משנמך מימאה 3050 לדנון 3600 כשלב ביניים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
@carmonle
לא מבין מה ההיגיון לעבור בדנון בשביל לקנות אחר כל אנתם ? למה לא לקנות אנתם ישר וזהו (שעל פניו אמור להפיק תוצאת סאונד טובה יותר מהדנון).
בכל מקרה, אני חושב אחרת ממך לגבי כל הנושא עם הימהה. הרסיבר עבר אצלך בצורה שהיא חורגת מהרגיל, שעות רבות ביום ובכל יום.
קרתה תקלה, כנראה משהו לא סטנדרטי אחרת היו עולים על זה במעבדה ומתקנים.
הרסיבר לא באחריות, כך שאני לא מבין על מה התלונה ?
בגלל שלא פתרו בפעם הראשונה, הם נשרפו לעד ?
ובגלל שאתה לא רוצה להיסחב איתו ?
אם התופעה קורית אצלך בשוטף ואתה מתאר מה קרה למעבדה והם לא מצליחים לשחזר את זה, אז אולי משהו בציוד אצלך יכול לגרום לתופעה ?
לא מבין מה ההיגיון לעבור בדנון בשביל לקנות אחר כל אנתם ? למה לא לקנות אנתם ישר וזהו (שעל פניו אמור להפיק תוצאת סאונד טובה יותר מהדנון).
בכל מקרה, אני חושב אחרת ממך לגבי כל הנושא עם הימהה. הרסיבר עבר אצלך בצורה שהיא חורגת מהרגיל, שעות רבות ביום ובכל יום.
אם התופעה קורית אצלך בשוטף ואתה מתאר מה קרה למעבדה והם לא מצליחים לשחזר את זה, אז אולי משהו בציוד אצלך יכול לגרום לתופעה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
אני במחיר מתאים מוכן לרכוש בלי אחריות שכן בהרבה מקרים היא לא שווה הרבה בארץmulder כתב:
ואם פתאום יתקלקל? נשארת עם עוד קופסה מושבתת ותיקון על חשבונך.......
גם מכונת קפה ב 400 שח לא הייתי רוכש בלי אחריות....
ודרך אגב מכונת קפה הרבה יותר קל לתקן מאשר ציוד אלקטרוני
בתחילת חודש מאי השנה התחדשתי במכונת אספרסו פרופיטק פרו 700 ומטחנת צ׳יאדו e37s, קצת מעל 16K ש״ח לצמד. היבואן בארץ מכר במחיר זול יותר בכ-2000 ש״ח מאשר עולה ליבא ביבוא אישי מאיטליה. יש הזדמנויות ויש יבואנים עם מחירים הוגנים ולא מחירים מנופחים
·
-
carmonle
-
- חבר ותיק

·הייתה לי מכונת אספרסו בת כ-18 שנה שתוך פחות משעה מפרסום בפייסבוק עם ברז מים חמים תקול נמכרה ב-1200 ש״ח, גם מטחנה של מיני מאצ׳ר בת כ-10 שנים לא התקשתי למכורavihuli כתב:@mulder
399 ש"ח לוקח ?...
ציוד אלקטרוני הרבה יותר מורכב לתקן כאשר התקלה לא סטנדרטית. להרבה מכונות אספרסו יש חלקים משותפים ובד״ח מחליפים חלק כשהוא מתקלקל
@avihuli
לפי מה שקראתי בפוסט, המגבר עבד ברציפות כי רק ככה לא חזרה התקלה. מצד שני אם הוא עדיין עובד באמת נראה הגיוני לחכות לאנתם אבל הבחור שם לא עונה אז כנראה קצה סבלנותו. בכל מקרה התחליף, זמני או לא, כבר נרכש. חלק מהסיבה לדבריו היתה גם לבדוק שהתקלה היא במגבר הישן ולא בציוד האחר.
אני תמיד אומר ששירות טוב זה לא רק הקפה וההנחה שעושים לך כשאתה בא לקנות אלא מה קורה כשיש תקלה או חוסר שביעות רצון. במקרה הזה נראה שהמייצג בארץ לא מעוניין להתאמץ או לא מסוגל לתת שירות מעבדה מעמיק במקרה של תקלה קצת יותר מסובכת וזה לא נוטע בטחון לקנייה עתידית, בעיקר כשאפשר לקנות הרבה יותר בזול ביבוא.
לפי מה שקראתי בפוסט, המגבר עבד ברציפות כי רק ככה לא חזרה התקלה. מצד שני אם הוא עדיין עובד באמת נראה הגיוני לחכות לאנתם אבל הבחור שם לא עונה אז כנראה קצה סבלנותו. בכל מקרה התחליף, זמני או לא, כבר נרכש. חלק מהסיבה לדבריו היתה גם לבדוק שהתקלה היא במגבר הישן ולא בציוד האחר.
אני תמיד אומר ששירות טוב זה לא רק הקפה וההנחה שעושים לך כשאתה בא לקנות אלא מה קורה כשיש תקלה או חוסר שביעות רצון. במקרה הזה נראה שהמייצג בארץ לא מעוניין להתאמץ או לא מסוגל לתת שירות מעבדה מעמיק במקרה של תקלה קצת יותר מסובכת וזה לא נוטע בטחון לקנייה עתידית, בעיקר כשאפשר לקנות הרבה יותר בזול ביבוא.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

התקלה קורת כל הזמן לסירוגין ורק במשך זמן קצר, מספר ימים בודד הצלחתי לתפעל מבלי לכבות את הרסיברavihuli כתב:@carmonle
אם התופעה קורית אצלך בשוטף ואתה מתאר מה קרה למעבדה והם לא מצליחים לשחזר את זה, אז אולי משהו בציוד אצלך יכול לגרום לתופעה ?...
ניתן לקבל החלטות כאשר יש מידע שמאפשר לקבל החלטה, הצלחתי בוודאות להשיג דנון 3600 במחיר זול מבחינתי
אני מצפה ממעבדה שכאשר מוסרים לה מכשיר לבדיקה שלא תמהר להחזירו כאשר ברור שהוא תקול, אבל כשלוקחים 110 ש״ח לבדיקה מחיר זול בכל קנה מידה, כמה שעות ישקיעו באפיון ומציאת התקלה. אני לא מתכוון להיות נדנדה עם מכשיר ששוקל כ-20 ק״ג , ולשנע אותו מספר פעמים למעבדה
אצלי ימאה נשרפו בשלב זה, וזה אופן קבלת ההחלטות שלי, לא מוכן להכוות מיבואן או מהשירות שלו יותר מפעם אחת, יש אלטרנטיבות אחרות בשוק. באם לך מתאים כל 4.5 שנים להשבית רסיבר שעלה מעל 10,000 ש״ח שכן אין באפשרות היבואן לאתר את התקלה ולתקנו, תהנה ותמשיך לרכוש את מוצרי ימאהה, אני לא מתכוון לעשות זאת למרות שנראה שכנראה יש פתרון באופק.
למעט רמקולים וכבלים של רמקולים החלפתי הכל והתופעה קורת גם שאין מקור מחובר, מכשיר חדש מאפשר לי לאשרר את המסקנה שלי שהרסיבר תקול (יותר פשוט להחליף רסיבר מאשר את כל הציוד בבית ואולי את כל מערכות החשמל - יש גבול כמה אנרגיה ניתן להשקיע בנושא)
מהיבואן הנוכחי ובמחיריו המנופחים לא אקנה אנתם. כרגע יש למכירה מכשירי יד 2 ואולי אפשרות לקנות מהיבואן הקודם שמשום מה לא חוזר אלי ולכן בנתיים הפיתרון היחיד שלי שמתרחש בפועל הוא הדנון 3600 שבדרך לארץ. הדירה שלי דורשת כיול יותר מתקדם מאשר מספק הימאהה ולכן אני מתלבט כיצד לנהוג ואנתם נראה לי כפתרון ואין לי בעייה עם דגם שיוחלף בקרוב.
הערב כתבתי ״ קיבלתי עדכון שברסיבר מהסדרה שלי (2050) התגלתה תקלה דומה היום - כנראה בעיית DSP על לוח HDMI, מקווה שזה אכן כיוון לפיתרון, החלפת לוח HDMI, העדכון מהחנות ממנה נרכש הרסיבר״, אז אולי לימאהה כן יש בעיית אמינות ולא כל אחד ממהר לשתף בתקלות שהוא חווה בשל מכירה עתידית. אני תמיד מתנהל בשקיפות ויש לי מכירה ביד 2 של מקבוק אייר שעבר תיקון בשל נזק מים
לקנות דירה מקבלן שאולי יפשוט את הרגל , או בקבוצת רכישה זה סיכון אני קונה רק דירה יד 2 ולא משהו על הנייר. להחליף רסיבר בשני שלבים זה לעשות דברים בניחותא, פיתרון מידי לבעייה שכן לא מצאתי משהו מעניין בלוחות יד 2. רכישת הדנון בשבילי זה משהו מאוד לא מהותי מבחינת עלות, מה גם שבאם אחליט למכור אותו מניח שלא אספוג הפסד משמעותי.
יש הרבה דברים שאני מרשה היום לעצמי שלא יכולתי להרשות בגיל 30/40
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
-
carmonle
-
- חבר ותיק

·צודק בהחלטAvi_Dagan כתב:@avihuli
אני תמיד אומר ששירות טוב זה לא רק הקפה וההנחה שעושים לך כשאתה בא לקנות אלא מה קורה כשיש תקלה או חוסר שביעות רצון. במקרה הזה נראה שהמייצג בארץ לא מעוניין להתאמץ או לא מסוגל לתת שירות מעבדה מעמיק במקרה של תקלה קצת יותר מסובכת וזה לא נוטע בטחון לקנייה עתידית, בעיקר כשאפשר לקנות הרבה יותר בזול ביבוא....
השרות גם באם לאחר תום האחריות הוא נדבך משמעותי בשיקול רכישה של מוצר יקר
בדקת שהמחירים אכן יצוקים בסלע? יש נטייה לפרסם במחירי תיקרה ולמכור בפועל במחירי ריצפה אם אתה מנפנף בכרטיס אשראי.carmonle כתב:מהיבואן הנוכחי ובמחיריו המנופחים לא אקנה אנתם. כרגע יש למכירה מכשירי יד 2 ואולי אפשרות לקנות מהיבואן הקודם שמשום מה לא חוזר אלי ולכן בנתיים הפיתרון היחיד שלי שמתרחש בפועל הוא הדנון 3600 שבדרך לארץ. הדירה שלי דורשת כיול יותר מתקדם מאשר מספק הימאהה ולכן אני מתלבט כיצד לנהוג ואנתם נראה לי כפתרון ואין לי בעייה עם דגם שיוחלף בקרוב.......
הערב כתבתי ״ קיבלתי עדכון שברסיבר מהסדרה שלי (2050) התגלתה תקלה דומה היום - כנראה בעיית DSP על לוח HDMI, מקווה שזה אכן כיוון לפיתרון, החלפת לוח HDMI, העדכון מהחנות ממנה נרכש הרסיבר״, אז אולי לימאהה כן יש בעיית אמינות ולא כל אחד ממהר לשתף בתקלות שהוא חווה בשל מכירה עתידית....
החנות עצמה זיהתה את התקלה? יש לה מעבדה? או שמדובר בדיווח חם ממעבדת היבואן שהועבר לחנות?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
יכול להיות שהתקלה שלך קשורה למגעים של רכיב שמתחמם
יכול להיות שהמעבדה לא עלתה על התקלה, כי היא לא התרחשה במהלך הבדיקה ויש גם זמן הגיוני שמעבדה מקצה לתיקון.
110 ש"ח לבדיקה זה מחיר הגון מאוד (שלא לומר זול) ולפחות בקטע הזה מגיע להם שאפו.
אם במהלך הבדיקה הטכנאי לא מאתר תקלה, הוא עשוי לחשוד (בדיוק כמוך) שהמקור מגיע מהציוד ההקפי.
ועדיין להחזיר את הרסיבר למעבדה עם שליח היה יוצא לך הרבה פחות מאשר לרכוש דנון חדש.
יכול להיות נקודתית שיש כשל ברכיב או כרטיס מסוים, זה קורה לטובים ביותר. גם לטויוטה היו מנועים שנסתמו בבוצה בגלל מעברי שמן צרים מידי.
ועדיין ימאהה הם סוסי עבודה עם אמינות של טויוטה וחוסר שביעות הרצון שלך מהמעבדה... הוא לדעתי נובע מחוסר הבנה (או חוסר רצון להבין) איך מטופלת תקלה.
ואותו הדבר יכול היה להתרחש אצל כל יבואן אחר כול אנתם, דנון ושמוקיו כי לא תמיד צולפים בפעם הראשונה - ואני כותב לך את זה בתור בנאדם טכני בלי אינטרס כזה או אחר אצל יצרן כזה או אחר.
מה שנשאר עכשיו זה לקבל את הדנון ולדווח על שביעות הרצון ביחס לסוס (המת) הקודם.
יכול להיות שהמעבדה לא עלתה על התקלה, כי היא לא התרחשה במהלך הבדיקה ויש גם זמן הגיוני שמעבדה מקצה לתיקון.
110 ש"ח לבדיקה זה מחיר הגון מאוד (שלא לומר זול) ולפחות בקטע הזה מגיע להם שאפו.
אם במהלך הבדיקה הטכנאי לא מאתר תקלה, הוא עשוי לחשוד (בדיוק כמוך) שהמקור מגיע מהציוד ההקפי.
ועדיין להחזיר את הרסיבר למעבדה עם שליח היה יוצא לך הרבה פחות מאשר לרכוש דנון חדש.
יכול להיות נקודתית שיש כשל ברכיב או כרטיס מסוים, זה קורה לטובים ביותר. גם לטויוטה היו מנועים שנסתמו בבוצה בגלל מעברי שמן צרים מידי.
ועדיין ימאהה הם סוסי עבודה עם אמינות של טויוטה וחוסר שביעות הרצון שלך מהמעבדה... הוא לדעתי נובע מחוסר הבנה (או חוסר רצון להבין) איך מטופלת תקלה.
ואותו הדבר יכול היה להתרחש אצל כל יבואן אחר כול אנתם, דנון ושמוקיו כי לא תמיד צולפים בפעם הראשונה - ואני כותב לך את זה בתור בנאדם טכני בלי אינטרס כזה או אחר אצל יצרן כזה או אחר.
מה שנשאר עכשיו זה לקבל את הדנון ולדווח על שביעות הרצון ביחס לסוס (המת) הקודם.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

@ahersko
·
מסכים עם מה שכתבת ועדיין שאני לא מרוצה משירות של כל יבואן גם ברכב מוצר חשמלי וכד' מחפש בד"כ להתנסות במוצר/מותג אחר
אין לי בעייה עם המותג ימאהה אלא עם חווית השירות שהתנסתי כעת לגבי הריסבר (בעבר לפני מספר שנים התנסתי בשירות למוצר אחר והיה תקין)
לפי חלק מהתגובות בפורום על מנת לשלול דברים חיצוניים צריך לעבור דירה ואולי להחליף חצי בית (בצחוק), יותר פשוט לקנות רסיבר חדש זול לסייע באפיון ושלילת כל הדברים הסביבתיים
השורה התחתונה היא שהמערכת שלי מושבתת, הרמקולים של הטלויזיה זו לא בדיוק חווית צפיה וחיפשתי פתרון מהיר יחסית וזול.
·
מסכים עם מה שכתבת ועדיין שאני לא מרוצה משירות של כל יבואן גם ברכב מוצר חשמלי וכד' מחפש בד"כ להתנסות במוצר/מותג אחר
אין לי בעייה עם המותג ימאהה אלא עם חווית השירות שהתנסתי כעת לגבי הריסבר (בעבר לפני מספר שנים התנסתי בשירות למוצר אחר והיה תקין)
לפי חלק מהתגובות בפורום על מנת לשלול דברים חיצוניים צריך לעבור דירה ואולי להחליף חצי בית (בצחוק), יותר פשוט לקנות רסיבר חדש זול לסייע באפיון ושלילת כל הדברים הסביבתיים
השורה התחתונה היא שהמערכת שלי מושבתת, הרמקולים של הטלויזיה זו לא בדיוק חווית צפיה וחיפשתי פתרון מהיר יחסית וזול.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אלי, תקרא טוב: הרסיבר עבד שנים כל יום מעל 12 שעות לפני התקלה.
ואחרי התקלה ערן השאיר אותו דולק 24/7 בשביל להימנע מהתופעה.
זה בכל קנה מידה (לדעתי) חורג משימוש סביר ואולי בכלל נושא השרשור היה צריך להיות מהחצי הכוס השנייה או מהצד השני של המטבע:
"טחנתי את הרסיבר שלי שעות ע"ג שעות!! כל יום!! בשנים האחרונות!! וסוף סוף הצלחתי לשבור את האמינות של ימהה. שאפו עליהם - היה ממש קשה".
מפה הרסיבר נלקח למעבדה, שילמתי סכום סימלי ביותר, לא מצאו את התקלה.
החנות אמרה לי שיש עוד רסיבר כזה שהתגלתה בו אותה תקלה (סטטיסטיקה מצויינת, כן), ולא בא לי להיסחב איתו שוב כי הוא כבד.
אז החלטתי לקנות דנון.
עכשיו בוא נאשים את המעבדה שהיא חובבנית כי לא מצאו תקלה נדירה שייתכן מאוד שקורית בכלל בגלל הציוד / סטאפ של הלקוח.
שים לב שהתקלה התחילה לקרות רק אחרי !! שהוחלפו 2 סטרימרים וממיר של יס בסטאפ.
אין לי שום בעיה עם ההחלטה לרכוש דנון אבל מפה "להקצין ולהקציף" על היבואן של ימהה (או בכלל יבואן אחר) הדרך עוד ארוכה. לא מוצו כל האפשרויות לפתרון בכלל.
וזה בסדר לפתור את זה איך שהוחלט לפתור כל עוד העובדות מונחות על השולחן בהתאם.
זה בכל קנה מידה (לדעתי) חורג משימוש סביר ואולי בכלל נושא השרשור היה צריך להיות מהחצי הכוס השנייה או מהצד השני של המטבע:
"טחנתי את הרסיבר שלי שעות ע"ג שעות!! כל יום!! בשנים האחרונות!! וסוף סוף הצלחתי לשבור את האמינות של ימהה. שאפו עליהם - היה ממש קשה".
מפה הרסיבר נלקח למעבדה, שילמתי סכום סימלי ביותר, לא מצאו את התקלה.
החנות אמרה לי שיש עוד רסיבר כזה שהתגלתה בו אותה תקלה (סטטיסטיקה מצויינת, כן), ולא בא לי להיסחב איתו שוב כי הוא כבד.
אז החלטתי לקנות דנון.
עכשיו בוא נאשים את המעבדה שהיא חובבנית כי לא מצאו תקלה נדירה שייתכן מאוד שקורית בכלל בגלל הציוד / סטאפ של הלקוח.
שים לב שהתקלה התחילה לקרות רק אחרי !! שהוחלפו 2 סטרימרים וממיר של יס בסטאפ.
אין לי שום בעיה עם ההחלטה לרכוש דנון אבל מפה "להקצין ולהקציף" על היבואן של ימהה (או בכלל יבואן אחר) הדרך עוד ארוכה. לא מוצו כל האפשרויות לפתרון בכלל.
וזה בסדר לפתור את זה איך שהוחלט לפתור כל עוד העובדות מונחות על השולחן בהתאם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

·רק מאוגוסט 2018 הרסיבר עבד שעות רבות מידי יום !avihuli כתב:אלי, תקרא טוב: הרסיבר עבד שנים כל יום מעל 12 שעות לפני התקלה.
......
כנראה עם מי ש"מכור למותג" קשה להגיע להסכמות מהו שירות סביר, שימוש סביר וכד'
יש סטנדרטים של אמינות לכל מוצר MTBF ואני משוכנע שאפילו לא התקרבתי אליהם. נגיד שלפי החשיבה שלך השתמשתי במשך 4.5 שנים 12 שעות ביום דהיינו כ-20 אלף שעות אז המוצר אמור להתקלקל? חד משמעית לא !
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 28/08/2020 11:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@carmonle
יופי.
קניתי נעלי עבודה ונעלתי אותן כל יום רק בשנתיים האחרונות, לצערי גם כולל שישי שבת למרות שזה אסור לפי חוק שעות עבודה ומנוחה.
הסוליה נשחקה לי אז פניתי ליצרן בחו"ל שיחזק אותה להבא עם ברזלים ובטון משובח יותר.
ערן ידידי, למרות שדיברת איתי בטלפון לפני שפרסמת את הפוסט הראשון שהתייעצת לדעתי מה אני חושב, אני ממש לא מבין (עדיין) על מה הטרוניה והתרעומת המדויקת שלך ? וייתכן מאוד שאתה צודק אבל אני כנראה לא הבנתי מה המסר שאתה מנסה להעביר כאן לכולם. ייתכן ואתה צודק.
לי בתור משתמש ימהה (אדוק?), חשוב להבין מה עליי לשים לב להבא אם וכאשר אתקל במקרה דומה לשלך.
יופי.
קניתי נעלי עבודה ונעלתי אותן כל יום רק בשנתיים האחרונות, לצערי גם כולל שישי שבת למרות שזה אסור לפי חוק שעות עבודה ומנוחה.
הסוליה נשחקה לי אז פניתי ליצרן בחו"ל שיחזק אותה להבא עם ברזלים ובטון משובח יותר.
ערן ידידי, למרות שדיברת איתי בטלפון לפני שפרסמת את הפוסט הראשון שהתייעצת לדעתי מה אני חושב, אני ממש לא מבין (עדיין) על מה הטרוניה והתרעומת המדויקת שלך ? וייתכן מאוד שאתה צודק אבל אני כנראה לא הבנתי מה המסר שאתה מנסה להעביר כאן לכולם. ייתכן ואתה צודק.
לי בתור משתמש ימהה (אדוק?), חשוב להבין מה עליי לשים לב להבא אם וכאשר אתקל במקרה דומה לשלך.
.
.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

השיתוף שלי הוא שלפני שקונים רסיבר ימאה צריך לדעת שיתכן ובמקרה של תקלה יהיה קושי לקבל שירות תיקון מקצועי במעבדת היבואן, שכל אחד יעשה את החושבים שלו, כולל אפשרות ליבוא אישי מחו"ל בשל פערי מחיר ואיכות האחריות/שירותavihuli כתב:@carmonle
יופי.
לי בתור משתמש ימהה (אדוק?), חשוב להבין מה עליי לשים לב להבא אם וכאשר אתקל במקרה דומה לשלך....
כמו שיש מותגים שאלקטרוניקס פרו לדוגמה מקלקלים להם את השם אז שירות ימהה בעייתי בסטנדרטים שלי
avihuli ידידי, לשיטתך אנשים (גמלאים) שצופים שעות רבות בטלויזיה או מפעלים מוצרי בידור אלקטרוניים שעות רבות סביר שכל 4/5 שנים יצטרכו להחליף אותם שכן הם טחנו אותם כמו בלאי של נעליים, מצטער לא מסכים עם פרשנותך ואני חושב אחרת
מוצר של 200 ש"ח שזורקים לפח וקונים חדש ומוצר שעלה יותר מ-11,000 ש"ח , השוואה בינהם היא חסרת כל הגיון
·
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

ערכת את ההודעה שלך מחדש, אז לא זוכר כבר למה להתייחס.
בכל מקרה רשמת ששנתיים הוא עבד הרבה.
אני לא עשיתי שום מתמטיקה.
לבטח לא כל השוואה בין מוצר של 200 שקל לבין 11 אלף...
כמוך, גם אני רוצה שמוצרים יחזיקו לנצח. בדיוק כמו שהיו מייצרים אותם לפני עשור / שתיים, אבל כנראה זה לא המצב.
אגיד שוב שלדעתי, לא מוצו כל האפשרויות, לבטח כל הבדיקות.
בכל מקרה, רשמתי בפני דוגמא אחת לעיל כאזהרה לעתיד לפני שאני רץ "כמכור למותג" לרכוש את הימהה הבא שלי.
בכל מקרה רשמת ששנתיים הוא עבד הרבה.
אני לא עשיתי שום מתמטיקה.
לבטח לא כל השוואה בין מוצר של 200 שקל לבין 11 אלף...
כמוך, גם אני רוצה שמוצרים יחזיקו לנצח. בדיוק כמו שהיו מייצרים אותם לפני עשור / שתיים, אבל כנראה זה לא המצב.
אגיד שוב שלדעתי, לא מוצו כל האפשרויות, לבטח כל הבדיקות.
בכל מקרה, רשמתי בפני דוגמא אחת לעיל כאזהרה לעתיד לפני שאני רץ "כמכור למותג" לרכוש את הימהה הבא שלי.
.
.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אביavihuli כתב:שים לב שהתקלה התחילה לקרות רק אחרי !! שהוחלפו 2 סטרימרים וממיר של יס בסטאפ.
...
בתחילת השרשור הזה הוא כתב: אני משוכנע במעל 95% שהבעייה ברסיבר שכן התופעה קורת גם ללא שום חיבור של מקור
carmonle
אתה יכול להסביר מה הכוונה ל"רעש" שקורה רק ברמקול יחיד? איזה רעש זה?
ניסית לנתק את הרמקול ? אולי התקלה קשורה דווקא אליו ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@mulder
התקלה התחילה רק לאחר החלפה של 2 סטרימרים וממיר יס !! לפני זה, הכל היה תקין לחלוטין, גם באותו דפוס שימוש.
יכול להיות שזה משהו שדפק את העסק (הרי נתקלנו כבר בממירים ששרפו כניסות hdmi ברסיברים, יש ים דוגמאות לזה).
ולאחר זה התופעה קורית גם בלא חיבור לכלום.
1 פלוס 1 כמה יוצא אצלך ?
אבל לדעתי סגרנו כבר שהרסיבר לא אמין והיבואן במעבדה לא יודע להתמודד עם תקלות.
בוא עזוב אותך מלטחון מים שוב עד שכולם מסכימים על הכל.
התקלה התחילה רק לאחר החלפה של 2 סטרימרים וממיר יס !! לפני זה, הכל היה תקין לחלוטין, גם באותו דפוס שימוש.
יכול להיות שזה משהו שדפק את העסק (הרי נתקלנו כבר בממירים ששרפו כניסות hdmi ברסיברים, יש ים דוגמאות לזה).
ולאחר זה התופעה קורית גם בלא חיבור לכלום.
1 פלוס 1 כמה יוצא אצלך ?
אבל לדעתי סגרנו כבר שהרסיבר לא אמין והיבואן במעבדה לא יודע להתמודד עם תקלות.
בוא עזוב אותך מלטחון מים שוב עד שכולם מסכימים על הכל.
.
.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני לא חושב של על סמך מקרה בודד אפשר להסיק שמי שקונה רסיבר יאמאהה מסתכן כי נותן השרות לא מקצועי
אתה משווה את זה ל א.פ שם יש עשרות אם לא מאות אם לא אלפי תלונות.
התלונה שלך על ימאהה היא מהבודדות בפורום ולמען האמת אני לא זוכר אפילו אחת אחרת.
אתה משווה את זה ל א.פ שם יש עשרות אם לא מאות אם לא אלפי תלונות.
התלונה שלך על ימאהה היא מהבודדות בפורום ולמען האמת אני לא זוכר אפילו אחת אחרת.