מקווה להגיע לזה ב סופ"ש.
מכירים מקום זול בצפון לקנות סטנד למיקרופון? באמזון זה סדר גודל של 20 דולר לפני משלוח, למיטב זכרוני.
עוד איזה שהם הארות / הערות לגבי הגרפים.
מהיכן מעלים את גרף המטרה של HARMAN?
כיול REW+UMIK-1
-
Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
@Mad
הtarget curve של הרמן די דומה target curve המובנה בREW כשאתה בוחר full range. אבל תזכור שREW עצמו לא מתפקד כEQ, הוא רק יכול לייצר פילטרים מסוג IIR אותם תוכל להעלות לתוכנה כמו EQ APO שהזכרתי קודם או לפרוססורים חומרתיים שמקבלים הגדרות פילטרים בפורמטים שREW יכול לייצר. לא חושב שרסיברים ביתיים טיפוסיים מאפשרים את זה.מהיכן מעלים את גרף המטרה של HARMAN?...
-
Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
תודה יבגני, היכן בתוכנה rew מעלים את גרף המטרה?
אני עדיין לא שולט בתוכנה.
בנוסף, על מנת שאני אדע אם הבנתי אותך נכון, אני לוקח את הגרף הממומע של כל רמקול, שומר אותו ואז מעלה ל eq apo ואז... איזה פלט אני מקבל? במה הוא שונה מהפלט של rew?
אני עדיין לא שולט בתוכנה.
בנוסף, על מנת שאני אדע אם הבנתי אותך נכון, אני לוקח את הגרף הממומע של כל רמקול, שומר אותו ואז מעלה ל eq apo ואז... איזה פלט אני מקבל? במה הוא שונה מהפלט של rew?
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
@Mad
בעיקרון אתה עושה את התהליך שמערכת כיול אוטומתית ברסיברים עושה, אבל בצורה מאד שקופה ועם הרבה מאד מתן שליטה למשתמש. אם כי ברסיברים,לפחות אלה עם audyssey, משתמשים בEQ מסוג אחר, כזה שלא מעוות את הפאזה. זה מה שתוכנה כמו rephase יכולה לעשות, אבל זה עניין קצת יותר מתקדם שגם אני עדיין לא שולט בו מספיק טוב.
פה יש הצגה די ברורה של כל התהליך:
בתפריט EQ יהיה לך target settings.היכן בתוכנה rew מעלים את גרף המטרה?...
הממוצע הוא ממוצע של המדידות שתעשה בקרבת מקום ההאזנה שלך, לכל רמקול בנפרד. בשני הגרפים (ממוצע שמאל וממוצע ימין, בשביל ההתחלה) אתה תראה את הבעיות העיקריות אותן תוכל לנסות לתקן אחר כך בעזרת EQ (ו/או טיפול אקוסטי), בעיות כמו פיקים או ירידות חדות, או אולי דגש רחב תדר באזור מסוים (נגיד טרבל מורם מדי). מה שREW יוכל לעשות בשבילך זה לייצר הגדרות לEQ (באותו תפריט EQ), שיקטינו את הסטייה של ההיענות בפועל מההיענות הרצוייה (target curve של הרמן או משהו שדומה לו). את אותן ההגדרות שREW ייצור אתה תוכל להכניס לEQ APO, הוא עושה את השינוי בפועל.בנוסף, על מנת שאני אדע אם הבנתי אותך נכון, אני לוקח את הגרף הממומע של כל רמקול, שומר אותו ואז מעלה ל eq apo ואז... איזה פלט אני מקבל? במה הוא שונה מהפלט של rew?...
בעיקרון אתה עושה את התהליך שמערכת כיול אוטומתית ברסיברים עושה, אבל בצורה מאד שקופה ועם הרבה מאד מתן שליטה למשתמש. אם כי ברסיברים,לפחות אלה עם audyssey, משתמשים בEQ מסוג אחר, כזה שלא מעוות את הפאזה. זה מה שתוכנה כמו rephase יכולה לעשות, אבל זה עניין קצת יותר מתקדם שגם אני עדיין לא שולט בו מספיק טוב.
פה יש הצגה די ברורה של כל התהליך:
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
שלומי, היית לי טריגר... 
פתחתי שרשור מרכז על הנושא: https://www.hometheater.co.il/vt327022.html
אם בא לך לאחד את הרשום פה לשרשור המרכז, יהיה מבורך.
מאמין שבסוף אני אשבר וגם אקנה כזה...
לבינתיים אקרא / אלמד את הנושא בשלט רחוק מבלי לגעת עם מקל.
פתחתי שרשור מרכז על הנושא: https://www.hometheater.co.il/vt327022.html
אם בא לך לאחד את הרשום פה לשרשור המרכז, יהיה מבורך.
מאמין שבסוף אני אשבר וגם אקנה כזה...
לבינתיים אקרא / אלמד את הנושא בשלט רחוק מבלי לגעת עם מקל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.