צפיה ממרחק 3.75 מטר - 65" או 75" ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@shay1
·
לעין שלך קשה, לשלי לא. זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה המקורית שלי.
לדעתך לא צריך מסך מעל גודל X למרחק צפייה Y. לדעתם של מי שיודע, אומר שרצוי מסך הרבה יותר גדול מ-X למרחק צפייה Y. דעתם של מי שיודע לא אמורה לקבוע עבורך מה צריך לקנות, אתה זה שקונה ואתה זה שקובע. אם לא מתאים לך מסך גדול, אז אל תקנה מסך גדול.
ההמלצות שאני מדבר עליהן לא קשורות לפלסמה או לא פלסמה. ההמלצות בפורום השתנו לא רק בגלל שהמסכים זולים יותר היום, הן השתנו גם בגלל שכבר יש המון תוכן זמין ב-4K, וזה מאפשר לשבת הרבה יותר קרוב מבלי להבחין במריחות ופגמים אחרים בתמונה. רק להזכירך הרבה מאד פלסמות אפילו לא היו FHD.
·
לעין שלך קשה, לשלי לא. זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה המקורית שלי.
לדעתך לא צריך מסך מעל גודל X למרחק צפייה Y. לדעתם של מי שיודע, אומר שרצוי מסך הרבה יותר גדול מ-X למרחק צפייה Y. דעתם של מי שיודע לא אמורה לקבוע עבורך מה צריך לקנות, אתה זה שקונה ואתה זה שקובע. אם לא מתאים לך מסך גדול, אז אל תקנה מסך גדול.
ההמלצות שאני מדבר עליהן לא קשורות לפלסמה או לא פלסמה. ההמלצות בפורום השתנו לא רק בגלל שהמסכים זולים יותר היום, הן השתנו גם בגלל שכבר יש המון תוכן זמין ב-4K, וזה מאפשר לשבת הרבה יותר קרוב מבלי להבחין במריחות ופגמים אחרים בתמונה. רק להזכירך הרבה מאד פלסמות אפילו לא היו FHD.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@shay1
·
אני מציע שתקרא את שני [s]הצדדים[/s] המשפטים הראשונים בתגובה שלי עוד פעם.
·
אני מציע שתקרא את שני [s]הצדדים[/s] המשפטים הראשונים בתגובה שלי עוד פעם.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 21/02/2020 0:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
טעות...
הכל טוב, הוויכח ביניינו קצת מזכיר לי את הוויכוח על הכבלים ובאופן כללי ויכוח עם מעריצים מושבעים בכל תחוםTheCoolest כתב:@shay1
·
אני מציע שתקרא את שני [s]הצדדים[/s] המשפטים הראשונים בתגובה שלי עוד פעם....
קשה להתווכח עם אודיופיל וקשה נלהתווכח עם וידאופיל כי כל מה שיגידו להם הם תמיד יתפסו לדברים הקטנים שאין להם ערך אבל זה בעצם מה שנותן להם את הכוח לאמונה העיוורת
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@shay1
·אני לא רואה פה וויכוח. כתבת בעצמך שלדעתך מסכים גדולים זה מיותר, ואין עם זה שום בעיה. אולי לך זה לא מתאים, לאנשים אחרים אין בעיה עם מסכים גדולים יותר, והם נהנים מזה.
אז אני לא מבין כל כך על מה הוויכוח, נראה ששנינו אומרים את אותו הדבר, אבל לא מבינים אחד את השני.
כתבתי בתגובה שלי שיש אנשים שעבורם מסך גדול לא מתאים, אבל זה סובייקטיבי ואי אפשר לקבוע את מה שמתאים או לא מתאים לכלל האוכלוסיה לפי מה שמתאים לך. אבל הדרך שבה התגובות שלך כתובות נתנה לי את ההרגשה שאתה קובע את זה שלא צריך מסכים גדולים כעובדה ולא כהעדפה אישית.
·אני לא רואה פה וויכוח. כתבת בעצמך שלדעתך מסכים גדולים זה מיותר, ואין עם זה שום בעיה. אולי לך זה לא מתאים, לאנשים אחרים אין בעיה עם מסכים גדולים יותר, והם נהנים מזה.
אז אני לא מבין כל כך על מה הוויכוח, נראה ששנינו אומרים את אותו הדבר, אבל לא מבינים אחד את השני.
כתבתי בתגובה שלי שיש אנשים שעבורם מסך גדול לא מתאים, אבל זה סובייקטיבי ואי אפשר לקבוע את מה שמתאים או לא מתאים לכלל האוכלוסיה לפי מה שמתאים לך. אבל הדרך שבה התגובות שלך כתובות נתנה לי את ההרגשה שאתה קובע את זה שלא צריך מסכים גדולים כעובדה ולא כהעדפה אישית.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אני עם מקרן שנותן 125 אינטש הקרנה
מרחק צפייה 3.5 מטר
אני לא מחליף מקרן ל 4K כי אני לא מוצא מקרן שייתן לי תמונה של לפחות 130 אינטש
מה שאני רוצה לומר זה "מה שיותר גדול יותר טוב"
לדעתי!!
מרחק צפייה 3.5 מטר
אני לא מחליף מקרן ל 4K כי אני לא מוצא מקרן שייתן לי תמונה של לפחות 130 אינטש