Pre-Order דרך Amazon.co.uk: האם מצבי נורמלי?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה

Huber כתב:סינפיל - אתה לא רוצה לעבוד בשיטה שאמזון עובדים, אתה לא רוצה להזמין מאתר עם משלוחים סטנדרטיי, איך בדיוק נוכל לעזור לך? כי איך שזה מתפתח נראה לי שזה רק שרשור "אוי אוי אוי, קשה לי...".
...
מה נראה לך, ישלחו מתישהו? חלק מההודים טוענים עכשיו שההזמנה תקועה.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

טרול מקצועי, חבל על בלאי המקלדת.
אלעד

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Elad8 כתב:טרול מקצועי, חבל על בלאי המקלדת.
...
הסיטואציה אמיתית לחלוטין.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

סינפיל כתב:
...
...
מה נראה לך, ישלחו מתישהו? חלק מההודים טוענים עכשיו שההזמנה תקועה.
...
·

יש לך 2 אופציות. להשאיר את ההזמנה ולהמתין בסבלנות, או לבטל ולהזמין ממקום אחר, כל השאר טחינת מים ומילים.

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Huber כתב:
...
...
·

יש לך 2 אופציות. להשאיר את ההזמנה ולהמתין בסבלנות, או לבטל ולהזמין ממקום אחר, כל השאר טחינת מים ומילים.
...
כרגע אין ממש מקום אחר, אז, אשאיר לבינתיים את ההזמנה ואקווה לנס. אולי מתישהו יגיע לאוזן השלישית, אם וכאשר, אראה מה אעשה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

סינפיל כתב:
...
...
כרגע אין ממש מקום אחר, אז, אשאיר לבינתיים את ההזמנה ואקווה לנס. אולי מתישהו יגיע לאוזן השלישית, אם וכאשר, אראה מה אעשה.
...
·

בוא נסכים שלא להסכים. לרב אופציות אחריות יש, הבחירה שלך כמובן, אף אחד לא יכול לבחור בשבילך:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... Jack+Built

https://www.base.com/buy/product/the-ho ... a245bd.htm

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Huber כתב:

...
...
בוא נסכים שלא להסכים. לרב אופציות אחריות יש, הבחירה שלך כמובן, אף אחד לא יכול לבחור בשבילך:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... Jack+Built

https://www.base.com/buy/product/the-ho ... a245bd.htm
...
מודה שלא ראיתי קודם, אך, כאמור, אין שם משלוח מהיר ובכל מקרה, לבטל ולהתחיל מחדש רק יבזבז עוד כמה ימים. משאיר את ההזמנה, אך, גם עוקב אחרי האוזן השלישית. מקווה שלבסוף אשיג, בדרך כזו או אחרת. גם כתוב Arriving 11 Mar - 13 Mar כשבדף המוצר כתוב Get it as soon as Thu, Mar. 7 - Sun, Mar. 10 when you choose AmazonGlobal Priority at checkout. זה לכשעצמו מצביע על דפקט בטיפול בחבילה. מקווה שיגיע לאוזן בקרוב. חייב גם לציין שכל הדוגמאות שהובאו פה לשירות מעולה כביכול לא רלוונטיות לעניין הכי חשוב: אם המשלוח תקוע, אין מי שיכול פיזית לסייע.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הנה רעיון. בדף המוצר שקישרת אליו רשום שהמוצר במלאי. בטל את ההזמנה ה"ישנה" ובצע אותה מחדש. אם באמת בחרת במשלוח מהיר כמו שאתה אומר, הם מחוייבים לזמן אספקה זריז להפליא. נמצא הפתרון ובא לציון גואל.

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Huber כתב:הנה רעיון. בדף המוצר שקישרת אליו רשום שהמוצר במלאי. בטל את ההזמנה ה"ישנה" ובצע אותה מחדש. אם באמת בחרת במשלוח מהיר כמו שאתה אומר, הם מחוייבים לזמן אספקה זריז להפליא. נמצא הפתרון ובא לציון גואל.
...
חשבתי על זה בעצמי, אך, אני מפחד נורא שהעניין רק יתקע מחדש לעוד כמה ימים לפחות, אם לא יותר. כבר היו מקרים שכאלה בהם החבילה אפילו לא הצליחה להיכנס אל preparing for dispatch ונתקעה לנצח על not yet shipped. לא אתפלא אם זה מה שיקרה עכשיו אם אבטל ואזמין מחדש. וכמובן שבחרתי במהירות הגבוהה ביותר (AmazonGlobal Priority), בגלל זה הקונטרסט בין מה שמופיע בחשבוני למה שמופיע בדף המוצר זועק לשמיים ומצביע על דפקט בטיפול בחבילה.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632

שליחה

איזה קשקוש,
הזמן הוא לאספקה למדינה בה מצויה חנות אמזון
הסתמכות על זמן האספקה המצוין בפרטי המוצר אין לה בסיס.
ולשאלתך שבכותרת ההודעה- לא, מצבך אינו נורמאלי-
אם אתה מתעסק בזה באובססיביות, יצוין שבאותה אובססיביות בה התעסקת בחבילה הקודמת שהזמנת ושיתפת ביחס לתלאותיך לגביה כאן בפורום, ומקדיש לזה אנרגיות בהיקפים שלא יתוארו.
בהצלחה אני אישית חושב שהפיתרון אינו בשיפור באמזון אלא בטיפול בשורש הבעיה.

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Borderline1 כתב:איזה קשקוש,
הזמן הוא לאספקה למדינה בה מצויה חנות אמזון
הסתמכות על זמן האספקה המצוין בפרטי המוצר אין לה בסיס.
ולשאלתך שבכותרת ההודעה- לא, מצבך אינו נורמאלי-
אם אתה מתעסק בזה באובססיביות, יצוין שבאותה אובססיביות בה התעסקת בחבילה הקודמת שהזמנת ושיתפת ביחס לתלאותיך לגביה כאן בפורום, ומקדיש לזה אנרגיות בהיקפים שלא יתוארו.
בהצלחה אני אישית חושב שהפיתרון אינו בשיפור באמזון אלא בטיפול בשורש הבעיה.
...
לא נכון: אם אוסיף מחדש את המוצר לסל ואגיע לשלב בחירת מהירות (מה שאמנם ניסיתי), עדיין כתוב Get it as soon as Thu, Mar. 7 - Sun, Mar. 10 when you choose AmazonGlobal Priority at checkout. רק בחשבוני כתוב Arriving 11 Mar - 13 Mar, מה שכאמור מחזק את השערתי לגבי דפקט בטיפול בחבילתי ספציפית.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אתה צודק,
אמזון כנראה עוקבת אחריך ומתנכלת לך ועושה הכל כדי לחבל בהזמנות שלך.
אני במקומך הייתי סורק את המחשב שלי לדעתי אמזון בטח כבר חדרה אליו ולמצלמות בבית ובמחשב שלך ועוקבת אחריךץ
אני הייתי הולך להגיש תלונה על נגישה, התעמרות וחדירה לפרטיות במשטרה
זה בטח ממניעים אנטישיים

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Borderline1 כתב:אתה צודק,
אמזון כנראה עוקבת אחריך ומתנכלת לך ועושה הכל כדי לחבל בהזמנות שלך.
אני במקומך הייתי סורק את המחשב שלי לדעתי אמזון בטח כבר חדרה אליו ולמצלמות בבית ובמחשב שלך ועוקבת אחריךץ
אני הייתי הולך להגיש תלונה על נגישה, התעמרות וחדירה לפרטיות במשטרה
זה בטח ממניעים אנטישיים
...
אני לא טוען שזה בכוונה, אלא, כתוצאה מחוסר בשירות לקוחות של ממש ואפשרות לעקוב פיזית על חבילות במחסנים שלהם, כפי שכבר הסברתי. החבילות נתקעות לנצח בסטטוסים הללו בגלל תקלות מחשב שלהם וכדומה ואין מי שיטפל, כאמור, כי כל הנציגים במקומות כמו הודו, לא במחסנים. ובאמת, אם אין לך מה לכתוב, אל.

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני לא חושב שיש כאן אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך
בהצלחה

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Borderline1 כתב:אני לא חושב שיש כאן אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך
בהצלחה
...
כרגע, האופציה הכי טובה הינה כנראה לחכות שיגיע לאוזן השלישית. עד אז, ליתר ביטחון, ההזמנה נשארת.

סינפיל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

מה שאכן קרה. הגיע ורכשתי. את המקורית ביטלתי.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”