הקבלן בבית
אני מניח כמובן שכל הבדיקות מבוצעות קווית
אצלי, בית חדש, בין שנה וחצי, כבילה השחילו הוט בעצמם. ארון סעף חדש בחוץ שסללו עבור הבית שלי. נעול אצלי על 24 ערוצים אבל עם עשרות מליוני שגיאות ביחס של 1:2 בין ניתנות לתיקון לבין לא ניתנות לתיקון. במקרה שלי, אחרי אתחול איך שהראוטר עולה הוא מתחיל עם 10000 שגיאות על רוב הערוצים. אצלי אני יודע שיש תקלת תשתית והתחלתי באמת מכמות השגיאות המטורפת שיש על הערוציםYmac כתב:@avidror
·
כמה שגיאות?
אני מניח כמובן שכל הבדיקות מבוצעות קווית...
@YmacYmac כתב:@avidror
·
כמה שגיאות?
אני מניח כמובן שכל הבדיקות מבוצעות קווית...
אני לא ניגש להוטבוקס ולא יודע איך עושים זאת ורואים ערוצים
הוא במוד של BRIDGE ולכן לא מתעסק איתו באמת- הוט קינפגו
·הכבל של הוט נכנס ישירות לבית - בית פרטי הפעמון של הוט קו אווירי של 15 מטר מהארון תקשרות
כל הבדיקות קווית ישירות לציוד למרות שבמחשב עם מודם AC אני כמעט זהה
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@avidror
·
אפשר לראות שם את העוצמות, ובעיקר את כמות השגיאות - אלה שניתנות לתיקון ואלו שלא. אם יש הרבה שלא ניתנות לתיקון זה יחווה בתור מהירות מופחתת / פאקט לוס / פינג גבוה
בכל מקרה, לכותב הפוסט - נשמע שהשגיאות על הקו זו אכן הבעיה.
אצלי הוא היה יום שלם עם 0 שגיאות ברוב הערוצים.
·
אפשר לראות שם את העוצמות, ובעיקר את כמות השגיאות - אלה שניתנות לתיקון ואלו שלא. אם יש הרבה שלא ניתנות לתיקון זה יחווה בתור מהירות מופחתת / פאקט לוס / פינג גבוה
בכל מקרה, לכותב הפוסט - נשמע שהשגיאות על הקו זו אכן הבעיה.
אצלי הוא היה יום שלם עם 0 שגיאות ברוב הערוצים.
- RisingStar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני גם חווה בעיות מהירות ולפעמים גם ניתוק בלילה לאיזה 10- 20 דקות, מבחינת עוצמות ושגיאות הכל נראה תקין.
דיברתי עם הוט אמרו הכל תקין, אבל נחליף לך ראוטר בכל מקרה.
דיברתי גם עם הוטנט והם אמרו שהכל בסדר אצלהם.
עשיתי בדיקה של Packet Loss והתוצאה הייתה 0. (https://packetlosstest.com), אז אפשר להניח שהתשתית תקינה??
גם גר בבית פרטי.
מה שכן אני שם לב, זה שעכשו אני מאחורי NAT והייתי אומר אפילו double nat אם הבנתי איך בדוקים את זה, זה יכול להיות קשור? או שזה כנראה בעיית ספק, וצריך לנסות לבדוק את בזק בינלאומי.
דיברתי עם הוט אמרו הכל תקין, אבל נחליף לך ראוטר בכל מקרה.
דיברתי גם עם הוטנט והם אמרו שהכל בסדר אצלהם.
עשיתי בדיקה של Packet Loss והתוצאה הייתה 0. (https://packetlosstest.com), אז אפשר להניח שהתשתית תקינה??
גם גר בבית פרטי.
מה שכן אני שם לב, זה שעכשו אני מאחורי NAT והייתי אומר אפילו double nat אם הבנתי איך בדוקים את זה, זה יכול להיות קשור? או שזה כנראה בעיית ספק, וצריך לנסות לבדוק את בזק בינלאומי.