איך חבילות מאמזון מגיעות ככ מהר (וחבילות רגילות נתקעות)
- osh78
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1308
כנ"ל, 17 חבילות תקועות בין בין 3 שבועות לחודשיים, כמעט כולן רשומות.
- yossi_s1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
אותו דבר אצליlasik כתב:גם אתם חשים שהקבלה של כל ההזמנות בדואר רשום שבוצעו מאז אוקטובר, פשוט נעצרה לחלוטין?
יש לי הרגשה שהדואר אפילו לא ממיין את החבילות של הדואר הרשום, ועבר לחלוטין רק לדואר שליחים.
יש לי כעשרים הזמנות תקועות ללא כל זכר להגעה לישראל.
גם לכם?...
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
·זה יעלה לנו ביוקר רב.yossi_s1 כתב:אותו דבר אצלי...
ההגנה שמספקת איביי עומדת לפקוע מהמוני הזמנות שביצעו ישראלים במהלך חודש אוקטובר ותחילת נובמבר.
בניגוד לעלי אקספרס, באיביי לא ניתן להאריך משך זמן ההגנה לקונה, ולאחר תום הזמן המשוער להגעת המוצר, במידה ופנה הקונה בטענות שלא קיבל החבילה - מחויב המוכר לזכותו.
זה יגרום לרוגז של מוכרים שיסווגו את ישראל כמדינת עולם שלישי מבחינת דואר, ויפסיקו לשלוח לנו מוצרים.
תמיר
- yossi_s1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
נכון.. נאלצתי לפתוח 7 או 8 תלונות על מוצרים שלא הגיעו.
אני מנסה קודם לבקש מהמוכר להאריך את תקופת ההגנה אבל בניגוד לפעם שהממשק של אליאקספרס היה פשוט ונוח, הם הזיזו המון דברים לדפים אחרים ונראה שהמוכרים או מתעלמים או לא מקבלים את הבקשה שלי.
כבר קיבלתי כסף חזרה על שני מוצרים, אחד מהם הגיע אתמול...
באיביי הזמן שבו ניתן לפתוח תלונה הוא הרבה יותר ארוך, מדובר על 45 או 60 יום מהמועד האחרון לקבלת המשלוח שהוא בעצמו בערך 45 יום. באליאקספרס מסיבה כלשהיא חלק מהמוצרים מקבלים רק 30 יום למשל.
באיביי גם הייתי יותר קשר עם המוכר די בקלות להחזיר לו את הכסף. באליאקספרס זה נראה לי יותר מסובך וויתרתי.
אני מנסה קודם לבקש מהמוכר להאריך את תקופת ההגנה אבל בניגוד לפעם שהממשק של אליאקספרס היה פשוט ונוח, הם הזיזו המון דברים לדפים אחרים ונראה שהמוכרים או מתעלמים או לא מקבלים את הבקשה שלי.
כבר קיבלתי כסף חזרה על שני מוצרים, אחד מהם הגיע אתמול...
באיביי הזמן שבו ניתן לפתוח תלונה הוא הרבה יותר ארוך, מדובר על 45 או 60 יום מהמועד האחרון לקבלת המשלוח שהוא בעצמו בערך 45 יום. באליאקספרס מסיבה כלשהיא חלק מהמוצרים מקבלים רק 30 יום למשל.
באיביי גם הייתי יותר קשר עם המוכר די בקלות להחזיר לו את הכסף. באליאקספרס זה נראה לי יותר מסובך וויתרתי.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
באיביי + פייפאל יש 180 יום אחרי הקניה.