בקשר למשאל

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #21 

אגב, אני יודע שזה מתיש, אבל זה חשוב שאנשים יקראו את תקנון הפורום

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=521

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #22 

אחרי תקנון חייב המנון :)
אמן מייסר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

ילדיעפים, אתה מוזמן לחבר ולהלחין אותו. :wink:

אני רוצה להוסיף כמה נקודות מהצד שלי:

אני לא אתייחס לשמעון אישית, למרות שיצא לי לדבר איתו כמה פעמים וזה לא היה לדברים חיוביים.

בכל מקרה, כמו שעפר אמר, אני מאוד מבין את "ההפסד" בזה שסוחרים (זו לא מילת גנאי אגב), שהם בראש ובראשונה גם אודיופילים או חובבים את התחום, לא יכולים לשתף מניסיונם או להביע את דעתם והמלצותיהם בנושא, שאני מסכים, שלרוב יכול להיות גם היחידים שבכלל יכולים להביע דיעה שכן הם נחשפים למוצרים ראשונים, אבל מכיון שהגבול בין "הבעת דיעה תמימה" לבין "קידום אג'נדה מסויימת" הוא כל כך דק, אני לא רוצה אפילו להגיע לאזור הזה, אחרת, נהייה חייבים לעבור על כל הודעה בפורום, הרי תסכימו איתי שזה פשוט לא הגיוני, לא ברמה שבעלי התפקידים באתר הם מתנדבים.

כמו שנאמר, יש פה הרבה מאוד סוחרים שפשוט פותחים את יום העבודה שלהם באתר. פשוטו כמשמעו.
עוד לפני שהם יוצאים לעבודה (גם כשהם למעשה עובדים מהבית) הם עוברים על הפורום ואם יש שירשור בנושא "שלום, אני מחפש XXX (רמקולים, מגבר, CD וכו')" הם פשוט שולחים הודעות פרטיות ומציעים את מרכולתם.
אני יודע את זה, כי אנשים מספרים לי.
יש שרואים בזה שירות מצויין (הסוחרים באים אליהם במקום שהם ייתרוצצו בין החנויות) ויש שרואים בזה הטרדה ושיטת שיווק מעט אגרסיבית (דומה לדואר ***).
אין לי ספק שהאתר עבור סוחרים כאלו שווה הרבה כסף.
הם פשוט לא צריכים להשקיע בשיווק ולו אגורה אחת, יש להם את הקהל הממוקד הגדול במדינה, מוגש ישר לפה בכפית. כל מה שהם צריכים לעשות זה ללחוץ על הודעה פרטית.

כרגע, השירות הזה שאנחנו נותנים להם הוא חינמי. כולם יכולים לנצל אותו. פרסום עצמי שכזה, דרך הודעות פרטיות לא ממש מפריע לי מול אלו שמפרסמים בתשלום, שכן, הם מקבלים חשיפה גדולה ומסוג שונה ובכלל, גם אלו שמפרסמים בתשלום, יכולים לשלוח הודעות פרטיות (וחלקם עושים את זה גם).

מה שלי תמיד הפריע, בתור אחד שאוהב לעזור (כל האתר הזה הוא מבחינתי מיסיונריות נטו - מי שיירצה להיכנס איתי לחישובים של כמה אנחנו מרוויחים מהאתר הזה, מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי, כל הספרים פתוחים) הוא הגבול הדק בין זה שאני עוזר לזה שאני כבר מרגיש מנוצל.
אם יש לוחות שמיועדים בראש ובראשונה לציבור הגולשים הפרטיים, אני מרגיש *** כשבא סוחר ומפרסם את כל מרכולתו כך שכל העמוד של הלוחות מלא רק במוצרים שלו. הודעה פה, הודעה שם - בסדר, אבל להציף עם כל המוצרים אני חושב שזה טעם לפגם.

הטענה שמי שלא משלם לנו נחסם היא לא רק שיקרית, לשון הרע ומוציאת דיבה (אנחנו נשקול איך להגיב בנושא כשאחזור מחו"ל) אלא גם מגוחכת. רוב הסוחרים בתחום שגולשים באתר ועושים בו שימוש לתועלתם האישית דווקא לא משלמים לנו ולהיפך, דווקא אלה שמשלמים הם אלה שלא ממש פעילים בפורומים או בלוחות ואם כן, אף פעם לא היו לנו בעיות איתם.
קחו למשל את שרגי או אילפור, אלו שני סוחרים שממש מבינים את מקומם בפורום ואיך לתעל את פועלם בפורומים לטובתם ולא נגדם, למרות החוקים.
התשובות שלהם מתמקדות בעזרה טכנית או אינפורמטיבית (נתונים טכניים, מחירים, זמני הגעה לארץ וכו'), דבר אשר יוצר אצל הגולש את ההכרה שמדובר בסוחרים הוגנים (לא בסגנון "באסטה בשוק") ובעלי ידע וניסיון.
אני בטוח שהם גם מקבלים לא מעט הודעות פרטיות בנושאים שונים.
שימו לב - אלו רק דוגמאות לסוחרים פעילים בפורום ללא ששילמו אגורה על פרסום.

גם אם אני מרגיש שהם מרוויחים על גבי, זו רק בעיה שלי, שכן, כרגע חוקי האתר מרשים את זה וזה בסדר.
אולי אני נאיבי מידי כשהפילוסופיה שעומדת מאחורי האתר היא WIN-WIN SITUATION ואולי באמת לישראלי יש רק שני מצבי צבירה - או שאתה דופק או שאתה נדפק....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

לפי הקיץ האחרון יש לישראלי רק שני מצבי צבירה.

גז או מים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #25 

לצערי נאלצתי לשוב ולמחוק הודעה שלו.

למען הסדר הטוב ובפעם האחרונה: המשתמש נחסם אך ורק בגלל שעבר על חוקי האתר. ברגע שמישהו נחסם ואנחנו מזהים שהוא משתמש בחשבון חדש, אנחנו חוסמים מיידית כל חשבון חדש שלו (שלא כמו במקומות אחרים).

אין מניעה מאחרים (משתמשים לא חסומים) מלפתוח שרשור על נושא שקשור לאתר, עוסקים בתחום וכו'.

אני סוגר את השרשור הזה, אני חושב שהוא הגיע לכדי מיצוי.

נעול

חזור אל “כללי”