@ששוןן
הלוואי, הלוואי שהיה לי לאן ללכת בירושלים! מה נסגר עם העיר הזאת?? מה אני היחיד שמתעניין במכונות כאלה? עד כמה שאני יודע אין אפילו חנות אחת שיש לה בתצוגה מכונית מקצועיות עם ראש E61.
אשמח אם מישהו יודע אחרת. לאן כדאי ללכת מחוץ לירושלים? איזו חנות מומלצת?
התלבטות בבחירת מכונת קפה
-
שמעיה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
-
שמעיה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
@boren
יש שתי סיבות עיקריות שאני מעדיף שלא לקנות ביבוא אישי-
1. אחריות
2. תשלומים
אשמח לשמוע אם אני טועה בשיקולים.
יש שתי סיבות עיקריות שאני מעדיף שלא לקנות ביבוא אישי-
1. אחריות
2. תשלומים
אשמח לשמוע אם אני טועה בשיקולים.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
@שמעיה - סיבות לגיטימיות, רק קח בחשבון שמכונות E61 משתמשות ברכיבים סטנדרטיים כך שאין בעיה לתקן אותן אצל טכנאים בארץ.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
·הדגם הזה אמור להתחיל להימכר באפריל כבר עכשיו אפשר להזמין אותה מחנויות בגרמניהשמעיה כתב:@gofmarat
קניתי אותה אצל ורו קפה, מצאתי את מתצוגה, בהתחלה הייתי קצת מאוכזב כי כשהיא הגיעה הסתבר לי שהיא מהדגם הקודם, אהלן המחיר היה 1250, נראה לי שאני אשמור אותה... עדיין לא סגור על זה.
הדגם שציינת של לליט קיים כבר בארץ? או שעדיין לא הגיע?...
- Oren_M12
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
·מסכים לגמרי... זאת גם הגישה שלי...ששוןן כתב:בלי להכנס לשיקולים של יתרון כזה או אחר למכונות פה, או תמורה למחיר:
אם יש לך איזו "מכונה חלומית" עדיין בראש ואתה יכול להרשות לעצמך - לך על זה.
חבל להרגיש כל יום ש"התפשרת" - במיוחד אם אתה רוצה להשאר עם המכונה החדשה להרבה שנים קדימה....
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
·האמת שאם הייתי כבר הולך על מכונה של יוריקה הייתי הולך על הSpecialita במחיר של 1430 שקל חדשהשמעיה כתב:@gofmarat
האמת שמצאתי את באיביי, הדגם החדש אבל מסוג Manual, שזה אומר שאין אופציה לכיוון של משקל או כמות טחינה לפי זמן. לא נראה לי קריטי ואני באמת מתלבט אם להחזיר את מה שיש לי ולקנות אותה. ראה תמונה...
https://www.espressocoffeeshop.com/coff ... Specialita
תצטרך לשלם עוד בטח איזה 300 שקל על מיסים בכניסה לארץ.