אזהרה : "זהירות משירות אלקטרוניקס פרו" - סמסונג מקררים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
מסכים אתך אבל ממש לא מופתע!
גם אני מאלה שלא קונה מוצרי סמסונג בגלל השירות
היה מפגש שבו יבואני הציגו את המוצרים של סמסונג לקהילת הפורום
שם התלוננו על השירות, התשובות שקיבלנו ממנהל המכירות היו ממש לא לעניין ודי מזלזלות
לא קונה סמסונג אפילו אם יהיו להם מוצרי על כל עוד השירות שלהם כל כך גרוע
גם אני מאלה שלא קונה מוצרי סמסונג בגלל השירות
היה מפגש שבו יבואני הציגו את המוצרים של סמסונג לקהילת הפורום
שם התלוננו על השירות, התשובות שקיבלנו ממנהל המכירות היו ממש לא לעניין ודי מזלזלות
לא קונה סמסונג אפילו אם יהיו להם מוצרי על כל עוד השירות שלהם כל כך גרוע
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה לא דגם ספציפי, זה כל הדגמים. השאלה היא רק מתי. יש כאלה שנהנו מכמה שנים בלי בעיות עד שהתחילו הבעיות ויש כאלה שהבעיות התחילו עוד בתקופת האחריות. תתנחם שאצלך עברה שנה בלי בעיה ואאחל לך שאצלך זה יגיע מאוחר ככל האפשר.rosenyo כתב:@moshes
..אפשר דגם ספציפי?
גם אני עם מקרר סמסונג מלפני כשנה....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
·rosenyo כתב:@moshes
..אפשר דגם ספציפי?
גם אני עם מקרר סמסונג מלפני כשנה....
זה לא דגם ספציפי שעושה בעיות. התקלות נמצאות ברוב הדגמים שיוצרו לפחות ב 10 השנים האחרונות !!!
המקררים שלהם די זהים לאורך השנים מבחינה המבנה הפנימי, השוני הוא רק חיצוני ולכן גם SBS וגם 3 דלתות חווים בדיוק את אותן התקלות.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
·קומפוזיט כתב:מקרר סמסונג הוא נפילה. אני נפלתי קשה עם מקרר הפוך שלהם rl67, תריץ חיפוש תביעה ייצוגית של מקרר סמסונג. אנשים זורקים מקררים חדשים של סמסונג לאחר שהתייאשו מהבריכה שהמקרר מייצר להם בבית והיבואן מתעלם ולא נותן מענה וגם סמסונג העולמית, אתה יכול גם לחפש ביוטיוב סרטים מחו״ל שאנשים מנסים לפתור את הבעייה בעצמם.
אני חשבתי שפתרתי לעצמי את הבעייה, אבל שוב המקרר התחיל לייצר בריכות וכבר אין עם מי לדבר.
לפי דעתי מוצרים של סמסונג נראים מאוד מפתים שהם באולם תצוגה, מרשימים מאוד, אבל אלה מוצרי פח, אני לא קונה אף מוצר של סמסונג שיש לו תחליף מחברה אחרת....
בעבר אמירה של סאמסונג היא נפילה ... לא חושב.
אני בעליו של סאמסונג כבר 18 שנה ועושה עבודתו נאמנה , פעם בשנתיים ישנה הצטברות קרח , לא קריטי.
אז היו מייצרים חברות טובות ואמינות , היום הכל סיני מחזיק שנה בקושי ואז לפח.
זו הגאונות של LGshmizan כתב:@mrraz111
·מה אתה עושה עם גישה מהטלפון למקרר?...
הוא מעדכן למקרר תוכנה עדכנית וכבר עשה את זה !
אפשר לכוון את הטמפרטורות של המקרר והמקפיא בטווח מסוים
אפשר לכוון את הפילטר לכמה מצבים
להפעיל את ההקפאה המהירה
להפעיל תוכנת דיאגנוסטיקה של המקרר, יש לו ארבע בדיקות שהוא מבצע
והכל מכל מקום, הייתי בראש פינה ובדקתי שהמקרר תקין..
וזה הרבה יותר נוח מאשר להתעסק עם לוח הבקרה שלו
·saraguru כתב:עדיף את האחריות והשירות של אלקטרוניקה פרו, מאשר זה של ברימאג.......
מקןוה שלעולם לא תצטרך לקבל שירות מהם.
בכל אופן, אשמח לשתף את חוויתי מהשירות של אלקטרוניקס פרו למקרר היטאצ'י שהיבואן שלו היה אלקטרה.
אחרי שנה וקצת התחיל להרעיש, קראתי להם,הגיע טכנאי וקבע שזה מאוורר פן (כנראה פגם בייצור... ואני מקווה שזה לא משהו סידרתי).
הטכנאי ניסה להגיע למאוורר ללא הצלחה (הם לא מכירים את הדגם הזה עדיין)
הזמינו את החלק, שאין בארץ (אמרו שאולי מאוורר של דגם אחר יתאים, אבל לא רציתי לנסות), ושיקח בערך חודשיים עד שהחלק יגיע.
כעבור שבועיים התקשרו ואמרו שהחלק הגיע.
בפעם השניה שלחו לי טכנאי בכיר יותר בשם איציק (אחלה בחור. הוא גם זה ש"התקין" את המקרר כשקניתי אותו).
איציק גם לא הצליח בהתחלה לפרק את את מה שצריך כדי להגיע למאוורר, אבל אחרי כמה נסיונות הבנו מה צריך לפרק ובאיזה סדר, המאוורר הוחלף, והבעיה נפתרה.
כך שהחוויה שלי לא הייתה כזו נוראית. יכול להיות אם היה מדובר על תקלה חמורה יותר, אז השירות היה פחות טוב, קשה לי לומר.
הבעיה היא שאלקטרוניקס פרו נותנים שירות להרבה חברות, כך שאין לך יותר מדי אופציות. ח.י. עדיין נותנים שירות בעצמם למוצרים שלהם (או לפחות לחלק מהם), אבל הבנתי שגם זה מתחיל להשתנות....
אלקטרה עבדו עם אלקטרוניקס פרו להיטאצי?! כשהם עברו משרות אלקטרה לפלרום היטאצי עברו גם אליהם.
היום עם י.שלום כיבואן רשמי הם חזרו לקבוצת פל
הדיונים על השירות של היבואנים הנ״ל מככבים ברשת כבר המון שנים. עם זאת, מעט מאוד מהאנשים באמת נמנעו מלרכוש מוצרים שלהם בפועל.
איזה סיבה בעולם יש להם להגיב?
גם הוריי שנכנסו לדירה חדשה, הזהרתי אותם מראש. לא לקנות מוצרים של היבואנים הללו. הם הצליחו להמנע מכך כמעט בכל הרכישה, אך בכל זאת, במוצר אחד הם העדיפו אותם. יום אחרי ההתקנה קיבלתי טלפון מאבי שאמר וואלה צדקת עשינו טעות. זה בלי להזדקק לשירות ואחריות, רק מתוך ״חוויית״ תיאום ההתקנה.
אם במדינתנו היו מעריכים שירות על פני מחיר, השירות פה היה נראה אחרת.
איזה סיבה בעולם יש להם להגיב?
גם הוריי שנכנסו לדירה חדשה, הזהרתי אותם מראש. לא לקנות מוצרים של היבואנים הללו. הם הצליחו להמנע מכך כמעט בכל הרכישה, אך בכל זאת, במוצר אחד הם העדיפו אותם. יום אחרי ההתקנה קיבלתי טלפון מאבי שאמר וואלה צדקת עשינו טעות. זה בלי להזדקק לשירות ואחריות, רק מתוך ״חוויית״ תיאום ההתקנה.
אם במדינתנו היו מעריכים שירות על פני מחיר, השירות פה היה נראה אחרת.
·mrraz111 כתב:זו הגאונות של LG......
הוא מעדכן למקרר תוכנה עדכנית וכבר עשה את זה !
אפשר לכוון את הטמפרטורות של המקרר והמקפיא בטווח מסוים
אפשר לכוון את הפילטר לכמה מצבים
להפעיל את ההקפאה המהירה
להפעיל תוכנת דיאגנוסטיקה של המקרר, יש לו ארבע בדיקות שהוא מבצע
והכל מכל מקום, הייתי בראש פינה ובדקתי שהמקרר תקין..
וזה הרבה יותר נוח מאשר להתעסק עם לוח הבקרה שלו...
כל מה שאתה מתאר זה הבולשיט הגדול ביותר עלי אדמות.
אולי אני אחבר לך גם את האסלות ל WIFI, כדי שתבדוק אותן בטלפון מרחוק ?
זה לא שאני מגן על סמסונג...הם מייצרים את מקררי הזבל שבזבלים...אבל מכאן לבוא ולספר סיפורים על בדיקות מקרר מראש פינה ?!
למה, המקרר שלך גם יודע לעדכן ביוס ?Arie10 כתב:·......
כל מה שאתה מתאר זה הבולשיט הגדול ביותר עלי אדמות.
אולי אני אחבר לך גם את האסלות ל WIFI, כדי שתבדוק אותן בטלפון מרחוק ?
זה לא שאני מגן על סמסונג...הם מייצרים את מקררי הזבל שבזבלים...אבל מכאן לבוא ולספר סיפורים על בדיקות מקרר מראש פינה ?!...
·mrraz111 כתב:למה, המקרר שלך גם יודע לעדכן ביוס ?.........
מה פתאום !
אצלי לאחר העדכון האחרון של ה F/W בפוגות של הריצוף, התחלנו לראות 8K ולמעשה כל הרצפה היא מסך אחד ענק !
פתחנו לאחרונה אפילו סטארט-אפ בנושא. מתחילים לשווק בקרוב למאדים ומשם השמיים הם הגבול...