אנתם או לא להיות?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

LiorShap כתב:אני יכול להגיד ומבלי לשכנע אותך ללכת על דנון או מרנץ,
שמה שהיום אני מקבל אחרי הכיול באודיסי פרו לא דומה
במהומה מהצליל ששמעתי out of the box.
...
·חזק

ahersko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

שליחה

LiorShap כתב:@ahersko
·

ב. אני יכול להגיד ומבלי לשכנע אותך ללכת על דנון או מרנץ,
שמה שהיום אני מקבל אחרי הכיול באודיסי פרו לא דומה
במהומה מהצליל ששמעתי out of the box.
180 מעלות הבדל!!

...
·

אני לא מאמין שמערכת כיול יכולה להוציא ממגבר מה שאין בו.

לא קונה את זה.

מערכת כיול בהחלט משפרת, אבל לא ברמה של 180 מעלות.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

@ahersko
·180 מעלות זו הגרסה היותר פוליטיקלי קורקט מ "שיפור בסדר גודל אחד לפחות" שהיה מביא עצבים ל @ziv_r העורך עד לפני כמה שנים. הוא כנראה פחות רגיש לטריגונומטריה מאשר ללוגריטמים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962

שליחה

אני יכול לחזק כאן את הYAMAHA. מאז שעברתי לסידרת ה3000 (TOP), הוא פשוט נתן לי את כל מה שרציתי והצליח להוציא מהרמקולים שלי את מה שציפיתי, בעיקר בדו ערוצי ולגמרי בקולנוע. הכיול עזר מאוד והמצב כרגע הוא שאני לא רוצה יותר מזה. זה מאוד הפתיע אותי, לא ציפיתי, אבל כנראה בסידרת ה3000 הם הגיעו לנחלה. קראתי מראש על הכיול הפחות מתקדם אבל כשאני רואה את הגרפים של האיקולייזר לכל רמקול זה בדיוק מה שרציתי לעשות בעצמי ידנית ביחד עם דברים שהוא הבין ואני לא היתי עולה עליהם. אני מבסוט מכל רגע, השכנים לא. כל מה שפחות אהבתי ברמקולים הנהדרים האלה הוא הצליח לשפר ולחדד.
יכול להיות שאני מחובר "לפילוסופיה" של ימהה, יהיה כואב לי להחליף אותו למשהו אחר.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

ahersko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

שליחה

אני חושש שבסוף אני אסיים עם 1080/880... ה 3080 מיותר מבחינתי.

אני בכל מקרה מאוד רוצה לראות ולשמוע את האנתם, אבל מיום ליום מבין שאני לא באמת צריך אחד.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

לדעתי השירשור הזה מבליט כמה שיותר את האדיקות בה כל אחד מעוניין להגן על בחירתו.
@RanMoyal כבר כתב בעבר שלאחר בדיקתו מצא שכל הרסיברים שבדק, ללא כיול נשמעים אותו הדבר לאוזניו, וכי ההבדלים לאחר כיול קיימים, אולם לא עד כדי כך דרמטיים.

לקנות כיום רסיבר אנטם שיצא בשנת 2018, רק בשל המלצה של מישהו שהכיול שלו נוח ומדויק יותר, נראה לי מיותר. מקס' ממתינים כ- 30-60 יום עד שיצא מחליפו. מאידך, לבטל לחלוטין את כל הרסיברים של דנון רק מכיוון שמערכת הכיול לא היתה לטעמו של אחר, גם נראה לי מוגזם. לקנות אלטיטיוד + מגבר רב ערוצי רק בשביל מערכת 5.1 בסיסית גם עשוי להיות מופרך.

הבחירה צריכה להיות איפהשהו באמצע...

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

אנתאם יצא בסוף 2015 תחילת 2016 איפה שהוא באמצע בינהם.

יכולים לכתוב לך כמה משתמשים שחיברו "פלג אנד פלי" ויכולים
להגיד לך בוודאות שהאנתם נשמע פצצה יותר מהדנון או מהפיוניר שהיה להם... אבל תמיד יקומו ויגידו שזה לא תופס כי לאוזן אין זיכרון צליל ושצריך
לעשות בדיקות אחד מול השנה בהפרשי זמן קצרים... לי זה נשמע חסר טעם
מרגישים ויודעים מה היה לפני ומה יש עכשיו דיי בקלילות

שכל אחד ירכוש מה שהוא אוהב ומה שהכי נוח לו.
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@FastandFurious
·הזכרון השמיעתי הוא באמת בן כמה שניות. זו אחת הטענות נגד A/B ואני מודה שיש בזה צדק. לכן חשוב לעבוד עם פרוטוקול מסודר כשבודקים אודיו ולסמן בדיוק מה שומעים ומה מרגישים בקטעים מאוד ספציפיים ולרשום את זה בצד לפני שעוברים להאזנה השניה.

עשיתי את זה בפעם האחרונה בשביל הבדיחה ובשביל להעביר את הזמן בתקופת הסגר כשהשוואתי בין ה Anthem STR הדו ערוצי שלי לבין Sonic Impact T-Amp 2 שאותו הפעלתי מסוללות. זה היה מאוד משעשע וגם די חינוכי.

כמובן שגם עוזר להיות ישר עם עצמך. כמה פעמים בעבר הייתי בטוח שאני יכול לתלות את הסיבה לשינוי בדבר אחד מאוד נקודתי ולאחר מכן נאלצתי לחזור בי כי התברר שבצעתי חבילה שלמה של שינויים נוספים שהיה לי נוח לשכוח באותו הרגע.

למשל כתבתי מקודם שכל מה שעשיתי זה להריץ 3 כיולים ב MRX. ברור שזה לא ממש מדויק כי מי שהתעמק קצת גם קרא שכתבתי שבאחד הכיולים הזזתי את הרמקולים כדי למרכז טוב יותר את הבמה. נכון, אני יכול לטעון עכשיו שגם בעבר הזזתי רמקולים כשהיה לי דנון אבל אם להיות ישר - מעולם לא תיעדתי מה השתנה בכך פעם אז כך שאני לא יכול להסביר כמה אחוזים מהשינוי בין הדנון 4308ci ל720 MRX זה בגלל הגברה טובה יותר ומערכת כיול מתפקדת וכמה זה בגלל שפיתחתי מומחיות בהבנה לאן להזיז את הרמקולים כדי לשפר את הבמה.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

lasik כתב:לדעתי השירשור הזה מבליט כמה שיותר את האדיקות בה כל אחד מעוניין להגן על בחירתו.
@RanMoyal כבר כתב בעבר שלאחר בדיקתו מצא שכל הרסיברים שבדק, ללא כיול נשמעים אותו הדבר לאוזניו, וכי ההבדלים לאחר כיול קיימים, אולם לא עד כדי כך דרמטיים.

לקנות כיום רסיבר אנטם שיצא בשנת 2018, רק בשל המלצה של מישהו שהכיול שלו נוח ומדויק יותר, נראה לי מיותר. מקס' ממתינים כ- 30-60 יום עד שיצא מחליפו. מאידך, לבטל לחלוטין את כל הרסיברים של דנון רק מכיוון שמערכת הכיול לא היתה לטעמו של אחר, גם נראה לי מוגזם. לקנות אלטיטיוד + מגבר רב ערוצי רק בשביל מערכת 5.1 בסיסית גם עשוי להיות מופרך.

...
עם כל הכבוד(ויש כבוד) לרן מויאל עברתי לאנטם 720 מפיוניר LX73(יש שרשור שלם על כך) ההבדל
היה כל כך גדול ומיידי לפני הכיול, רמת ההגברה והפרה באנטם בכמה רמות מעל הפיוניר(אני משווה למה שהיה
לי ולא למשהו שלא שמעתי), את הבדיקות שלי אני עושה בדו ערוצי כי שם ההבדלים ברורים וחדים, נוסיף את מערכת
הכיול שלעומת הפיוניר זה שמיים וארץ....הכיוון ברור.
אין לי ספק שהאנטם לא מושלם, אבל מבחינתי הוא התמורה הגדולה ביותר למחירו ובגדול.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

lasik כתב:לדעתי השירשור הזה מבליט כמה שיותר את האדיקות בה כל אחד מעוניין להגן על בחירתו.

...
לא זכור לי שזה מה *שבדיוק* אמרתי...אבל קרוב..:)

אכן, לפני מספר שנים היו אצלי בבית כ 5-6 רסיברים בו זמנית, ההבדלים בינהם ללא הפעלת הרום קורקשן, היו הבדלי וויסינג, הנובעים מכיול פנימי שונה שיוצא תחת החברה.

חלק מהחברות מדגישות תחומים מסוימים בספקטרום ובכך מנסים ליצור סוג של בידול.
חלקן עושות את זה גם באמצעות משחק ב DAC.

לא כזה מסובך לגרום לרסיבר X להשמע לחלוטין כמו רסיבר Y, או מאוד קרוב.

מה שאנשים, לצערי, טרם הפנימו, היא העובדה שהאימפקט הכי גדול והכי דרמטי על הסאונד, יבוא בדמות החלל/האקוסטיקה, בין אם מדובר בטיפול אקטיבי (רום קורקשן) או פאסיבי.

ברגע שהופעלו תוכנות הכיול בין הרסבירים השונים, קל היה לשמוע את ההבדלים בין רסיברים שנסמכו על אודיסי, או מערכת הכיול של ימהה, או ARC, או כאלו שנסמכו על המערכת של פיוניר, או כאלו שנסמכו על דירק וכו'.

לבוא ולטעון שפלוני קנה ימהה וזה העיף את דנון לכל הרוחות, כאשר שניהם *לא היו מכוילים*, זה קישקוש ולא באמת נובע מבדיקה מעמיקה.
קצת משחק באקולייזר הפנימי של אחד מהם והם ישמעו מאוד מאוד קרוב אחד לשני.

האם יכולות מערכת הכיול הן הדבר הכי חשוב בכל המכשירים הללו ואין בלתם?

בהנחה שמערכת כיול Y טובה יותר ממערכת X, האם ניתן להסיק שרסיבר/פרוססור המסתמך על מערכת Y ישמע בהכרח טוב יותר מרסיבר/פרוססור המסתמך על מערכת X?

התשובה הקצרה לשתי השאלות הנזכרות היא: כן.

התשובה הארוכה קצת יותר מורכבת ונוגעת לא רק ליכולות של המערכת עצמה, אלא גם ליכולות של המשתמש למצות את אותה מערכת, העקביות של אותה מערכת והאפשרויות שנותנת המערכת למשתמש, להתאים את הסאונד לטעמו האישי.

לכן שידרוג מדנון לדנון, או מימהה לימהה, או מרסיבר של חברה X לרסיבר דור חדש של אותה חברת X, כל זאת כאשר מערכת הכיול לא עברה שינוי מהותי, הוא לא באמת "שידרוג", אלא More Of The Same.

רן

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@niko

רשמתי את תגובתי לפני שקראתי את מה שכתבת.

אני האחרון שירשום שאין הבדלים בין הגברות אחרי שבדקתי את הנושא לעומק והיו אצלי בו זמנית כ 6 הגברות שונות שנעו מ 1,000 דולר ועד פי 100, קרי 100,000 דולר.
ההבדלים הם אכן קיימים ושמיעים.

כתבתי גם אז ואני אומר זאת גם היום, צריך לציין סוג של מקדם לגביי כל הרכיבים הללו, בדמות גודל השינוי שהם מביאים לשולחן.

עם כל הכבוד וחלילה אני לא מזלזל, כי אני משקיע עשרות עשרות שעות בבדיקת כבלים, או משככים לרמקולים, או הגברות, או סטרימרים למוזיקה וכולם ללא יוצא מן הכלל מביאים לשולחן סוג של הבדל...

אבל.

בסלון ממוצע, הכולל קירות גבס, ויטרינות, רצפה קשיחה ועוד אסונות אקוסטיים, ההבדל הכי דרמטי בסאונד בחלל כאמור, לא יהיה בדמות של מגבר בעלות של 100,000 דולר, או משככים ב 10,000 דולר, אלא בטיפול אקוסטי בחלל, באמצעות מערכת רום קורקשן רצינית.

...ואני מוכיח את זה לאנשים ברמה היום יומית.

רן

HadarR
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה

LiorShap כתב:@ahersko
·
רק כמה דגשים -
א.רסיבר זה לא מגבר סטריאו ורמקולים. מה שאתה שומע אצל
חבר, חנות, חלל כזה או אחר, ללא כיול בחלל שלך שווה לקליפת
השום.
...
...
·אז אתה אומר שאין טעם לשמוע רסיברים שונים בחנות?
שואל כיוון שאני לפני רכישת רסיבר בפעם הראשונה, ולמעט פיצ'רים על הנייר אין עוד שיקולים?

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344

ייתכן שאני תיכף מחליף רסיבר

שליחה

@RanMoyal
אז אם אני הולך לפי ההיגיון שמערכת הכיול היא החלק הדרמטי, אז עדיף לרכוש nad או Arcam עם dirac ומקסימום להוסיף הגברה?
·
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@HadarR
·לדעתי @ahersko צודק אבל אם אני קורא בין השורות, המסקנה שלו כנראה נובעת מדעה שאני לא מסכים איתה - והיא שיש שוני מהותי בין רסיברים "שהם טובים לרב ערוצי" לבין מגברי סטיריאו "שהם טובים לדו ערוצי". אם אני ועה אז ההתנצלות שלי היא מיידית.

אין הרבה טעם לקבל החלטה על רכישת רסיבר כשיושבים בחדר האזנה בחנות וצופים בסרט ויש לכך כמה סיבות והראשונה היא שעודף מידע לא יאפשר לך להתרכז במה שבאמת חשוב, מעין השלכה לפתגם שמרוב העצים לא רואים את היער. כמו כן, האקוסטיקה של אותו חדר ומיקום הרמקולים יפעלו ביחד כדי ליצור סביבה אקוסטית שונה לחלוטין מזו שתחווה בביתך.

אבל יש הרבה טעם בהמלצה שלי להקשיב לרסיבר כשמשמיעים דרכו מוזיקה דו ערוצית וממקמים את הרמקולים כמה שיותר קרוב כדי לבטל ככל האפשר את השפעות החדר, משהו כמו צורה של משולש שווה צלעות כשכל צלע היא בערך 2.5-3 מטר ואתה יושב בקודקוד. אם יש בחנות רמקולים כמו שיש לך בבית - עוד יותר טוב.

הסיבה היא שהבסיס לכל מערכת רב ערוצית טובה היא יכולת טובה להשמיע אודיו דו ערוצי. תוך כדי הקשבה צריך לבחון עד כמה ההפרדה בין הערוצים טובה, היכולת "לייצר במה" כלומר לתת גם עומק והיכולת ליצור מירכוז מתאים. אני יודע שזה נשמע כמו הפרחת ביטויים אודיופיליים פלצניים אבל אם זה מעניין אותך שאל ואשתדל לענות בהודעה אחרת כי אני לא רוצה להסיט את הדיון יותר מידי.

הסיכום שלי הוא שקשה מאוד לעלות על כשלים של רסיבר כשמקשיבים ברב ערוצי, אבל זה קל יותר לזהות אותם כשמקשיבים בדו ערוצי ואת זה אפשר לעשות גם בחנות. הפיצ'רים האחרים הם בדיוק זה: פיצ'רים אחרים והם לא שווים הרבה אם הם לא נבנים על בסיס טוב שאותו באמת לא ניתן לבדוק בצורה נכונה בהאזנה לרב ערוצי בחנות.

זה בעקיפין גם נותן תשובה ל @theezway בגלל שרסיבר זה לא רק מערכת כיול + הגברה. אפשר להפיק צליל מחריש אוזניים גם ממגבים שמסוגלים להוציא רק וואטים בודדים ולמרות שמערכת כיול טובה יכולה לפצות על לא מעט בעיות אקוסטיות היא לא יכולה לטפל בכולן או להפוך פחם ליהלום. החלק של הקדם מגבר הוא לא פחות חשוב כי שם מתבצע בעצם רוב הקסם.

IGAL4d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566

שליחה

lasik כתב:"לקנות כיום רסיבר אנטם שיצא בשנת 2018, רק בשל המלצה של מישהו שהכיול שלו נוח ומדויק יותר, נראה לי מיותר. מקס' ממתינים כ- 30-60 יום עד שיצא מחליפו"
...
·על מה המידע על יציאת סדרה חדשה לאנטם מתבסס, ומה הוא אומר?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@IGAL4d
·זה מתבסס על דיון קודם: Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .

אני חושב שנת ההשקה של ה MRX 720 קדמה ל 2018 כי כבר בתחילת 2017 פורסמה כאן סקירה וביקורת: Anthem MRX-720 - רסיבר קולנוע ביתי למקצוענים

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7417

שליחה

אם הסקירה הייתה בחודש 1 2017 אז הוא יצא ב 2016 אבל איך אומרים שיש משהו טוב ונהנים ממנו לא מחליפים .
Sony 1040
Monitor mass

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: ייתכן שאני תיכף מחליף רסיבר

שליחה

theezway כתב:@RanMoyal
אז אם אני הולך לפי ההיגיון שמערכת הכיול היא החלק הדרמטי, אז עדיף לרכוש nad או Arcam עם dirac ומקסימום להוסיף הגברה?
·
...
·זה לא כזה פשוט לצערי.

בניגוד לוידאו, שם הייתי יכול להמליץ על משהו ממוקד יותר ולהמשיך בעיסוקיי, אודיו גם קשור באופן ישיר לטעם המאוד ספציפי של המאזין ולכן, סאונד שאני מתחבר אליו, הוא לא בהכרח הסאונד שאתה תתחבר אליו.

צריך לעשות הפרדה וקצת סדר בדברים.

דיברנו על נושאים הקשורים להשפעה על הצליל ובעניין הזה (כמובן גם תלוי ברמת המערכת וגם ברמת יכולות המאזין, באופן בו הוא מנוסה מספיק באיתור ההבדלים...)
כל דבר ישפיע על התוצאה הסופית ובכלל זה: מגברים, כבלים, קדם מגבר, מקור הצליל וכיוצ"ב.
כולם, ללא יוצא מן הכלל, ישפיעו.
השאלה שנשאלת היא: "כמה הם ישפיעו"?

ובהקשר הזה, דיברנו על הצורך לתת סוג של מקדם להשפעה האמורה, האם מדובר במשהו שצריך להקשיב לשיר מסוים מספר פעמים על מנת לזהות הבדלים (הבדלים קטנים) או שמא מדובר בהבדל המשול להעברה מערוץ 5 לערוץ 5HD (הבדל ברור וגדול).

אם נתייחס שנייה להבדלים דרמטיים ( מבלי להמעיט מחשיבות ההבדלים האחרים) אז אותם הבדלים דרמטיים יבואו לידי ביטוי בהחלפת רמקולים ובעיקר בהחלפת חלל ו/או טיפול בחלל, באמצעים אלקטרוניים או פאסיביים, מה שנקרא: אקוסטיקה.

בהנחה שאנחנו מבינים ש דירק (אני מחריג כרגע את רום פרפקט ובוודאי את Trinnov, כי אלו דורשות סכומים אחרים ושונים) והאלגוריתמים שלה יביאו לתוצאות טובות יותר ממערכות המיינסטרים, לרבות ARC, האם כל שנדרש הוא לקנות כל חברה באשר היא, המכילה דירק, בהתאם לתקציב ובהתאם לחיבור האישי של המשתמש למותג, כי הרי דירק זה דירק זה דירק ולאגוריתמים שלה אין מושג אם הם נמצאים בארקאם או ב DataSat?

לצערי גם זה לא הכי פשוט מבחינת תשובה חד משמעית.

בזמנו שאני "הלבשתי" דירק על כ- 6 רסיברים שונים לגמרי, הם כולם קיבלו את אותו סאונד דירקי והיה בלתי אפשרי להבחין בינהם.

מצד שני, יש חברות ב level הגבוה יותר, אשר עושות דברים באופן יותר מתוחכם, מבחינת הפרוססינג שהן מבצעות לרבות ה Steering של הסאונד או אפשרויות ה Post דירק שהן מעניקות למשתמש ולכן, לא בהכרח זה ישמע לגמרי זהה באופן בו משחק באקווליזר יפתור את זה. ממש לא.

מצד שני, זה לא יהיה לגמרי שונה, כי החלק הארי של הסאונד, עדיין מסתמך על היכולות של דירק וכאמור, דירק זה דירק.

באופן אישי אני מכיר את דירק המון שנים ויש לי עשרות עשרות שעות של נסיון עם המערכת הזאת, לרבות נסיון עם הגירסה הנוכחית ולכן קל לי יחסית לזהות מערכות שהן מבוססות דירק ובפועל, למרות שנתנו לי להקשיב באופן עיוור לחלוטין ל Trinnov, לינגדורף ודירק 2 ודירק 1, הצלחתי לזהות מיידית איזו מהן היא דירק.

בסופו של הסבר ארוך זה, שאין בסופו לינק (לצערי) לרכישה ספציפית, הייתי מציע לגבש תקציב לאותו פרוססור/רסיבר ולקחת 2-3 מוצרים המכילים דירק ונכנסים לתקציב האמור ולנסות לבחון אותם ראש בראש.
זה כמובן חייב להיות באותו מועד, עם אותה טכניקת כיול, תוך השוואת ווליום ולא, השוואה כאמור שתהיה מבוססת על "זכרון" היא לא שווה הרבה.

מקווה שיותר עזרתי מאשר בילבלתי..

רן

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17943

שליחה

IGAL4d כתב:
...
...
·על מה המידע על יציאת סדרה חדשה לאנטם מתבסס, ומה הוא אומר?
...
·

מתבסס על פרסום עם תמונות פה בפורום של אב טיפוס לדגמים החדשים.

https://www.hometheater.co.il/vt340562.html

מה הוא אומר ? אומר שיצאו דגמים חדשים וההגיון אומר שהם יכללו hdmi2.1 ואולי עוד כמה מטעמים נוספים.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

HadarR כתב:
...
...
·אז אתה אומר שאין טעם לשמוע רסיברים שונים בחנות?
שואל כיוון שאני לפני רכישת רסיבר בפעם הראשונה, ולמעט פיצ'רים על הנייר אין עוד שיקולים?
...
לך תשמע, במקרה הטוב סיפקת את הסקרנות. אבל זה רק אינדיקציה בכל מקרה.

כמה חשבת להשקיע בזה? כתבת שפעם ראשונה אתה קונה, יש כבר רמקולים ?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”