אני מריץ HD על Sempron!!!!!
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
צילומי הגדרות.
לשים לב שאין משהו שנוסף באמצע בין השיבעה האלו ובטח לא מעליהם.
לשים לב שאין משהו שנוסף באמצע בין השיבעה האלו ובטח לא מעליהם.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי OferL ב 31/05/2007 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
Enjoy the Silence
- EyalR
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1024
האם ההגדרות האלו טובות גם למי שיש לו כרטיס מסך כמו ה8500? לא עדיף להשתמש בקודקים של POWERDVD לשם האצת חומרה בכרטיס?
אני כיום מצליח לנגן הכל רק שיש לי בעיה פתאום עם WMV. זה אומנם נפתח בPDVD וZP אבל יש לתמונה מסגרת שחורה מסביבה (גם בצדדים). המדיה פלייר התמונה בסדר אבל משום מה אין לי סאונד (כשאני נכנס להגדרות ומנסה לעשות TEST זה אומר לי שהAUDIO DEVICE נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת).
התקנתי רק PDVD ו-HALLI.
אני כיום מצליח לנגן הכל רק שיש לי בעיה פתאום עם WMV. זה אומנם נפתח בPDVD וZP אבל יש לתמונה מסגרת שחורה מסביבה (גם בצדדים). המדיה פלייר התמונה בסדר אבל משום מה אין לי סאונד (כשאני נכנס להגדרות ומנסה לעשות TEST זה אומר לי שהAUDIO DEVICE נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת).
התקנתי רק PDVD ו-HALLI.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

ההגדרות טובות ל 8500. PV שווה ל PDVD ב MPEG2EyalR כתב:האם ההגדרות האלו טובות גם למי שיש לו כרטיס מסך כמו ה8500? לא עדיף להשתמש בקודקים של POWERDVD לשם האצת חומרה בכרטיס?
התקנתי רק PDVD ו-HALLI....
הקודק של PDVD מקרטע ב MPEG4 264
Enjoy the Silence
-
droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
החיים שלך יפים.... אתה צריך להשתמש במקודדים של NVIDIA PURE HD שישתמשו בכוח העיבוד החומרתי שלך הכרטיס שלך לניגון קבצי MKVEyalR כתב:האם ההגדרות האלו טובות גם למי שיש לו כרטיס מסך כמו ה8500? לא עדיף להשתמש בקודקים של POWERDVD לשם האצת חומרה בכרטיס?
התקנתי רק PDVD ו-HALLI....
לגבי WMV, תפתח את הקובץ עם GRAPHEDIT ותראה לאיפה מנותב הקול ואז אפשר יהיה לברר
- EyalR
-
- חבר ותיק

באמת שכחתי לציין שיש לי ויסטה ו-PURE HD
. אני אנסה לראות מה קורה ב-GRAPHEDIT, תודה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

החיים יפים יותר בלי ויסטה...
Enjoy the Silence
- EyalR
-
- חבר ותיק

אבל אז אין האצת חומרה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

על מה אתה מדבר? האצת חומרה היא חומרה+קודק.
אין קשר למערכת הפעלה.
הויסטה מכבידה וצורכת משאבים מכל הרכיבים. לכן כל פתרון יעבוד עליה פחות טוב.
אין קשר למערכת הפעלה.
הויסטה מכבידה וצורכת משאבים מכל הרכיבים. לכן כל פתרון יעבוד עליה פחות טוב.
Enjoy the Silence
-
droren
-
- חבר מביא חבר

EyalR כתב:אבל אז אין האצת חומרה....
ההודעה הראושנה בכול הפוסט הזה דיברה שעל מערכת הפעלה ויסטה לא הצלחתי להריץ כלום ואילו על XP הכול רץ...
-
droren
-
- חבר מביא חבר

נ.נ.בdroren כתב:מה זה morgan stream switcher?OferL כתב:אני נמצא בעבודה.
התקנתי הכל על מחשב שהוא P4 2.0 עם כרטיס מסך 440MX
קבצי 1080P מתנגנים על החומרה הזו!! אומנם יש קפיצות אבל מתנגן.
ככה מתפצל קובץ MKV 264 1080P
......
לפי הכרטיס שלך זה אומר שהכרטיס מסך לא עושה עבודה בגרוש בכול הפעולה הזאת וכמעט רוב הפעולות זה המקודד + מעבד
- OferL
-
- חבר מביא חבר

לא יודע מה זה morgan זה מחשב בעבודה ומותקנים עליו כל מיני דברים. לא רלוונטי לעניין.
הכרטיס מסך שבעבודה MX440 בטח לא עושה כלום ולכן התמונה מקרטעת. כל כרטיס נורמלי עם האצת MPEG2 ינגן חלק את הקבצים האלו למרות שהם כבדים מאד מבחינת קידוד ותעבורת נתונים.
זו בדיוק היתה הנקודה שלי: אפשר להסתדר גם עם חומרה חלשה מאד!
הכרטיס מסך שבעבודה MX440 בטח לא עושה כלום ולכן התמונה מקרטעת. כל כרטיס נורמלי עם האצת MPEG2 ינגן חלק את הקבצים האלו למרות שהם כבדים מאד מבחינת קידוד ותעבורת נתונים.
זו בדיוק היתה הנקודה שלי: אפשר להסתדר גם עם חומרה חלשה מאד!
Enjoy the Silence
- audigy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
512mb עם ויסטה בטח שלא ירוץ כלום ויקרטע אתה צריך לפחות 1gb זכרון מומלץ 2gb וכרטיס מסך שתומך directx 9 כגון:fx5200 או ati x300 .
-
droren
-
- חבר מביא חבר

audigy ,
אתה יכול להירגע
ויסטה כבר לא מותקן

אתה יכול להירגע
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- EyalR
-
- חבר ותיק

לפי מה שאני יודע רק בויסטה ניתן להשתמש בהאצת החומרה שבכרטיס המסך שלי (לפחות עד שיצאו דרייברים לXP). בH264 המעבד שלי עומד על משהו כמו 10% (וזה עם כמה תוכנות קלילות ברקע).OferL כתב:על מה אתה מדבר? האצת חומרה היא חומרה+קודק.
אין קשר למערכת הפעלה.
הויסטה מכבידה וצורכת משאבים מכל הרכיבים. לכן כל פתרון יעבוד עליה פחות טוב....
הנה הגרף כשהרצתי קובץ WMV, אציין שוב שבPDVD וגם בZP הקובץ עולה עם תמונה וקול אבל בתוך מסגרת שחורה. במדיה פלייר תמונה מלאה אך ללא סאונד.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- OferL
-
- חבר מביא חבר

EyalR אתה מבלבל בין Directx10 שקיים נכון להיום רק בויסטה ונתמך נכון להיום רק בכרטיסי 8XXX אבל רלוונטי רק למשחקים לבין האצת חומרה של MPGEG2.
Enjoy the Silence
- OferL
-
- חבר מביא חבר

לגבי ניגון WMV זה ממש לא נושא השרשור. אני מציע שתפתח שרשור נפרד לנושא ואז אולי עוד אנשים שראו תופעה כמו שאתה מתאר יוכלו לעזור לך.
Enjoy the Silence
- EyalR
-
- חבר ותיק

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st10380772
"supposedly xp support for the h.264 acceleration won't be out until june... ". בשרשור הזה מדובר שנכון לעכשיו זה נתמך רק בויסטה. לגבי הWMV אני אפתח נושא חדש, תודה.
"supposedly xp support for the h.264 acceleration won't be out until june... ". בשרשור הזה מדובר שנכון לעכשיו זה נתמך רק בויסטה. לגבי הWMV אני אפתח נושא חדש, תודה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

קצת קשה להסתמך על פוסט כזה... יש לך מקור רשמי?
Enjoy the Silence