אוסמוזה הפוכה
סוף סוף מישהו עם אוסמוזה שמגיבdanny כתב:לי יש מערכת אוסמוזה בחיבור קבוע למכונה דוד כפול. מרוצה מאוד, עובד חלק וללא התעסקות מעל 10 שנים...
אשמח לקבל עוד פרטים:
איזה מערכת אוסמוזה (GPD, תת-כיורית, כמה שלבים)? איזה פילטרים (האם כל פילטר אמריקאי סטנדרטי מתאים)? יעילות הפילטרים (אם מדדת), תדירות החלפה ואיפה כדאי לקנות? עלויות? האם אתה משמתמש בפילטר מנירלייזר? טעם המים?
יש איזה שהם בעיות או טיפים אחרים שכדאי לדעת לפני רכישה?
המערכת תת כיורית בת כ20 שנים כבר. משמשת לשתיה, למכונת קפה ולבר של המקרר
זה מרוד נוח והטעם ממש בסדר. למכונת קפה יש גם מינרליזטור
אמורים לה להחליף מסננים כל חצי שנה אבל לוקח לי יותר מזה בדרך כלל ללא בעיות מיוחדות. אני חושב שיש 5 שלבים
.
זה מרוד נוח והטעם ממש בסדר. למכונת קפה יש גם מינרליזטור
אמורים לה להחליף מסננים כל חצי שנה אבל לוקח לי יותר מזה בדרך כלל ללא בעיות מיוחדות. אני חושב שיש 5 שלבים
.
בנתיים החלטתי לתת צ'אנס למזקק שהזמנתי. הזמנתי גם מינרלים של TWW לאספרסו שמטפלים במינרלים בצורה טובה ופשוטה אגב ממה שראיתי אסור להשתמש ישירות במים מזוקקים או RO לא בגלל הטעם אלא בגלל הנטיה שלהם לקורוזיה כשהם טהורים ללא מינרלים (buffer).
עדיין לטווח הארוך הכיוון הוא RO ומינרלים כפתרון יותר נח מזיקוק שגם מאפשר חיבור ישיר.
עדיין לטווח הארוך הכיוון הוא RO ומינרלים כפתרון יותר נח מזיקוק שגם מאפשר חיבור ישיר.
לצערי עשיתי טעות והמזקק נתקע במשלוח ארוך. מקווה לקבל אותו בקרוב ואז אני אוכל לשתף התרשמות.boren כתב:@sbenyo - מה ההתרשמות שלך בינתיים מהשימוש במזקק כפתרון למים לקפה?...
כל השאר כבר מוכן. יש לי מינרלים מדודים להוסיף למים. חובה להוסיף כמות קטנה ומדודה של מינרלים. אסור להשתמש במים מזוקקים בלבד.