מסך לא חכם, בגודל בינוני ובאיכות תמונה גבוהה - יש חיה כזו?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

"NU8000 55.

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #22 

כיבוי משדר ה וי פי אפשרי רק במסכי סמארט מבוססי אנדרויד עד כמה שידוע לי (לא מצאתי אפשרות כזאת ב LG או סמסונג. אמנם אפשר שם להגדיר רשת חוטית, ואז מופיע שהוי פי לא בשימוש, אבל לא בטוח שהרדיו RF שלו נכבה ולא פעיל). מסכי סמארט עם אנדרויד זה רק סוני והם לא זולים כלל. שם בהגדרות ניתן לבטל לחלוטין את הוי פי ואת הבלוטוט שלא ניתן במערכות הפעלה סגורות של LG או סמסונג...

הצעה שלי, תחסוף כסף, תמתין עוד כמה חודשים, ותלך על סוני 55F9005 שהיום עולה 7500 אבל עד פסח המחיר ירד לאזור ה 6700.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #23 

hulkie כתב:לגבי הוויפיי אני אבדוק. גם מכשיר שלא מחובר פולט קרינה כשהוא מחפש חברים, שזה מה שהוא עושה כל הזמן.
...
·
א. כל מכשיר שעובד על חשמל פולט קרינה אלקטרומגנטית. עצם זה שהטלוויזיה מחוברת לחשמל - היא פולטת כמות (מזערית) של קרינה.
ב. כמות הקרינה שפולט מקלט וויפיי (אם הוא אכן פולט) היא מזערית לאומת מה שפולט הראוטר שלך, המיקרוגל הביתי או הטלפון הסלולרי.
ג. ככל שהמרחק קטן יותר, העוצמה שצריך כדי לשדר/לקלוט היא קטנה יותר. ובהתאם הקרינה קטנה יותר. היות ורשת הוויפיי היא מקומית/ביתית, היא מראש פולטת כמות קרינה קטנה (בהתאם).
ד. מזל שאתה לא יושב צמוד לטלויזיה, כי הקרינה קטנה עם המרחק בצורה אקספוננציאלית (https://en.wikipedia.org/wiki/Inverse-square_law). גם מיקרוגל, שפולט כמויות עצומות של קרינה (כל העבודה שלו זה לפלוט קרינה) בטוח לחלוטין במרחק מטר ממנו. אז על כמה וכמה מקלט וויפיי שפולט כמות מזערית של קרינה ונמצא הרבה יותר ממך.

באמת שלא צריך לדאוג מקרינת וויפיי, וודאי שלא מהטלויזיה שלך...

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

@BARBIE
·
דווקא ראיתי את הסוני הזאת ב49" בזאפ ב3700. אז אולי אני פשוט אלך עליה ואהנה ממנה.

לגבי הקרינה למי שיש ראוטר אלחוטי ומיקרוגל וטלפון חכם זה באמת לא משנה. אבל זה לא המקרה שלי.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #25 

סביר להניח שרמת הקרינה אצלך בבית יותר תלויה במשתנים חיצוניים שאין לך שליטה עליהם, מאשר 10 מוצרים שונים שתכניס אליך הביתה.....
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #26 

hulkie כתב:@BARBIE
·
דווקא ראיתי את הסוני הזאת ב49" בזאפ ב3700. אז אולי אני פשוט אלך עליה ואהנה ממנה.

לגבי הקרינה למי שיש ראוטר אלחוטי ומיקרוגל וטלפון חכם זה באמת לא משנה. אבל זה לא המקרה שלי.
...
·

אתה גר במושב בבית פרטי מרוחק 10 מטר משאר הבתים? כי אם לא, אז אתה חשוף לקרינת וי פי ב 5Ghz מכל השכנים שלך. תתקין אפלקציה Wifi analyzer מחנות גוגל ותגלה כמה משדרי וי פי יש סביבך בעוצמה דיי גבוהה המספקת בכדי להתחבר לרובם אם יש לך ססמאות...
נערך לאחרונה על ידי BARBIE ב 02/10/2018 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #27 

@IamEzio
·
זה משהו שאני לא צריך לנחש כי אני יכול למדוד.
האמת שברוב הבתים הקרינה של הראוטר גדולה בכמה סדרי גודל מהקרינה החיצונית. אבל אולי זה דיון למקום אחר.

בכל מקרה הרבה תודה על האינפוטים. בעיקר על ההבנה שאין פרמטר ספציפי שקובע את האיכות. ושהיא פשוט עולה באיטיות עם הכסף...

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #28 

hulkie כתב:@IamEzio
·
זה משהו שאני לא צריך לנחש כי אני יכול למדוד.
האמת שברוב הבתים הקרינה של הראוטר גדולה בכמה סדרי גודל מהקרינה החיצונית. אבל אולי זה דיון למקום אחר.

...
·

ממש לא. אצלי לפי האפלקציה יש שני שכנים שעוצמת הויפי שלהם עולה על שלי שנמצא בחדר אחר בבית... כנראה הראוטר שלהם נמצא צמוד לקיר משותף אצלי... זה בדיוק כמו ראוטר בבית...

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

@BARBIE
·
קרינה מודדים במד קרינה ולא באפליקציה. הבעיה היא שהאפליקציה מפעילה את הוויפיי של הטלפון עצמו.
יכול להיות שמה שאתה מתאר אצלך זה המצב. אני התכוונתי לקרינת רקע עירונית ממוצעת.

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #30 

hulkie כתב:@BARBIE
·
קרינה מודדים במד קרינה ולא באפליקציה. הבעיה היא שהאפליקציה מפעילה את הוויפיי של הטלפון עצמו.
יכול להיות שמה שאתה מתאר אצלך זה המצב. אני התכוונתי לקרינת רקע עירונית ממוצעת.
...
·

מד קרינה אין לכל אחד. אבל מד עוצמת שידור קיים כבר בכל טלפון חכם. האפלקציה מנתחת את כל ערוצי הוי פיי בתחום ומנתחת את העוצמות של כל ה SSID שהיא מגלה. אתה יכול להוריד ולבדוק. כאשר אני מתקרב לראוטר שלי, אז הסיגנל שלי עולה מעל כל השאר.

הנה דוגמה:

https://lh3.ggpht.com/TU-HX4NPq5GLdOY8K ... =w720-h310

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #31 

@BARBIE
·
אני לא מתנשא. ואני גם לא מדייק.
במקרה אחד מדדתי שידור חזק מטלפון ברגע שהדליקו בו אפליקציה דומה. אבל נזכרתי שעם אפליקציה אחרת זה לא קרה.
יתכן שאפליקציה כזו תיתן חיווי יחסי לא רע. אבל אם היא מראה קרינה אפסית במרחק של מטר מראוטר היא מכוילת בצורה מאוד מגמתית.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #32 

TheCoolest כתב:"NU8000 55.
...
מנצל"ש
האם ה43NU7400 עדיפה מה43NU7120 ובמה?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #33 

hulkie כתב:@BARBIEלגבי הקרינה למי שיש ראוטר אלחוטי ומיקרוגל וטלפון חכם זה באמת לא משנה. אבל זה לא המקרה שלי.
...
·
וטלפון סלולרי טיפש או טלפון אלחוטי גם אין לך?
מה לגבי לוח חשמל?
תבדוק כמה קרינה אתה מקבל מהם, זה הרבה פחות ממה שתקבל ממקלט וויפיי.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #34 

@firebird
·
עד כמה שהבנתי ההבדלים העיקריים הם שלט חכם ותמיכה בבלוטוס.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”