מהירות הורדה בפרטנר פייבר (לא מרוצה)
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אני לא יודע מה המקור המדויק של הבעיה אבל כשחיברתי את הלאפטופ שלי לרשת הקווית והורדתי את הקובץ הוא ירד על 40
חיברתי את אותו הכבל לנייח וזה חזר להיות איטי. מה שאני עדיין לא בטוח שזה האם זה כרטיס רשת או דרייבר/תוכנה כלשהי.
המחשב בן קרוב ל 10. לדעתי לפני כחמש שנים שמתי כרטיס pci. אבדוק הכל ואעדכן
חיברתי את אותו הכבל לנייח וזה חזר להיות איטי. מה שאני עדיין לא בטוח שזה האם זה כרטיס רשת או דרייבר/תוכנה כלשהי.
המחשב בן קרוב ל 10. לדעתי לפני כחמש שנים שמתי כרטיס pci. אבדוק הכל ואעדכן
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אחרי המון ניסיונות וחבר שהוא SYSADMIN שעזר הרבה, עדיין אין לי שמץ של מושג מה הבעיה.
אתמול ניסיתי לעלות ב SAFE MODE עם רשת ועדיין המהירות היתה איטית. היום הלכתי בבוקר לרכוש כרטיס רשת חדש וגם, המהירות נשארה אותו הדבר.
החלפתי PCIs, התקנתי דרייברים וכלום. ניסיתי לחבר כרטיס אלחוטי USB שלא היה אמור לשפר הרבה אבל נתן עוד פחות.
החלטתי להזמין עם שליח מהיר מתאם USB לרשת וגם זה לא פתר את הבעיה ואף החמיר.
תוך כדי כל הסאגה הזאת, החבר עזר לי להרכיב מפרט למחשב חדש כי אני באמת לא רואה סיבה להחזיק מחשב שנבנה פה בפורום, בשירשור הזה, לפני כ 7 שנים. בעבר, מחשבים שרכשתי ב 2000-3000 ש"ח היו מחזיקים כחמש שנים כאשר אחרי כשלוש שנים כבר הייתי מחזיק אותם עם הליכון. המחשב הזה, שעלה כ 7000 ש"ח, החזיק 7 שנים יפה מאוד אבל הגיע זמנו.
בחיבור קווי, ללאפטופ העבודה שלי, כל הבדיקות חוזרות מצוין והקובץ המדובר יורד ב 40 מגה לשניה. אתעזר בסבלנות עד שיגיע המחשב החדש אבל בסוף אני מרוצה מהמעבר לפרטנר.
אתמול ניסיתי לעלות ב SAFE MODE עם רשת ועדיין המהירות היתה איטית. היום הלכתי בבוקר לרכוש כרטיס רשת חדש וגם, המהירות נשארה אותו הדבר.
החלפתי PCIs, התקנתי דרייברים וכלום. ניסיתי לחבר כרטיס אלחוטי USB שלא היה אמור לשפר הרבה אבל נתן עוד פחות.
החלטתי להזמין עם שליח מהיר מתאם USB לרשת וגם זה לא פתר את הבעיה ואף החמיר.
תוך כדי כל הסאגה הזאת, החבר עזר לי להרכיב מפרט למחשב חדש כי אני באמת לא רואה סיבה להחזיק מחשב שנבנה פה בפורום, בשירשור הזה, לפני כ 7 שנים. בעבר, מחשבים שרכשתי ב 2000-3000 ש"ח היו מחזיקים כחמש שנים כאשר אחרי כשלוש שנים כבר הייתי מחזיק אותם עם הליכון. המחשב הזה, שעלה כ 7000 ש"ח, החזיק 7 שנים יפה מאוד אבל הגיע זמנו.
בחיבור קווי, ללאפטופ העבודה שלי, כל הבדיקות חוזרות מצוין והקובץ המדובר יורד ב 40 מגה לשניה. אתעזר בסבלנות עד שיגיע המחשב החדש אבל בסוף אני מרוצה מהמעבר לפרטנר.
- shay3203
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 310
@kingikra
·
טוב עברתי קצת על השירשור של המחשב שלך לפי הבנתי יש לך מעבד i5 או i7 דור 3 אז אני כבר אומר לך שלמחשב הזה לא אמורה להיות שום בעיה להוריד חלק מהסיבים של פרטנר יש לי כמה מחשבים כאלה ולא רק שהם עובדים במהירות מלאה עם פרטנר גם חיברתי להם רשת פנימית של 10G (הסיבם של פרטנר עובדים מקסימום 1G) וגם שם הכל עובד חלק כלומר אין בעיה לעשות איתם העברות במהירות פי 10 יותר מהסיבים של פרטנר.
לפי דעתי יש לך בעיה נקודתית במחשב הספציפי שלך או בעיה במערכת הפעלה או בעיה בכרטיס רשת, אבל זה לא שאתה צריך מחשב חזק יותר כי המחשב הזה מספיק חזק כדי להוריד ללא שום בעיה בסיבים אופטיים. תשדרג מחשב רק אם אתה משחק משחקים כבדים לא מעבר.
·
טוב עברתי קצת על השירשור של המחשב שלך לפי הבנתי יש לך מעבד i5 או i7 דור 3 אז אני כבר אומר לך שלמחשב הזה לא אמורה להיות שום בעיה להוריד חלק מהסיבים של פרטנר יש לי כמה מחשבים כאלה ולא רק שהם עובדים במהירות מלאה עם פרטנר גם חיברתי להם רשת פנימית של 10G (הסיבם של פרטנר עובדים מקסימום 1G) וגם שם הכל עובד חלק כלומר אין בעיה לעשות איתם העברות במהירות פי 10 יותר מהסיבים של פרטנר.
לפי דעתי יש לך בעיה נקודתית במחשב הספציפי שלך או בעיה במערכת הפעלה או בעיה בכרטיס רשת, אבל זה לא שאתה צריך מחשב חזק יותר כי המחשב הזה מספיק חזק כדי להוריד ללא שום בעיה בסיבים אופטיים. תשדרג מחשב רק אם אתה משחק משחקים כבדים לא מעבר.
- hasoi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
לא יודע כמה זה רלוונטי לך אבל אני משתמש בנתב "החדש" של פרטנר ומאוד מרוצה.. כמו שרשמתי מוריד תמיד על מהירות מקסימום והכי חשוב משחקי רשת עובד חלק. הנה כמה בדיקות.. אולי שווה לך לשקול לקחת את הנתב שלהם לניסיון ,תחבר תראה אם אתה רואה שיפור, אין שיפור תחזיר.
הקובץ שפרסמת :
(בדיקה נוספת כמה דקות אחרי https://ibb.co/wJSq0G1
[imgbig]https://i.ibb.co/ggKYt3X/image.png[/imgbig]
[imgbig]https://i.ibb.co/nQ90qgR/2.png[/imgbig]
הקובץ שפרסמת :
(בדיקה נוספת כמה דקות אחרי https://ibb.co/wJSq0G1
[imgbig]https://i.ibb.co/ggKYt3X/image.png[/imgbig]
[imgbig]https://i.ibb.co/nQ90qgR/2.png[/imgbig]
- shay3203
-
- חבר פעיל מאוד

@hasoi
·
אין מצב שהבעיה בנתב כי עם הלאפטופ שהוא מחובר קווית הוא מנצל את כל המהירות כלומר הבעיה היא נקודתית רק במחשב הנייח כנראה הבעיה במערכת הפעלה.
·
אין מצב שהבעיה בנתב כי עם הלאפטופ שהוא מחובר קווית הוא מנצל את כל המהירות כלומר הבעיה היא נקודתית רק במחשב הנייח כנראה הבעיה במערכת הפעלה.
- hasoi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
·להוריד ב 40 מגה לשנייה זה רחוק מלנצל את כל המהירותshay3203 כתב:@hasoi
·
אין מצב שהבעיה בנתב כי עם הלאפטופ שהוא מחובר קווית הוא מנצל את כל המהירות כלומר הבעיה היא נקודתית רק במחשב הנייח כנראה הבעיה במערכת הפעלה....
- shay3203
-
- חבר פעיל מאוד

@hasoi
·
אתה שוכח שאתה תלוי גם בשרת בצד השני כאן מדובר על קובץ ספציפי שהוא נתן לדוגמא אם כולם כאן שניסו להוריד את אותו קובץ לא עברו את מהירות של 45 מגה לשניה ללא IDM זה אומר שהשרת כנראה בצד השני לא מאפשר יותר מזה בשביל הקובץ הספציפי הזה שוב ללא IDM. כמו כן להוריד דברים אחרים ממקורות אחרים בהחלט מגיעים להרבה יותר מזה וגם בבדיקות מהירות.
ואתה יכול להיות בטוח שהנתב של פרטנר בטח לא מתקרב בכלל לביצועים של asus ac86u ככה שלתת אותו כאופציה יותר טובה זה בדיחה.
·
אתה שוכח שאתה תלוי גם בשרת בצד השני כאן מדובר על קובץ ספציפי שהוא נתן לדוגמא אם כולם כאן שניסו להוריד את אותו קובץ לא עברו את מהירות של 45 מגה לשניה ללא IDM זה אומר שהשרת כנראה בצד השני לא מאפשר יותר מזה בשביל הקובץ הספציפי הזה שוב ללא IDM. כמו כן להוריד דברים אחרים ממקורות אחרים בהחלט מגיעים להרבה יותר מזה וגם בבדיקות מהירות.
ואתה יכול להיות בטוח שהנתב של פרטנר בטח לא מתקרב בכלל לביצועים של asus ac86u ככה שלתת אותו כאופציה יותר טובה זה בדיחה.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל אתה צודק מאה אחוז. זה לא שהמחשב הנוכחי שלי עגלה ונראה לי שאם לא הייתי מתחבר לפרטנר, הייתי משאיר אותו עוד מספר שנים. אני חייב להוסיף גם שהחיבור לפרטנר זו לא הסיבה העיקרית להחלפה. למשל הורדתי לא מזמן הופעה 4K ובניגון היא מקרטעת תוך כדי שהמעבד על 100%. ברור שאפשר לפתור את זה באמצעות כרטיס מסך בינוני אבל אני אומר אם כבר... אז כבר...shay3203 כתב:@kingikra
·
לפי דעתי יש לך בעיה נקודתית במחשב הספציפי שלך או בעיה במערכת הפעלה או בעיה בכרטיס רשת, אבל זה לא שאתה צריך מחשב חזק יותר כי המחשב הזה מספיק חזק כדי להוריד ללא שום בעיה בסיבים אופטיים. תשדרג מחשב רק אם אתה משחק משחקים כבדים לא מעבר....
גם לא ציינתי אבל כבר לפני מספר שנים ראיתי ב device manager שיש איזה רכיב של USB שלא מותקן לו דרייבר. לאחר חקירה הבנתי שאין לי USB3 למרות שיש תמיכה. בניסיון (גם אז וגם אתמול) להתקין את הדרייבר מהאתר נרישמי של לוח האם, אני מקבל מסך כחול. אם קשר או בלי קשר, זה סימפטומים למחלות של מחשבים ישנים. צריך לזכור שאני לא מתחזק אותו בכלל. לא ניקיתי אבק אפילו פעם אחת.
אז כן, אין ספק שמחשב כזה אמור לאכול את החיבור לפרטנר לארוחת בוקר אבל גם ללא קשר לכך, 7 שנים זה זמן חיים יפה מאוד למחשב.
בקשר לבעית תוכנה, כשאני רוכש מחשב חדש, אני מתקין עליו את כל מה שצריך וכל מה שאני צריך ואז מייצר אימאג' כדי שיהיה לי קל לפרמט. כשגיליתי את הבעיה עם ה USB, חזרתי לאימאג' וזה לא עזר. עדיין מסך כחול. לפרמט 7 נקי או לשדרג ל 10... יכול להיות שיעזור אבל זו עבודה לא פשוטה להתקין הכל ובהתחשב בכך שעוד בסוף זה יכול גם לא לפתור את הבעיה... נראה שלרכוש מחשב חדש ל 7 שנים קדימה זה לא רעיון כזה גרוע.
עכשיו רק צריך שחנויות המחשבים יחזרו למתכונת הרגילה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- shay3203
-
- חבר פעיל מאוד

@kingikra
·
תראה אתה צודק תמיד אני בעד לשדרג למחשב חדש אבל תיקח בחשבון שהמחשב שבנית זה לא כזה שידרוג על המחשב הקיים שלך. זה ידוע לכולם שאינטל לא ממש שיפרה את הביצועים של המעבדים שלה ב- 10 שנים האחרונות כלומר אם תקנה היום מעבד i7 9700K תקבל שיפור של אולי 20-50 אחוז בביצועים תלוי אם יש לך i7 או i5 דור 3 כמובן.
אם אתה כבר רוצה באמת לשדרג ביצועים קנה AMD ryzen 3900x אז יהיה לך באמת שיפור ניכר בביצועים.
דבר שני זה שאתה לא מצליח לנגן סרט 4k אני דיי בטוח שזה קשור לקודקים ו/או לנגן שלך כי אצלי אין שום בעיה להריץ איזה סרט שאני רוצה אפילו סרטים של 8K. תתקין קודקים k-lite ותריץ את הסרטים ב- Media Player Classic שיותקן איתו תראה שהכל ירוץ לך חלק לחלוטין.
מבחינת מערכת הפעלה ברור שעדיף לשים כבר ווינדוס 10 ומערכת הפעלה חדשה ונקייה זה תמיד טוב אחת לכמה שנים אין מה לעשות.
·
תראה אתה צודק תמיד אני בעד לשדרג למחשב חדש אבל תיקח בחשבון שהמחשב שבנית זה לא כזה שידרוג על המחשב הקיים שלך. זה ידוע לכולם שאינטל לא ממש שיפרה את הביצועים של המעבדים שלה ב- 10 שנים האחרונות כלומר אם תקנה היום מעבד i7 9700K תקבל שיפור של אולי 20-50 אחוז בביצועים תלוי אם יש לך i7 או i5 דור 3 כמובן.
אם אתה כבר רוצה באמת לשדרג ביצועים קנה AMD ryzen 3900x אז יהיה לך באמת שיפור ניכר בביצועים.
דבר שני זה שאתה לא מצליח לנגן סרט 4k אני דיי בטוח שזה קשור לקודקים ו/או לנגן שלך כי אצלי אין שום בעיה להריץ איזה סרט שאני רוצה אפילו סרטים של 8K. תתקין קודקים k-lite ותריץ את הסרטים ב- Media Player Classic שיותקן איתו תראה שהכל ירוץ לך חלק לחלוטין.
מבחינת מערכת הפעלה ברור שעדיף לשים כבר ווינדוס 10 ומערכת הפעלה חדשה ונקייה זה תמיד טוב אחת לכמה שנים אין מה לעשות.
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
יש לי מחשב I5 3450 בן 8 ומחשב עם מעבד I7 7700, בשניהם ביצועי האינטרנט זהים.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
נשמע לי מוזר... אני מניח שזה איזה באג בלוח אם. ניסית לעדכן ביוס?
יש לי מחשב בן 7 עם i5-4570 והלוח אם הכי זול שהיה לו יואסבי 3 כשקניתי את המחשב, פשוט של הפשוט, ובחיבור קווי אני מקבל ג'יגה ברשת הביתית בלי בעיה ועם כרטיס USB 3 אלחוטי חזק של נטגיר גם 700-800 מגה...
עד היום הוא עובד כמו חיה, מטוס אפילו יותר מהנייד שקניתי ללימודים וחזק ממנו בהרבה. לא רואה את עצמי מחליף אותו. אין משחק שלא ירוץ עליו בצורה בינונית + ואין שום שינוי בביצועי הקירור שלו מאז שנבנה, אפילו לא החלפתי משחה טרמית במעבד וכרטיס מסך.
יש לי מחשב בן 7 עם i5-4570 והלוח אם הכי זול שהיה לו יואסבי 3 כשקניתי את המחשב, פשוט של הפשוט, ובחיבור קווי אני מקבל ג'יגה ברשת הביתית בלי בעיה ועם כרטיס USB 3 אלחוטי חזק של נטגיר גם 700-800 מגה...
עד היום הוא עובד כמו חיה, מטוס אפילו יותר מהנייד שקניתי ללימודים וחזק ממנו בהרבה. לא רואה את עצמי מחליף אותו. אין משחק שלא ירוץ עליו בצורה בינונית + ואין שום שינוי בביצועי הקירור שלו מאז שנבנה, אפילו לא החלפתי משחה טרמית במעבד וכרטיס מסך.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כן וזו היתה אחת הטעויות אם לא ה...Eargasma כתב:נשמע לי מוזר... אני מניח שזה איזה באג בלוח אם. ניסית לעדכן ביוס?...
עדכנתי ביוס והדיסקים ב RAID 0 שהיו לי מסרבים להיפתח. רוב החומר מגובה אבל חלק לא ואני נטרף מזה.
אני מנסה עכשיו להוציא את החומר שאבד. זה לא פשוט ולרוב עולה הרבה כסף.
אם חשבתי שהרשת זו בעיה קשה, עכשיו אני נמצא בבעיה הרבה יותר מורכבת
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

שלי ג'יגבייט עלה 170 שח אם אני זוכר נכון, ואין משהו שאין בו, והביוס האחרון מ2015 נראה כמו הביוסים של היום ומפוצץ פיצ'רים, כולל פיצר שגורם למחשב להדלק ביחד עם הssd (גם הוא ישן) משהו כמו 3 שניות.... כמו חדש עד היום (חוץ מפין שכופפתי בטעות בחיבור usb3 למארז אז אחד היואסבים מקדימה רק מטעין ולא מעביר קבצים כבר שנים
נב יש אצלי dualbios אולי גם אצלך יש ואז תוכל פשוט להעביר לשני שהוא בגרסה הישנה והרייד יחזור לעבוד ..
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שלי של Asus p8z77-v.Eargasma כתב:של איזו חברה הלוח שאדע לא להתקרב?
שלי ג'יגבייט עלה 170 שח אם אני זוכר נכון, ואין משהו שאין בו, והביוס האחרון מ2015 נראה כמו הביוסים של היום ומפוצץ פיצ'רים, כולל פיצר שגורם למחשב להדלק ביחד עם הssd (גם הוא ישן) משהו כמו 3 שניות.... כמו חדש עד היום (חוץ מפין שכופפתי בטעות בחיבור usb3 למארז אז אחד היואסבים מקדימה רק מטעין ולא מעביר קבצים כבר שנים). אין ספק שגם הבא יהיה מהם. אמין וטוב. Gigabyte h81-d2v rev1
נב יש אצלי dualbios אולי גם אצלך יש ואז תוכל פשוט להעביר לשני שהוא בגרסה הישנה והרייד יחזור לעבוד .....
לא יודע לגבי DUAL. אבדוק. בינתיים אני עובד עם תוכנה חינמית בשם ReclaiMe. היא עובדת ממש לאט אבל נראה שבונה אימאג' מהחומר שיש ב RAID. אוכל לדעת בוודאות רק עוד מספר ימים שתסיים לעבוד. התחלתי אתמול בלילה ואני כרגע על 18%.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל יואסבי 3 יש לך, כל החיבורים האחוריים בצבע כחול הם 3. יש גם חיבור בלוח ליואסבי 3 למארז, זה תלוי איזה מארז יש לך אבל סביר להניח שגם בו יש חיבורים של 3.
נראה שיש לאסוס בעיה עם אמינות, פעם הם היו נחשבים הכי הכי.... גם הנייד שלי עלה הון, נקנה לפני שנה בדיוק והוא כבר שבועיים אצל היבואן בתיקון - הסוללה על הפנים ומחליפים... (כבר כמה חודשים ככה, לא יכלתי לשלוח לתיקון כי אני עובד איתו המון)
בהצלחה!
נראה שיש לאסוס בעיה עם אמינות, פעם הם היו נחשבים הכי הכי.... גם הנייד שלי עלה הון, נקנה לפני שנה בדיוק והוא כבר שבועיים אצל היבואן בתיקון - הסוללה על הפנים ומחליפים... (כבר כמה חודשים ככה, לא יכלתי לשלוח לתיקון כי אני עובד איתו המון)
בהצלחה!
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
@kingikra
אם הבעיה באמת בביוס החדש אני לא חשב שיש בעיה לחזור לביוס הקודם, אפשר להוריד אום מכאן.
הביוס האחרון הוא מ2013/09/16, מתי עדכנת אותו ?
https://www.asus.com/Motherboards/P8Z77 ... _Download/
אם הבעיה באמת בביוס החדש אני לא חשב שיש בעיה לחזור לביוס הקודם, אפשר להוריד אום מכאן.
https://www.asus.com/Motherboards/P8Z77 ... _Download/
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא טענתי שאין לי USB3. אמרתי שהדרייבר לא מותקן וכשאני מנסה להתקין אותו אני מקבל מסך כחול.Eargasma כתב:קודם כל יואסבי 3 יש לך, כל החיבורים האחוריים בצבע כחול הם 3. יש גם חיבור בלוח ליואסבי 3 למארז, זה תלוי איזה מארז יש לך אבל סביר להניח שגם בו יש חיבורים של 3.
בהצלחה!...
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי. לא הצלחתי וממה שקראתי לא ניתן לחזור לגירסה ישנה יותר. התקנתי ביום שישי גירסה 2104. היה לי 2003.a_yaron כתב:@kingikra
https://www.asus.com/Motherboards/P8Z77 ... _Download/...
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

נרכש המחשב הבא. נקווה שרכשתי טוב
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- totlip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1006
אישית אני חושב שסתם מיהרת לרכוש מחשב חדש.
בעקבות השרשור שפתחת גםאני ביצעתי בדיקה מהירה שגילתה לי שהבעייה בעיקרה בדיסק קשיח מכאני איטי..
כשהורדתי את אותו הקובץ לדיסק SSD לא הייתה שום בעייה.
הורדה לדיסק רגיל עמדה על בין 40 ל 50 MB.
הורדה זהה לדיסק SSD הגיע למהירות של בין 90 ל 100 MB.
זה עדיין לא מהירות מלאה של החיבור אבל דיי קרוב.
כמובן ללא מאיץ הורדות כדוגמת IDM.
לאחר מכן ביצעתי את הבדיקה גם עבור קבצי טורנט וגם שם התוצאות היו די זהות.
בהורדה לדיסק מכאני ההורדה עמדה על בין 20 MB ל 35 MB.
לאחר מכן הורדתי את אותו הקובץ בטורנט והמהירות הייתה מרשימה ביותר עומדת על בין 100 ל115 MB.
מסקנה שלי לפחות הדיסק המכאני לא עומד בקצב קריאה וכתיבה של החיבור .
אלו 2 הסנט שלי .
מקווה שעם המחשב החדש יפתרו הבעיות שתיארת למרות שעם יש לך SSD תבצע בדיקה של הורדות מולו ולא לדיסק מכאני.
בעקבות השרשור שפתחת גםאני ביצעתי בדיקה מהירה שגילתה לי שהבעייה בעיקרה בדיסק קשיח מכאני איטי..
כשהורדתי את אותו הקובץ לדיסק SSD לא הייתה שום בעייה.
הורדה לדיסק רגיל עמדה על בין 40 ל 50 MB.
הורדה זהה לדיסק SSD הגיע למהירות של בין 90 ל 100 MB.
זה עדיין לא מהירות מלאה של החיבור אבל דיי קרוב.
כמובן ללא מאיץ הורדות כדוגמת IDM.
לאחר מכן ביצעתי את הבדיקה גם עבור קבצי טורנט וגם שם התוצאות היו די זהות.
בהורדה לדיסק מכאני ההורדה עמדה על בין 20 MB ל 35 MB.
לאחר מכן הורדתי את אותו הקובץ בטורנט והמהירות הייתה מרשימה ביותר עומדת על בין 100 ל115 MB.
מסקנה שלי לפחות הדיסק המכאני לא עומד בקצב קריאה וכתיבה של החיבור .
אלו 2 הסנט שלי .
מקווה שעם המחשב החדש יפתרו הבעיות שתיארת למרות שעם יש לך SSD תבצע בדיקה של הורדות מולו ולא לדיסק מכאני.
להנות וכמה שיותר 
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3