איזה רסיבר הייתם קונים ולמה?
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
יש לך חוסר הבנה די פשוט שלא יתן לך להנות הכלום. אתה פעמיים כותב -12 +12 וכו ולא נראה לי שאתה יודע במה מדובר.
בקצרה: מערכת הכיול מנסה להביא לזה שבנקודת הישיבה, בווליום מינוס 20, אתה תשמע מה שנקרא reference שזה מה שאמור להיות בקולנוע, המערכת לא מושלמת בכלל ונותנת לך לשחק קצת בהמון פרמטרים, שאחד מהם זה הווליום, אני לדוגמא תמיד מעלה את הסנטר ב1 או2 db שזה אומר שאני כמעת מכפיל את העוצמה. כאשר המערכת מראה פלוס או מינוס 12 זה אומר שהצורך שלה לשנות את הווליום גדול ממה שהיא מסוגלת. זה לרוב קורה בסאב כי הוא מוגבר בנפרד ועם ווליום נפרד.
אם אתה רוצה יותר באס, סבבה, אחרי הכיול הנכון, שמראה תוצאה של פלוס או מינוס 3 או 4, לא יותר, רק אחרי כל זה תעלה את הווליום בסאב עצמו! לא דרך מערכת הכיול.
יש סדר וכדי ללמוד קצת על איך לבצע כיול. יש פה מדריך מעולה, ועם תשקיע נגיד 10 דקות קריאה אתה תלמד המון ותגיע לתוצאה טובה יותר עם כל רסיבר שתבחר. בהצלחה
בקצרה: מערכת הכיול מנסה להביא לזה שבנקודת הישיבה, בווליום מינוס 20, אתה תשמע מה שנקרא reference שזה מה שאמור להיות בקולנוע, המערכת לא מושלמת בכלל ונותנת לך לשחק קצת בהמון פרמטרים, שאחד מהם זה הווליום, אני לדוגמא תמיד מעלה את הסנטר ב1 או2 db שזה אומר שאני כמעת מכפיל את העוצמה. כאשר המערכת מראה פלוס או מינוס 12 זה אומר שהצורך שלה לשנות את הווליום גדול ממה שהיא מסוגלת. זה לרוב קורה בסאב כי הוא מוגבר בנפרד ועם ווליום נפרד.
אם אתה רוצה יותר באס, סבבה, אחרי הכיול הנכון, שמראה תוצאה של פלוס או מינוס 3 או 4, לא יותר, רק אחרי כל זה תעלה את הווליום בסאב עצמו! לא דרך מערכת הכיול.
יש סדר וכדי ללמוד קצת על איך לבצע כיול. יש פה מדריך מעולה, ועם תשקיע נגיד 10 דקות קריאה אתה תלמד המון ותגיע לתוצאה טובה יותר עם כל רסיבר שתבחר. בהצלחה
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
אישית, אני מתכנן על מרנץ, מתוך כוונה ללכת על SR60XX כלשהו. למרות שהוא קצת מחוץ לטווח המחירים שלי, הוא נראה לי מדהים.
ימאהה שמעתי דברים טובים - בעיקר לאלה שמקשיבים להרבה מוסיקה דרכו. אבל לקולנוע ביתי קצת פחות.
דנון - תקלות. פיוניר - איכות בינונית. אונקיו - תקלות ואיכות בינונית.
אני לא מכליל, למרות ההצהרה הזאת, אבל אני מעדיף ללכת על מרנץ בגלל הנדסת המכשירים שלהם שהיא באיכות גבוהה, והניסיון העשיר שלהם.
בינתיים אני חוסך. המטרה שלי היא מערכת אטמוס/DTS:X של 5.1.2 לסלון קטן יחסית. ולפני שמעירים על הכוונה לקחת רסיבר של 9.2 - הרעיון הוא לשמור אותו לאורך שנים ואז אוכל להוסיף רמקולים אם וכאשר אוכל וארצה.
ימאהה שמעתי דברים טובים - בעיקר לאלה שמקשיבים להרבה מוסיקה דרכו. אבל לקולנוע ביתי קצת פחות.
דנון - תקלות. פיוניר - איכות בינונית. אונקיו - תקלות ואיכות בינונית.
אני לא מכליל, למרות ההצהרה הזאת, אבל אני מעדיף ללכת על מרנץ בגלל הנדסת המכשירים שלהם שהיא באיכות גבוהה, והניסיון העשיר שלהם.
בינתיים אני חוסך. המטרה שלי היא מערכת אטמוס/DTS:X של 5.1.2 לסלון קטן יחסית. ולפני שמעירים על הכוונה לקחת רסיבר של 9.2 - הרעיון הוא לשמור אותו לאורך שנים ואז אוכל להוסיף רמקולים אם וכאשר אוכל וארצה.
Drops of Wisdom
http://www.eyalo.com
http://www.eyalo.com
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
@GMTK
·
לבקש עזרה וירטואלית זה נחמד.
אבל אתה לא תבין מה טוב לך עד שלא תיגש לחנות מתמחה ותבדוק אופציה לקחת מספר רסיברים לבדיקה.
תעשה בדיקה אצלך בבית, תאזין ותתרשם בעצמך.
·
אבל אתה לא תבין מה טוב לך עד שלא תיגש לחנות מתמחה ותבדוק אופציה לקחת מספר רסיברים לבדיקה.
תעשה בדיקה אצלך בבית, תאזין ותתרשם בעצמך.
·mulderfox כתב:המטרה שלי היא מערכת אטמוס/DTS:X של 5.1.2 לסלון קטן יחסית. ולפני שמעירים על הכוונה לקחת רסיבר של 9.2 - הרעיון הוא לשמור אותו לאורך שנים ואז אוכל להוסיף רמקולים אם וכאשר אוכל וארצה....
זה בול מה שאני חושב
·ngold7 כתב:יש לך חוסר הבנה די פשוט שלא יתן לך להנות הכלום. אתה פעמיים כותב -12 +12 וכו ולא נראה לי שאתה יודע במה מדובר.
יש סדר וכדי ללמוד קצת על איך לבצע כיול. יש פה מדריך מעולה, ועם תשקיע נגיד 10 דקות קריאה אתה תלמד המון ותגיע לתוצאה טובה יותר עם כל רסיבר שתבחר. בהצלחה...
שאני רושם את זה אני מנסה להסביר את עצמי ולהסביר מה קרה לי זה שאין לי הבנה ברסיבר זה לא חדש..ואם תקרא טוב תבין גם שאמרתי את זה שכנראה מערכת הכיול עשתה תבלאגן
·armagedd0n כתב:@GMTK
·
תעשה בדיקה אצלך בבית, תאזין ותתרשם בעצמך....
אני לא אעשה לא לי ולא לחנות...
כי הרי אני לא משוגע שיתחיל לנסוע אין בעייה ללכת להאזין,ולקנות בחנות כזו או אחרת כנראה שאני לא אעשה את זה עם המחירים של אמזון היום.
קצת לא מכבד

- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
3080 הוא המלך אבל יקר
2080 מלכה... הרבה יותר הגיוני לבנאדם הסביר
בממלכת אונקיו 696 או RX830/840 יעשו את העבודה בפחות כסף (כמובן שהימאהה יתנו לך יותר)
דנון, לדעתי האישית הצנועה והלא מחייבת נשמע כמ טרנזיסטור לידם
אם יש לך תקציב 2080 או 3080 בלי למצמץ
בממלכת אונקיו 696 או RX830/840 יעשו את העבודה בפחות כסף (כמובן שהימאהה יתנו לך יותר)
אם יש לך תקציב 2080 או 3080 בלי למצמץ
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אל תחליט על רסיבר לפי יצרן (דנון, מרנץ, ימהה וכו) אלא לפי הצרכים, הרמקולים והתקציב שלך.
המלצתי היא שתעבור בין החנויות המתמחות ותבקש שיחברו לרמקולים הקרובים ככל האפשר לשלך ותבוא עם הסטרימר שלך או dok עם תוכן בדיקה.
המלצתי היא שתעבור בין החנויות המתמחות ותבקש שיחברו לרמקולים הקרובים ככל האפשר לשלך ותבוא עם הסטרימר שלך או dok עם תוכן בדיקה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·ahersko כתב:3080 הוא המלך אבל יקר
אם יש לך תקציב 2080 או 3080 בלי למצמץ...
מנוסח משעשע
אני עם יאמהה כ 12 שנים אחרונות (בזמן זה שידרגתי/החלפתי 5 רסיברים של יאמהה עד שהגעתי לטופ 3050).
סוס מנצח....לא מחליפים (ביינתיים).
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
X4500 טרנזיסטור,X6500 ווקמן,X8500 אוזניות.
פששש אתם ממש גאונים.
ימהה הכי טוב, יאללה שחררו
פששש אתם ממש גאונים.
ימהה הכי טוב, יאללה שחררו
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
מכבד את טעמך רק תסביר אם אפשר איזה דגם של דנון אתה משווה מול דגמי דגל ?ahersko כתב:3080 הוא המלך אבל יקר
אם יש לך תקציב 2080 או 3080 בלי למצמץ...
- masteraudio
- חבר ותיק

אין הסבר הגיוני רק ימהה
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10919
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1943 פעמים
עזוב...GMTK כתב:·......
למה אתה אומר את זה? מעניין......
סתם טרול\fan boy שלא מבין כלום מהחיים שלו.
לא ידעתי אם הוא צוחק חחח אני אוהב לשמוע עוד דעות בגלל זה לא אכפת לי לקנות שוב דנון אם כולם אומרים שזה בסדר אז...
כנראה שהבעייה היתה אצלי אבל בכול זאת אם יהיה מבצע בבלאק על ימה או דנון אני אתחדש באחד מהם יצא כבר 4600 או שיש עוד זמן?
כנראה שהבעייה היתה אצלי אבל בכול זאת אם יהיה מבצע בבלאק על ימה או דנון אני אתחדש באחד מהם יצא כבר 4600 או שיש עוד זמן?
- masteraudio
- חבר ותיק

לא טרול ולא נעליים אים כבר דנון וימהה אז יש שני דגמים שלדעתי אין להם מחליפים והם:
Denon AVR-5805 DD/DTS 10CH AV
YAMAHA RX-Z11
סתם נוסטלגיה ואכות שלא תחזור על עצמה.
Denon AVR-5805 DD/DTS 10CH AV
YAMAHA RX-Z11
סתם נוסטלגיה ואכות שלא תחזור על עצמה.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
·GMTK כתב:·......
אני לא אעשה לא לי ולא לחנות...
כי הרי אני לא משוגע שיתחיל לנסוע אין בעייה ללכת להאזין,ולקנות בחנות כזו או אחרת כנראה שאני לא אעשה את זה עם המחירים של אמזון היום.
קצת לא מכבד...
גם אם תחליט לרכש בארץ, יהיו חנויות שתבקר ולא תרכש אצלהם. ככה זה עובד.
השיקול שלך לרכש רסיבר על סמך המלצות שגוי ויכול להעלות לך ביוקר.
אתה מקבל המלצות על דגמים ואפילו לא תיארת מה השימושים שלך מוזיקה, סרטים, גודל חדר ועוד.
זה נכון לבקש המלצות ורעיונות אבל זה לא תחליף לכך שתראה ותשמע בעצמך.
כך רכשתי את הרסיבר שלי:
https://www.hometheater.co.il/vt325830.html
שווה לך לבדוק את האפליקציות לטלפון בין הדגמים.
למשל, כשאני צופה דרך arc (תמיד) , אין osd. זאת אומרת שחייבים לשלוט עם הטלפון. לדעתי האפליקציה של מרנץ איטית לטעמי.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ללכת לחנויות או חדרי השמעה יתן אולי כיוון אבל לא יותר.
התנאים בחנות והצימוד לרמקולים בחנות שונים משמעותית מהבית.
יש מצב שתאהב בחנות אבל תשנא בבית ולהפך.
מה שאפשר למצוא בחנות אלו צימודים שנעימים לאוזן שלך, והגוון של הצליל שאתה מחפש.
לכל אלו שראו הטרלה בדעותי על הדנון.
סייגתי את דברי שזאת דעתי האישית, הלא מקצועית והלא מחייבת...
שמעתי לא פעם דרך המגברים של דנון במגוון דגמים ואף פעם לא עפה לי הלסת כמו שחוויתי עם מותגים אחרים. (בלשון המעטה... בכנות, פשוט לא אהבתי)
וזה עדיין לא אומר שאחרים לא אוהבים.
אז זו דעתי האישית, נטולת כל אינטרס... ולא חייבים לצלוב כל פעם מישהו שפוסל מותג כזה או אחר על סמך דעתו הלא מקצועית.... והלא מחייבת
שבת שלום צדיקים
התנאים בחנות והצימוד לרמקולים בחנות שונים משמעותית מהבית.
יש מצב שתאהב בחנות אבל תשנא בבית ולהפך.
מה שאפשר למצוא בחנות אלו צימודים שנעימים לאוזן שלך, והגוון של הצליל שאתה מחפש.
לכל אלו שראו הטרלה בדעותי על הדנון.
סייגתי את דברי שזאת דעתי האישית, הלא מקצועית והלא מחייבת...
שמעתי לא פעם דרך המגברים של דנון במגוון דגמים ואף פעם לא עפה לי הלסת כמו שחוויתי עם מותגים אחרים. (בלשון המעטה... בכנות, פשוט לא אהבתי)
וזה עדיין לא אומר שאחרים לא אוהבים.
אז זו דעתי האישית, נטולת כל אינטרס... ולא חייבים לצלוב כל פעם מישהו שפוסל מותג כזה או אחר על סמך דעתו הלא מקצועית.... והלא מחייבת
שבת שלום צדיקים