כמה אוזניות למכירה.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- פלאפי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
@nec000
·כן, אתה נשמע בדיוק כמו בנאדם שאני לא ארצה לקנות ממנו שום דבר אף פעם, כי לעולם לא תגיד לי משהו ש"יחבל בסיכוייך למכור". אם בנאדם לא מספיק ישר כדי לתת תשובה ישירה לשאלה פשוטה, איך אפשר לסמוך עליו שכל דבר אחר שהוא יגיד על המוצר נכון? בכך שתיארת את עצמך כמי שרק מעניינת אותו השורה התחתונה וביצוע העסקה, לדעתי חיבלת בכל סיכוי עתידי למכור משהו. אתה לא שונה מכל מוכר תחמן שיגיד כל מה שצריך כדי להוציא כסף מהלקוח. וזה בדיוק סוג האנשים שהופכים את התעשייה הזאת למאוסה ולמלאה בשמן נחשים.
מצחיק שאתה מדבר על "זמנו היקר של המוכר". מה בדיוק כולל הזמן היקר הזה, אם לא לתת אינפורמציה מועילה ללקוח על המוצר? או מה שנקרא במילים אחרות "למכור". רק בתחום האודיו המוכר הוא מלך והלקוח צריך לבוא עם כל הידע מוכן מראש כדי שהמוכר לא יצטרך להסביר לו שום דבר על מה שהוא קונה. בכל תעשייה אחרת זה הפוך לגמרי - הקונה לא יודע כלום על המוצר, וזה תפקידו של המוכר ליידע אותו כדי שיישתכנע לקנות. ועוד יותר מצחיק שפה בכלל מדובר על מוצרים יד שנייה, כך שבכלל אין פה ממש יחסי מוכר-לקוח, ואף אחד לא מתפרנס מזה.
וחוץ מזה אני גם לא מבין למה אתה משקיע כל כך הרבה זמן בלנסח תגובות ארוכות כאלה אם זמנך כל כך יקר.
·כן, אתה נשמע בדיוק כמו בנאדם שאני לא ארצה לקנות ממנו שום דבר אף פעם, כי לעולם לא תגיד לי משהו ש"יחבל בסיכוייך למכור". אם בנאדם לא מספיק ישר כדי לתת תשובה ישירה לשאלה פשוטה, איך אפשר לסמוך עליו שכל דבר אחר שהוא יגיד על המוצר נכון? בכך שתיארת את עצמך כמי שרק מעניינת אותו השורה התחתונה וביצוע העסקה, לדעתי חיבלת בכל סיכוי עתידי למכור משהו. אתה לא שונה מכל מוכר תחמן שיגיד כל מה שצריך כדי להוציא כסף מהלקוח. וזה בדיוק סוג האנשים שהופכים את התעשייה הזאת למאוסה ולמלאה בשמן נחשים.
מצחיק שאתה מדבר על "זמנו היקר של המוכר". מה בדיוק כולל הזמן היקר הזה, אם לא לתת אינפורמציה מועילה ללקוח על המוצר? או מה שנקרא במילים אחרות "למכור". רק בתחום האודיו המוכר הוא מלך והלקוח צריך לבוא עם כל הידע מוכן מראש כדי שהמוכר לא יצטרך להסביר לו שום דבר על מה שהוא קונה. בכל תעשייה אחרת זה הפוך לגמרי - הקונה לא יודע כלום על המוצר, וזה תפקידו של המוכר ליידע אותו כדי שיישתכנע לקנות. ועוד יותר מצחיק שפה בכלל מדובר על מוצרים יד שנייה, כך שבכלל אין פה ממש יחסי מוכר-לקוח, ואף אחד לא מתפרנס מזה.
וחוץ מזה אני גם לא מבין למה אתה משקיע כל כך הרבה זמן בלנסח תגובות ארוכות כאלה אם זמנך כל כך יקר.
- clip99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1036
מצחיקים אתם . אינטליגנציה, פרטיות , התנהלות ואתיקה... פיתחתם כאן דיון שלם על סוגיה שהלגיטימיות שלה בכלל לא רלוונטית בסיכומו של דבר , כי התשובה שתתקבל לעולם לא תהיה זו שבאמת תרצו לשמוע , אלא מה שהמוכר ירצה שתחשבו וזו הסיבה היחידה שמלכתחילה אין מה לדבר על זה, כי אין טעם לשאול את זה.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
מציע לפותח הפוסט
לפנות למנהלים
בכדי שינקו את כל הבולשיט שלא קשור לשרשור המכירה של המוכר.
לפנות למנהלים
בכדי שינקו את כל הבולשיט שלא קשור לשרשור המכירה של המוכר.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
יש לי פתרון עבורך. אל תקנה יד שניה, קנה רק חדש וכך תוכל להיות רגוע בידיעה שלא עבדו עליך ולא מכרו לך ציוד שהמוכר טוען שהוא עם במה רחבה כשבעצם היא צרה, אבל המוכר הזדוני מסתיר את זה.פלאפי כתב:@nec000
וחוץ מזה אני גם לא מבין למה אתה משקיע כל כך הרבה זמן בלנסח תגובות ארוכות כאלה אם זמנך כל כך יקר....
-
Rune1221
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 135
סה"כ רציתי למכור כמה דברים - לפנות את הבית ולהכניס כסף... ומה ניהיה עם המודעה המסכנה שלי...
- nec000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
לטמעי עשינו לך רייטינג איש יקר, הרווחת
שכן מודעתך מככבת בראש הפורום מזה כמה ימים ברציפות.
רווח נוסף הוא שעל הדרך חשפנו את קהילת הקונים-מוכרים בתחום,
לעוד זוית שהם (אולי) לא חשבו עליה. הכל מתוך תקווה, שאלו ששואלים שאלות
קלוץ קאשס כמו "מה היא סיבת המכירה", יחדלו מהצקתם (הילדותית) והמיותרת הזו.
המעידה כפי שנאמר מעלה (על ידי כמה וכמה חברים, כל אחד במילותיו שלו)
מה הם חושבים אודות סגנון שאלה זו, ומה היא מייצרת עבור השואל. או יותר נכון לא מייצרת.
בלי קשר נאחל לך הצלחה במכירה, התמונות מראות ציוד שמור ומוקפד.
מי שצריך/רוצה את הדגמים הללו, יעשה נבון אילו ידגום אותך לבחינת המוצרים,
ואם אלו ערבים לטעמו (וכיסו) ירכוש.
בברכת שנה אזרחית חדשה ומוצלחת לכולנו
שכן מודעתך מככבת בראש הפורום מזה כמה ימים ברציפות.
רווח נוסף הוא שעל הדרך חשפנו את קהילת הקונים-מוכרים בתחום,
לעוד זוית שהם (אולי) לא חשבו עליה. הכל מתוך תקווה, שאלו ששואלים שאלות
קלוץ קאשס כמו "מה היא סיבת המכירה", יחדלו מהצקתם (הילדותית) והמיותרת הזו.
המעידה כפי שנאמר מעלה (על ידי כמה וכמה חברים, כל אחד במילותיו שלו)
מה הם חושבים אודות סגנון שאלה זו, ומה היא מייצרת עבור השואל. או יותר נכון לא מייצרת.
בלי קשר נאחל לך הצלחה במכירה, התמונות מראות ציוד שמור ומוקפד.
מי שצריך/רוצה את הדגמים הללו, יעשה נבון אילו ידגום אותך לבחינת המוצרים,
ואם אלו ערבים לטעמו (וכיסו) ירכוש.
בברכת שנה אזרחית חדשה ומוצלחת לכולנו
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
חבר, אתה חופר...nec000 כתב:אינני מבין את השאלה הזו שמגיע מצד מתעניינים - מדוע מוכר מסוים "מוכר את המוצר".
שהרי מה מצפה השואל לשמוע כתשובה לשאלה ?
איזה מידע הוא מצפה שיהיה כלול בתשובת המוכר, כזה, שיסייע לו בנטילת ההחלטה - האם לרכוש או לא לרכוש את המוצר.
שהרי במידה והמוצר פגום ומנסים להפטר ממנו בתחמנות, המוכר שמעז לעשות כדבר הזה לא יאמר לנו זאת. הוא אינו אדיוט.
ובמידה והמוצר אינו מוצא חן בעייני המוכר, כמו למשל שביצועיו אינם טובים וכדומה, כנ"ל, הוא לא יגיד לנו זאת - על מנת שלא
לחבל לעצמו במכירה.
לכן השאלה "מה היא סיבת המכירה", היא שאלה שאינה מניבה שום דבר מועיל-פרודוקטיבי אודות האם לרכוש או לא את המוצר.
לתפיסתי זוהי שאלה מיותרת שסתם מציקה יותר מאשר מועילה, משום שגוררת את המוכר להיאלץ להיות סבלני,
מנומס, ולברוא איזו תשובה כלשהי כזו שתשמע לנו טוב, ואשר אינה פוגעת בתהליך המכירה חלילה, ומניחה את הספור שאוזני
השואל היו שמחות לשמוע.
שערותי הלבנות למדוני, שאנשים מוכרים ציוד, מכל סוג שהוא, ברוב רובם של המקרים בשל אחת או יותר מן הסיבות הבאות:
א. רוצים לשדרג
ב. לא מרוצים מביצועי המוצר
ג. מגלים אי התאמה שלו לצרכים שלנו
ד. ממעטים להשתמש בו או לא משתמשים בו בכלל
ה. צריכים כסף דחוף ומנזילים מה שאפשר
ו. לחץ מהבת זוג בבית, שאינה מקבלת את עצם קיום המוצר בסביבתה (חוסר התאמה בגין סעיף אשה/הנהלה)
**במידה והמכירה היא הונאה של מוצר פגום - זו גם אפשרות שיש לקחת אותה כסכון אפשרי ברכש משומש ללא אחריות.
אז הנה לשואל מעלה כל התשובות האפשריות לשאלה "מדוע מוכר מסוים מוכר מוצר כלשהו".
ולכן אין צורך לשאול אותה.
התשובה שנקבל ממילא אינה עוזרת לנו במאומה, מה גם שלא ניתן לאמת אותה - היא יכולה להיות ספור
יפה שסיפרו לנו. לרוב ההמלצה למוכרים היא לבחור בספורים ד'-ו' לעיל, שאינם מציירים את המוצר באור רע....
שערותיך הלבנות למדוני שאתה לוקח קשה מדי את השאלה מדוע הוא מוכר.
תן לפותח הדיון את הזכות להתייחס לשאלה כרצינית או לא.
ובאמת רצוי שהמנהלים ינקו את הדיון הזה מכל הפטפטת...
- rba007
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
- שם מלא: בן ארצי רמ-אל
יורי את כל כך צודק, ואני איתך.
לצערי דומה שזה מאפיין רק ישראלים.
בהצלחה במכירה.
בהצלחה במכירה.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

·אמר האנגלי הנאור..rba007 כתב:יורי את כל כך צודק, ואני איתך.
בהצלחה במכירה....
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
nec000 כתב:mulder כתב:בעיניי השאלה מיותרת ולדעתי זה יחודי רק בארץ אולי כי כולם חושבים שעובדים עליהם בכל מקום....
אתם טועים. כנראה לא מכירים כל כך טוב את העולם. לשאול את המוכר מדוע מוכר זה לגיטימי ומובן, ויש גם מוכרים שמציינים מראש את הסיבה לפני שנשאלו (תעיינו באתרי מכירות יד שנייה מחו"ל ותראו). אם היא הסיבה האמיתית או לא זה עניין אחר. מה שכן, כאשר אני למשל מתעניין ברכישת מכשיר יד שנייה, אם מסקרן אותי לדעת מה הסיבה למכירה אני שואל באופן פרטי ולא בפורום שאינו המקום המתאים לבירור כזה - וזו הנקודה החשובה שכצפוי כולם פה מתעלמים ממנה.נסו בתור אמריקאיים לשאול מוכר המציע מרכולתו למכור - מדוע הוא מוכר, ותראו איזו תגובה תקבלו.
אתה לעולם לא חודר לפרטיותו של אדם זר, ולא מוציא אותו מפינת הנוחות שלו כאילו הוא חייב לך משהו.
זו התנהלות ישראלית בסגנונה הרואה בכל אחד אחר - כאילו הוא סחבק מהמילואים או שכן קרוב.
הדבר אינו מקובל בעולם הרחב ואציע/אמליץ לחדול ממנהג זה....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מצטער אבל מוכרים לא צריכים לספק יצר סקרנות של אף אחד. ציוד שלי שמכרתי עד היום , אני יכול לומר שכל הסקרנים החקרנים לא קנו אף פעם. כי ככל שהם חוקרים יותר אתה מבין שהם רק מחפשים סיבה לא לקנות, או לבזבז זמן. יש כאלה התחילו לספר לי על המערכת שלהם באריכות, ובסוף לא שמעתי מהם. מי כן קנה? כאלה עם שיחה קצרה ונעימה עם שאלות לעניין, סגרנו מחיר, באו ובדקו ולחצנו ידיים.dragon כתב:
אתם טועים. כנראה לא מכירים כל כך טוב את העולם. לשאול את המוכר מדוע מוכר זה לגיטימי ומובן, ויש גם מוכרים שמציינים מראש את הסיבה לפני שנשאלו (תעיינו באתרי מכירות יד שנייה מחו"ל ותראו). אם היא הסיבה האמיתית או לא זה עניין אחר. מה שכן, כאשר אני למשל מתעניין ברכישת מכשיר יד שנייה, אם מסקרן אותי לדעת מה הסיבה למכירה אני שואל באופן פרטי ולא בפורום שאינו המקום המתאים לבירור כזה - וזו הנקודה החשובה שכצפוי כולם פה מתעלמים ממנה..........
מה לעשות אנחנו לא אנשי העולם הגדול אבל תבדוק ב avs, canuck , תראה שאתה לא בכיוון. וגם אם רושמים סיבה זה שדרוג או חוסר שימוש, אז הנה, יש סיבה לגיטימית , זה עוזר?
וכמו שאמרת בעצמך, אתה לא יודע אם התשובה כנה.
למה שלא תחכים אותנו עם דוגמא מניסיונך האישי? היה פעם מוצר שממש רצית מיד שניה והיית סגור עליו? מודעה מפורטת, היו לך כל הפרטים עליו, קראת את כל הביקורות והשתכנעת, רק לבוא לבדוק שעובד ולקחת. ואז....הצד השני נתן לך סיבת מכירה כזאת שרק בגללה עשית 180 מעלות, ואם היית קונה זו היתה טעות נוראית ? אם כן נשמח אם תשתף מה היתה הסיבה. מסקרנות.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

ממש תחרות השתנה עשיתם כאן, משאלה פשוטה.
גם אם היא לא לרוחכם, פשוט תשחררו...
כמו זקנים נרגנים, או שמא ותיקים נרגנים.
משחקי אגו מאחורי מקלדת.. עצוב.
גם אם היא לא לרוחכם, פשוט תשחררו...
כמו זקנים נרגנים, או שמא ותיקים נרגנים.
משחקי אגו מאחורי מקלדת.. עצוב.
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
@mulder
אתה לא הכי חזק בהבנת הנקרא, הא?
אתה לא הכי חזק בהבנת הנקרא, הא?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תגובה מעולה כשאין באמת תגובהdragon כתב:@mulder
אתה לא הכי חזק בהבנת הנקרא, הא?...
גל צודק, באמת כדאי לפרוש, אני מתנצל בפני המוכר שזה יצא קצת משליטה, למרות שהנקודה היתה מעניינת.