עדכון קושחה לדנון X400 וגם עדכון אלקציה MULTEQ של אודיסי - שיפור משמעותי!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
גם אני לא מבין את הקשר בין האפליקציה לאיכות הכיול. בסופו של דבר זה הרסיבר שמבצע את המדידות ומבצע את החישובים.
בכל מקרה, יש לי את האפליקציה ( רכשתי אותה לפני כחצי שנה ) ואין שום עדכון ( איפון ). הרסיבר אכן התעדכן אבל כמו שכבר כתבו פה לא רלוונטי לאודיסי.
עדכון
יש לי את גרסה 1.4.0 שפותח השרשור מדבר עליה. יכול להיות שעודכנה ברקע ולא שמתי לב.
נראה אותו הדבר. לא הוסיפו ולא גרעו כלום.
בכל מקרה, יש לי את האפליקציה ( רכשתי אותה לפני כחצי שנה ) ואין שום עדכון ( איפון ). הרסיבר אכן התעדכן אבל כמו שכבר כתבו פה לא רלוונטי לאודיסי.
עדכון
יש לי את גרסה 1.4.0 שפותח השרשור מדבר עליה. יכול להיות שעודכנה ברקע ולא שמתי לב.
נראה אותו הדבר. לא הוסיפו ולא גרעו כלום.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
החלטתי לרכוש את האפליקציה .
אך איך אני משתמש איתה ?
יש מדריך?
מה אני מכוון ?
כמה?
מה זה כל הגרפים האלה .
נכון לרגע זה המערכת מכויילת לפי 8 נקודות (וביצעתי שמירה על DOK)
אשמח להכוונה .
תודה
אך איך אני משתמש איתה ?
יש מדריך?
מה אני מכוון ?
כמה?
מה זה כל הגרפים האלה .
נכון לרגע זה המערכת מכויילת לפי 8 נקודות (וביצעתי שמירה על DOK)
אשמח להכוונה .
תודה
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
- mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
אשמח אם תוכל לשלוח אליי את האפליקציה לאימייל [email protected]BARBIE כתב:שלום
לפני כמה ימים יצאה גרסה 1.4.0 לאפלקציית הכיול של אודיסי. היות ולא הייתה זמינה ברשת (אין מצב שאני משלם 80 שח על אפלקציה לאנדרויד), המתנתי עם השדרוג. אבל היום יצא גם דעדון קוחה לדנון X4400H שלי ולדגמים אחרים בסדרה 400, ובמקרה משהו מפורום AVS הסכים לשלוח לי את ה APK של האלקציה בגרסה החדשה.
אחרי כיול מחדש, יש שיפור בסאונד, בעיקר בסאב ובטיפול בשני סאבים (יש לי שני SB2000). לא יודע אם יש קשר גם לעדכון הקושחה, אבל השילוב בהחלט עושה את ההבדל. יש יותר אפשרויות משחק וכיול באפלקציה כמו מיקום מקרופון קרוב ורחוק, ועוד.
https://www.avsforum.com/forum/90-recei ... s-133.html...
תודה
אל תבנה על זה כי גם אני ביקשתי ולא קיבלתי. מסתמן שBARBIE אוהב לקבל מאחרים בפורום אבל להעביר הלאה הוא פחות אוהב. אם אצליח להשיג אעביר לך בכיף....
·נשלח אליך למייל הנ"ל. תגיד לי אם קיבלת (אתה אמור לקבל קישור להורדה)....
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
·rannyz כתב:אל תבנה על זה כי גם אני ביקשתי ולא קיבלתי. מסתמן שBARBIE אוהב לקבל מאחרים בפורום אבל להעביר הלאה הוא פחות אוהב. אם אצליח להשיג אעביר לך בכיף..........
לא טורח לשלוח כי כבר רשמתי כאן כמה פעמים. שמתי קישור להורדה בפורום אודיו קולוקנוע ביתי של תפוז פורומים... חפשו שם שרשור באותו הנושא בעמוד הראשון...
האפלקציה בגרסה החדשה אמנם נראית כמו הגרסה הקודמת, אבל אלגוריתם הכיול שופר. ובניגוד לשטויות שרשמו כאן לפני, האפלקציה לא רק מנהלת את הכיולים, אלא מחליפה מאת הרסיבר בביצוע החישובים. אחרת לא היו דורשים עליה 80 שח אם כל מה שהיא עושה זה גיבוי ושחזור של נתונים...
לפי פורום AVS יש הרבה דיווחים על שיפור לאחר עדכון האפלקציה... מוזמנים לנסות...
··כן, הבננו שאתה לא טורח לשלוח. כי לשים לינק בפורום אחר ולשלוח אותנו לחפש שם את המטמון הרבה יותר קל מאשר בשניה לשלוח למייל הפרטי. בכל מקרה הסתדרנו. .תודה!BARBIE כתב:·לא טורח לשלוח כי כבר רשמתי כאן כמה פעמים. שמתי קישור להורדה בפורום אודיו קולוקנוע ביתי של תפוז פורומים... חפשו שם שרשור באותו הנושא בעמוד הראשון.........
...
------------------------------------------------------------------
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
מישהו יכול לומר אם ביצע והרגיש שיפור?
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/