Niche Zero הגיעה והיא לא מאכזבת
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מה שבאמת מעניין בניש זאת הטחינה בrpm נמוך, מה שאמור לשפר את טעם הקפה.
צריך לנסות את זה עם קלייה בהירה שם אני מאמין שיהיו הבדלים גדולים יותר.
צריך לנסות את זה עם קלייה בהירה שם אני מאמין שיהיו הבדלים גדולים יותר.
יופי של סקירות.
עכשיו נשאר לראות איך התחושות לגבי השימוש בעוד מספר חודשים והאם אין בעיות אמינות לדגם ראשון ואפשר להזמין.
לגבי שקילה, מכיוון שמדובר בהפעלה ידנית, תמיד אפשר להוסיף משקל זעיר מתחת לכוס ולמדוד לייב אבל כל הקטע במטחנה הזאת היא סינגל דוזינג וזה אומר מדידה לפני.
מוכן לנדב BATCH ב2 רמות קליה שהבאתי איתי מאתונה בסופש האחרון לבדיקות והשוואה.
סצנת הגל השלישי שם בשיאה ויש כמה בתי קלייה קטנים ונהדרים.
עכשיו נשאר לראות איך התחושות לגבי השימוש בעוד מספר חודשים והאם אין בעיות אמינות לדגם ראשון ואפשר להזמין.
לגבי שקילה, מכיוון שמדובר בהפעלה ידנית, תמיד אפשר להוסיף משקל זעיר מתחת לכוס ולמדוד לייב אבל כל הקטע במטחנה הזאת היא סינגל דוזינג וזה אומר מדידה לפני.
מוכן לנדב BATCH ב2 רמות קליה שהבאתי איתי מאתונה בסופש האחרון לבדיקות והשוואה.
סצנת הגל השלישי שם בשיאה ויש כמה בתי קלייה קטנים ונהדרים.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
זה לגמרי טעם נרכש.
והסצינה ביוון מטורפת, אני מקווה מאוד שאצלנו לאט לאט יסגרו את הפער ארקפה פתחו סניף קונספט שהוא לגמרי גל שלישי מקווה שיהיו עוד כאלה.
אני אשמח לקבל רשמים לגבי המטחנה הנ''ל עם קלייה בהירה.
בכל מקרה נראה כמו הפתרון האידיאלי למשוגעים כמונו
והסצינה ביוון מטורפת, אני מקווה מאוד שאצלנו לאט לאט יסגרו את הפער ארקפה פתחו סניף קונספט שהוא לגמרי גל שלישי מקווה שיהיו עוד כאלה.
אני אשמח לקבל רשמים לגבי המטחנה הנ''ל עם קלייה בהירה.
בכל מקרה נראה כמו הפתרון האידיאלי למשוגעים כמונו
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כל מה שהם צריכים זה לשלב את[quote="ozeltzex"]מסכים. Niche2 תצטרך להיות עם שקילה מובנית בהופר. לגמרי.[/quote]
@Haimiko
·
הם טוענים שמבנה הפתח והזווית מאפשרים כניסה של הפולים כך שהקפה אמור פחות לקפוץ. בתכלס זה הרבה ממבו ג'מבו והפולים כן קצת קופצים בסוף. לגבי אחידות לא יודע, אבל הקפה יוצא חלק מאוד וללא צ'נלינג. מבחינתי זו אינדיקציה שהטחינה מצויינת.
·
הם טוענים שמבנה הפתח והזווית מאפשרים כניסה של הפולים כך שהקפה אמור פחות לקפוץ. בתכלס זה הרבה ממבו ג'מבו והפולים כן קצת קופצים בסוף. לגבי אחידות לא יודע, אבל הקפה יוצא חלק מאוד וללא צ'נלינג. מבחינתי זו אינדיקציה שהטחינה מצויינת.
@the-fox
@ozeltzex
תודה על הסקירות, המטחנה הוזמנה שלשום ואשמח להמלצה כיצד להשתמש בה בצורה הטובה ביותר (או יותר נכון ממה להימנע ואיך לא להרוס אותה בטעות ) מאחר וזו המטחנה הנפרדת הראשונה שאני קונה (עד עכשיו רק מכונות עם מטחנה משולבת) .
@ozeltzex
תודה על הסקירות, המטחנה הוזמנה שלשום ואשמח להמלצה כיצד להשתמש בה בצורה הטובה ביותר (או יותר נכון ממה להימנע ואיך לא להרוס אותה בטעות ) מאחר וזו המטחנה הנפרדת הראשונה שאני קונה (עד עכשיו רק מכונות עם מטחנה משולבת) .
-
The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
@dgent
·
תתחדש אתה תהנה ממנה מאד.
זאת המטחנה הכי פשוטה לשימוש.
אני עושה סינגל דוזינג אז זה הסדר עבודה שלי:
שוקל את הפולי קפה בכוסית מתכת של הניש (אפשר גם במיכל אחר).
שם במיכל של המטחנה, סוגר את הכיסוי פלסטיק ומניח את הכוסית מתכת במקומה מתחת לפתח המטחנה.
מפעיל את המטחנה עד שמפסיק לצאת קפה/שומעים שהמנוע עובד על ריק ואז מכבה.
שם את הכוסית בתוך הפורפטילטר והופך, נותן כמה מכות מהצדדים/דפיקות למטה אחרת מקבלים הר שפיצי של קפה, מרים את הכוסית מתכת ומסדר/מיישר קצת את הקפה עם היד.
מטמפר וחולט, ברוב המקרים אין צורך ב WDT אלה אם מדובר בקפה בקליה בהירה שהוא יחסית טרי.
אין צורך בטחינה סתם של קפה בשינוי דרגות טחינה, אני עברתי מפילטר (40 בניש) לאספרסו (17 בניש) בפעם אחת ולא טחנתי גרם אחד ויצא אספרסו בדיוק כמו מקודם.
שים לב שכשאתה מסובב את הגלגל טחינה, שאתה לא מזיז את החלק השחור עם המספרים שמציינים את המיקום, כי זה לא משנה את דרגת הטחינה, רק את הרפרנס, אתה צריך להזיז רק את החלק הכסוף.
·
תתחדש אתה תהנה ממנה מאד.
זאת המטחנה הכי פשוטה לשימוש.
אני עושה סינגל דוזינג אז זה הסדר עבודה שלי:
שוקל את הפולי קפה בכוסית מתכת של הניש (אפשר גם במיכל אחר).
שם במיכל של המטחנה, סוגר את הכיסוי פלסטיק ומניח את הכוסית מתכת במקומה מתחת לפתח המטחנה.
מפעיל את המטחנה עד שמפסיק לצאת קפה/שומעים שהמנוע עובד על ריק ואז מכבה.
שם את הכוסית בתוך הפורפטילטר והופך, נותן כמה מכות מהצדדים/דפיקות למטה אחרת מקבלים הר שפיצי של קפה, מרים את הכוסית מתכת ומסדר/מיישר קצת את הקפה עם היד.
מטמפר וחולט, ברוב המקרים אין צורך ב WDT אלה אם מדובר בקפה בקליה בהירה שהוא יחסית טרי.
אין צורך בטחינה סתם של קפה בשינוי דרגות טחינה, אני עברתי מפילטר (40 בניש) לאספרסו (17 בניש) בפעם אחת ולא טחנתי גרם אחד ויצא אספרסו בדיוק כמו מקודם.
שים לב שכשאתה מסובב את הגלגל טחינה, שאתה לא מזיז את החלק השחור עם המספרים שמציינים את המיקום, כי זה לא משנה את דרגת הטחינה, רק את הרפרנס, אתה צריך להזיז רק את החלק הכסוף.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·תתחדש ותהנהdgent כתב:המטחנה הוזמנה שלשום...
המטחנה ניראית באמת פיגוז
@dgent
·
אין סיכוי להרוס אותה, רק תוודא שלא תזרוק אבנים פנימה
מבחינת ניקוי, לפי מה שאז הבנתי הם אומרים שלא להשתמש בגריינדס, אורז וכו'.
אתה תהנה בגדול. מטחנה אחרונה שתצטרך. היום עד היום אני מתלהב מהקלות שבה אני עובר משחור לאספרסו לפילטר ובחזרה בלי לבזבז טיפת קפה.
אני אישית טוחן ישר לידית אבל אז הסביבה קצת מתלכלכת. אם תשתמש בכוס אז בכלל הכל ישאר נקי.
תתחדש
·
אין סיכוי להרוס אותה, רק תוודא שלא תזרוק אבנים פנימה
מבחינת ניקוי, לפי מה שאז הבנתי הם אומרים שלא להשתמש בגריינדס, אורז וכו'.
אתה תהנה בגדול. מטחנה אחרונה שתצטרך. היום עד היום אני מתלהב מהקלות שבה אני עובר משחור לאספרסו לפילטר ובחזרה בלי לבזבז טיפת קפה.
אני אישית טוחן ישר לידית אבל אז הסביבה קצת מתלכלכת. אם תשתמש בכוס אז בכלל הכל ישאר נקי.
תתחדש