שווה לשדרג X4400H בן 3 חודשים ל X4500H תמורת 3000 שח הפרש?
- guys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
@rannyz
·
זה משהו שיבוצע בעדכון קושחה? לא תמיד דור אחורה תוך בשדרוג שכזה ואז זה יכול חנות שיקול
·
זה משהו שיבוצע בעדכון קושחה? לא תמיד דור אחורה תוך בשדרוג שכזה ואז זה יכול חנות שיקול
- guys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
·BARBIE כתב:שלום
אני בסה"כ דיי מסופק מה X4400H שעלה 4500 שח. אבל קצת קשה לי ללא אפשרות שליטה מהלפטופ עי ממשק ה WEB שחסר לי מהימהה הקודם. החנות ממנה רכשתי הציעו לי עסקת שדרוג תמורת תוספת של 3000.
אשמח לשמוע בעד\נגד השדרוג. העלות של X4500H ללא שדרוג עומדת ה 6000 עגול כרגע. משום מה יש לי הרגשה שעוד כמה חודשים הוא גם ירד לאזור ה 5000.
תודה...
באיזו חנות נתנו לך מחירים כאלה? אני גם מתעניין ברסיבר חדש והדנון 4400 / 4500 הינם מועמדים טבעיים.
-
BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
·guys כתב:·......
באיזו חנות נתנו לך מחירים כאלה? אני גם מתעניין ברסיבר חדש והדנון 4400 / 4500 הינם מועמדים טבעיים....
4400 כבר אזל מהמלאי נראה לי. לפחות מ ט.ר. 4500 פשוט גש פיזית לחנות מתמחה שמחזיקה דנון, תראה רצינות, שלוף אשראי או מזומן ותראה שהמחיר יכול להגיע ל 6000, בדוק. אם תמתין עוד חצי שנה עד 9 חודשים, תמצא אותו גם ב 4500...
- Zachn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1538
אתה באמת עדיין שוקל את זה ברצינות?
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
מיותר לגמרי לדעתי אלא אם כן מדובר בישום שאין ב 4400 ואתה פשוט חייב אותו.
- rannyz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 552
·guys כתב:·......
באיזו חנות נתנו לך מחירים כאלה? אני גם מתעניין ברסיבר חדש והדנון 4400 / 4500 הינם מועמדים טבעיים....
תהנה: https://www.lastprice.co.il/p/39253518/ ... AVR~X4400H
ממליץ על החנות. קונה ממנה הרבה והיא גם מככבת פה בפורום.
מדובר ביבואן מקביל מוכר מאוד (מ. ברוכים) ולכן המחיר המדהים. הוא נותן שנתיים אחריות כמו הרגיל.
אין שום סיבה לשלם 50% יותר על ה4500.
נערך לאחרונה על ידי rannyz ב 12/12/2018 1:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
- rannyz
-
- חבר פעיל במיוחד

·BARBIE כתב:·......
אני עובד על הלפטופ או משתמש בו להאזין למוסיקה מה FOOBAR2000 ישירות התקן ה UPNP של הרסיבר, ואז אני רוצה לשנות ווליום, במקום לחפש את השלט, ALT-SHFT ואני עובר לממשק הווב, משנה עוצמה או מצב שמע, וחוזר לעבודה...
כך היה לי בימהה והתרגלתי. יש לי סטרימר מוסיקה SQUEEZEBOX מחובר אופטית לכניסת ה CBL-SAT, אני רוצה לשנות כניסת אודיו מ HDMI ל DIGITAL, בהצלחה לעשות את זה מהשלט - מליון לחיצות ומעבר בין תפריטים. מהפלקצית ה WEB זה כפתור בורר נגיש...
ה WEB זה בעיקר לשימוש יום יומי ממחשב שאני עובד איתו 12 שעות ביום...
אני כן צריך לנסות את ה DENON CONTROL - אפלקציה של מיקרוסופט, היא בתשלום. משהו ניסה אותה? יותר טובה מהנוראית לאנדרויד?...
הבנתי מה אתה עושה עם זה.
קבל כמה פתרונות אפשריים. אומנם לא תוכל לעשות הכל אבל פונקציונליות בסיסית כמו להדליק את הרביסר, להגביר ווליום ולבחור מצב שמע תוכל בוודאות:
1) תתקין על חלונות את Bluestacks (אמולציה לאנדרואיד) ואז תתקין עליה את הdenon App ויהיה לך את תוכנת השלט במחשב.
2) אם אתה יכול לארגן Mac אז תתקין את זה:
4) ,תשקיע 3$ על אחת האפליקציות הבאות: https://www.microsoft.com/en-us/p/recei ... verviewtab
https://www.microsoft.com/en-us/p/mymar ... verviewtab
אשמח אם תגיד בסוף מה בחרת ומה עובד לך טוב.
- rannyz
-
- חבר פעיל במיוחד

@BARBIE
· תגיד, האם ניסית חלק מהאופציות הנ"ל או שהחלטת בכל זאת לשדרג ל4500?
· תגיד, האם ניסית חלק מהאופציות הנ"ל או שהחלטת בכל זאת לשדרג ל4500?
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
לדעתי השידרוג יקר ולא משתלם
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
אמרתי לא , נכון . זה כמו שיש לי סוני 1040 ואני רוצה את ה1050 . לא שווה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
תודה על כל ההמלצות. כרגע החלטתי להמתין עם זה. אני מנסה כל מיני אפלקציות. בלי קשר, לא יודע אם בעל החנות קורא כאן את השרשור, או שזה בגלל שהוא ראה שנעלמתי מאז ההצעה, אבל הוא התקשר להגיד לי שהוא מוכן לרדת ל 2500 שח הפרש, אבל זה המקסימום ושההצעה תקפה רק ליום... זה היה לפני 4 ימים... מניח שאני אוכל עדיין לקבל אותה... עדיין אני דיי מתלבט... אני מעדיף להתאפק עוד שנה וחצי וללכת על ימהה A2090 שבטח יגיע עם HDMI 2.1 מלא, וגם יסגור את סדרת ה AX0 לפני שהם יעבור ל AX1...
- rannyz
-
- חבר פעיל במיוחד

@BARBIE
·אז במקום לזרוק 3000 ש"ח על כלום ושום דבר אתה תזרוק 2500 ש"ח.
עזוב, בעל החנות מרגיש שאתה "חלש" וקרוב לנקודת השבירה ולכן מנסה מוניפולציה יפה. הוא הרי ירוויח מ2 הכיוונים, פעם אחת על החדש שמכר לך במחיר מלא ופעם נוספת על ה4400 שימכור למישהו אחר מעל ה-3000 ש"ח שהציע לך.
אל תשבר
אגב, אם אתה מוצא אפליקציה או פיתרון שיחליף את ממשק הווב אז תשתף פה בבקשה.
·אז במקום לזרוק 3000 ש"ח על כלום ושום דבר אתה תזרוק 2500 ש"ח.
עזוב, בעל החנות מרגיש שאתה "חלש" וקרוב לנקודת השבירה ולכן מנסה מוניפולציה יפה. הוא הרי ירוויח מ2 הכיוונים, פעם אחת על החדש שמכר לך במחיר מלא ופעם נוספת על ה4400 שימכור למישהו אחר מעל ה-3000 ש"ח שהציע לך.
אל תשבר
אגב, אם אתה מוצא אפליקציה או פיתרון שיחליף את ממשק הווב אז תשתף פה בבקשה.
- lion77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 632
מהניסיון שלי הצעות כאלו שתקפות רק ליום אחד תמיד לא משתלמות ובנוסף אפשר למצוא אותן בחנויות אחרות למרבה הפלא גם שבועיים ושלוש אחרי " היום האחד".
אם יש סבלנות לחכות יותר המחיר עוד יורד והופך יותר אטרקטיבי.
בכל מקרה למי שכבר יש רסיבר מהשנתיים האחרונות עדיף לחכות שנה שנתיים לשדרוג הבא שיהיה משהו באמת משמעותי, אני מחכה לשדרג בעתיד כנראה למרנץ SR8013...
אם יש סבלנות לחכות יותר המחיר עוד יורד והופך יותר אטרקטיבי.
בכל מקרה למי שכבר יש רסיבר מהשנתיים האחרונות עדיף לחכות שנה שנתיים לשדרוג הבא שיהיה משהו באמת משמעותי, אני מחכה לשדרג בעתיד כנראה למרנץ SR8013...
- rannyz
-
- חבר פעיל במיוחד

@lion77
·לגמרי. מעולם לא נתקלתי ב"הצעה לאותו יום בלבד" שלא היתה תקפה גם שבוע וחודש אחרי. הכסף שלך שווה למוכר בדיוק אותו דבר גם שבוע אחרי. זו מוניפולציה זולה שזכורה עוד מהימים של "רק היום" עם זאב רווח"
אגב, מה יהיה לSR8013 שאין למקבילו הנוכחי?
·לגמרי. מעולם לא נתקלתי ב"הצעה לאותו יום בלבד" שלא היתה תקפה גם שבוע וחודש אחרי. הכסף שלך שווה למוכר בדיוק אותו דבר גם שבוע אחרי. זו מוניפולציה זולה שזכורה עוד מהימים של "רק היום" עם זאב רווח"
אגב, מה יהיה לSR8013 שאין למקבילו הנוכחי?
- lion77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 632
@rannyz
·
כנראה ש- HDMI 2.1, דאק יותר איכותי, אבל תכלס גם ה8012 מספיק בשבילי.
הוא גם אמור לחסוך לי אינטגרייטד עם HT bypass שאני כבר יותר משנה יושב על הגדר בעניין הזה, לדעתי הוא סוגר את לי כל הפינות לשנים הקרובות... אולי אפילו עד אז יהיה בלוחות 8012...
·
כנראה ש- HDMI 2.1, דאק יותר איכותי, אבל תכלס גם ה8012 מספיק בשבילי.
הוא גם אמור לחסוך לי אינטגרייטד עם HT bypass שאני כבר יותר משנה יושב על הגדר בעניין הזה, לדעתי הוא סוגר את לי כל הפינות לשנים הקרובות... אולי אפילו עד אז יהיה בלוחות 8012...
- rannyz
-
- חבר פעיל במיוחד

@lion77
·בדקתי את הנושא ולא יהיה SR8013.
הSR7013 הוא הרסיבר הכי בכיר לדגמים הנוכחיים.
אגב, אני קורא במספר מקומות שממליצים להוסיף אינטגרייטד עם HT bypass שהוא לא זול ולא מצליח להבין למה לא ניתן להוסיף אינטגרייטד איכותי רגיל עם מצב source direct שעוקף את הפרוססינג של הpre.
·בדקתי את הנושא ולא יהיה SR8013.
הSR7013 הוא הרסיבר הכי בכיר לדגמים הנוכחיים.
אגב, אני קורא במספר מקומות שממליצים להוסיף אינטגרייטד עם HT bypass שהוא לא זול ולא מצליח להבין למה לא ניתן להוסיף אינטגרייטד איכותי רגיל עם מצב source direct שעוקף את הפרוססינג של הpre.