קבוצת ח'י מאכזבים! פיקסלים שרופים LG oled b7y

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1494
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 100 פעמים

שליחה #21 

Oshrik24 כתב:
...
...
מה הקשר ליבואן ומאיפה אתה מביא את זה ? מה אכפת לי אם היבואן רואה או ממצמץ או לא ? ומי אתה שתקבע איזו עגמת נפש נעשתה לי ??? ואתה זה שמחליט אם הוא יבוא לקראתי או לא ??? מי אתה בכלל ? עדיף שתשב בשקט ותחסוך ממני ואנשים אחרים את התגובה העלובה שלך. חבוב , ברגע שרכשתי את הטלוויזיה דרשתי להחזיר אותה בשניה שהמתקין הביא אותה. דרשתי להחזיר והוא שכנע אותי שתי וערב שאין לי מה לדאוג ושהסכום שהשקעתי שווה את השירות "המדהים" שאקבל ללא עוררין עם טלוויזיה חדשה במידה ואתקל בבעיה כזו! כל מה שקיבלתי זו סטירת לחי והכחשת כל הנאמר !!! אז מי אתה שתשפוט את עוגמת הנפש שלי ! חוצפן !
·
...
מבין שאתה כועס, גם אני הייתי כועס אם היו מבטיחים לי רמת שירות מסויימת ובסוף מקבל משהו אחר, במיוחד בדברים שחששת מהם שיקרו ובסוף קרו...
מה שהחבר ניסה להגיד לך שבהתנהלות יותר עדינה כנראה תגיע לתוצאה יותר טובה, לעשות אסקלציה בטונים ובאיומים שומרים לסוף...
הייתי מנסה לשדרג אולי לדגם חדש וככה להינות ממסך חדש ניילונים, להתפנק במסך 3 דורות קדימה ו 3 שנים אחריות
בהצלחה חבר

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #22 

מקווה שהבעיה תסתדר לך.
אל תיקח ללב יותר מדי
כי זה לא יעזור.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #23 

אם יש לך סרטון אז עזוב בתי משפט. שלח להם אותו. הם לא ילכו איתך ראש בקיר. אם כן ילכו - אז אף שופט לא יוכל לומר שלא ניסית לקבל מהם שירות לפני שתבעת אותם.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #24 

TheCoolest כתב:@Oshrik24
·
בהצלחה לך, תעדכן איך העניין ייגמר.
...
הוא לא יעדכן.
(ואיך אתה בכלל, יצור נחות, נאלח וחצוף מעז לבקש ממנו משהו. קודם תבקש רשות לפנות אליו)

ועכשיו ברצינות,
גם אם יש טיפה של קייס, היא נעלמה בתרד ההשמצה התוקפני הזה והתביעת נגד שתבוא בעקבותיו. קצת אחריות, מעמד ההתקנה הוא לא מעמד המכירה ולא ממש חוזה (שכבר היה לפני זה). גם אני רוצה לאחל בהצלחה אבל לא ממש רוצה...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #25 

@ice2k
·
אתה לא יותר טוב מפותח הפוסט.
אתה מעביר ביקורת מתובלת בארס.
אתה רק עושה זאת בדרך מתוחכמת יותר.
והאמת ? הוא לפחות אותנטי, גם עם השפה משתלחת.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 13/07/2020 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

Oshrik24 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #26 

Nemesis כתב:וואו, אם זו צורת הביטוי שלך אין פלא שאתה לא מקבל יחס לפנייתך.מה שכתבת אגב, גובל לדעתי בלשון הרע ואנשים נתבעו ושילמו פיצויים על פחות מזה.
...
·תגיד לי אתה נורמלי ? "לשון הרע" ? באיזה יקום אתה בכלל חי ? התגובה שלך לא פחות ממקוממת. ואתה יודע מה, לא אכפת לי מהטלוויזיה. לא חיים ומתים מזלול בלקוח, החיים יותר מורכבים מזה . אנשים כמוך שמוצאים אנשים כמוני כמוציאי דיבה זו הסיבה שכל הפורום והבמה הזו לא שווים רגע אחד של פרסום חוויה אישית ובאמת קלוקלת של לקוח תמים מול קונצרן ענק שמה לעשות נפנף כל טענה שלי בשיחת שירות בסיסית ומתבקשת. ולולא השיחה הטלפונית שלי איתם שבאמת היממה אותי לא הייתי טורח לפרסם את הפוסט הזה בטון כל כך מאוכזב. ואני שם לב שכמה מהתגובות כאן פשוט לא הגיוניות בעליל ותומכות בי'ח כאילו קירבנתי אותם. מפתיע, באמת. מצטער שטרחתי לפרסם ולהתריע בפני אחרים שעתידים אולי לחוות את אותה החוויה ממתקיני החברה שמבטיחים הבטחות שווא ללקוחות שרכשו מוצר בתום לב ומה לעשות, קיבלו סטירה כמוני. אולי זו לא הבעיה של ח'י אבל כנראה שצריך ללמד מתקינים מה להשיב ללקוחות כמו הורי שרק מחפשים ביטון בהשקעה אדירה כל כך.
נערך לאחרונה על ידי Oshrik24 ב 13/07/2020 23:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

@Oshrik24
·
מזדהה עם ההודעה האחרונה שלך,
יש פה כמה אנשים חסרי אמפתיה וסולידריות שבאים מעמדה שיפוטית, שזה מאד תמוה
היה אחד היום שטרח להגן על ח. י. כנותני שירות טוב תוך הישענות על ההנחה ״שתגיד תודה שמתייחסים אליך״ כי אנחנו בישראל ואם מתייחסים אליך זה כבר הרבה מאד.
למדתי המון היום.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

@sagico
·

לא הבנתי כלום מהמילים המעורפלות האלה.
אני צודק או טועה?

אתה מעודד שפה כזאת והתנהגות ברוטלית ותוקפנית בפורום? אם כן תגיד. ח.י. שיהיה להם בהצלחה, אבל ברגע שמפורסם פה משהו בפורום זה כבר הזמן והמשאבים שלי ושל עוד עשרות קוראים כאן שכנראה אכפת להם. דרך הבטאות כזאת לא מקובלת עלי ואני בטוח שעל עוד עשרות אנשים כאן. ציניות זה ארס בשבילך, בהצלחה בחיים, אבל אין הנחות על בריונות רשת ואני הזדעזתי שהבן אדם שהגיב פה הותקף, מבחינתי זה שקול לאלימות פיזית ופסיכולוגית. מאכזב מאוד שאתה משתף עם זה פעולה, אתה נגד ביקורת על כך? בהצלחה בסגנון הסובייטי של השתקת פיות.

אני רואה בלי סוף שאתה נדחף לכל תרד שקשור לח.י ומשמיץ אותם, כנראה יש לך משהו אישי, אבל שוב על חשבון הזמן שלי ושל אחרים (מותר לך) אבל אתה קצת נדחף.

כשמישהו מגיב בצורה אלימה, לא שולחים לו פרחים בחזרה...

ואתה צודק, יש לי מוח חריף ולשון חדה, זה בגנים. אבל לא ברור לי על מה העברת ביקורת.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

HadarR
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #29 

בתור לקוח טרי של ח.י. אני יכול להגיד שהמתקינים היו אדיבים מאוד אבל זרקו הבטחות והצהרות בנושא האחריות בצורה לא אחראית בכלל.
ואני לא מדבר רק על נושא הצריבות

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

@ice2k
·
אני לא מעודד שפה כזו בדיוק כמו שאני לא מעודד את השיפוטיות שלך וכן ציניות כמו שלך רדודה בעיניי באותה מידה אם לא פחות מכך.
אני לא השמצתי את ח. י. פה אני אמרתי שאלו תחושותיו וזכותו להתבטא. הוא לא ניבל את פיו הוא השתמש בשפה קשה ואו בוטה וזה שלו.
אתה בוחר לשפוט לבקר וכו על פי אמות המידה שלך שבעיניך הם הנכונים. אז זהו, שלא. לא מסכים אתך.
אמרתי קודם, עם כל הבוטות הוא כך מרגיש וזה אותנטי.
ממך אני קולט ביקורתיות שיפוטיות והשתלחות לא פחות, הרי שברגע כבר העברת ביקורת ושיפוטיות לגבי תוך התכתבות לגביו.
צורם ורע בעיניי יותר.
שלך.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 13/07/2020 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #31 

Oshrik24 כתב:
...
...
·תגיד לי אתה נורמלי ? "לשון הרע" ? באיזה יקום אתה בכלל חי ? התגובה שלך לא פחות ממקוממת. ואתה יודע מה, לא אכפת לי מהטלוויזיה. לא חיים ומתים מזלול בלקוח, החיים יותר מורכבים מזה . שתלך הטלוויזיה לקיבימינט . אנשים כמוך שמוצאים אנשים כמוני כמוציאי דיבה זו הסיבה שכל הפורום והבמה הזו לא שווים רגע אחד של פרסום חוויה אישית ובאמת קלוקלת של לקוח תמים מול קונצרן ענק שמה לעשות לא רואה אחרים בעיניים כשמתחשק לו. ולולא השיחה הטלפונית שלי איתם שבאמת היממה אותי לא הייתי טורח לפרסם את הפוסט הזה בטון כל כך מאוכזב. ואני שם לב שכמה מהתגובות כאן פשוט לא הגיוניות בעליל ותומכות בי'ח כאילו קירבנתי אותם, המסכנים המתוקים. מפתיע, באמת. מצטער שטרחתי לפרסם ולהתריע בפני אחרים שעתידים אולי לחוות את אותה החוויה ממתקיני החברה שמבטיחים הבטחות שווא ללקוחות שרכשו מוצר בתום לב ומה לעשות, קיבלו סטירה כמוני.
...
·
אם היית פותח שרשור, בו היה כתוב כי עובד של ח. י. הבטיח לך כי במקרה של תקלה יוחלף המסך בחדש ולא יתוקן, ויש לך דרך לגבות את דבריך, אני הראשון שהיה אומר שגם אם העובד לא היה מוסמך להבטיח את מה שהבטיח לדעתי עליהם להחליף את המסך כמובטח, למרות שאישית אני לא רואה מה רע בהחלפת פנל, ולבוא חשבון אחר כך עם אותו עובד.
כיוון שבחרת לכתוב כותרת 'ח. י. נוכלים' ולכתוב פוסט מתלהם, לא חושב שזו הדרך המקובלת להעביר ביקורת גם אם היא מוצדקת, וזה גם יכול להזיק לך מאוד.

אני שמח לראות כי בחרת לקבל עצה טובה ושינית את נוסח הדברים לצורה יותר מקובלת. אני חושב שזה חשוב שמשתמשים יתנו פידבק בפורום, אבל חשוב עוד יותר לשמור על צורה עניינית.

בכל אופן, אני במקומך הייתי שולח פניה מנומסת ל ח.י. בצירוף הסרטון המדובר בהנחה והוא אינו משתמע לשתי פנים, ומבקש שיעמדו מאחורי המובטח. אני רוצה להאמין שיכבדו את זה למרות שכאמור אני לא רואה מה רע בהחלפת פנל. אבל אם הבטיחו אז הבטיחו. נשמח אם תעדכן איך נגמר :)

Oshrik24 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #32 

HadarR כתב:בתור לקוח טרי של ח.י. אני יכול להגיד שהמתקינים היו אדיבים מאוד אבל זרקו הבטחות והצהרות בנושא האחריות בצורה לא אחראית בכלל.
...
·אני מודה לך על ההזדהות. חלק מהמשתמשים כאן הוציאו אותי מטורף, מוציא דיבה ומה לא. מצטער אבל הטלוויזיות האלו נרכשו ב 2017 עבור הורי ובטח עוד שהטכנולוגיה היתה יחסית בחיתוליה. לא היה לנו (וכנראה גם למתקינים ) מושג על מה הם מדברים כשזרקו לנו הבטחות שווא בביטחון שלא נראה כדוגמתו. אני הייתי על סף ביטול והחזרת מוצר חדש שנרכש והם אלו ששכנעו אותי שלא לבטל " כי מגיע לי ויגיע לי " ותראה לאן זה הגיע ואיך זה הסתיים.

Barakberkovich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #33 

@Oshrik24
·

קודם כל בהצלחה, אני מקווה שהנושא יסתדר לשביעות רצונך.

לדעתי הרוב המוחלט של המגיבים כאן מאוד סימפטים לכעס שלך. אם הטכנאי הבטיח כנציג של חברה היא צריכה לעמוד בהבטחה.

באותה נשימה, הייתי ממליץ לך, ושוב ברוח טובה, לנסות לחשוב על פתרון ביניים (עם כל הכעס המוצדק) של שדרוג/שינוי פאנל. ממה שאני מבין מה כתוב לא תקבל משהו אחר.

Oshrik24 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #34 

HadarR כתב:בתור לקוח טרי של ח.י. אני יכול להגיד שהמתקינים היו אדיבים מאוד אבל זרקו הבטחות והצהרות בנושא האחריות בצורה לא אחראית בכלל.
...
·אני מודה לך על ההזדהות. חלק מהמשתמשים כאן הוציאו אותי מטורף, מוציא דיבה ומה לא. מצטער אבל הטלוויזיות האלו נרכשו ב 2017 עבור הורי ובטח עוד שהטכנולוגיה היתה יחסית בחיתוליה. לא היה לנו (וכנראה גם למתקינים ) מושג על מה הם מדברים כשזרקו לנו הבטחות שווא בביטחון שלא נראה כדוגמתו. אני הייתי על סף ביטול והחזרת מוצר חדש שנרכש והם אלו ששכנעו אותי שלא לבטל " כי מגיע לי ויגיע לי " ותראה לאן זה הגיע ואיך זה הסתיים.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

SAGICO:

אוי התמימות... (לפחות ערכת את התגובה שלך).

הוא תקף את אחד מחברי הפורום שהעז להגיב. הביקורת שלי לא היתה על המקרה אלא על הסגנון התוקפני שהיה גם נגדנו, אני מקווה שהבנת את זה, בבקשה לא להסיט את הנושא או לעצב אותו בצורה שונה.

אחד אחרי השני אנשים ניסו להסביר לו בעדינות וזה גרר תגובות לא מקובלות. כנראה עדינות לא עובדת במקרה הזה. בכל זאת זה הפורום של כולנו, לא רק של בריונים...

אם זה לא היה ח.י לא היית מגיב ככה,זו התחושה שלי (שוב, מתנצל על המוח החריף).

Oshrik24 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #36 

Barakberkovich כתב:@Oshrik24
·

קודם כל בהצלחה, אני מקווה שהנושא יסתדר לשביעות רצונך.

לדעתי הרוב המוחלט של המגיבים כאן מאוד סימפטים לכעס שלך. אם הטכנאי הבטיח כנציג של חברה היא צריכה לעמוד בהבטחה.

באותה נשימה, הייתי ממליץ לך, ושוב ברוח טובה, לנסות לחשוב על פתרון ביניים (עם כל הכעס המוצדק) של שדרוג/שינוי פאנל. ממה שאני מבין מה כתוב לא תקבל משהו אחר.
...
אני מודה לך מאוד על התגובה האמפתית. חלק מהמשתמשים כאן גורמים לי להרגיש רע שלא בצדק. החוויה שלי היא אישית, אותנטית וחסרת אחריות מצד המתקינים, ובוודאי כשביקשתי להחזיר את המוצר והם התעקשו שמגיע לי מה שמגיע לי ללא צורך בייסורים מהסוג הזה שמהם חששתי, וזו מטרת הפוסט. לשתף וליידע לקוחות תמימים כמו ההורים שלי שנדרשים עכשיו לעמוד מול אמירות שווא שסילפו חוזים בכתב רק בשם ביטחונו של הלקוח והבטחת המכירה.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

@ice2k
·
זה לא המוח החריף. זה רק מה שאתה מזין את עצמך להאמין.
מה קשור ח. י. אנחנו מזמן לא דנים בח. י. אלא בסגנון של פותח הפוסט, אתה בוחר לתבל את ההודעות שלך בארס שלך שיהיה יותר עסיסי , אז בחרת להשתמש בזה.
אתה ביריון לא פחות. זה רק סגנון שונה של ביריונות. ושלך הוא הסוג הפחות טוב.

Oshrik24 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #38 

Nemesis כתב:
...
...
·
אם היית פותח שרשור, בו היה כתוב כי עובד של ח. י. הבטיח לך כי במקרה של תקלה יוחלף המסך בחדש ולא יתוקן, ויש לך דרך לגבות את דבריך, אני הראשון שהיה אומר שגם אם העובד לא היה מוסמך להבטיח את מה שהבטיח לדעתי עליהם להחליף את המסך כמובטח, למרות שאישית אני לא רואה מה רע בהחלפת פנל, ולבוא חשבון אחר כך עם אותו עובד.
כיוון שבחרת לכתוב כותרת 'ח. י. נוכלים' ולכתוב פוסט מתלהם, לא חושב שזו הדרך המקובלת להעביר ביקורת גם אם היא מוצדקת, וזה גם יכול להזיק לך מאוד.

אני שמח לראות כי בחרת לקבל עצה טובה ושינית את נוסח הדברים לצורה יותר מקובלת. אני חושב שזה חשוב שמשתמשים יתנו פידבק בפורום, אבל חשוב עוד יותר לשמור על צורה עניינית.

בכל אופן, אני במקומך הייתי שולח פניה מנומסת ל ח.י. בצירוף הסרטון המדובר בהנחה והוא אינו משתמע לשתי פנים, ומבקש שיעמדו מאחורי המובטח. אני רוצה להאמין שיכבדו את זה למרות שכאמור אני לא רואה מה רע בהחלפת פנל. אבל אם הבטיחו אז הבטיחו. נשמח אם תעדכן איך נגמר :)
...
אכן טרחתי לשנות את כותרת הפוסט מאחר והיא נכתבה דקות לאחר שיחה מאוד מעיקה עימם שהרגשתי בה נבגד. בנוגע לסרטון, מסתבר שהוא איננו. הוא צולם בהחלט אך באמצעות טלפון ישן של אחי ומסתבר שאיבד את הקובץ. כך או כך זה לא רלוונטי. מקומם מאוד שמתקינים שרוצים כנראה להבטיח מכירה והתקנה של המוצר אינם נזהרים בדבריהם ומוסרים מידע שאינו משתמע לשני פנים ומסלף את החוזה. ההורים שלי מבוגרים ואינם מבינים דבר. הובטח להם שהשירות יהיה יוצא מן הכלל ולא יהיה כרוך בתיקונים או החלפות שכן יובטח להם מוצר חדש באריזה ברגע שתתברר תקלה מהסוג שציינתי. מיותר לציין שהייתי נוכח לשמע הדברים ולכן אני מתקומם כנגד ההתנהלות של ח'י בעניין.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

sagico כתב:@ice2k
·
זה לא המוח החריף. זה רק מה שאתה מזין את עצמך להאמין.
מה קשור ח. י. אנחנו מזמן לא דנים בח. י. אלא בסגנון של פותח הפוסט, אתה בוחר לתבל את ההודעות שלך בארס שלך שיהיה יותר עסיסי , אז בחרת להשתמש בזה.
אתה ביריון לא פחות. זה רק סגנון שונה של ביריונות. ושלך הוא הסוג הפחות טוב.
...
·

תגיד מה שתגיד ותתחמק מביקורת איך שתתחמק.
מה שחשוב הוא שהסגנון נרגע, הכותרת נערכה, והדיון נהיה יותר ענייני, לטובת כולנו.

כנראה זה עבד אחרי הכל, מעריך שנחסך עוד עמוד או שניים כמו שהיו בהתחלה, עוד כמה דקות כפול מאות קוראים, לא מעט זמן אנושי נחסך, ואפילו עקפנו את הסנגוריה שנכשלה.

לילה טוב לכולם. ועכשיו כשחזרנו לדרך הישר, באמת מעניין איך העניין יסגר כשכולנו מקווים שזה יהיה לטובה.

MarkoVanTuches
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #40 

אז מה קורה בסוף עם המסכים?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”