איך הוט (והוט נט) גרמו לי להתנתק יום אחרי שהתחברתי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

HOTBOX 3 ניתן רק ללקוחות עיסקיים (כלומר אם יש לך עוסק מורשה) שמתחברים למהירות של 500/10. מצד שני, מה הבעיה להפוך את ה-HOTBOX 1 או 2 למודם נטו (BRIDGE) ולחבר אליו נתב AC פרטי?
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

NetCHEIF כתב: נמצד שני, מה הבעיה להפוך את ה-HOTBOX 1 או 2 למודם נטו (BRIDGE) ולחבר אליו נתב AC פרטי?
...
·

בדיוק. לא מבין למה אנשים מתעקשים להישאר עם הציוד הזבל שהחברות הללו מספקות במקום לעבור לראוטר נורמלי שלהם. יש לזה את כל היתרונות שבעולם, שהחיסרון היחיד הוא תשלום חד פעמי.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

Huber כתב:
...
...
בדיוק. לא מבין למה אנשים מתעקשים להישאר עם הציוד הזבל שהחברות הללו מספקות במקום לעבור לראוטר נורמלי שלהם. יש לזה את כל היתרונות שבעולם, שהחיסרון היחיד הוא תשלום חד פעמי.
...
אסביר לך. לפני כשנה, HOT התחילו לגבות מכל הלקוחות תשלום עבור שכירות ההוטבוקס. הם טענו שזה לפי הוראות של משרד התקשורת ולא ניתן לבטל את זה. אלה שהתעקשו, הצליחו לקבל חיוב/זיכוי על השכירות הזו למשך שנה, אבל יש לא מעט שנכנעו.
אז נכון שבינתיים ה-"הוראה" הזו של משרד התקשורת משום מה התפוגגה ועכשיו קל להתנער מהתשלום הזה, אבל דבר כזה עלול לחזור שוב. בין אם בגלל שקר כלשהו ובין אם בגלל הוראה כזו או אחרת או מדיניות של החברה.
אז, אם כבר משלמים (או עלולים לשלם) שכירות, לא ראוי לדרוש לקבל תמורה הולמת על מה משלמים?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

איינשטיין - מנסייון שלי ושל אחרים שיחה אחת לשירות לקוחות, איום בניתוק והתשלום נעלם. פשוט.

כבר הרבה מאוד שנים שלא שילמתי לשום ספק דמי שימוש על ציוד.

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

איינשטיין כתב:
...
...
אסביר לך. לפני כשנה, HOT התחילו לגבות מכל הלקוחות תשלום עבור שכירות ההוטבוקס. הם טענו שזה לפי הוראות של משרד התקשורת ולא ניתן לבטל את זה. אלה שהתעקשו, הצליחו לקבל חיוב/זיכוי על השכירות הזו למשך שנה, אבל יש לא מעט שנכנעו.
אז נכון שבינתיים ה-"הוראה" הזו של משרד התקשורת משום מה התפוגגה ועכשיו קל להתנער מהתשלום הזה, אבל דבר כזה עלול לחזור שוב. בין אם בגלל שקר כלשהו ובין אם בגלל הוראה כזו או אחרת או מדיניות של החברה.
אז, אם כבר משלמים (או עלולים לשלם) שכירות, לא ראוי לדרוש לקבל תמורה הולמת על מה משלמים?
...
·אני אספר לך בסוד שלא היתה שום הוראה כזו מצד משרד התקשורת. טלפון קצר לשירות הלקוחות, מקסימום עם איום בהתנתקות, מעלים את החיוב הזה. כני שמחובר להוט ובעליו של HOTBOX 2, אני לא משלם אגורה על הציוד הזה שמשמש אותי במודם נטו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

חברים, גם אני לא שילמתי אחרי שאיימתי. אבל זה לא היה קל, ממש משחק פוקר.
יכול לספר ששכנים שלי ולא מעט חברים לא הצליחו, למרות שחלקם טוענים שהיו מאד נחושים. לאחרונה, כאמור, נעלמה המדיניות הזו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589

שליחה

שיטת מצליח במיטבה.
פעם זה ההוטבוקס, פעם הממיר מסוג X שעליו כולם משלמים 15 ובמיוחד בשבילך 10 היום מבצע 5, קח מבצע 3 חודשים חינם ואחר כך תתקשר (בבקשה תשכח).

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556

שליחה

NetCHEIF כתב:מה הבעיה להפוך את ה-HOTBOX 1 או 2 למודם נטו (BRIDGE) ולחבר אליו נתב AC פרטי?
...
·

אין "בעיה"
זה פשוט לא מתאים לצרכים וההעדפות שלי.
הדבר המוזר הוא השיחה בה הם טוענים שהם "לא עובדים עם אתר נתק"

Peadar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 490

שליחה

אני גם ממליץ על הוט עם נתב פרטי, להתעקש לזכות בלוטו של הוטבוקס טוב זה חסר תועלת, חבל על הזמן.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”