זיהוי נתב חדש של פרטנר פייבר
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
לי אישית פחות התאים השימוש בנתב של פרטנר אבל להערכתי, לרוב המנויים שרק רוצים אינטרנט "שעובד", בלי הגדרות, בלי התעסקויות, בלי להבין ברשתות, זה פתרון טוב והוגן תמורת 10 ש"ח בחודש.
- er557
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 385
הנתב של פרטנר לקח בכיס הקטן את ה-ARCHER C9 שלי שהיה לו קושחה אדירה של DD WRT, אבל גם לא סחב מהירות של סיבים וגם וויי פיי חלש ביותר לעומת הפרטנר
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
·איזה נתב היה לך? לי היה נתב שלהם של טניקולור הזה וביצועים מאוד ירודים מהנתב c9 שלי אל תנמיך את הנתב הזה (c9) כי הוא נתב יותר יוקרתי ממה שיש לפרטנר...er557 כתב:הנתב של פרטנר לקח בכיס הקטן את ה-ARCHER C9 שלי שהיה לו קושחה אדירה של DD WRT, אבל גם לא סחב מהירות של סיבים וגם וויי פיי חלש ביותר לעומת הפרטנר...
אבל כן אשמח לשמוע על נתב שיכול להחליף "לשדרג" את הנתב הנוכחי שלי
שיהיה גם 4x4 ויותר חדיש ורק לפני כמה ימים שמתי לב שהנתב שלי לא תומך ב mu mimo זה רציני בשביל קליטה אלחוטית?
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
·עד כמה mu-mimo קריטי בכל הנושא של אינטרנט אלחוטי? שמתי לב שהראוטר שלי archer c9 לא תומך בתכונה הזו זה משהו שיכול באמת לשפר קליטה/ביצועים? ואם כן זה מצריך גם שהמכשיר שמתחבר לראוטר חייב לתמוך בזה?udif כתב:למיטב ידיעתי ראוטר 4x4 יוכל לטפל במקביל בשני קליינטים 2x2. כנראה צריך תמיכה במה שנקרא MU-MIMO, כלומר Multi user MIMO.
קליינט 2x2 בודד לא מרוויח מראוטר 4x4 לעומת ראוטר 2x2....
- NACHUM37
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336