Dynamic Volume (Light, Medium,Heavy
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
לאחר הרבה נסיונות הגעתי למסקנה ש Dynamic EQ/Volume זה לא בשבילי. אומנם זה לא מפריע במוזיקה כי אני מעביר את הרסיבר ל Direct אבל בסרטים שמתי לב שזה רק מחדד את הבעיה הבסיסית שיש ל Audissey עם הבאסים והם מונחתים יתר על המידה. בתחילה חשבתי שזו בעיה של מיקום והסתובבתי קצת בחדר כדי לוודא שהספה לא נמצאת במקום "מת" אבל בסופו של דבר לא היה מנוס מלהסיק שבמקרה שלי ה Dynamic Volume דפק את הבאסים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Gad007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
·Catskinner כתב:לאחר הרבה נסיונות הגעתי למסקנה ש Dynamic EQ/Volume זה לא בשבילי. אומנם זה לא מפריע במוזיקה כי אני מעביר את הרסיבר ל Direct אבל בסרטים שמתי לב שזה רק מחדד את הבעיה הבסיסית שיש ל Audissey עם הבאסים והם מונחתים יתר על המידה. בתחילה חשבתי שזו בעיה של מיקום והסתובבתי קצת בחדר כדי לוודא שהספה לא נמצאת במקום "מת" אבל בסופו של דבר לא היה מנוס מלהסיק שבמקרה שלי ה Dynamic Volume דפק את הבאסים....
לא נשמע הגיוני שדחיסה תגרום לשינוי ב EQ. אני לא שמתי לב לזה, מה שכן ה DYNAMIC EQ מדגיש באסים, וגם מגביר את ערוצי הסראונד באופן לא ממש טבעי לפעמים. בגלל זה אני שומע מוסיקה רק בסטריאו.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
לפי הפרופיל שלך הדגם די ישן. בדגמים החדשים יותר הוכנסו שיפורים בכל הגזרות.Catskinner כתב:לאחר הרבה נסיונות הגעתי למסקנה ש Dynamic EQ/Volume זה לא בשבילי. אומנם זה לא מפריע במוזיקה כי אני מעביר את הרסיבר ל Direct אבל בסרטים שמתי לב שזה רק מחדד את הבעיה הבסיסית שיש ל Audissey עם הבאסים והם מונחתים יתר על המידה. בתחילה חשבתי שזו בעיה של מיקום והסתובבתי קצת בחדר כדי לוודא שהספה לא נמצאת במקום "מת" אבל בסופו של דבר לא היה מנוס מלהסיק שבמקרה שלי ה Dynamic Volume דפק את הבאסים....
תלוי גם בגרסת הכיול, בין אודיסי XT לבין גרסת 32 יש הבדלים. אבל התוצאה אצלך תלויה בעוד גורמים מלבד אודיסי.
Deq אני לא אוהב וגם אין לי צורך בזה, זה יוצר נפח מוגזם.
לעומת זאת אני חייב להודות ש DV (מצב light בלבד) עובד יפה בתצורה הנוכחית אצלי (פחות התחברתי בקודמת). אני יודע שמבחינה טכנית/פיוריסטית זה נחשב ל "לא נכון" כי מופעלת דחיסה כלשהי, אבל יש בזה משהו שפשוט נשמע טוב. אין לי שום בעיה בבאס בגלל זה.
היתרון הוא שלא צריך להגביר לווליום גבוה, הדיאלוגים מודגשים יותר, ופרטים קטנים ברקע נשמעים ביתר קלות, מה שבמצב רגיל הייתי אולי חייב להגביר לרמות רפרנס.
שלומי,
שאלת על הסרט "אליטה". לפני שבועיים צפיתי בו, אבל במקרה זה היה ללא DV. כשעשיתי השוואה עם/בלי, למשל בסצינה שאליטה יוצאת פעם ראשונה לרחוב, הפסקול רווי בקולות עירוניים של הולכי רגל ורכבים, וה DV "הרים" את הצלילים האלה בקלות, זה יצר הבדל גדול, גם בדיאלוגים אגב.
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1578
Mulder ידידי
אם אתה כמשתמש מכור קשה שהגיע למסקנה זו
וללא קשר אם טוב או ערב לאוזנך , זה אומר שהגעת למסקנה ששווה להקדיש זמן ולחקור , למה לא מופעל ה DV אצל משתמשים שמעדיפים פסקול כפי שרצה הבמאי.
הרי כל אחד רוצה שמיעה ברורה יותר כפי שהזכרת צלילים ורעשי רקע מהרחוב שלא נשמעו בלי.
בסוגיית הבאסים עדיין לא יודע מה נפגם ואם כן איפוא?
מחפש קטע רפרנס להשוואה של DV להשוות בן הפעלה או כיבוי של DV .
קטע שמשלב בהלה כפי שהזכירו מעליי.
וללא קשר אם טוב או ערב לאוזנך , זה אומר שהגעת למסקנה ששווה להקדיש זמן ולחקור , למה לא מופעל ה DV אצל משתמשים שמעדיפים פסקול כפי שרצה הבמאי.
הרי כל אחד רוצה שמיעה ברורה יותר כפי שהזכרת צלילים ורעשי רקע מהרחוב שלא נשמעו בלי.
קטע שמשלב בהלה כפי שהזכירו מעליי.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
@mulder
·בהחלט ייתכן שאתה צודק ולכן סייגתי את החוויה שלי כאישית לחלוטין.
·בהחלט ייתכן שאתה צודק ולכן סייגתי את החוויה שלי כאישית לחלוטין.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
לא יודע... אני לא מתיימר להיות מומחה גדול, ולא יכול לנחש שיקולים של אחרים. אולי חלק ניסו ולא נשמע להם טוב, כל אחד והחוויה שלו והאוזניים שלו.shlomis1zzz כתב:Mulder ידידי
קטע שמשלב בהלה כפי שהזכירו מעליי....
אגב זה גם תלוי ספציפית בתוכן ואיכות ההקלטה. לפעמים השימוש ב dv לא הכי מתאים אז אני צופה בלי זה.