אמזון ישראל כבר בתחילת 2019?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
jtk - נשמע מעט מידיי מאוחר מידיי. רק מוכרים ישראלים? אמזון לא תהיה בין המוכרים? אפא כל המותגים הגדולים והמוכרים שיש באמזון העולמיים?
אני אישית חושב שבמתכונת הנוכחית זה לא ממש יהווה תחליף נאות להזמנות מאמזון COM/UK וכו.
אני אישית חושב שבמתכונת הנוכחית זה לא ממש יהווה תחליף נאות להזמנות מאמזון COM/UK וכו.
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
בשלב ראשון אמזון לא תמכור בעצמה.Huber כתב:jtk - נשמע מעט מידיי מאוחר מידיי. רק מוכרים ישראלים? אמזון לא תהיה בין המוכרים? אפא כל המותגים הגדולים והמוכרים שיש באמזון העולמיים?
אני אישית חושב שבמתכונת הנוכחית זה לא ממש יהווה תחליף נאות להזמנות מאמזון COM/UK וכו....
ההשפעה העיקרית של אמזון בשלב הזה תהיה בעיקר בכך שכל מי שירצה למכור דרכה, יצטרך להתיישר על סטנדרט מסויים של זמני שילוח, נהלי החזרות וכדו' , שזה כבר טוב יותר ממה שקורה בארץ היום בחלק גדול מהמקרים.
אני "מניח" שאחרי השלב הראשון יגיעו שלבים נוספים.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

keyser - שוב, כפי שציינתי, חצי צעד ולא ממש מרגש. שיתקשרו אלינו שיעשו את הצעד המלא (מכירות דרכם ישירות, מחסנים עם סחורה בארץ, מכירה של כל המותגים הבינלאומיים המוכרים וכו).
- Aviv943
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
@Huber
מי יתן ונתחיל לראות גם דילים שלך לא רק מאמזון COM ו UK אלא גם ישראל
מי יתן ונתחיל לראות גם דילים שלך לא רק מאמזון COM ו UK אלא גם ישראל
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 54,00.html
השירות אמור להיכנס לתוקף כבר ב 12/9. אעקוב ואראה על מה מדובר בדיוק.
השירות אמור להיכנס לתוקף כבר ב 12/9. אעקוב ואראה על מה מדובר בדיוק.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
איזה יישום חסר משמעות (בעיניי) - לקחו את כל הסיבות העיקריות שבגינן ישראלים קפצו על רכישות מאמזון וזרקו אותן לפח.
מה עוזר לי לרכוש מסוחרים ישראלים דרך הפלטפורמה של אמזון? איפה בדיוק היתרון? איזה ייחודיות זה מביא לשוק?
הוצאתי עשרות אלפי שקלים בשנים האחרונות באמזון בדיוק בגלל שזה עוקף את השוק המקומי - עוקף את התמחור המקומי החזירי ועוקף את עניין השירות לאחר המכירה המעאפן שנהוג בארץ.
לקנות מסוחרים ישראלים דרך אמזון ולקבל את אותם המחירים ואותה תודעת השירות? לא תודה. NEXT.
מה עוזר לי לרכוש מסוחרים ישראלים דרך הפלטפורמה של אמזון? איפה בדיוק היתרון? איזה ייחודיות זה מביא לשוק?
הוצאתי עשרות אלפי שקלים בשנים האחרונות באמזון בדיוק בגלל שזה עוקף את השוק המקומי - עוקף את התמחור המקומי החזירי ועוקף את עניין השירות לאחר המכירה המעאפן שנהוג בארץ.
לקנות מסוחרים ישראלים דרך אמזון ולקבל את אותם המחירים ואותה תודעת השירות? לא תודה. NEXT.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
נראה לי שלאמזון יש סטנדרטי שירות גם לסוחרים שמוכרים אצלם? אם מישהו לא עומד בסטנדרטים, אני משער שהם עושים לו סנקציות ובסוף מורידים לו את החנות.
אם כבר, אחרי הסיפור שלי עם אמזון, ובגלל שנראה שאמזון לא עומדים בסטנדרטים שהם מציבים לאחרים, נראה לי שלסוחרים ישראלים יהיה שירות טוב יותר, לפחות במקרי קצה.
אם כבר, אחרי הסיפור שלי עם אמזון, ובגלל שנראה שאמזון לא עומדים בסטנדרטים שהם מציבים לאחרים, נראה לי שלסוחרים ישראלים יהיה שירות טוב יותר, לפחות במקרי קצה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@jtk
·
המקרה שלך הוא חתיכת מקרה פרטי. לא חושב שהוגן לקחת אותו כמקרה מייצג לשירות שלהם.
וגם במקרה החריג שלך - כן פתרו לך את הבעיה וכן קבלת ביטול עסקה. אולי לא הכי אידיאלי מבחינתך בהתחשב בכך שהיתה לך הרבה התעסקות, התכתבות וטלפונים וגם הפסדת את מחיר המבצע - אבל בשורה תחתונה הם לקחו את האחריות על התקלה וזיכו אותך ללא חקירות ושאלות. ואחרי שזה נאמר אני עדיין חושב שזו זכותך ולגיטימי להיות בכל זאת מאוכזב מהשירות שלהם.
רק תראה לי סוחר ישראלי שייזכה לקוח בכל כך קלות מבלי לעשות לו את המוות. ואני אפילו לא מדבר כרגע על מקרה חריג כל כך כמו שלך בו קבלת אריזה ריקה וללא מוצר אלא פשוט זיכוי כי המוצר תקול/שרוט וכו'. הסוחר הישראלי קודם כל חושב איך הוא מרוויח את הכמה שקלים של המכירה כרגע ולא ממש מעניין אותו מהן ההשלכות של זה לטווח הארוך.
·
המקרה שלך הוא חתיכת מקרה פרטי. לא חושב שהוגן לקחת אותו כמקרה מייצג לשירות שלהם.
וגם במקרה החריג שלך - כן פתרו לך את הבעיה וכן קבלת ביטול עסקה. אולי לא הכי אידיאלי מבחינתך בהתחשב בכך שהיתה לך הרבה התעסקות, התכתבות וטלפונים וגם הפסדת את מחיר המבצע - אבל בשורה תחתונה הם לקחו את האחריות על התקלה וזיכו אותך ללא חקירות ושאלות. ואחרי שזה נאמר אני עדיין חושב שזו זכותך ולגיטימי להיות בכל זאת מאוכזב מהשירות שלהם.
רק תראה לי סוחר ישראלי שייזכה לקוח בכל כך קלות מבלי לעשות לו את המוות. ואני אפילו לא מדבר כרגע על מקרה חריג כל כך כמו שלך בו קבלת אריזה ריקה וללא מוצר אלא פשוט זיכוי כי המוצר תקול/שרוט וכו'. הסוחר הישראלי קודם כל חושב איך הוא מרוויח את הכמה שקלים של המכירה כרגע ולא ממש מעניין אותו מהן ההשלכות של זה לטווח הארוך.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

כן, יש גם ערך לשירות במקרים רגילים לפי הספר. אבל נראה לי שאפילו חנות ישראלית גרועה היתה מתקשה לסרב להחליף מוצר אם היית קונה חדש ומקבל בבירור משומש, שלא לדבר על קופסא ריקה. מקרה יוצא דופן, אבל במידה מסוימת הבדיקה "האמיתית" של שירות היא כשיש בעיות יוצאות דופן.
(אגב, לא הייתי אומר שפתרו את הבעיה במקרה שלי. מעבר לאובדן ההזדמנות המשמעותי, ולזה שעכשיו תקוע לי אצלם כסף, ולהתעסקות, כרגע אני גם בנזק כספי מסוים.)
יתרון אחד במוכרים ישראלים הוא שקל יותר לתבוע אם צריך
, אם כי ייתכן שגם את אמזון אפשר.
בכל מקרה, הנקודה היתה, אולי סוחרים ישראלים על הפלטפורמה הזו יצטרכו לתת שירות טוב יותר ממה שהם עושים בערוצי מכירה אחרים.
(אגב, לא הייתי אומר שפתרו את הבעיה במקרה שלי. מעבר לאובדן ההזדמנות המשמעותי, ולזה שעכשיו תקוע לי אצלם כסף, ולהתעסקות, כרגע אני גם בנזק כספי מסוים.)
יתרון אחד במוכרים ישראלים הוא שקל יותר לתבוע אם צריך
בכל מקרה, הנקודה היתה, אולי סוחרים ישראלים על הפלטפורמה הזו יצטרכו לתת שירות טוב יותר ממה שהם עושים בערוצי מכירה אחרים.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·jtk כתב:בכל מקרה, הנקודה היתה, אולי סוחרים ישראלים על הפלטפורמה הזו יצטרכו לתת שירות טוב יותר ממה שהם עושים בערוצי מכירה אחרים....
אני מקווה שלפחות את זה זה ישיג כי אחרת אני באמת לא מבין מה הפואנטה.
- Aviv943
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
הפואנטה בגדול היא שאמזון יכנסו לארץ, גם אם זה רק ברגל אחת.
אני לא רואה סיבה שלא יקימו פה מחסנים. אנחנו מדינה כ"כ קטנה ואין להם בעיה לבצע פה שירותי פריים.
גם כשזה לא קורה כרגע, עדיין חסרה בישראל פלטפורמה למכירה שבה מרוכזים כל המוצרים של רוב החברות, בדומה למה שקורה בארהב.
שינוי כזה יעודד תחרות ויגרום לנו לקנות מוצרים טובים שיש עליהם ביקורות.
הרבה זמן חיכיתי לזה. סוף סוף. מקווה שנראה אותם מתרחבים לשירותי פריים בעתיד הלא רחוק.
אני לא רואה סיבה שלא יקימו פה מחסנים. אנחנו מדינה כ"כ קטנה ואין להם בעיה לבצע פה שירותי פריים.
גם כשזה לא קורה כרגע, עדיין חסרה בישראל פלטפורמה למכירה שבה מרוכזים כל המוצרים של רוב החברות, בדומה למה שקורה בארהב.
שינוי כזה יעודד תחרות ויגרום לנו לקנות מוצרים טובים שיש עליהם ביקורות.
הרבה זמן חיכיתי לזה. סוף סוף. מקווה שנראה אותם מתרחבים לשירותי פריים בעתיד הלא רחוק.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
השילוח המקומי החל שבוע מוקדם מתאריך היעד:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 81,00.html
כצפוי, מציאות גדולות אין שם.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 81,00.html
כצפוי, מציאות גדולות אין שם.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

שהחיינו! עכשיו אפשר לקנות מ-019/טלזר כיסויי טלפון דרך אמזון.
מי אמר שאין השקה מרשימה?
מי אמר שאין השקה מרשימה?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

טוב, אז זה כבר פה - וכצפוי המחירים פשוט בדיחה. ישראבלוף 2019.
https://www.amazon.com/b/ref=as_li_ss_t ... Se4A-IQEfY
https://www.amazon.com/b/ref=as_li_ss_t ... Se4A-IQEfY
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
יבואן ישראלי : ״אנחנו רוצים שישראלים יקנו מישראלים ובכדי להראות לכם למה אנחנו נחשוף את ערוותינו גם באמזון, איפה שאתם קונים״...
בחיי הם כמו האמהות עושות בושות מהאייטיז, שהיו מגיעות לחצר בית הספר וצורחות על הילד שלהם מול כל החברים.
בחיי הם כמו האמהות עושות בושות מהאייטיז, שהיו מגיעות לחצר בית הספר וצורחות על הילד שלהם מול כל החברים.
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
ועוד עושים לנו בושות כשכל העולם רואה.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
לסיכום......אמזון עוד לא הבינו לאן הם הגיעו
סטארבקס פרק II
סטארבקס פרק II
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
יקר מאד,מבחר עלוב,לעובדים
שם לא תהיה עבודה.
שם לא תהיה עבודה.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
·niko כתב:לסיכום......אמזון עוד לא הבינו לאן הם הגיעו![]()
סטארבקס פרק II...
סטארבאקס, דנקן דונאטס, קופי בין, ברגר קינג, וונדי'ס, סאבוואי וכמובן KFC (שכבר ארבע פעמים סוגרים את הרשת בארץ ואחרי כמה שנים פותחים שוב).
לא משנה כמה המותג גדול, אם המוצר ו/או המחיר לא טובים, הישראלים לא קונים. זה לא מפתיע במדינה שבה המוטו הלאומי הוא "לא לצאת פראייר".
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
אז איך אפשר להסביר את ההצלחה של מקדונלדס בישראל?
בשר קפוא מחומם במחיר יקר יותר מבסניפים בשאר העולם.
בשר קפוא מחומם במחיר יקר יותר מבסניפים בשאר העולם.