רכשתי טלוויזית LG והשירות לא כזה טוב כמו שאנשים מסוימים רושמים כאן לעיתים קרובות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@d2idan
·
אענה בתור "איש תוכנה".
קנית מסך הכי בסיסי ועדכני שיש. מעבד, זכרון וכו' מן הסתם יש, אבל המפרט חלש. יש מעט זכרון, מעבד איטי עם מעט ליבות.
טלוויזיה היא לא מחשב אישי, היא לא מיועדת לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אונליין דרך הדפדפן. אולי לפתוח עמוד לצורכי רישום לשירות כלשהו, או לבדוק משהו זריז.
אם מופיעה לך הודעה שצריך לפנות זכרון, אז החלפת הטלוויזיה לא תעזור, כי בחדשה שתקבל תהיה בדיוק את אותה כמות הזכרון כמו בנוכחית.
·
אענה בתור "איש תוכנה".
קנית מסך הכי בסיסי ועדכני שיש. מעבד, זכרון וכו' מן הסתם יש, אבל המפרט חלש. יש מעט זכרון, מעבד איטי עם מעט ליבות.
טלוויזיה היא לא מחשב אישי, היא לא מיועדת לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אונליין דרך הדפדפן. אולי לפתוח עמוד לצורכי רישום לשירות כלשהו, או לבדוק משהו זריז.
אם מופיעה לך הודעה שצריך לפנות זכרון, אז החלפת הטלוויזיה לא תעזור, כי בחדשה שתקבל תהיה בדיוק את אותה כמות הזכרון כמו בנוכחית.
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
· יש עוד בעיות עם הטלוויזיה.TheCoolest כתב:@d2idan
·
אענה בתור "איש תוכנה".
אם מופיעה לך הודעה שצריך לפנות זכרון, אז החלפת הטלוויזיה לא תעזור, כי בחדשה שתקבל תהיה בדיוק את אותה כמות הזכרון כמו בנוכחית....
הדפדפן נסגר אוטומטית לאחר מספר דקות של שימוש בסיסי.
טלוויזיה פגומה - יכול לקרות בהסתברות חיובית, אך השירות שקיבלתי לא טוב נקודה. בקניית הטלוויזיה הסתמכתי על התגובות בפורום של אותם אנשים שטענו שהשירות של LG כל כך טוב ומוצלח. הפורום הזה מצוין ועזר לי המון פעמים, אך יש לקחת בחשבון שמשהו טוב יכול להשתנות - השירות של LG.
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4633
·d2idan כתב:· יש עוד בעיות עם הטלוויזיה.......
הדפדפן נסגר אוטומטית לאחר מספר דקות של שימוש בסיסי.
טלוויזיה פגומה - יכול לקרות בהסתברות חיובית, אך השירות שקיבלתי לא טוב נקודה. בקניית הטלוויזיה הסתמכתי על התגובות בפורום של אותם אנשים שטענו שהשירות של LG כל כך טוב ומוצלח. הפורום הזה מצוין ועזר לי המון פעמים, אך יש לקחת בחשבון שמשהו טוב יכול להשתנות - השירות של LG....
יש פה הבדל בין הציפיות שלך למציאות.
במציאות כשיש תקלה, קודם כל מנסים להבין מרחוק (בטלפון) מה היא והאם ניתן לטפל בה מרחוק.
אם לא, נשלח טכנאי כדי לבדוק מקרוב את התקלה, ולראות האם ניתן לסדר אותה על המקום.
אם לא, הטלויזיה נלקחת לתיקון במעבדה.
ואם לא ניתן לתקן, מחליפים לחדשה.
זה נוהל סטנדרטי בכל מכשיר חשמלי שמתקלקל. בכלל לא קשור לטלויזיות.
הציפיה שלך מצד שני היתה:
יש תקלה = מביאים לי טלויזיה חדשה למחרת.
הציפיות שלך פשוט מנותקות מהמציאות...
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

·טלוויזיה חדשה. נפתחה מקרטון על ידי מתקין מטעם ח.י. הובחן כי הטלוויזיה לא תקינה בעת השימוש הראשוני. אפליקציות קורסות, הודעות על מחסור בזכרון ועוד... השתלשלות האירועים שאתה מתאר איננה נכונה (בלשון המעטה). במקרה שלי, חייבים לספק לי טלוויזיה חדשה או לפצות כספית בסכום הרכישה המלא. החוק אומר זאת במפורש עבור המקרה השני. ראה בבקשה "הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל פגם". הטיפול במקרה השני נעשה מול החנות שסיפקה לי את הטלוויזיה - לשמחתי אני לא צריך לשוחח על כך עם LG.mdk_25 כתב:·......
יש פה הבדל בין הציפיות שלך למציאות.
במציאות כשיש תקלה, קודם כל מנסים להבין מרחוק (בטלפון) מה היא והאם ניתן לטפל בה מרחוק.
אם לא, נשלח טכנאי כדי לבדוק מקרוב את התקלה, ולראות האם ניתן לסדר אותה על המקום.
אם לא, הטלויזיה נלקחת לתיקון במעבדה.
ואם לא ניתן לתקן, מחליפים לחדשה.
זה נוהל סטנדרטי בכל מכשיר חשמלי שמתקלקל. בכלל לא קשור לטלויזיות.
הציפיה שלך מצד שני היתה:
יש תקלה = מביאים לי טלויזיה חדשה למחרת.
הציפיות שלך פשוט מנותקות מהמציאות......
נערך לאחרונה על ידי d2idan ב 13/09/2020 8:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
חייבים יש רק במס הכנסה.
לא מבין את כל הדרמה, לא תקין, לא מרוצה, לא נדלק... תחזיר וזהו
ביקשת להחזיר? או שאתה נהנה לשתף אותנו במלחמות שלך?
ביקשת להחזיר? או שאתה נהנה לשתף אותנו במלחמות שלך?
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

אין דרמה.ahersko כתב:חייבים יש רק במס הכנסה.
ביקשת להחזיר? או שאתה נהנה לשתף אותנו במלחמות שלך?...
כאשר אנשים מגיבים דברים שאינם נכונים אני אגיב חזרה.
"חייבים לספק לי טלוויזיה חדשה או לפצות כספית בסכום הרכישה המלא. החוק אומר זאת במפורש עבור המקרה השני"
אם כתבתי שלפי חוק הם חייבים לספק לי טלוויזיה חדשה אז אני טעיתי, אך בציטוט לעיל הדגשתי למה מתייחס החוק. מבחינתי אחד מהשניים צריך לקרות, כאשר השני מגובה על-ידי החוק ולכן לא כתבתי משהו שאינו נכון.
אין מלחמה עם LG, אך נראה כי יש מלחמה עם אנשים מסוימים שאינם אובייקטיביים בכל הנוגע ל- LG.
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 906
איזה חוק בדיוק?! בחוק הגנת הצרכן אין שום אזכור למוצר חדש. בתקנות לאחריות ושירות מחוייבים לתקן או להחליף, אין חובה להחליף למוצר חדש.
מציע שתקרא את החוק עצמו לפני שאתה כותב דברים לא נכונים.
מציע שתקרא את החוק עצמו לפני שאתה כותב דברים לא נכונים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@d2idan
·
א. דפדפן שנסגר אוטומטית, כנראה שוב מחסור במשאבי מערכת. החלפה לא תעזור.
ב. זה שאבחנת שהמסך תקול לא באמת אומר שהוא תקול. החברה תבדוק אותו, ואם תאבחן תקלה, תחליף או תתקן אותו.
לא מבין על מה המהומה כאן.
עריכה: אם קנית את המסך אונליין ממשווק מורשה (שמופיע באתר של ח.י.) יש לך אפשרות להחזיר את הטלוויזיה במשך 60 ימים, ללא שאלות.
·
א. דפדפן שנסגר אוטומטית, כנראה שוב מחסור במשאבי מערכת. החלפה לא תעזור.
ב. זה שאבחנת שהמסך תקול לא באמת אומר שהוא תקול. החברה תבדוק אותו, ואם תאבחן תקלה, תחליף או תתקן אותו.
לא מבין על מה המהומה כאן.
עריכה: אם קנית את המסך אונליין ממשווק מורשה (שמופיע באתר של ח.י.) יש לך אפשרות להחזיר את הטלוויזיה במשך 60 ימים, ללא שאלות.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

·d2idan כתב:אין מלחמה עם LG, אך נראה כי יש מלחמה עם אנשים מסוימים שאינם אובייקטיביים בכל הנוגע ל- LG..........
אין לי קשר ל LG, אין לי שום מכשיר בבית של LG ו LG לא משלמים לי משכורת.
ככה שכל הטענות שלך על חוסר אובייקטיביות לא מחזיקות מים.
כפי שכתבו לך, זאת אולי לא תקלה בכלל, אלא יכולת המכשיר שלא בנוי להתמודד עם גלישה תובענית.
אתה יכול "לדרוש" כי כולם "חייבים" לך, לצטט חוקים, לפנות לבתי המשפט... הדרך סלולה לפניך ולפיכך אאחל לך בהצלחה.
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4633
·d2idan כתב:·טלוויזיה חדשה. נפתחה מקרטון על ידי מתקין מטעם ח.י. הובחן כי הטלוויזיה לא תקינה בעת השימוש הראשוני. אפליקציות קורסות, הודעות על מחסור בזכרון ועוד... השתלשלות האירועים שאתה מתאר איננה נכונה (בלשון המעטה). במקרה שלי, חייבים לספק לי טלוויזיה חדשה או לפצות כספית בסכום הרכישה המלא. החוק אומר זאת במפורש עבור המקרה השני. ראה בבקשה "הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל פגם". הטיפול במקרה השני נעשה מול החנות שסיפקה לי את הטלוויזיה - לשמחתי אני לא צריך לשוחח על כך עם LG..........
אם הטלויזיה נפתחה ע״י המתקין והוא ראה שהיא תקולה?
בתיאור הקודם לא הזכרת את זה.
אם כן - זה ממש לא בסדר. והוא כנראה היה אמור לקחת את הטלויזיה איתו ולחזור ביום אחר עם טלויזיה אחרת.
אם לא, אז יש לך פשוט טלויזיה עם תקלה (אולי).
ואז זה לא משנה אם זה ביום ה-3, ב-103 או ה-303. הטיפול הוא אותו טיפול.
אתה חושב שהטיפול צריך להיות שונה רק בגלל שמצאת תקלה (אולי) בשבוע הראשון של הטלויזיה, ולא בשבוע ה-10?
ולמה אני רשום ״אולי״ - כי לפי התיאור שלך בכלל לא נתת לטכנאים שלהם אפשרות לאבחן את התקלה.
דרשת החלפה על המקום בלי בכלל לתת להם לאבחן ולהבין מה התקלה ואיך אפשר לסדר אותה.
אני לחלוטין חושב שאתה היית לא בסדר במקרה הספציפי הזה.
לגבי ההחזרה אתה צודק.
יש לך זכות מלאה להחזיר את המוצר (בהתאם להוראת החוק) ולקבל את הכסף חזרה.
אז תחזיר, ואז תיקח את הכסף שלך ותקנה מסך חדש מאותו סוג.
או תקנה מסך מיצרן אחר אם אתה לא סומך על LG.
זה פשוט עד כדי כך...
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

בסופו של דבר רכשתי טלוויזית LG עקב המלצות כאן בפורום על השירות שלהם והחוויה שלי הייתה לא טובה והיה חשוב לי לציין זאת בפורום. יש כאן אנשים מסוימים שקיבלו את זה לא טוב. יש לקחת בחשבון שאני לקוח חוזר שלהם ואין לי משהו אישי נגדם.mdk_25 כתב:·......
אם הטלויזיה נפתחה ע״י המתקין והוא ראה שהיא תקולה?
בתיאור הקודם לא הזכרת את זה.
אם כן - זה ממש לא בסדר. והוא כנראה היה אמור לקחת את הטלויזיה איתו ולחזור ביום אחר עם טלויזיה אחרת.
אם לא, אז יש לך פשוט טלויזיה עם תקלה (אולי).
ואז זה לא משנה אם זה ביום ה-3, ב-103 או ה-303. הטיפול הוא אותו טיפול.
אתה חושב שהטיפול צריך להיות שונה רק בגלל שמצאת תקלה (אולי) בשבוע הראשון של הטלויזיה, ולא בשבוע ה-10?
ולמה אני רשום ״אולי״ - כי לפי התיאור שלך בכלל לא נתת לטכנאים שלהם אפשרות לאבחן את התקלה.
דרשת החלפה על המקום בלי בכלל לתת להם לאבחן ולהבין מה התקלה ואיך אפשר לסדר אותה.
אני לחלוטין חושב שאתה היית לא בסדר במקרה הספציפי הזה.
לגבי ההחזרה אתה צודק.
יש לך זכות מלאה להחזיר את המוצר (בהתאם להוראת החוק) ולקבל את הכסף חזרה.
אז תחזיר, ואז תיקח את הכסף שלך ותקנה מסך חדש מאותו סוג.
או תקנה מסך מיצרן אחר אם אתה לא סומך על LG.
זה פשוט עד כדי כך......
אני לא הייתי בעת ההתקנה אלא נציג מטעמי שלא עשה שום שימוש בטלוויזיה. כאשר הגעתי הביתה והשתמשתי בטלוויזיה הבחנתי בבעיות. יש מספר בעיות שלא משנה מה אנשים יכתבו כאן (יש כאן מספר טענות מגוחכות )הן קיימות ולא צריכות להיות. לא מעניין אותי אם אפשר לתקן או לא - טלוויזיה חדשה תקולה לא מתקנים אלא מחליפים או מקבלים החזר כספי מלא. אנחנו לא פראיירים של אף אחד.
דבר נוסף שיש לקחת בחשבון הוא שח.י. לא ניסו להגיע איתי בכלל לשלב של לפתור את הבעיה גם כאשר ביקשתי מנהל או מישהו טכני כדי להסביר לו ולשלוח תיעוד של הבעיות.
כדי למי שקורא את זה לעשות חיפוש כאן בפורום ולראות איך אנשים משבחים את השירות שלהם.. יש טענות כמו "מספקים טלוויזיה חדשה ללא שאלות" ועוד טענות שנכון להיום נראות לי לא רלוונטיות.
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 906
כדאי גם לפני קנייה לקרוא את החוקים והתקנות הרלוונטיות, במקום לכתוב שוב ושוב דברים לא נכונים.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

מה בדיוק לא היה טוב בחוויה שלך? שקיבלת מכשיר (אולי) מקולקל, לא נתת סיכוי לבדוק אותה וישר התעקשת על החלפה.
שרות הלקוחות לא שילשל מפחד ולמרות שהם חייבים ואתה מתעקש הם לא פתרו לך את הבעיה?
אתה טוחן מים, לא טוב לך תחזיר.
מה בדיוק מטרת השרשור?
שרות הלקוחות לא שילשל מפחד ולמרות שהם חייבים ואתה מתעקש הם לא פתרו לך את הבעיה?
אתה טוחן מים, לא טוב לך תחזיר.
מה בדיוק מטרת השרשור?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@d2idan
·
אז תחזיר את המסך, וקבל החזר מלא.
·
אז תחזיר את המסך, וקבל החזר מלא.
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

·זה מה שעשיתי.... אנשים כאן מקבלים באופן אישי את החוויה הלא טובה שהייתה לי מה אני אעשה שהם מנפחים את האשכול הזה.. זהו נגמר, להתקדם.TheCoolest כתב:@d2idan
·
אז תחזיר את המסך, וקבל החזר מלא....
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

אנשים לא מנפחים כלום.
זה בסדר גמור לתת משוב שלילי
וכמו שכבר כתבתי לך תקלות קורות ולפעמים גם אצל נותני השרות הטובים יש פאשלות
ועם זאת הפרט לא מעיד על הכלל ובאופן יחסי לשאר נותני השרות, הם עדיין הטובים ביותר.
אנשים הגיבו לך שההתנהלות שלך לא היתה תקינה, אולי אפילו מתלהמת והציפיות שלך לא היו ריאליות, זה הכל.
זה בסדר גמור לתת משוב שלילי
וכמו שכבר כתבתי לך תקלות קורות ולפעמים גם אצל נותני השרות הטובים יש פאשלות
ועם זאת הפרט לא מעיד על הכלל ובאופן יחסי לשאר נותני השרות, הם עדיין הטובים ביותר.
אנשים הגיבו לך שההתנהלות שלך לא היתה תקינה, אולי אפילו מתלהמת והציפיות שלך לא היו ריאליות, זה הכל.