בעיה עם Nvidia Shield
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
@dan_x
· ההגדרה היחידה שנראית שונה היא בplayer-videos
Adjust display refresh rate
אצלי במצב off
קשה לי להאמין שזה ישנה משהו אבל תנסה.
מה שרשמת לגבי נטפליקס זה נכון כמו ש the coolest הסביר. DV נראה יותר טוב מHdr על האולד.
אז נשאר רק לנסות כבל... שים לב שצריך ששני הכבלים יוחלפו.
וגם אם אתה יכול לבדוק חיבור ישיר של השילד למסך ללא הרסיבר. זה יתן תשובה חד משמעית שאין בעיה בעיבוד של הרסיבר.
· ההגדרה היחידה שנראית שונה היא בplayer-videos
Adjust display refresh rate
אצלי במצב off
קשה לי להאמין שזה ישנה משהו אבל תנסה.
מה שרשמת לגבי נטפליקס זה נכון כמו ש the coolest הסביר. DV נראה יותר טוב מHdr על האולד.
אז נשאר רק לנסות כבל... שים לב שצריך ששני הכבלים יוחלפו.
וגם אם אתה יכול לבדוק חיבור ישיר של השילד למסך ללא הרסיבר. זה יתן תשובה חד משמעית שאין בעיה בעיבוד של הרסיבר.
Enjoy the Silence
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה רק הגדרות, המכשיר מעולה.
הצילום שלך גרוע, אי אפשר להבין מה הבעיה, אבל נראה כמו color space לא נכון - 709/2020 או שה 10 ביט לא נתמך ע"י
מישהו בשרשרת.
הצילום שלך גרוע, אי אפשר להבין מה הבעיה, אבל נראה כמו color space לא נכון - 709/2020 או שה 10 ביט לא נתמך ע"י
מישהו בשרשרת.
אני גם לא הייתי מרוצה מהשילד בתור נגן וידאו ולאחר ניסיונות מרובים העפתי אותו.
בדרך עברתי דרך מכשיר בשם vero שהוא טוב מאוד, אבל רק לקודי. היום אני עם apple TV 4k ומרוצה מאוד. סאונד hd עובר ב lpcm אבל זה אותו דבר.
בדרך עברתי דרך מכשיר בשם vero שהוא טוב מאוד, אבל רק לקודי. היום אני עם apple TV 4k ומרוצה מאוד. סאונד hd עובר ב lpcm אבל זה אותו דבר.
· rec709 נועד לתוכן SD תוכן HDR משתמש ב rec 2020.OferL כתב:עוד אפשרות - לנסות rec709...
אני משתמש ב 709 כי רוב התוכן שלי הוא SD ובעדכון 7.2.2 של השילד הוא יודע לעבור לבד ל 2020 בתוכן HDR.
פיצ'ר שצריך לאפשר בהגדרות. זה ךא הדיפולט
אוקיי. חזרתי על הבדיקה ולא ממש הצלחתי לשחזר את הבעיה בין הנגנים השונים (שתי תמונות של אותה סצינה מהנגן הפנימי של המסך ומהSHIELD נראו הרבה יותר דומות מהתמונות שהעלתי בתחילת השרשור), כן עדכנתי את הFW של הרסיבר אז אולי זה איכשהוא קשור...
בנוסף, ההבדלי סאונד שיוצאים מתוכן עם SOUND HD הם עצומים וזה נותן חוויה שונה לחלוטין לסרט לכן כרגע אני נשאר עם הSHIELD כנגן (ראיתי אתמול Misson impossible fallout ובלי True HD זה פשוט לא היה אותו סרט).
אני מסכים שככל הנראה הSHIELD מוציא איכות תמונה נמוכה יותר אבל השאלה כמה??
היה מעולה אם משהו עם עיניים חדות היה יכול לקפוץ ולראות כמה אני שם לב לקטנות והאם באמת יש הבדל משמעותי... מתסבך כל הסיפור הזה
כולה רוצים להנות מסרט באיכות גבוהה...
בנוסף, ההבדלי סאונד שיוצאים מתוכן עם SOUND HD הם עצומים וזה נותן חוויה שונה לחלוטין לסרט לכן כרגע אני נשאר עם הSHIELD כנגן (ראיתי אתמול Misson impossible fallout ובלי True HD זה פשוט לא היה אותו סרט).
אני מסכים שככל הנראה הSHIELD מוציא איכות תמונה נמוכה יותר אבל השאלה כמה??
היה מעולה אם משהו עם עיניים חדות היה יכול לקפוץ ולראות כמה אני שם לב לקטנות והאם באמת יש הבדל משמעותי... מתסבך כל הסיפור הזה