@mosheva
סבבה. רק שיהיה ברור, המפסק הידני שולט במודול, אז אם המודול מתקלקל אי אפשר להדליק את האור (או לפתוח/לסגור את התריס).
שאלה SONOFF כמפסק חילוף
על זה דיברת בנושא אמינות? או על זה שמידי פעם הפקודה לא תעבור?
מעבר לכך אם הלך המודול אני תמיד יכול לנתק ולחזור בזמן למתג טיפש...
אני שוב רוצה חיזוק, בעצם בחיבור של ה SHELLY לפני המתג אני בעצם יוכל להפעיל את המתג של התריס / תאורה באופן ידני וגם מהאפליקציה ללא קשר למצב המתג הידני - ז"א שאם ביצעתי כיבוי דרך המתג הידני אני יוכל לבצע הפעלה דרך האפליקציה ולהפך.. נכון?
מעבר לכך אם הלך המודול אני תמיד יכול לנתק ולחזור בזמן למתג טיפש...
אני שוב רוצה חיזוק, בעצם בחיבור של ה SHELLY לפני המתג אני בעצם יוכל להפעיל את המתג של התריס / תאורה באופן ידני וגם מהאפליקציה ללא קשר למצב המתג הידני - ז"א שאם ביצעתי כיבוי דרך המתג הידני אני יוכל לבצע הפעלה דרך האפליקציה ולהפך.. נכון?
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@mosheva
אלה רכיבים חשמליים מאוד מורכבים, שצריכים למתג זרם לא קטן, וקורה שהם מתקלקלים.
כן, אם הלך המודול אתה תמיד יכול לחזור למתג טיפש.
אתה לא מחבר את המודול לפני המתג. אתה מחבר את המודול במקום המתג, ומחבר את המתג (או הלחצן) למודול. המודול הוא זה שמבצע בפועל בהדלקה ובכיבוי, והמתג גורם לו לשנות את הסטטוס שלו. המודול גם מדווח על השינוי לבקר, אז אתה תמיד יכול לדעת אם האור דולק. בגלל זה גם מומלץ עם מודולים כאלה להשתמש בלחצן, שסוגר את הזרם רגעית (אבל זו ממש לא חובה), כדי שהמצב של הכפתור תמיד יראה אותו דבר.
אלה רכיבים חשמליים מאוד מורכבים, שצריכים למתג זרם לא קטן, וקורה שהם מתקלקלים.
כן, אם הלך המודול אתה תמיד יכול לחזור למתג טיפש.
אתה לא מחבר את המודול לפני המתג. אתה מחבר את המודול במקום המתג, ומחבר את המתג (או הלחצן) למודול. המודול הוא זה שמבצע בפועל בהדלקה ובכיבוי, והמתג גורם לו לשנות את הסטטוס שלו. המודול גם מדווח על השינוי לבקר, אז אתה תמיד יכול לדעת אם האור דולק. בגלל זה גם מומלץ עם מודולים כאלה להשתמש בלחצן, שסוגר את הזרם רגעית (אבל זו ממש לא חובה), כדי שהמצב של הכפתור תמיד יראה אותו דבר.