מה נראה לך, ישלחו מתישהו? חלק מההודים טוענים עכשיו שההזמנה תקועה.Huber כתב:סינפיל - אתה לא רוצה לעבוד בשיטה שאמזון עובדים, אתה לא רוצה להזמין מאתר עם משלוחים סטנדרטיי, איך בדיוק נוכל לעזור לך? כי איך שזה מתפתח נראה לי שזה רק שרשור "אוי אוי אוי, קשה לי..."....
Pre-Order דרך Amazon.co.uk: האם מצבי נורמלי?
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
טרול מקצועי, חבל על בלאי המקלדת.
אלעד
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

הסיטואציה אמיתית לחלוטין.Elad8 כתב:טרול מקצועי, חבל על בלאי המקלדת....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
·סינפיל כתב:מה נראה לך, ישלחו מתישהו? חלק מההודים טוענים עכשיו שההזמנה תקועה..........
יש לך 2 אופציות. להשאיר את ההזמנה ולהמתין בסבלנות, או לבטל ולהזמין ממקום אחר, כל השאר טחינת מים ומילים.
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

כרגע אין ממש מקום אחר, אז, אשאיר לבינתיים את ההזמנה ואקווה לנס. אולי מתישהו יגיע לאוזן השלישית, אם וכאשר, אראה מה אעשה.Huber כתב:·......
יש לך 2 אופציות. להשאיר את ההזמנה ולהמתין בסבלנות, או לבטל ולהזמין ממקום אחר, כל השאר טחינת מים ומילים....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

·סינפיל כתב:כרגע אין ממש מקום אחר, אז, אשאיר לבינתיים את ההזמנה ואקווה לנס. אולי מתישהו יגיע לאוזן השלישית, אם וכאשר, אראה מה אעשה..........
בוא נסכים שלא להסכים. לרב אופציות אחריות יש, הבחירה שלך כמובן, אף אחד לא יכול לבחור בשבילך:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... Jack+Built
https://www.base.com/buy/product/the-ho ... a245bd.htm
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

מודה שלא ראיתי קודם, אך, כאמור, אין שם משלוח מהיר ובכל מקרה, לבטל ולהתחיל מחדש רק יבזבז עוד כמה ימים. משאיר את ההזמנה, אך, גם עוקב אחרי האוזן השלישית. מקווה שלבסוף אשיג, בדרך כזו או אחרת. גם כתוב Arriving 11 Mar - 13 Mar כשבדף המוצר כתוב Get it as soon as Thu, Mar. 7 - Sun, Mar. 10 when you choose AmazonGlobal Priority at checkout. זה לכשעצמו מצביע על דפקט בטיפול בחבילה. מקווה שיגיע לאוזן בקרוב. חייב גם לציין שכל הדוגמאות שהובאו פה לשירות מעולה כביכול לא רלוונטיות לעניין הכי חשוב: אם המשלוח תקוע, אין מי שיכול פיזית לסייע.Huber כתב:
בוא נסכים שלא להסכים. לרב אופציות אחריות יש, הבחירה שלך כמובן, אף אחד לא יכול לבחור בשבילך:......
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... Jack+Built
https://www.base.com/buy/product/the-ho ... a245bd.htm...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הנה רעיון. בדף המוצר שקישרת אליו רשום שהמוצר במלאי. בטל את ההזמנה ה"ישנה" ובצע אותה מחדש. אם באמת בחרת במשלוח מהיר כמו שאתה אומר, הם מחוייבים לזמן אספקה זריז להפליא. נמצא הפתרון ובא לציון גואל.
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

חשבתי על זה בעצמי, אך, אני מפחד נורא שהעניין רק יתקע מחדש לעוד כמה ימים לפחות, אם לא יותר. כבר היו מקרים שכאלה בהם החבילה אפילו לא הצליחה להיכנס אל preparing for dispatch ונתקעה לנצח על not yet shipped. לא אתפלא אם זה מה שיקרה עכשיו אם אבטל ואזמין מחדש. וכמובן שבחרתי במהירות הגבוהה ביותר (AmazonGlobal Priority), בגלל זה הקונטרסט בין מה שמופיע בחשבוני למה שמופיע בדף המוצר זועק לשמיים ומצביע על דפקט בטיפול בחבילה.Huber כתב:הנה רעיון. בדף המוצר שקישרת אליו רשום שהמוצר במלאי. בטל את ההזמנה ה"ישנה" ובצע אותה מחדש. אם באמת בחרת במשלוח מהיר כמו שאתה אומר, הם מחוייבים לזמן אספקה זריז להפליא. נמצא הפתרון ובא לציון גואל....
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
איזה קשקוש,
הזמן הוא לאספקה למדינה בה מצויה חנות אמזון
הסתמכות על זמן האספקה המצוין בפרטי המוצר אין לה בסיס.
ולשאלתך שבכותרת ההודעה- לא, מצבך אינו נורמאלי-
אם אתה מתעסק בזה באובססיביות, יצוין שבאותה אובססיביות בה התעסקת בחבילה הקודמת שהזמנת ושיתפת ביחס לתלאותיך לגביה כאן בפורום, ומקדיש לזה אנרגיות בהיקפים שלא יתוארו.
בהצלחה אני אישית חושב שהפיתרון אינו בשיפור באמזון אלא בטיפול בשורש הבעיה.
אם אתה מתעסק בזה באובססיביות, יצוין שבאותה אובססיביות בה התעסקת בחבילה הקודמת שהזמנת ושיתפת ביחס לתלאותיך לגביה כאן בפורום, ומקדיש לזה אנרגיות בהיקפים שלא יתוארו.
בהצלחה אני אישית חושב שהפיתרון אינו בשיפור באמזון אלא בטיפול בשורש הבעיה.
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

לא נכון: אם אוסיף מחדש את המוצר לסל ואגיע לשלב בחירת מהירות (מה שאמנם ניסיתי), עדיין כתוב Get it as soon as Thu, Mar. 7 - Sun, Mar. 10 when you choose AmazonGlobal Priority at checkout. רק בחשבוני כתוב Arriving 11 Mar - 13 Mar, מה שכאמור מחזק את השערתי לגבי דפקט בטיפול בחבילתי ספציפית.Borderline1 כתב:איזה קשקוש,
בהצלחה אני אישית חושב שהפיתרון אינו בשיפור באמזון אלא בטיפול בשורש הבעיה....
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

אתה צודק,
אמזון כנראה עוקבת אחריך ומתנכלת לך ועושה הכל כדי לחבל בהזמנות שלך.
אני במקומך הייתי סורק את המחשב שלי לדעתי אמזון בטח כבר חדרה אליו ולמצלמות בבית ובמחשב שלך ועוקבת אחריךץ
אני הייתי הולך להגיש תלונה על נגישה, התעמרות וחדירה לפרטיות במשטרה
זה בטח ממניעים אנטישיים
אני במקומך הייתי סורק את המחשב שלי לדעתי אמזון בטח כבר חדרה אליו ולמצלמות בבית ובמחשב שלך ועוקבת אחריךץ
זה בטח ממניעים אנטישיים
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

אני לא טוען שזה בכוונה, אלא, כתוצאה מחוסר בשירות לקוחות של ממש ואפשרות לעקוב פיזית על חבילות במחסנים שלהם, כפי שכבר הסברתי. החבילות נתקעות לנצח בסטטוסים הללו בגלל תקלות מחשב שלהם וכדומה ואין מי שיטפל, כאמור, כי כל הנציגים במקומות כמו הודו, לא במחסנים. ובאמת, אם אין לך מה לכתוב, אל.Borderline1 כתב:אתה צודק,
זה בטח ממניעים אנטישיים...
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

אני לא חושב שיש כאן אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך
בהצלחה
בהצלחה
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

כרגע, האופציה הכי טובה הינה כנראה לחכות שיגיע לאוזן השלישית. עד אז, ליתר ביטחון, ההזמנה נשארת.Borderline1 כתב:אני לא חושב שיש כאן אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך
בהצלחה...
-
סינפיל
-
- חבר פעיל

מה שאכן קרה. הגיע ורכשתי. את המקורית ביטלתי.