"אם הרמקולים נשמעים לך טוב, תתחדש...", האומנם??
אני בטוח ששמת לב שהוא כתב "בואו נניח"lironk כתב:קשה לי להאמין ואולי זה נשמע גורף שאם תשים קודה מול KEF מישהו יבחר בקודה, אפילו אישתי שתחייה שנושא הסאונד רחוק ממנה אלפי שנות אור הרגישה בהבדלים במספר ניסויים שעשיתי בחנות סטיראו בנושא הזה ( ואני לא אזכיר שאחרי שעה קלה ההיתי קרוב לחטוף רמקול מדפי אמנם מחברת מדבקה בראש )...
לדעתי מה שכותב המאמר מנסה להעביר נוגע בדיוק במה שחברי האתר היקרים מסתובבים סביבו. היות שיש כל כך הרבה טעמים וכל כך הרבה סגנונות מוסיקה ומה שמתאים לאחד אינו מתאים לאחר ומה שנשמע טוב בסגנון אחד ישמע רע באחר, בא כותב המאמר ואומר, חבר'ה, לי יש סטנדרטים אשר טכנולוגית הם די קבילים (נא קיראו את המאמר) ואני נותן, טכנולוגית, פתרון אשר על פי רוב ישמע טוב בכל סגנון מוזיקה שתבחרו.
וכאן ברצוני לקרוא תיגר (והנה אני נכנס לכוננות ספיגה...) ואני אומר, לא תמיד מה שיקר ומותגי הוא יותר טוב. לדעתי הצנועה והדי לא אודיופילית ישנם רמקולים בשוק אם תג מחיר נמוך יחסית שנשמעים טוב ואולי אף על הנייר הם טובים יותר מאלו היקרים מהם. ואני מבקש לא לקפוץ לקיצוניות, יש רמקולים זבלה שכולם מסכימים שהם כאלה ויש כאלו שאפילו אם אני אקח משכנתא אני לא אצליח לקנות.
וכאן באמת מעניין לעשות ניסוי סטייל "מים מינראלים/מים מהברז". האם תצליחו לשים לב להבדל ברמות גם אם לא תדעו מה אתם שומעים, כלומר האם אין הטיה לטובת הרמקולים היקרים בהנחה שאתם יודעים את סוג הרמקול שאותו אתם שומעים?
וכאן ברצוני לקרוא תיגר (והנה אני נכנס לכוננות ספיגה...) ואני אומר, לא תמיד מה שיקר ומותגי הוא יותר טוב. לדעתי הצנועה והדי לא אודיופילית ישנם רמקולים בשוק אם תג מחיר נמוך יחסית שנשמעים טוב ואולי אף על הנייר הם טובים יותר מאלו היקרים מהם. ואני מבקש לא לקפוץ לקיצוניות, יש רמקולים זבלה שכולם מסכימים שהם כאלה ויש כאלו שאפילו אם אני אקח משכנתא אני לא אצליח לקנות.
וכאן באמת מעניין לעשות ניסוי סטייל "מים מינראלים/מים מהברז". האם תצליחו לשים לב להבדל ברמות גם אם לא תדעו מה אתם שומעים, כלומר האם אין הטיה לטובת הרמקולים היקרים בהנחה שאתם יודעים את סוג הרמקול שאותו אתם שומעים?
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חוזר ואומר, אין רמקול אידיאלי וגם לא יכול להיות. אפילו על הנייר ולכן בשורה התחתונה זה עיניין של אילו פשרות כל אחד מוכן לחיות איתן .
אז אם אתה או כותב המאמר מחפש רמקול ALL ROUNDER, כלומר שינגן הכל בצורה סבירה, אז זה מה שמתאים לך.
אולי אני, בגלל הטעם המוסיקלי שלי, מעדיף רמקול אחר, שייכשל מול הרמקול הזול הזה במרבית סוגי המוזיקה אולם בסוג המסויים שאני שומע הוא יהיה יותר טוב.
אין חוקים. בשביל זה כל אחד ומערכת הפשרות שלו.
אז אם אתה או כותב המאמר מחפש רמקול ALL ROUNDER, כלומר שינגן הכל בצורה סבירה, אז זה מה שמתאים לך.
אולי אני, בגלל הטעם המוסיקלי שלי, מעדיף רמקול אחר, שייכשל מול הרמקול הזול הזה במרבית סוגי המוזיקה אולם בסוג המסויים שאני שומע הוא יהיה יותר טוב.
אין חוקים. בשביל זה כל אחד ומערכת הפשרות שלו.
אני כמעט בטוח שיש הטיה כי כמו עם הכבלים לפעמים גם הפסיכולוגיה עובדתofirrjd כתב: וכאן באמת מעניין לעשות ניסוי סטייל "מים מינראלים/מים מהברז". האם תצליחו לשים לב להבדל ברמות גם אם לא תדעו מה אתם שומעים, כלומר האם אין הטיה לטובת הרמקולים היקרים בהנחה שאתם יודעים את סוג הרמקול שאותו אתם שומעים?...