עזרה בהגברת אוזניות בשמיעה מהמחשב

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

החברה לא מציינת איזה DACים יש לכרטיס (וגם לא במקומות אחרים שהובאו לביקורת), אבל זה NJM4580
תראה, אף בנאדם לא ערך השוואה של כרטיס ראש בראש ואיך ישמעו בהתאם לDACים שלהם. יש השוואה של כרטיסים בתור טרנספורט ו-DAC1 בהדפיי: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=79468

הכרטיס יקר מדי לדעתי למטרת DAC וחיבור למערכת (ז"א, הוא לא מביא לידי ביטוי את הפוטנציאל שלו רק ב2 הפונקציות שציינת)

אתה מתכוון סופית לרכוש גם כרטיס קול וגם מגבר?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

Shtirlitz כתב:החברה לא מציינת איזה DACים יש לכרטיס (וגם לא במקומות אחרים שהובאו לביקורת), אבל זה NJM4580
תראה, אף בנאדם לא ערך השוואה של כרטיס ראש בראש ואיך ישמעו בהתאם לDACים שלהם. יש השוואה של כרטיסים בתור טרנספורט ו-DAC1 בהדפיי: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=79468

הכרטיס יקר מדי לדעתי למטרת DAC וחיבור למערכת (ז"א, הוא לא מביא לידי ביטוי את הפוטנציאל שלו רק ב2 הפונקציות שציינת)

אתה מתכוון סופית לרכוש גם כרטיס קול וגם מגבר?
...
א.מגבר ואזניות אני קונה הבעיה היא שאני לא יודע מה לעשות,לרכוש כרטיס קול טוב ולחבר אותו אנלוגית למגבר או ללכת על כרטיס ob שמכיל חיבור דיגיטלי ולחבר אותו ל-dac חיצוני.

ב.יש הבדל בין חיבורים דיגיטלים של כרטיסי קול שונים?נניח אני מחבר dac ליציאה דיגטלית של של כרטיס כמו emu 1212 לבין יציאה דיגיטלית של כרטיס פשוט יהיה הבדלים בסאונד?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778

שליחה

צריך להזהר גם מכרטיסים זולים מאוד. לא תמיד האות הדיגטלי שעובר מהם נקי מעיוותים.

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה

אני לא חושב שתרגיש הבדל גדול בחיבור דיגיטלי . אם בכלל.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

לPONI
ב. ספציפית, 1212 לא מעביר AC3 דרך היציאות הדיגיטילות (אם תרצה יום אחד לשמוע סרט מהמחשב). הוא גם תופס 2 סלוטים של PCI.
לדעתי, יציאות דיגיטילות OB (של אמא טובה כמובן, לא צ'נג-יונג) הן זהות לכרטיס קול סטנדרטי. לא ערכתי השוואה וזה גם בלתי אפשרי בתנאים ביתיים.

א. לדעתי, בהתאם לביקורות שקימות, DAC1 + מגבר אזניות מנורות יתנו לך תוצאות מצוינות בהתאם למחיר.

נ.ב. צריך להתחיל איפשהו. אזניות כבר יש? שמעת מגברים? שילובים בינהם? יש רשמים? דגמים? יש התמקדות על מה שאהבת?
לא תצליח למצוא הבדלים בין כל סוגי מכשירים, כולל כרטיסי קול וDACים למינהם, אם אין לך נקודת התחלה, רפרנס, השוואה למשהו מוצק שיש לך ואתה זוכר אותו.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Shtirlitz כתב:לPONI
ב. ספציפית, 1212 לא מעביר AC3 דרך היציאות הדיגיטילות (אם תרצה יום אחד לשמוע סרט מהמחשב). הוא גם תופס 2 סלוטים של PCI.
לדעתי, יציאות דיגיטילות OB (של אמא טובה כמובן, לא צ'נג-יונג) הן זהות לכרטיס קול סטנדרטי. לא ערכתי השוואה וזה גם בלתי אפשרי בתנאים ביתיים.

א. לדעתי, בהתאם לביקורות שקימות, DAC1 + מגבר אזניות מנורות יתנו לך תוצאות מצוינות בהתאם למחיר.

נ.ב. צריך להתחיל איפשהו. אזניות כבר יש? שמעת מגברים? שילובים בינהם? יש רשמים? דגמים? יש התמקדות על מה שאהבת?
לא תצליח למצוא הבדלים בין כל סוגי מכשירים, כולל כרטיסי קול וDACים למינהם, אם אין לך נקודת התחלה, רפרנס, השוואה למשהו מוצק שיש לך ואתה זוכר אותו.
...
א.שמעתי כמה אוזניות והכי אהבתי את
dt990 ואת ה-akg 701 אבל זה נוטה לכיוון ה-990 לכן אני ילך עליהם כי הם נשמעות יותר טוב וגם יותר זולות

ב.dac1 עולה 1200 דולר אין מצב שאני קונה אותו
ההתלבטות שלי זה עם לקנות emu 1212 ולחבר אליו מגבר אוזניות אנלוגית וגם את הרסיבר סטריאו אנלוגית(המחשב הוא המקור)או להשתמש ב-ob spdif שיש על הכרטיס קול בלוח אם ולחבר אליו dac ואל ה-dac אנלוגית מגבר אוזניות ורסיבר סטריאו.

ג.איך הולך עם כל ההזמנות האלו של המגברי אוזניות מחו"ל וה-dac?יש איזושהיא אחריות למוצר?

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Shahter כתב:א) משלמים מע"מ ומס קנייה . בערך 30% מהערך הרשום על החבילה

ב) כי לאוזניי ( למרות שרק אחרי הקנייה :) )הן נשמעו יותר טוב מאשר 250 וחוץ מזה עיצבתי אותם איך שבא לי דרך אתר היצרן.

תמונה של הצמד :) :[/quote]

בכמה סה"כ כולל מיסים עלו לך האוזניות?הבאייר דווקא מתומחרות די טוב בארץ ביחס לשאר החברות לא היה שווה לקנות כבר פה?
...

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593

שליחה

אני היתי ממליץ לך בחום ללכת על 1212. אתה לא תצטער הכרטיס הוא טוב מאוד כDAC .
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

PoNi כתב: בכמה סה"כ כולל מיסים עלו לך האוזניות?הבאייר דווקא מתומחרות די טוב בארץ ביחס לשאר החברות לא היה שווה לקנות כבר פה?
...
לא יודע איך הגעת למסקנה שבייר מתומכר טוב בארץ .. אבל אוקיי ..

לשאלתך . ברגע שאתה רוצה להזמין אוזניות שהן לא בגירסה של 250 אום וגם לעצב אותן לטעמך , אין דרך אחרת מאשר להזמין אותן דרך אתר החברה . כך שאין הרבה ברירות פה.

עלויות אתה יכול לבדוק לבד באתר של החברה. תוסיף לזה 15.5% מע"מ וזהו.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Shahter כתב:
PoNi כתב: בכמה סה"כ כולל מיסים עלו לך האוזניות?הבאייר דווקא מתומחרות די טוב בארץ ביחס לשאר החברות לא היה שווה לקנות כבר פה?
...

לשאלתך . ברגע שאתה רוצה להזמין אוזניות שהן לא בגירסה של 250 אום וגם לעצב אותן לטעמך , אין דרך אחרת מאשר להזמין אותן דרך אתר החברה . כך שאין הרבה ברירות פה.

...
נכנסתי לאתר ואני לא רואה איפה יש עלויות של מוצרים.

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כנס לפה :

http://www.beyerdynamic.de/cms/MANUFACT ... .html?&L=1#

תתחיל להרכיב מה שאתה רוצה. תראה מחיר משתנה תוך כדי הרכבה . תוריד 19% מע"מ אירופאי ותוסיף 15.5% מע"מ שלנו .

כמובן שאם אתה הולך על גירסה סטנדרטית של 250 אום , אז אין שום טעם להזמין אותן דרך אתר של יצרן.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Shahter כתב:
...

...
הבאייר עולות באתר שלהם 310 יורו תוסיף משלוח זה יצא מינימום 1600 שקל.
פה בארץ הם עולות 1950 ועוד יש על מה להתמקח עם המוכר ובנוסף יש עוד שנתיים אחריות.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252

שליחה

עם קצת לחץ על המוכר וכסף מזומן אני בטוחה שתוציא אותם ב1600 ומטה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

באמת מתומחרות מצויין .אני בזמנו כשקניתי את ה880 התלבטתי אם להזמין ובסוף קניתי פה . לא היה שווה לקנות ברשת

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Poni ,

לא קראת מה שכתבתי ? הרי רשמתי שאם אתה הולך על גירסה רגילה , ברור שלא כדאי להזמין דרך האתר . חישובים אני יודע לעשות לבד .

חוץ מזה ממתי אתם משווים מחיר של משווק מול מחיר של יצרן ? יש לכם אתרים כמו EBAY, B&H וכו' . מחיר שלהן בארץ יותר באיזה 60%.

kuden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

הנה דוגמא למחיר של בייר 880 http://cgi.ebay.com/NEW-Beyerdynamic-DT ... dZViewItem
209$ שזה 877 שקל. + 60$ משלוח נגיד עוד 250 שקל ו15.5% מע"מ 1300 שקל .
http://www.jaben.net/shopping.html
או מפה שזה בכלל עסקה מעולה, גם הDT880, וגם הmylar X3 שהן IEM שנחשבות מצוינות למחיר , ב1200 שקל כולל משלוח חינם.

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

משלוח לא יעלה 60$ , אלה מקסימום 30 וגם מע"מ מחייבים לפי מחיר שרשום על האריזה .

Overdrive
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

PoNi כתב:אני כרגע הולך לקנות אוזניות Hd 650 של סנהייזר שעליהם אני סגור,עכשיו אני תקועה בכל הקטע של ההגברה.
...
סנהייזר HD650 הן אוזניות מצויינות. בחירה טובה לסאונד רך ומדוייק.
ראיתי לאורך השרשרת את הדיבור על ממירים חיצוניים. אני מחובר למוניטורים ולאוזניות דרך Benchmark DAC1 המצוייד ביציאת אוזניות בחזית וכפתור ווליום! כפתור הווליום שולט על האוזניות ולפי בחירה גם על היציאה לרמקולים (או לא). בקיצור פתרון איכותי מקצועי אמיתי ונוח.
מבלי לפגוע בזכויות ובכבוד מדובר בשתי רמות לפחות מעל RME או EMU.

hesher
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

overdrive, לא צריך מגבר עם DAC1?

Overdrive
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96

שליחה

hesher כתב:overdrive, לא צריך מגבר עם DAC1?
...
לא צריך מגבר אוזניות עם הDAC1. יש בחזית שתי יציאות לאוזניות וכפתור ווליום. לרמקולים צריך מגבר. ..

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”