Yellowstone - עונה 4 למערבון בכיכובו של קווין קוסטנר
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11514
- נתן תודות: 1195 פעמים
- קיבל תודות: 2423 פעמים
כן אני בדיוק מחפש מידע בנושא. סתם נראה לי התנהגות מוזרה ולא נעימה תמיד לצפייה.
ללא ספק שחקן גדול שהופיע בכמה סרטים מעולים בעבר. מה שיפה בסדרות שהן מחזירות כוכבים שנעלמו מכל מיני סיבות
והם מראים לדור הצעיר איך צריך לשחק (חסרים שחקני איכות בשנים האחרונות כי הבחירה נעשית לא לפי איכות משחק אלא משיקולים אחרים).
ללא ספק שחקן גדול שהופיע בכמה סרטים מעולים בעבר. מה שיפה בסדרות שהן מחזירות כוכבים שנעלמו מכל מיני סיבות
והם מראים לדור הצעיר איך צריך לשחק (חסרים שחקני איכות בשנים האחרונות כי הבחירה נעשית לא לפי איכות משחק אלא משיקולים אחרים).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כנ"ל. מזאת פרשתי אחרי כמה פרקים, לעומתה 1923 ו 1883 היו תענוג.28/09/2023 20:25ozzz כתב: חייב לאזן כי אני התאכזבתי מאוד.
לאורך כל הסידרה זה הרגיש לי כמו פולחן אישיות אחד ארוך לקווין קוסטנר. והדמות שלה מוגזמת ברמות. ובכלל הסידרה סובלת מחוסר אמינות ברמה הגבוהה ביותר. אבל אני מניח שעל טעם ועל ריח...
מאידך מאוד אהבתי את שתי סדרות הפריקוול 1883 וגם 1923 עם הופעות מהפנטות של האריסון פורד, הלן מירן וכמובן סם אליוט האדיר....
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11514
- נתן תודות: 1195 פעמים
- קיבל תודות: 2423 פעמים
רק הערת אגב, עונה ראשונה חלשה מאוד (כמעט פרשתי) רק בעונה שנייה הדברים מתחילים להיות מעניינים.
כמובן שאין לי שום עניין לשכנע מישהו לראות אותה, רק אומר. יש גם דברים (אפילו הרבה) לא טובים בסדרה (צריך לכתוב אותם באופן מסודר).
כמובן שאין לי שום עניין לשכנע מישהו לראות אותה, רק אומר. יש גם דברים (אפילו הרבה) לא טובים בסדרה (צריך לכתוב אותם באופן מסודר).